Όχι όχι κάτι τέτοιο.
Printable View
Δεν ξέρω μια είμαι αισιόδοξος μια έχω πολύ άσχημο προαίσθημα. Ότι έγινε έγινε ας πάνε τουλάχιστον καλά από εδώ και πέρα.
Ε τότε βρε καλό μου από πού πηγάζει αυτό το συμπέρασμα?
Έχει λογική,βάση όλη αυτή η απογοήτευση?
Δεν σου φτάνει η κατάσταση σου ψαχνεσαι να βρεις και άλλους λόγους που δεν υπάρχουν καν για να γίνεις ακόμα χειρότερα???
Ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω ..
Όταν είμαστε χάλια ψάχνουμε λόγους να μας ανεβάσουν όχι να μας ρίχνουν ακόμα πιο πολύ ..
Οπότε για εμένα όλη σου αυτή η απογοήτευση με συγχωρεις παρά πολύ αλλά θα στο πω ωμά είναι μια βλακεία και μισή ...
Να γινόταν συζήτηση να σου έλεγε κάτι έχω στο μυαλό μου και θα σε ειδοποιήσω να πω εντάξει έχεις δίκιο μαζί σου ..
Αλλά από το τίποτα να βγει όλο αυτό δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να σου πω ..
Οπότε παίζει και το σεναριακι η γυναίκα να μην σε είχε όντως δει μετά στο σούπερ μάρκετ ή να μην σε αναγνώρισε γιατί τώρα με τις μάσκες δεν έχουμε καμία πλέον αναγνωρισημοτητα για αυτό να μην σου μίλησε ..
Tzimani βρες λόγους για να είσαι καλά όχι για να αχαντακωνεσαι και άλλο.
Εντάξει δεν έχεις άδικο τι να κάνω. Ψάχνω τρόπους τι να κάνω? Ξέρεις πόσο δύσκολο ήταν να σηκωθώ από το κρεβάτι σήμερα?? Μια νιώθω υγιέστατος να δυνατός να πετύχω κάθε στόχο και μια γίνομαι ράκος ένα κινούμενο πτώμα.
Όχι ρε συ tzimani δεν ξέρω πως είναι να σηκώνεσαι υγιέστατος από το κρεβάτι όταν ψυχολογικά είσαι χάλια ...
Και ξέρεις γιατί ?
Γιατί εγώ έμαθα πως είναι να σηκώνεσαι από το κρεβάτι στα τέσσερα κυρκολεκτικα από τους σωματικούς πόνους και να πρέπει να κάνεις τα καθημερινά ακόμα και αν η ψυχολογία σου είναι στα πατώματα .
Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις στη δουλειά η ψυχολογία σου να είναι απελπιστικά χαλια και το σώμα σου να είναι μισό ?
Εγώ επειδή ξέρω και πλέον λέω τι βλάκας που ήμουν και άφησα όλο αυτό να με πάει ακόμα πιο κάτω γιατί κλειστικα μέσα στους φόβους μου και στις ανασφάλειες μου θα το λέω και στους υπόλοιπους ..
Ξυπνήστε έτσι χοντρά ,πριν αυτό το κομμάτι δεν έχει γυρισμό ..
Tzimani την δύναμη του μυαλού να ορίζει την ζωή ακόμα και ενός αρτημελους ανθρώπου να την κάνει χειρότερη ακόμα και από αυτή που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος δυστηχως είναι κινητικά ανάπηρος μην την υποτιμάς μην αρέσκεται να μιζεριαζεις στο λέω με όλη την καλή διάθεση .
Ξέρεις τι εύκολα το μυαλό κάνει στροφή χωρίς να το καταλάβεις και όλο αυτό αφομοιώνεται και γίνεται πλέον συνήθεια μη αναστρεψημη?
Πολλοί αναρωτιόμαστε πως κάποιοι άνθρωποι φτάνουν στην πραγματική τρελλα ,σε σοβαρές ψυχιατρικές καταστάσεις .
Εκεί πλέον ξέρω πως δεν είναι δική τους επιλογή δυστηχως ,το μυαλό τους εχει πάρει ανάποδες που λέω και όσο και να προσπαθούν οσο και να το θέλουν όλο αυτό γινεται όντως παθολογικό και δεν τους σώζουν ούτε ψυχοθεραπεία ούτε χάπια ,είναι μια μη αναστρέψιμη κατάσταση ...
Πολύ απλά ξύπνα όσο είναι καιρός .
Τα είπαμε τα ξαναλέμε και από εμένα αυτό θα εισπρατεις όσο και να σε βλέπω να χτυπιέσαι για όλα αυτά που σε βρήκαν ...
Σήμερα τι εκανες ?
Πηγές πήρες μια εφημερίδα να δεις αγγελίες ?
Σήκωσες το τηλέφωνο να μιλήσεις για κάτι τέτοιο?
Το να στέλνεις βιογραφικά δεν είναι τιποτα ..
Να σου δείξω εγώ στοίβες που έχω στο γραφείο όταν βάζω αγγελίες ..
Να σου πω κάτι άντε να πήρα μια η δυο φορές άτομα από αγγελία που να έστειλε μόνο βιογραφικό γιατί καιγομουν εκείνη την περίοδο...
Οι περισσότεροι που έχω στην δουλειά είναι αυτοί που είδαν την αγγελία και ήρθαν οι ίδιοι από το γραφείο και όχι μόνο άφησαν ένα βιογραφικό και έφυγαν αλλά έκατσαν και συζήτησαν μαζί μας ..
Εγώ αυτούς προτιμώ σαν εργοδότης πλέον και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι αυτοί που ξέρω ...
Εκεί καταλαβαίνω ποιος έχει πραγματική ανάγκη και θέληση για δουλειά .
Κινητοποιήσου ,στα πάντα ,αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα σου και τζάμπα την ψάχνεις αλλού.
Βέβαια καθημερινά στέλνω σε αγγελίες. Σκέφτομαι να πάω να δουλέψω και delivery. Δεν έχω μηχανάκι βέβαια. Αλλά διάβασα ότι το δίπλωμα βγαίνει πιο εύκολα αν έχεις αυτοκινήτου. Αλλά ναι στέλνω πολλά βιογραφικά καθημερινά είναι το πρώτο βήμα που μπορώ να κάνω προς το παρόν κλεισμένος εδώ αλλά σκέφτομαι συνεχώς σπίτι τι θα γίνει. Δεν ξέρω και πόσο δουλεύουν οι υπηρεσίες τύπου βοήθεια στο σπίτι αυτή την περίοδο. Έχω ένα τηλέφωνο αλλά συνεχώς δεν το σηκώνει. Μου είπε ένας θείος πως θα βοηθήσει όσο θα λείπω.
Το πρόγραμμα δουλεύει κάθε άλλο από ποτέ απλά έχουν διαμορφώσει αλλιώς τις παροχές και βάση τα κρούσματα που υπάρχουν ανά νομό .
Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έρχονται σε απευθείας επαφή δηλαδή δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι για ευνόητους λόγους .
Το φαγητό αλλά και η φροντίδα για τα χάπια τους λειτουργεί κανονικά ειδικά στο θέμα με τα φάρμακα τους που απαγορεύεται αυτά τα άτομα να πάνε σε μονάδες για συνταγογράφηση πλέον ..
Έστειλα και άλλο άτομο που δεν γνώριζε για το πρόγραμμα σε άλλο νομό από τον δικό μου και έχει κάνει ήδη τα χαρτιά του και περιμένει γιατί ως γνωστό δεν μπαίνεις αμέσως γιατί οι θέσεις είναι με προτεραιότητα .
Κανόνισε μέσα στην εβδομάδα να αφήσεις τον πατέρα σου μια δυο ώρες όσο χρειαστεί εφόσον μπορεί να έχει τον νου σου στην μητέρα σου και πήγαινε από τα γραφεία εφόσον δεν σηκώνουν τηλέφωνα και ενημερωσου τι χαρτιά χρειάζονται για να ενταχθείς .
Και αν βρεθεί κανένας να σου κάνει παρατηρήσει γιατί πηγές από εκεί εφόσον δεν επιτρέπεται να τους πεις ακριβώς αυτό που μας είπες ..
Ότι παίρνεις επανηλημμενες φορές τηλέφωνο και δεν απαντάτε,οπότε δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου και ηρθα από εδώ
Γιατί δυστηχως έχουμε και αυτά μέσα στην όλη μας κατάσταση ...
Μην σου πω τι έκανα την περασμένη εβδομάδα που καιγομουν για ένα χαρτί του ΙΚΑ και επί μέρες έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε κανένας .
Πήγα στο αρμόδιο γραφεία ήμουν απ' έξω ξαναπήρα τηλέφωνο το άκουγα και οι κυρίες μέσα δεν το σήκωναν .
Χτύπησα πολύ όμορφα την πόρτα μου άνοιξαν τους εξήγησα όταν μου είπαν μόνο τηλεφωνικά και μου απάντησαν ότι καιγοντε και δεν προλαβαίνουν .
Οπότε και επειδή καιγομουν γιατί έτρεχε προσθεσμια έκανα αυτό .
Την επόμενη μέρα μου ήρθε η απάντηση από την ηλεκτρονική αίτηση που είχα κατάθεση κάνα 20 ημερο πριν...
Αν δεν πήγαινα ακόμα θα περίμενα να σηκώσουν τηλέφωνο.
Tzimani στην ελλαδιτσα μας δυστηχως τίποτα δεν λειτουργεί αν δεν τρέξεις εσύ ..
Αν περιμέναμε από τους άλλους πάει καηκαμε ,τι να σου κάνουν και αυτοί δίκιο έχουν οι υπάλληλοι, τι να πρωτοκανουν που στα ξαφνικά εφαρμόστηκε ένα σύστημα χωρίς να είναι έτοιμο το δημόσιο να το υποστήριξη .
Πάλι εμείς πρέπει να τρέχουμε ,οπότε ανασκουμπωσου και βγες από το σπίτι και για δουλειά και για όλα τα άλλα αλλιώς θα είσαι στο περιμενε για πολύ καιρό ...
Μάλιστα. Καλά θα προσπαθήσω την Δευτέρα πάλι να πάρω κι αν δεν το σηκώνει θα πάω από εκεί.
Στριμωχτηκαν πολύ τα πράγματα.
Τι κάνετε ρε παιδιά?? Όλα καλά??
Καλημέρα σας
Καλημέρα tzimani!
Καλά είσαι?
Πώς να είμαι εγώ. Χάλια. Ενώ νιώθω και είμαι υγιέστατος κατά τα άλλα νιώθω σαν να έχω μια πέτρα στο στήθος να με πιέζει.
Συνεχίζω με την δίαιτα. Εδώ πριν λίγο έκανα πρωινό να φάνε οι γονείς.
Αλλά έχω πολλές σκέψεις και ανησυχία για το μέλλον. Θα δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο στο βοήθεια στο σπίτι αλλά πραγματικά είχα ανάγκη από ξεκούραση. Σηκώθηκα στις 6 και έδωσα το χάπι στη μητέρα μου και μετά κοιμήθηκα πάλι κάνα δυο ώρες.
Δεν έπρεπε να φύγω από την Αμερική. Μου είχαν δουλειά με βοηθούσαν. Τώρα θα είχαν έρθει και οι δικοί μου. Πριν τον κορωνοιο. Τώρα πώς να φύγεις??
Θα βρεθεί στο μέλλον άλλη ευκαιρία?? Και πού. Με τους γονείς τι θα γίνει?? Δεν έχω και αδέρφια ρε γμτ. Μονή λύση είναι αν βρεθεί κάτι εδώ που είμαι και με τη βοήθεια της πολιτείας και συγγενών να διαχειριστούμε την κατάσταση.
Γιατί όλα τα στραβά σε εμένα??
Έχω και το αγχος με τον μπαμπά μην κολλήσει τίποτα στο νοσοκομείο και αν πάει καλά η εξέταση. Μακάρι να μην χρειαστεί να τον κρατήσουν να γυρίσουμε σπιτάκι μας!!!
Όλα δύσκολα ρε παιδιά. Όλη μου η ζωή είναι μια δυσκολία
Καλημέρα παιδιά