πολύ καλύτερα από χθες :)
Printable View
πολύ καλύτερα από χθες :)
ειμαι σε πολυ πολυ δυσκολη θεση!
νιωθω πανικο αγχος και νευρα
πως θα περασει η νυχτα αυτη??
Νιώθω σαν να ζω τη μέρα της μαρμόττας, με τη διαφορά μόνο ότι οι πράξεις εδώ έχουν συνέπειες, ώστε δε διαγράφονται για να πορευθείς με τα αρχικά δεδομένα.
Όχι, καμία σχέση. Παρομοιάζω τη ζωή μου με τη μέρα της μαρμόττας γιατί κάθε μέρα κάνω τα ίδια ακριβώς πράγματα, παγιδευμένος έτσι στη στασιμότητα, χωρίς προοπτικές εξέλιξης. Όσον αφορά τις επιλογές, νιώθω σαν να μην έχω ουσιαστικά καθόλου εξαιτίας τόσο στερητικού περιβάλλοντος, όσο και στρεβλής μοίρας. Απλά υπογράμμισα ότι ο παραλληλισμός μου δεν είναι 100% ορθός, γιατί εν αντιθέσει με τη μέρα της μαρμόττας, δεν ξημερώνει πάντα η ίδια ημερολογιακή μέρα, αλλά η συνέχεια της προηγούμενης.
Βαριέμαι και με έχει κυριεύσει άγχος για τη μεθαυριανή νεκροψία.
Σαν τη σταθερότητά σου πάντως δεν έχει. :P
Εγώ για να νιώσω καλύτερα τουλάχιστον, πρέπει να υπάρξει ένα εξωτερικό αίτιο. Πχ να πάρω καλό βαθμό, να μου μιλήσει κάποιος που δεν περιμένω, να δω μια καλή ταινία ή να ακούσω κάποιο ποιοτικό κομμάτι, ένα ευτυχές γεγονός να συμβεί τέλος πάντων. Διαφορετικά, θα επικρατεί μέσα μου μια άσβεστη μελαγχολία. Δεν αλλάζει η διάθεση στα καλά καθούμενα.
κριμα βρε σελντον καταλαβαινω τι λες ετσι ημουν κι εγω αλλα πλεον δεν επιτρεπω σε τιποτα αρνητικο να εισβαλει για πολυ μεσα μου και να με τρωει :)
Μπα, τα συναισθήματα δεν υπόκειται στον έλεγχό μας, γιατί δεν είναι σαν τις σκέψεις για να τα κατευθύνεις. Αμφιβάλλω αν μετέβαλλες από μόνη σου την ψυχική σου κατάσταση. Προφανώς κάτι μεσολάβησε, άσχετα αν δε τον θυμάσαι.
Ώχου, χιούμορ σου έκανα. Κοίταξε εσύ να ξεπαρεξηγηθείς που έχεις μουλαρώσει.