Καλημέρα!
7:00
δημητριακά με γάλα (στηρίζω ολόκληρη βιομηχανία πλέον)
11:00
μισό κουλούρι ολικής
14:00
μακαρόνια με σάλτσα λαχανικών
18:00
2 νεκταρίνια
22:00
δημητριακά με γάλα και ένα φρούτο
Καλή εβδομάδα!
Printable View
Καλημέρα!
μισό κουλούρι ολικής
2 νεκταρίνια
Καλή εβδομάδα!
Σημερα εφτασα ακριβως στο μεσον της διαδρομης... 8 κιλα εχασα, αλλα 8 κιλα θελω να χασω... Ευχαριστημενη μεχρι στιγμης απο τον εαυτο μου, αισιοδοξη για την συνεχεια...
μπράβο βραζιλιάνα!εκανες ήδη τον μισό δρόμο!αρα μπορεις κ τον υπόλοιπο!εγω ετσι σκεφτομαι και παίρνω κουράγιο!
Σε ευχαριστω πολυ!!! Ναι ετσι ακριβως σκεφτομαι κι εγω... μπορει να μου παρει λιγο χρονο, αλλα θα τα καταφερω!
καλύτερα λίγο πιο αργά απ οτι νόμιζες παρα ποτε!κ εγω οπως τα υπολόγιζα θα πρεπε να χω τελειώσει αλλά τι να κανω!
παιδια μη στεναχωριεστε πραγματικα ολα στο μυλαο μας ειναι,
ο διαιτολογος μου λεει ρε συ τοσα κιλα εχασες, σκεψου οτι εκανες ενα καλο μεγαλο διαλειμμα,
τωρα καιρος να επανελθεις να χασεις τα κιλα να τελειωνεις.
ολα στο μυαλο ειναι, ναι το σωμα θυμαται πως ειμασταν κ κολλαει σε συμπεριφορες κ κιλα του παρελθοντος
αυτο δε σημαινει οτι αμα δεν τρεφομαστε σωστα δε θα χασουμε τα κιλα!
1 κιλο τη βδομαδα μια χαρα ειναι!
γρανιτα για σενα πολυ πιο λιγο, εισαι τοσο λιγα κιλα...
καλη εβδομαδα νερα!Quote:
Originally posted by nera
Καλημέρα!
μισό κουλούρι ολικής
2 νεκταρίνια
Καλή εβδομάδα!
μηπως εχεις πολλους υδατανθρακες?
ταδημητριακα δεν κανουν κ τοσο καλο...οσο διαφημιζουν!
Τα πρωινά είναι στάνταρ,τα βραδινά αλλάζουν.Έχω κι εναλλακτικές για βραδινό.
Σαλάτα με τόνο,σαλάτα με 1 τοστ, Γιαούρτι με φρούτα και 2 φρυγανιές.
Ανάλογα τη διάθεση πάει.Η απώλεια είναι μια χαρά,όταν την τηρώ κατά γράμμα...
2 κιλά ανά εβδομάδα είναι καλά σε αυτή τη φάση,ε;
καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!
σημερα εχω να δηλωσω τα εξης:
χθες με μισο πιατο φρικασε και εσκασα... κακο σημαδι αυτο... σκεφτομαι πως οταν γινω καλα και μπω ξανα σε διατροφη, θα παρω πισω ποοοολλα κιλα...
σνιφ..
σημερα σταθερα στα 77 και για την ωρα με χαροποιει πολυ το νουμερακι αυτο!!!!
την αλλη Δευτερα εχω διαιτολογο... να δουμε τι θα μου η διαιτολογος μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το μονο κακο ειναι πως η φωνη μου δεν εχει επανελθει μετα το χειρουργειο... ποσο θα κρατησει αυτο??? αρχιζει να με φρικαρει!
εξαρταται ποσα κιλα εισαι?Quote:
Τα πρωινά είναι στάνταρ,τα βραδινά αλλάζουν.Έχω κι εναλλακτικές για βραδινό.
Σαλάτα με τόνο,σαλάτα με 1 τοστ, Γιαούρτι με φρούτα και 2 φρυγανιές.
Ανάλογα τη διάθεση πάει.Η απώλεια είναι μια χαρά,όταν την τηρώ κατά γράμμα...
2 κιλά ανά εβδομάδα είναι καλά σε αυτή τη φάση,ε;
ειναι διαιτα διαιτολογου δηλαδη>? κακως σου συστηνει κορνφλεικς να του πεις!
μηπως εννοει κατι αλλο με το δημητριακα που λεει? ρωτα τον...
ΥΓ τωρα ειδα ποσα κιλα εισαι, τωρα στην αρχη θα χανεις πανω απο 1 κιλο...
μτσεκ καλο αυτο θα κλεισει το στομαχι σου κ θα σου βαζει λιγοτερα στη διαιτα
αλλα θα μπορεις να ανταπεξελθεις ευκολοτερα!
μη ξεχνας οτι οσο πεφτουν τα κιλα θα πρεπει ετσι κι αλλιως να σου βαζει λιγοτερα να τρως...
με το καλο να επανελθει η φωνη...
106 είμαι και ναι είναι δίαιτα διαιτολόγου.Χρειάζομαι κάποιον να με ελέγχει,οπότε πηγαίνω κάθε εβδομάδα.Αλλιώς δεν...Τι να σου πω δεν ξέρω,με βολεύει για την ώρα.Αν τα σιχαθώ,θα τα ελαττώσω
απ οσο ξερω ολοι οι διαιτολογοι βαζουν κορν φλεικς παντως.
ειδικά τα ολικής άλεσης που έχουν και πιο πολλές φυτικές ίνες
την παρουσα φαση κοραλακι μου, ειχα διατροφη με 1600 θερμιδες και εχανα 1 κιλο τη βδομαδα....
τωρα που τρωω μεσα στη μερα 500 με 600 τι θα μου γραψει σα διαιτα???????????
επειδη το ζητα ο πελατης, εμενα μου ειχε προτεινει αλλες εναλλακτικες πολυ πιο υγιεινες κ θρεπτικες απο ζαχαρη!Quote:
Originally posted by granita
απ οσο ξερω ολοι οι διαιτολογοι βαζουν κορν φλεικς παντως.
αυτη την περιοδο εχω κολλησει με το κουακερ ομως οποτε αυτο θα ζηταω...
τωρα θα σου μειωσει τις θερμιδες στην παλια σου διαιτα μια που θα εχει κλεισει το στομαχι σου κ θα εχεις χασει κι αλλα κιλα.Quote:
Originally posted by mtsek85
την παρουσα φαση κοραλακι μου, ειχα διατροφη με 1600 θερμιδες και εχανα 1 κιλο τη βδομαδα....
τωρα που τρωω μεσα στη μερα 500 με 600 τι θα μου γραψει σα διαιτα???????????
οσο πεφτει το βαρος μας μας τις μειωνουν, τουλαχιστο εμενα ετσι κανει...
στην αρχη ειναι πολυ ελαστικος, μετα παιρνει το αυστηρο υφος :D
το καλο ειναι αμα εχεις συνηθισει στις 500 λογω εγχειρησης μετα θα σου φαινεται παιχνιδακι οσες θερμιδες κι αν σου βαλει...(1300 πχ)
αντε να δουμε πως θα παει η συνεχεια!
πολυ καλα κανεις, ειχα ταλαιπωρηθει πολυ στην αρχη απο μονη μου με το να μη πηγαινω στο διαιτολογο...Quote:
106 είμαι και ναι είναι δίαιτα διαιτολόγου.Χρειάζομαι κάποιον να με ελέγχει,οπότε πηγαίνω κάθε εβδομάδα.Αλλιώς δεν...Τι να σου πω δεν ξέρω,με βολεύει για την ώρα.Αν τα σιχαθώ,θα τα ελαττώσω
τελικα πηγα στα 99 κιλα μονη, μετα κολλησα κ πηγα στο διαιτολογο. μετα παλι σταματουσα αρχιζα τον διαιτολογο κοκ(ενδιαμεσα εκανα δικια μου διατροφη)
κ εφτασα στο αψε σβησε κ ειδα 8.
ομως στην αρχη πραγματικα ειχα χασει τη μπαλα προσπαθωντας μονη,
ετσι ειχα βρει κ το φορουμ το νοεμβρη,
οταν δεν αντεχα αλλο να μη κανω τιποτε για τα κιλα μου...
μια χαρα θα παει βρε μτσεκ μου, απορω γιατι ανησυχεις.
το δυσκολο ειναι να μπεις σε τροχια, δυσκολα βγαινεις μετα, ακομα κ να θς να παρεκλινεις κατι παντα σε γυριζει πισω.
ο οργανισμος αναζητα την σωστη διατροφη, εχει μνημη,
δε θα θυμαται τα 500 μετα μην ανησυχεις...
αχ αχ αχ 82.6 αλλα δεν τολμω να το γραψω αφου ειπα θα κρατω το πρωινο ζυγισμα φαγωμενη...
αλλιως θα μπερδευτω κ αμα ζυγιστω αυριο φαγωμενη θα εχω "παχυνει"
Μπράβο koralaki!Είδες που άρχισαν σιγά σιγά να πέφτουν τα κιλά..Συνέχισε έτσι δυναμικά!Ξέρω πως θα τα καταφέρεις και δε θα μας απογοητεύσεις, κάντο για σένα!!Quote:
Originally posted by koralaki
αχ αχ αχ 82.6 αλλα δεν τολμω να το γραψω αφου ειπα θα κρατω το πρωινο ζυγισμα φαγωμενη...
αλλιως θα μπερδευτω κ αμα ζυγιστω αυριο φαγωμενη θα εχω "παχυνει"
ναι αυτη τη φορα το πηρα ζεστα νομιζω!
προς το παρον παω παρα πολυ καλα, αν κ πρωτη μονο ημερα.
εχασα τον υπνο μου για να μαγειρεψω κ να φαω αυτο που πρεπει
κ δεν εφαγα οσο επρεπε αλλα σταματησα οταν χορτασα!
αυτο κ μονο ειναι μια τελεια αρχη,
+ το οτι εφυγαν αβερτα τα υγρα μεσα σενα πρωινο που δεν χλαπακιασα...
ειπαμε παμε για 7 παρεα, την καλη παρεα δεν την αφηνω :D
οσο για σενα μην εχεις τρελες τυψεις οποτε τρως κατι απαγορευμενο,
σκεψου ποσα απο αυτα εχω φαει τοσους μηνες κ δεν παχυνα.
απλα μη ξεφυγεις για μερες, μονο για ωρες,
γιατι αμα δε τρως σωστα επι μερες μετα δυσκολα επανερχεσαι...
το πιο δυσκολο ειναι να επανελθω μετα απο τοσους μηνες...
εφαγα κ δευτερο παγωτακι
κ αλλα φασολακια (απο τα νευρα μου)
ελπιζω οτι δεν εχουν πολλες θερμιδες αυτα
δεν ειχα μετρησει κ το λαδι γαμωτο!
07:00
δημητριακά με γάλα
10:00
μισό κουλούρι
12:00
μισή μπάρα
13:00
μισό κουλούρι
15:00
μισή μπάρα
17:00
κοτόπουλο στήθος ψητό με μαρουλάκι
21:00
ένα τοστ με κασέρι
Απίστευτη λύσσα με έπιασε χθες,αισθανόμουν λες κι είχα 10 μέρες να φάω.Κάθε μια ώρα μασουλούσα κι από κάτι.Το κακό είναι ότι με πιάνει στη δουλειά,που έχω ένα σωρό καλούδια διαθέσιμα τριγύρω.Στο σπίτι όλο και κάτι θα κάνω για να ξεχαστώ.Αφού κρατήθηκα και την πέρασα μόνο με ένα κουλούρι και μια μπάρα,ως το απόγευμα που πήγα σπίτι,πάλι καλά!
νερα μια απο τα ιδια, πηρα το βραδυ ταπερακια απο τη πεθερα, αρχικα εφαγα ξινοτυρο με καρπουζι
κ μετα 7-8 κεφτεδακια.
μετα ομως δεν εφαγα.
γενικα πρωτη μερα χαλια τα εκανα αλλα εν συγκριση με τα απειρα που ετρωγα πηγα παρα πολυ κκαλα!
εχω αρχισει να ξεφουσκωνω κκ απο υγρα τρελα!
koralaki είναι κάποιες μέρες που το παθαίνω.Ούτε για γλυκό δεν κάνω έτσι. Έχω αρχίσει να συνηθίζω την έλλειψή του πλέον. Αλλά θέλω να μασουλάω μόνιμα,λες και ότι τρώω το καίω αμέσως,τέτοια πείνα έχω. Συγκρατούμαι όμως, θέλω να ξεκολλήσω από το τριψήφιο επιτέλους
αυτο ακριβως να μασουλαω διαρκως θελω! εκτος απο χθες που σαν θαυμα ημουν οκ.Quote:
koralaki είναι κάποιες μέρες που το παθαίνω.Ούτε για γλυκό δεν κάνω έτσι. Έχω αρχίσει να συνηθίζω την έλλειψή του πλέον. Αλλά θέλω να μασουλάω μόνιμα,λες και ότι τρώω το καίω αμέσως,τέτοια πείνα έχω. Συγκρατούμαι όμως, θέλω να ξεκολλήσω από το τριψήφιο επιτέλους
Σημερα
82.8 νηστικη
μετα απο 15ωρη νηστεια
~πρωι
1 τεραστιο κουλουρι θεσσαλον. απο φουρνο
~ενδιαμεσο
-
~μεσημερι
μαλλον θα κανω σπανακορυζο, θα ενημερωσω :D
σημερα δε θα φαω μετα τις 8 για να χασω οσο πιο πολύ μπορω μεχρι το σαββατο που θα παω 3μερο!ντρεπομαι πολύ!
επισης να κανω ενα γκαλοπ ποιο χρωμα προτιματε για μαγιω!φουξια η εντονο μπλε?(κατι σαν τυρκουαζ δλδ)
Ψηφίζω το μπλε γρανιτάκι μου! Αν είναι αυτό το χρώμα που σκέφτομαι θα σου πηγαίνει τρελά!!
Θα πας τριημεράκι δηλαδή; Τέλεια!!! Εμένα όπως με έχουν αυτή τη στιγμή (περιμένω τηλ και θα είναι του στυλ κατέβα Αθηνα σήμερα-αύριο λες και θα πάω από κέντρο Πειραιά..), ούτε για μπανάκι στη χαλκιδική δε μπορώ να πεταχτώ..
λες ε?αγαπω πολυ το ροζ ρε γμτ αλλα αυτο το μαγιω που βρηκα να με κραταει (στραπλες)εχει μονο φουξια η αυτο το μπλε.κ εχω προβληματιστει.(σοβαρος λογος!χαχαχαχα)
~endiamesoQuote:
Originally posted by koralaki
Σημερα
82.8 νηστικη
μετα απο 15ωρη νηστεια
~πρωι
1 τεραστιο κουλουρι θεσσαλον. απο φουρνο
~ενδιαμεσο
-
~μεσημερι
μαλλον θα κανω σπανακορυζο, θα ενημερωσω :D
1 ποτ. χυμο πορτοκαλι
~μεσημερι
2 γεμιστα με ανθοτυρο
~προ δουλειας
1 φ.μορταδελα (ασχετο)
1 γρανιτα
μετα θα δω
granita φουξιαααα ..κανει τρομερη αντιθεση με το μαυρισμενο σωμαα..και εγω φουξια εχω..
χαχαχα.. μολισ παρατηρησα οτι φουξια ειναι και το μαγιω στο τικερ.. τυχαιο??? δεν νομιζω....
xaxaxa τελικά πηρα ενα φουξια απο τα yamamay και το τυρκουαζ απο τα med.πηρα κ ενα φουξια-ροζ μινι φορεματακι!
αχ τι καλα.... ποσο χρονων εισαι? εγω ειμαι 19
25!Βεβαια με μυαλο 15χρονης!χαχαχα..εγω εχω μανια με το ροζ,ροζ γυαλια,ροζ τα παντα!αλλα σε μαγιω δε βρηκα στραπλες απαλο ροζ να κραταει το στηθος μου.ηθελα κ στραπλες τρομαρα μου
Μεγιά το μαγιό granita και το φορεματάκι!Έτσι μπράβο γιατί τα χάσαμε τα κιλά!!Έκλεισες τελικά για τριήμερο που έλεγες, να εγκαινιάσεις το μαγιό?
τελικα ναι ,εγω ηθελα να παω καπου πιο ησυχα αλλα τελικα θα παμε Παρο.δεν εχω παει ποτε κ τωρα ψαχνω ξενοδοχειο!μονο εισιτ.κλεισαμε.
Πολυ ωραία κι η Πάρος..Έχω να σου προτείνω κάποιο αλλά είναι λίγο τσιμπημένο...