Ο,τι καλυτερο σου χαρισε μεχρι τωρα, θελεις να πεις... Απο εδω και υστερα, μπορει να σου χαρισει πολλα ακομα πραγματα, ακομη και αν δεν συγκρινονται με τα αδέρφια.
Printable View
Καλησπέρα...
Θα του το πω στην επόμενη συνεδρία... Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στην αγωγή κι αυτό το λέω γιατί μέχρι πρόσφατα ήμουν αρκετά ικανοποιημένη αλλά προέκυψαν κάποια προβλήματα που δεν υπήρχαν κι αυτά με κάνουν να νιώθω έτσι... Όπως και να ΄χει θα το συζητήσω μαζί του όταν ξαναπάω...
https://youtu.be/u1Jevm2C4pk
Έναν έρωτα σαν της Harley Quinn και του Joker Να ζούσα και θα πέθαινα. Σε μουσική Lana del Rey. Τι ωραίος κόσμος!
Όλοι οι αγαπημένοι μου μαζί~
Νιώθω αρκετά άσχημα αλλά πρέπει ν' αντισταθώ και να σηκωθώ μόλις πιω τον καφέ μου για να κάνω κάποιες δουλειές...
Νιώθω λίγο πεσμένος!
Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω αλλά δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα...
Η αδρεναλινη ειναι το καλυτερο αντιδοτο στην δυσθυμια...
Αισθάνομαι βαρεμάρα, μελαγχολία, άγχος και όλα τα ωραια:p.
Ελπίζω να είναι το καλοκαίρι ευκαιρία αλλαγής για την ζωή μου.
Καλημέρα Ανεμόνη...
Θα δοκιμάσω τώρα να βάλω πιο χαρούμενη μουσική γιατί η αλήθεια είναι ότι σήμερα ξεκίνησα με μελαγχολικό ρεπερτόριο όπως κι η διάθεση μου...
Τα υπόλοιπα θα τα κάνω αργότερα, για την ώρα θέλω να σερφάρω μέχρι να πιω τον καφέ μου...
Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές! :D
Όταν διαβάζω δικά σου ποστ, πολλές φορές νομίζω ότι τα γράφω εγώ.
Έχω άγχος κάθε Πέμπτη έχω άγχος γιατί κάθε Παρασκευή έχω θέατρο και πάντα αγχονομαι. Σε ένα μήνα που είναι και η παράσταση να δω τι θα κάνω!!
Όχι κύκνος για στον player αναφέρομαι.