αμαν καλη επιτυχια βρε παιδι μου, κ παρε ενα ανεμιστηρα ρε γμτ.
φοιτητρια ειχα ενα θεικο, ακουμπουσε στο πατωμα κ εστελνε τον αερα παντου κυκλικα.
ολο μπανια εκανα να δροσιζομαι...
Printable View
αμαν καλη επιτυχια βρε παιδι μου, κ παρε ενα ανεμιστηρα ρε γμτ.
φοιτητρια ειχα ενα θεικο, ακουμπουσε στο πατωμα κ εστελνε τον αερα παντου κυκλικα.
ολο μπανια εκανα να δροσιζομαι...
elenaki καλη επιτυχια.Χωρις ανεμιστηρα!Χαρα στο κουραγιο σου.
Εμετο απο ποτο δεν εχω κανει προς το παρον γιατι δεν ειμαι και πολυ του ποτου ετσι κι αλλιως.
Αλλα ειναι χαλια οπως και να χει.Περσυ ετρεχα με εμετους με δηλητηριαση που ειχα παθει.Αισχος.
Στα ιδια σημερα!
Kαλημέρα! -300! :)
allo! 83.6!!! -800!
μαλιστα μαλιστα....μπαντ μου μου φαινεται οτι με την προσπαθεια που κανεις 8α σκιιιισεις συντομα!! ποσο ευκολα τα πετας απο πανω σου τα ατιμα ???ελενιτσα μην αγχωνεσαι καλη μου... murcielago και εγω τα ιδια σημερα! -300.και αλλαξα και κιλακι :) 67.9. πηνελοπακι εχεις φτασει τον πρωτο στοχο βαρος!! μπραβο κουκλιτσα...
Kαλημερα κοριτσια.Συνεχιζουμε ακαθεκτες ολες βλεπω.Σημερα -300!
Kαλημέρα! -500 !!!
Θεία Χάρις!!! :D
Καλημέρα!
-200γρ σήμερα. Από 103,2 σε 103. ʼντε να φύγει και το 3άρι γιατί με βασανίζει μια βδομάδα τώρα!
loukoumaki τα σπας.χιχιχι!
dew μου θα φυγει και δε θα ξαναρθει.Καλα παμε ολες και χαιρομαι!
Kατα ενα περιεργο τροπο μπηκε καλα η εβδομαδα κονστανς μου. Την Κυριακη εκανα το πρωτο ελευθερο αν και παλι δε μου πηγαινε καρδια να φαω οτι ηθελα
βλεπω οτι βοηθησε ομως!!!
Είδες που ξεκόλλησες και πήρες τη κατηφόρα; Πάμε μαζί γερά για το διψήφιο τώρα!! :DQuote:
Originally posted by loukoumaki
Kαλημέρα! -500 !!!
Θεία Χάρις!!! :D
εννοειται dew μου!!! περιμενω πως και πως!!! εισαι να το γιορτασουμε με ενα παρτακι στο αβερωφ?? :D
καλημερα κοριτσάκια!σημερα κλεινω 3 μηνες προσπάθειας!!!βεβαια με εδειξε +200 δε ξερω γιατι, σταματησα να τρωω απ τις 7-8 χτες αλλα δε πειραζει!ειναι να αδιαθετησω αυριο οποτε ισως ειναι αυτο!!!
Quote:
Originally posted by loukoumaki
εννοειται dew μου!!! περιμενω πως και πως!!! εισαι να το γιορτασουμε με ενα παρτακι στο αβερωφ?? :D
χαχαχαχα!!!!!
granitoula λογο περιοδου ειναι.Μη το σκεφτεσαι καθολου.Να δεις μετα κατηφορα που θα εχεις.
χαχα λουκουμάκι! Ε, μετά τη Μενεγάκη και τη Χρουσαλά έχει γίνει πολύ μπας κλας.. Πάμε να βρούμε κανένα αντιτορπιλικό καλύτερα, να κάνουμε και την διαφορά :P
σημερα στα 77,9.... καλα ειναι... αν και αναλογα με το πως παταω στη ζθγαρια με διχνει μεχρι και 79,,, αλλα δε πειραζει!!!!
O,τι θελεις dew Μου! ως συζυγος υποπλοιαρχου εχω και μεσο χαχαχαχαχα
καλημεραααα -600 σημερα 71,600
χαιρετώ τις όμορφες..........
έγω απο κιλά σταθερά.......... απο πόντους όμως κάτι γίνεται.............
περίεργα πράγματα!
Σημερα στα ιδια! Ολες πατε τελεια!!!!! Αντε και στα δικα μου γιατι νομιζω οτι εχω επιβραδυνει επικινδυνα...
ΜΠΡΑΒΟ, ΚΟΡΊΤΣΙΑ αλλά ένα πιο μεγάλο μπράβο στην Πεννού που ξεκόλλησε...με την αυστηρή δίαιτα, ε;
ʼντε και καλή συνέχεια..
Κι εγώ -400 σήμερα!! 68.100 , σε 2 ημέρες 900 γρμ. Μα τι βλαμένος μεταβολισμός είναι αυτός!
προφανώς ξεκολλάς....καλή κατηφοριάαααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααα
Επίσης tidekpe!τα δικά σου!
Μπραβο σε οσες ξεκολλησαν!:)
66,5!
Προσπαθώ να σταθεροποιηθώ τις τελευταίες μέρες, αν κ ακολουθώ πιστά το προγραμμά μου καθε μέρα παιζω συν-πλην 200γρ.....
Μπράβο στους ξε-κολληματίες!!!:D
quote]Originally posted by eleni1201
Μπράβο βρε badgirl!!! Magic diet, αν και στο συνηθισμένο καλούπι... Μπράβο και πάλι!!! Χάσε κάτι και για μας που πάμε σαν τις χελώνες... Χα χα χα!!! ;)[/quote]Quote:
Originally posted by badgirl11
allo! 83.6!!! -800!
apexoyme k 20 κιλα κυρια χελωνα!
λογικο!
καλη συνεχεια ναχουμε, αργα κ σταθερα θα χτιστει πολυ γερο οικοδομημα κ δεν θα ξαναπαρουμε ΠΟΤΕ κιλα υπερβολικα!
ποτε πια!
ελα βρε σανελακι μου εσυσκιζεις κ δε...μας δινεις!Quote:
Originally posted by sanelaki
μαλιστα μαλιστα....μπαντ μου μου φαινεται οτι με την προσπαθεια που κανεις 8α σκιιιισεις συντομα!! ποσο ευκολα τα πετας απο πανω σου τα ατιμα ???ελενιτσα μην αγχωνεσαι καλη μου... murcielago και εγω τα ιδια σημερα! -300.και αλλαξα και κιλακι :) 67.9. πηνελοπακι εχεις φτασει τον πρωτο στοχο βαρος!! μπραβο κουκλιτσα...
εγω τωρα αρχισα (παλι)
λογικο να φυγουν αερας.
το μονο που με καιει ειναι να μη φυγει η διαθεση!
μου εχω δωσει περιθωριο μεχρι τον Απριλη για αλλα 10 κιλα,
αυτη τη φορα πολυ αργα με διαλειμματα αλλα κ γυμναστηριο το χειμωνα!
αν δεν ειμαι κορμαρα πριν μεινω εγγυος να μη με λενε...BAD!
ολε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! αχ μεφτιαξες κ θα παω χαρουμενη για υπνο!Quote:
Originally posted by BettyG
Κι εγώ -400 σήμερα!! 68.100 , σε 2 ημέρες 900 γρμ. Μα τι βλαμένος μεταβολισμός είναι αυτός!
ειδες ΟΛΑ γινονται αγαλι αγαλι!
Μα τον άθλιο, σε δύο ημέρες -900, και είχε να κουνηθεί από 18/5!!Quote:
Originally posted by badgirl11
ολε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! αχ μεφτιαξες κ θα παω χαρουμενη για υπνο!Quote:
Originally posted by BettyG
ειδες ΟΛΑ γινονται αγαλι αγαλι!
Κάτσε μην τον βρίζω και ξανακολλήσει πάλι! χα χαχα
χαχαχαχα ναι σιωπησε τωρα κ σφυριζε αδιαφορα μηπως κ κατεβει κ αλλο!
ναι ναι ναι θα κατεβει κ αλλο αρκει να το πιστεψεις!
Στα ιδια και σημεα
57.3
83.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oeoeoeoooooeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooo
αμην
aaaaaaaaa k χωρις τουαλεττα, δεν προλαβαινω :D
Εγω στα ιδια και σημερα! Περιμενω την Δευτερα να ειμαι 78, παιζει?? Θα δουμε...
Μπραβο Badgirl!
Kαλημέρα! +900! :( Τέσπα, συνεχίζουμε, δεν θα του περάσει...
Καλημερα.Στα ιδια σημερα.bad μπραβο.:)
Καλημέρα!
-300γρ. Από 103 σε 102,7 :)
Παει το 3.:):)Quote:
Originally posted by dew
Καλημέρα!
-300γρ. Από 103 σε 102,7 :)
Επιτέλους constance μου! Μια βδομάδα το έβλεπα!! Το βαρέθηκε η ψυχή μου :P
Kαλημέρα....αν ο μεταβολισμός της Μπέτιτζι είναι βλαμμένος, ο δικός μου είναι απλα γεροξεκούτης...αφού μου φόρτωσς δυο κιλάκια την προηγούμενη εβδομάδα (και παρολίγο να γίνει έκτακτο διοιητικό συμβούλιο στα κρβσ) εδώ και δυο μέρες με έδειξε συνολικά -1.300....δεν ξέρω πώς...είμαι στη δεύτερη μέρα περίόδου αλλά τόση παρακράτηση, πια; Τι να πώ; Το μόνο που λέω είναι ένα ευχαριστώ, καθώς άλλες φορέςτα εικονικά αυτά 2 κιλά θα γίνονταν και πραγματικότητα γιατί μετά διέκοπτα όποια προσπάθεια και έτρωγα κανονικά, ενώ τώρα βλέπω όλες εσάς και το παλεύω κι εγώ...το μόνο που φοβάμαι είναι το ΣΚ....τρέμω!