Μπαινω να ξεχαστω γιατι με εχει θερισει η πεινα και αν θα φαω τετοια ωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κοιμηθω και βλεπω ποστ για φαγητο παλι και κυριως για σαλαμακι...
Αμαρτωλοιιιιι Μεγαλοβδομαδιατικα εγώ θα σας σταύρωσω χαχαχα!
Printable View
Μπαινω να ξεχαστω γιατι με εχει θερισει η πεινα και αν θα φαω τετοια ωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κοιμηθω και βλεπω ποστ για φαγητο παλι και κυριως για σαλαμακι...
Αμαρτωλοιιιιι Μεγαλοβδομαδιατικα εγώ θα σας σταύρωσω χαχαχα!
Συνεχισα την κουβεντα με την blackbird γιατι στο μεταξυ την ειχα και εγω αρχισει. Για το "αλλον" που ειπα δεν ειχα σκοπο να σε μειωσω η υποβαθμισω - επειδη ακριβως ελεγε οτι για κανεναν δεν αλλαζει τη λεξη, και με αυτο ειχα θεμα, δε θεωρησα σκοπιμο να αναφερω το ονομα, αυτο ειναι ολο.
Τοσα εκοψα αμα κοψω και το σαλαμι...ειναι το cheat meal μου...περπαταω πολυ δεν βαριεσαι...οταν συνηθισει ο οργανισμος μου θα ξεκινησω βαρακια...με πιανει μια βαρεμαρα οταν γυρναω απτην δουλεια κ δεν κανω τιποτα...δε θα σκασω ομως,σιγα σιγα...
(cheat meal ωραιο αυτο το κλεβω.)
Οταν τρωω τα φαγητα που μαγειρευει η μανα μου με πιανει αμεσως ζαλαδα και συγχυση. Μετα απο 1-2 ωρες περναει και τοτε με καταβαλει τρομερη κουραση.