Quote:
Originally posted by marimari
Eν συντομία η μεγάλη μου ιστορία
Παιδί παχυσαρκο, υπερβαρο...ολα μαζί...
Στην εφηβια φευγουμε για Κυπρο, 2 χρονια -Λεμεσό- και εκει ξεκιναω διαιτα στην Μαρτιν, μια Αγγλίδα διαιτολόγο που ερχουαν μια φορά στις 15 μερες και εβλεπε τα ραντεβου της απο Αγγλία.
Θεαματικά αποτελέσματα.
Επιστρέφουμε Ελλάδα 2 χρονια μετά και εκει που ειχα φυγει κοριτσάκι ζουμπουρλουδικο γυρναω γυναικα με κοντοκουρεμενο μαλλι και ολα τα κιλά χαμενα.Φορουσα θυμαμαι ολοσωμη εφαρμοστη φορμα.
Με βλεπει η γιαγια μου και-εν απουσια των γονιων μου που εμειναν πισω για να μετακομισουν το σπιτι- και με κανει παλι διπλή γιατι με βρηκε-λεει- με τα μαγουλα μεσα!!!!!
To make long story short...κοπελα πλεον , με σπουδες και καλή δουλειά αρχιζω φουσκωνω και να ξεφουσκωνω διαρκώς και ακαταπαύστως...Διαιτολογοι, γυμναστές...και ξανα διαιτολογοι και ξανα γυμναστές...Πανω κατω!!!!!!
Στα 34 κανω το 1ο μου παιδάκι. Ουσα δημοσιογράφος ψαχνω εκ των εσω το θεμα δακτυλιος!!!!
Το ψαχνω πααααααρα πολύ και καταλήγω πως πρεπει να το επιχειρήσω...
Χανω πολλά κιλά και παθαίνουν ολοι πλάκα.Αρχιζω να κολλάω και απλώς παω 2-3 κατω...2-3 πάνω...
Ικανοποιημενη αλλά ο στοχος μου ακομη μακριά.
Πονοι αρχιζουν να εμφανιζονται σχεδον κατω απο το αριστερο μου πλευρο.
Εξετασεις κοντρα εξετάσεις.Τιποτα.Κανω το 2ο μου παιδάκια και μια μερα πανω στη δουλειά αρχιζουν ακατάπαυστοι εμετοί...
Νοσοκομειο και χειρουργειο για διάτρηση στομαχου. Ενας σαπιος δακτυλιος πανω απο 2 χρονια ειχε προκελεσει δοατρυση στομαχου.
Εξαγωγη δακτυλίου και αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο ειναι που πανω στο χειρουργικο τραπεζι προσπαθουσαν να με πισουν μετά απο 6 μηνες να κανω σλίβ.Να ποναω, να σφαδαζω και ο αναισθησιολογος τον χαβατου.Ντροπή.ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ για το χρημα .Αστε με να παρω ανασα και βλέπουμε.
Επιπλοκές μετεγχειρητικές και να μπαινοβγαινω νοσοκομειο γιατι ανεβαζα πυρετο.
Αποτελεσμα.Οχι σλιβ, οχι παρακαμψη.ΤΕΛΟΣ οι εγχειρησεις .ΜΟΝΗ ΜΟΥ και οτι κανω...
Βγηκα απο το νοσοκομειο 90 κιλάκαι εφτασα 1 χρονο μετά στα 117.ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ κιλά και αδικαιολογητα αλλά ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!
Αυτη ειναι η ιστορια μου. Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα.
Εδω στην προσπαθεια τωρα και ο Θεος βοηθος!!!!!!
Μαρι, δεν ειναι αναγκη να τα κανεις μονη σου. Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε =)