Aυτό μάλλον είναι συνεχόμενες έκτακτες. Μου συμβαίνει συχνά.
Printable View
καλησπερα.ειμαι 23 και τα τελευταια 2 χρονια εχω ταχυκαρδιες....πηγα σε καρδιολογο προσφατα και μου ειπε οτι δεν εχω κατι απλα να κοιταξω τον θυροειδη.τον κοιταξα και μου λεει ο γιατρος εισαι στο οριο ακομα φυσιολογικο δεν εχει ξεκινησει αλλα λεει δεν εξηγειται η ταχυκαρδια μου...μου δωσε ο καρδιολογος το inderal..το παιρνω 2 μερες τωρα αλλα νιωθω χειροτερα με αυτο ακομα πιο πολλους παλμους...ισως να ειναι ιδεα μου?ο γιατρος εγραψε στο χαρτι φλεβοκομβικη ταχυκαρδια..
Είναι το στρες... πάρε για καμιά βδομάδα ακόμη ιντεραλ και κάνε ασκήσεις χαλάρωσης. Ετσι άρχισε σε μένα πριν 4μήνες σχεδόν και έχω βγάλει και άλλα στην πορεία.. μην πανικοβληθείς απλά ηρέμησε αλλιώς το χασες το παιχνίδι. Πόσα ιντεραλ τη μέρα?
Μια χαρά δόση μικρή ίσα ίσα να σε ηρεμήσει κάνε ασκήσεις χαλάρωσης τρώγε σωστά και να κοιμάσαι σωστές ώρες μην τρομοκρατηθείς εγώ εκέι την πάτησα, δεν είναι τπτ οι ταχύκαρδίες, στην ουσία λόγω στρες/άγχους ο εγκέφαλος δίνει λανθασμένο ερέθισμα στον φλεμβόκομβο και κάνεις ταχυκαρδία, αν θέλεις μπορείς να κάνεις για λίγη ώρα κάθε μέρα γιόγκα από το youtube με σωστές αναπνοές.
Επίσης το βράδυ μη το παίρνεις πολύ αργά δεν έχει νόημα γύρω στης 8είναι καλά και τρώγε και το βραδυνό σου μαζί.
χαχαχα εγω να κουνηθω και ειδικα γιογκα....με τιποτα.....θα δω αυριο απο τις τελικες εξετασεις μηπως ειναι θυροειδης...πφφφ
Καλά σίγουρα έλεγξε τον θυροειδή σου πρώτα, πάτα yoga for complete beginners είναι υπερβολικά απλά
Οι ταχυκαρδίες είναι από το άγχος, όπως σου είπε και ο dcat μην πανικοβληθείς, γιατί θα σου γίνουν μόνιμες και θα σε πιάσουν και αρρυθμίες από το στρες. Επίσης μην πίνεις πολλούς καφέδες.
Πρέπει να ηρεμήσεις από μόνη σου γιατί υπάρχει άσχημη συνέχεια σε αυτά τα ψυχοσωματικά εγώ δε ξέρω πως να βγω από αυτόν τον κυκεώνα τώρα... ηρέμησε από μόνη σου πάρε και αυτό το χαπάκι τώρα γιατί η συνέχεια είναι τα ηρεμιστικά, από καρδιάς στα λέω αυτά.