το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Δε σου λεω να φυγεις απο το φορουμ. Επειδη οι διαχειριστες τα αφηνουν ολα αυτα να συμβαινουν για δυο μερες καθε φορα, λεω απλα να ξεσυνδεθεις και να επιστρεψεις οταν τουλαχιστον θα εχει γινει το μπαν. Την πληρωνεις εσυ επειδη δε γινεται διαχειριση. Κλεισε το φορουμ για να προστατευσεις τον εαυτο σου και ξαναελα σε κανα δυο μερουλες να εχεις ηρεμησει.
Σ' ευχαριστώ λουλούδι... ♥ Αφού το λέτε εσείς θα κάτσω, να πω κάτι τώρα που ήθελα πριν αλλά το ξέχασα, αν φύγω ξαφνικά θα είναι λογικά γιατί θα με έχουν πιάσει τα φάρμακα και καμιά φορά με ζαλίζουν, μην τρομάξεις, ναι;
Αλλά πες μου τελικά, είναι ανάγκη να το ξανακάνω; Δε θέλω πια...
Όχι, δεν εννοούσα να πάρω κι άλλο χάπι...καλά δεν είμαι, φοβάμαι εκείνον...γι' αυτό και δεν ξαπλώνω ακόμα γιατί όταν τον φοβάμαι έρχεται στα όνειρα μου...αυτό που εννοώ αν πρέπει να ξανακάνω είναι αν πρέπει να ξανακάνω σεξ...δε θέλω...δε θέλω καθόλου και με τρομάζει η ιδέα πολύ...και μόνο σαν ιδέα που αναφέρθηκε μ' έχει ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορώ...
Οχι, δεν ειναι αναγκη να ξανακανεις!! Να βρεις μια εμπιστη φιλη η καποια ξαδερφη να συγκατοικησετε, να εχεις μια παρεουλα! Και σεξ δεν χρειαζεται να ξανακανεις ποτε! Αγορι μονο αν εχει προβλημα μπορεις να βρεις και να μην κανετε σεξ! Και αυτο παιζει! Παντως μην σκεφτεσαι αρνητικα, ολα καλα θα πανε! Αρκει να σκεφτεσαι θετικα, ολα μες στο μυαλο σου ειναι! Και να βρεις σωστους ανθρωπους, αυτο μετραει, αληθεια, οι γονεις σου δεν σε υποστηριζουν;
λουλουδι γινετε χειριστικη και δεν την βοηθας αν της χαιδευεις τα αυτια.ξερω ακουγομαι σκληρη αλλα ειναι χειροτερο αν την πας ετσι.σε χειριζεται για να γινει το δικο της
Με ανακουφίζει λίγο αυτό...θα προσπαθήσω να το σκέφτομαι απόψε...και να καταφέρω να ηρεμήσω ολοκληρωτικά κι αύριο να είναι σαν να μη συνέβη τίποτα...δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα πια...
Ναι, οι γονείς μου κάνουν ότι μπορούν πια απλά μερικές φορές είναι δύσκολα...μερικές φορές είναι πιο εύκολο εδώ που πολλοί περνάτε παρόμοιες καταστάσεις και καταλαβαίνετε...
Πω πω, ακόμα δεν με έχουν πιάσει αρκετά...τι ταλαιπωρία απόψε...
Ναι, καταλαβαινω.........μην χαλιεσαι.........ολοι μας περναμε δυσκολα αλλα δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι το παρελθον......ακομα και αν στο θυμιζουν οι αλλοι, εσυ πρεπει να το απωθεις........πρεπει να αναπτυξεις μηχανισμους αμυνας!!! Μονο εσυ ξερεις ποιο ειναι το καλο σου, εφαρμοσε το, και μη δινεις αξια στα λογια κανενος!! Ουτε στα δικα μου αν σε πληγωνουν........ποτε δεν ξερει ο αλλος τι εχεις μεσα στην ψυχη σου, μονο εσυ ξερεις, και μονο εσυ ξερεις να σε γιατρεψεις!! Εμεις ειμαστε εδω μονο να σου πουμε τα πραγματα απο την δικη μας αποψη και να σου κραταμε παρεουλα, ετσι θα μας βλεπεις!
Δεν ειναι ωραιο να νοσηλευτει!! Σε σκυλοεβρισε αλλα κι εσυ την απειλησες και την εβρισες, κοινως χαλαστηκατε και οι δυο χωρις λογο! Την πειραξε κατι απο αυτα που ειπες!! Καταλαβαινω οτι περνας δυσκολα κι εσυ αλλα δεν φταιει τιποτα η Κυκνος να χαλιεται τοσο πολυ.......ενταξει διαφωνω με το οτι σε σκυλοβρισε αρχικα αλλα εσυ της ειπες πολυ χειροτερα!! Και ειναι και ευαισθητη!!
Όχι, αν ο συνομιλητής μου είναι καλοπροέραιτος δίνω βάση στα λόγια του...γιατί ακόμα κι αν πει κάτι είναι κατά λάθος κι όχι εσκεμμένα για να πληγώσει...απλώς για το παρελθόν μερικές φορές με πιάνει πανικός όπως απόψε και νομίζω ότι θα έρθει πάλι εκείνος να μου κάνει κακό κι αυτό με κάνει και κλαίω...ευτυχώς που μεθαύριο έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου και θα της το πω και θα το παλέψουμε μαζί αλλά μέχρι τότε δεν ξέρω πως να τα καταφέρω και δεν ξέρω πως να καταφέρω να ξαπλώσω απόψε...έχεις καμιά ιδέα; Ευτυχώς τουλάχιστον που είναι εδώ οι γονείς μου...φρικάρω τα βράδια μόνη πολλές φορές...
Θα ξαπλωσεις, αισιοδοξη για το μελλον, οτι ολα θα πανε καλα!! Και οτι οτι ηταν παει περασε, δεν θα ξαναγινει!! Ακομα και αγορι να βρεις και να σε πιεσει για αυτο το θεμα τον χωριζεις και τελειωσε, κανεις δεν μπορει να σου κανει κακο, αρκει να προσεχεις τον εαυτο σου!! Να μη γυρνας νυχτα μονη, να εχεις παντα συνοδεια οταν εισαι σε κλειστο χωρο και να εχεις τα ματια σου 14!! Μονο αυτα μπορεις να κανεις!! Και το καλυτερο για μενα θα ηταν να μετακομισεις επαρχια, που γινονται λιγοτερα!! Τωρα πεσε, κοιμησου, και ονειρεψου ενα υπεροχο μελλον με ωραιο τελος!!
Στέλλα, είδα την παράθεση του μηνύματος σου και θα σου πω κάτι κι αν θέλεις το διαβάζεις...
Αυτό με το χειριστική δεν το καταλαβαίνω καθόλου οπότε το αντιπαρέρχομαι. όσο για το ότι σε έβρισα το έκανα γιατί επιτέθηκες αναίτια σε άτομα και σ' εμένα στο παρελθόν και μου είχες πει τότε "απορώ γιατί σε έχουν έξω" όμως ο γιατρός μου δεν θεωρεί ότι είμαι για νοσηλεία...κι αν πάνε να με πάρουν με το ζόρι με εισαγγελική παρέμβαση τότε είναι που θα φουντάρω πραγματικά χωρίς πλάκα αν προλάβω κι αυτό γιατί εγώ εκεί μέσα μόνο πεθαμένη σε σάκο θα μπω...κι αυτό γιατί είχα μπει σε κάποια φάση με επιλογή μου μέσα μετά από τη νοσηλεία μου στο παθολογικό μετά από απόπειρα με χάπια κι ήταν απαίσια κι υπέγραψα κι έφυγα την επόμενη...αυτά από μένα...και τα εννοώ λέξη προς λέξη...
Πρεπει να καταλαβεις οτι ηταν σε κατασταση σοκ και θυμου γιατι της εκανες κι εσυ πολυ αρνητικα σχολια!! Ησασταν και οι δυο σε ενταση και ειπατε παρα πολλα!!! Σιγουρα εχεις περασει πολλα και εσυ αλλα δεν επρεπε να ερθει η Κυκνος σε αυτην την κατασταση!! Σε παρακαλω παρα πολυ συγχωρεσε την και μην κινηθεις νομικα, φταιτε και οι δυο αλλα και δεν φταιτε γιατι γινονται αυτα σε εναν καυγα!!!!!! Ασε το θεμα να ξεχαστει.
Όχι ακόμα, φοβάμαι ακόμα...δεν θέλω να τον δω...δεν θέλω...δεν ακούει τίποτα όταν έρχεται...ούτε και τότε...του έλεγα να με αφήσει αλλά δεν με άφηνε...κι ο πρώην μου ήταν ο μόνος που δεν με κατηγορούσε που δεν ήμουν δυνατή για να τον διώξω...
Πάντως μιας και μιλάμε για όνειρα ξέρεις τι θα ήταν ωραίο; Αν ο πρώην μου με άφηνε να τον δω μια ακόμα φορά...να με πάρει αγκαλίτσα όπως παλιά...μου έχει λείψει αυτό...αλλά δεν γίνεται...όμως θα προσπαθήσω να το φανταστώ απόψε κι ας είναι μόνο στη σκέψη μου, δεν θα το ζητήσω οπότε δεν θα τον βλάψει...
Θα προσπαθήσω να ξαπλώσω σε λίγο γιατί με πόνεσε η πλάτη μου...αλλά αύριο αν ξημερώσει θα είσαι ακόμα εδώ;
Αντι να σκεφτεσαι τον μαλακα, οριστε, να σκεφτεσαι τον πρωην σου, αφου σε βοηθαει αυτο! Ονειρεψου τον οσο εισαι ξυπνια και κοιμησου για να κοιμηθεις ησυχη!! Ναι, εδω θα ειμαι και αυριο αλλα δεν θελω να γραφω και πολυ πλεον σε αυτο το φορουμ, γιατι γινονται πολλες επιθεσεις και το ειδες κι εσυ πριν μερικες μερες!! Σε ευχαριστω που με βοηθησες τοτε και ελπιζω να στο ανταπεδωσα!! Παντα θα ειμαι εδω αν με χρειαστεις και δεν διαγραφω η με σβησουνε αλλα δεν θα γραφω συχνα.....Αν ομως θες κατι η παρεα, στειλε μηνυμα γιατι δημοσια παρεξηγουνται τα λογια μας! Οκ; Πεσε τωρα να κοιμηθεις και τα λεμε αυριο μεσω μηνυματων. Καληνυχτα!
Λουλούδι καλημέρα...
Χθες εννοούσα να μην ξυπνήσω μέσα στη νύχτα από εφιάλτη γιατί δεν θα είχα κανέναν να με βοηθήσει τέτοια ώρα αξημέρωτα κι ευτυχώς τουλάχιστον ο Θεός με λυπήθηκε σ' αυτό...συν τη βοήθεια των φαρμάκων...
Αλλά έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στο πόσο ασφαλής είμαι...όταν το δεις γράψε μου εδώ κι αν θέλεις να σου στείλω πμ προτιμότερο πες μου...
Επίσης θέλω να πω (κυρίως απλά για να το βγάλω από μέσα μου, να το εκφράσω κι αν κάποιος το διαβάσει καλοπροέραιτα κι ενδιαφερθεί έχει καλώς, αλλιώς τουλάχιστον θα ξεσπάσω) ότι αυτή τη στιγμή νιώθω αρκετά αναστατωμένη και περιμένω πάλι να δράσουν τα φάρμακα αλλά όσο περιμένω ταλαιπωρούμαι οπότε αν είναι κάποιος εδώ που να θέλει να με βοηθήσει να περάσει αυτή η ώρα με κουβέντα ας το πει...ευχαριστώ!
Κύκνε κακώς αναστατώνεσαι , είσαι σε έναν κόσμο ψηφιακό, δεν είναι πραγματικό, ότι και να σου πει ο καθένας εδώ μέσα μένει απλά σαν μια σημείωση σε ένα άγνωστο νήμα. Συγκεκριμένα το λέω για οποιοδήποτε έρχεται σε αντιπαράθεση με κάποιον άλλο. Απέχω αρκετό καιρό από εδώ, ρίχνω που και που καμιά ματιά αλλά δεν ασχολούμαι. Είχα σπαστεί και εγώ στην τελευταία φάση που είχε γίνει και ζήτησα διαγραφή.....
Αδιαφορία πλέον , νομίζω ότι είναι το καλύτερο όπλο που διαθέτει ο καθένας μας για τέτοιου είδους περιπτώσεις....
Κοίτα να είσαι καλά εσύ με τον εαυτό σου και να μην σε νοιάζει το τι θα πει ο καθένας, αυτό ισχύει για όλους μας.... Δεν είμαστε στο 60 που φοβόμασταν το τι θα πει η γειτονιά, ας χαλαρώσουμε όλοι και ο καθένας στο κομμάτι του χωρίς να ενοχλεί τον άλλο (Βασικό).
Ναι, το θυμάμαι και σου είχα γράψει τότε να μην φύγεις...είσαι από τις αξιόλογες παρουσίες εδώ...Κρίμα που δεν γράφεις πια, ελπίζω να μην νιώθεις τουλάχιστον ότι σου λείπει κάτι που δεν μπορείς να γράψεις...
Άγνοια ή αδιαφορία εννοείς; Μπερδεύτηκα...
Προσπαθώ να συνέλθω αλλά με έχει πάει πίσω το χθεσινό και πρέπει να ανασυνταχθώ αλλά δεν ξέρω πως, θα περιμένω να με βοηθήσει κι η ψυχολόγος αύριο...
Αδιαφορία, συγνώμη θα το διορθώσω και στο πόστ μου....
Καλημερα κυκνε! Στειλε μου πμ οτι θες εσυ, να κανουμε τσατ για να χαλαρωσεις λιγο, να ξεχαστουμε και οι δυο, ειμαι και εγω χαλια με τα κιλα, ανοιξα και θεμα!
Το διόρθωσα, αδιαφορία ήθελα να πω... Και βασικά δεν μου λείπει κάτι, όποτε νιώθω την ανάγκη να γράψω κάτι απλά μπαίνω μέσα, το γράφω και τέλος
Θέλω να γράψω κάτι και νομίζω καλύτερα εδώ...θέλω πρώτα να βάλω ένα τραγούδι που εκφράζει το πως νιώθω...
https://www.youtube.com/watch?v=ByimfZK5fcQ
"Είδα χθες στον ύπνο μου
να μ' έχεις αγκαλιά...
Ξύπνησα και δίπλα μου
μονάχα ερημιά...
Δάκρυ που κυλάς στο μαξιλάρι μου,
ζάλισε με ν' αποκοιμηθώ...
Πως ξαπλώνει στο κρεβάτι πλάι μου,
άλλη μια φορά να ονειρευτώ..."
Αυτοί του οι στίχοι με εκφράζουν πολύ...κι ήθελα να συζητήσω το εξής για την ώρα, αυτό μου έρχεται στο μυαλό...τι μπορώ να κάνω ώστε να είναι πιο εύκολες οι νύχτες μου; Είχα συνηθίσει να κοιμόμαστε αγκαλιά και να νιώθω απόλυτα ασφαλής κι είναι κάποιες νύχτες που μου λείπει πολύ αυτό και το λούτρινο σκυλάκι που κοιμάμαι δεν με ανακουφίζει αρκετά ούτε ηρεμεί την ανασφάλεια και τον φόβο μου με αποτέλεσμα να περνάνε δύσκολα...
Προσπαθώ να το παλεύω αλλά δεδομένου του ότι χθες ήταν μια απ' αυτές τις δύσκολες νύχτες μου βγαίνει ένα συναισθηματικό ξέσπασμα τώρα...
Όποτε νιώθω πολύ έντονη την έλλειψη του και της αγκαλιάς και τον λόγων του δακρύζω πραγματικά όπως λέει το τραγούδι κι έτσι με παίρνει ο ύπνος κάποια στιγμή...
Όποιος θέλει ας μου πει...
Κυκνε θα βρεις κατι αλλο αρκει να εισαι ανοιχτη σε κατι νεο. Και απο δω μπορεις να βρεις ολο και καποιος θα ενδιαφερεται. Εχεις αναγκη απο μια συντροφια, τι πιο φυσιολογικο. Δεν ειναι ολα σεξ η φιλιες. Υπαρχει και το συναισθημα και η συντροφικοτητα. Ελπιζω να βρεις κατι καλο που να κρατησει και να σου πανε ολα καλα. Δεν σου αξιζει να περνας ετσι. Κανε γνωριμιες με κοπελες και με αγορια και αυτοι/ες θα σου γνωριζουν αλλους και ετσι θα αναπτυξεις ενα δικτυο. Και απο εκει μπορεις να βρεις καποιον αξιολογο.
Μακάρι λουλούδι...
Ξύπνησα πριν λίγο και θα ήθελα πολύ να είχα κάποιον να με πάρει αγκαλιά για λίγο και να ξανακοιμηθώ αλλά θα γυρίσω ξανά στο λούτρινο σκυλάκι μου...ακόμα και στο νοσοκομείο το είχα πάρει μαζί μου, μου είναι απαραίτητη συντροφιά...
Ελπίζω να καταφέρω να ξανακοιμηθώ...
Πω πω, έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου σε δύο ώρες κι έχω καταγχωθεί γιατί σήμερα η μέρα μου δεν ξεκίνησε όπως την προγραμμάτιζα, όπως θα ήθελα ν' αρχίσει και προσπαθώ να συμμαζέψω τ' ασυμμάζευτα (μέσα μου εννοώ, ψυχολογικά)...είναι τόσο σφιγμένο το στομάχι μου που δεν μπορώ ούτε να φάω πρωινό, με δυσκολία προσπαθώ...
Κυκνε καλημερα.......τωρα θα εισαι με την ψυχολογο σου, πες μας πως τα πηγες......πηγαινεις εκει για να σου κανει καλο, αν νιωθεις οτι σε κανει χειροτερα, αλλαξε την. Δεν πρεπει να σε βασανιζει αλλα να σε μαλακωνει καπως...........Μακαρι να βρεις καποιον ετσι οπως τον θες.