ʼστα ʼλμα μου με το ζόρι ακολούθησα το 50λεπτο πρόγραμμα! Αλλά είναι πολύ δυνατή αεροβική άσκηση! Τι διάδρομος και ελλειπτικό μπροστά το Ταε μπο είναι οδοντόκρεμες! :lol:
Printable View
ʼστα ʼλμα μου με το ζόρι ακολούθησα το 50λεπτο πρόγραμμα! Αλλά είναι πολύ δυνατή αεροβική άσκηση! Τι διάδρομος και ελλειπτικό μπροστά το Ταε μπο είναι οδοντόκρεμες! :lol:
το ξερω ηθελα να ξεκινησω περσι αλλα ηξερα οτι δεν θα αντεχα ........εδω μια φιλη μου ξεκινησε και στο τριτο μαθημα τα παιξε !!!!!
Αλλα εσυ θα μας βγαλεις ασπροπροσωπες !!!!! Σκεψου το αποτελεσμα ............Μακαρι να μπορουσα να ερχομουν.....
Aggelaki μου,τωρα ειδα οτι μου γραψες.Μετα τα μεσάνυχτα!Θα κανω ακομη λιγο γυμναστική και θα πάω για ύπνο,νυστάζω πολύ.Με τρέλανε αυτη η μέρα..Θα τα πούμε αυριο..Καλό βραδυ.Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Aννουλαααααααααα......τι κανει το κοριτσι μας????
Καλησπέρα Αννούλα μου,
Είπες θα την ελαττώσεις λίγο την γυμναστική μιας και ένιωθες αδυναμία... αρκετά κουράστηκες καλή μου, δεν πάμε για ύπνο;
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Πολυ καλημερα σε ολες!!!!
Κυριακη...
08 30 4 ακτινιδια + 1/2 μπανανα + μελι +κεφιρ + 2 κριθινα + μερικα παξιμαδ ζεας
11 30 1 μπανανα + 2 ακτινιδια + 1 παξιμαδακι ζεας
14 00 σολωμο πανω σε σπανακι και μανιταρια + μπροκολο-κουνουπιδι + 1,5 κριθινο
17 45 2 μπουκιες μπανανα + 3 ακτινιδια + 1 πρ!ασινο μηλο + 4-5 παξιμαδακια ζεας
20 00 μιση ωρα τρεξιμο!
21 00 1 αυγο + μια σαλαταρα τελεια με πολυ μαιντανο,παντζαρι, 2 κριθινα παξιμαδ τριμμενα και φυσικα παντζαροζουμο!!
Δευτερα..
08 10 3 ακτινιδια + 1 μπανανα + μελι + κεφιρ + νιφαδες σικαλης + 3 κριθινα παξιμαδ
11 00 1,5 μπανανα + 1 ακτινιδιο + 3-4 κριθινα
13 15 μιση ωρα τρεξιμο!
14 30 χυλοπιτες ολικης με κομματακια σολωμο και μανιταρια + μαιντανοπαντζαροσαλατα!
18 15 2 ακτινιδια + 2 κομματια πρασινο μηλο + 1 κριθινο
21 00 1 αυγο μεγάαααάλο + ροκα-παντζαρι + μανιταρι + 3 κριθινα "βουτα" στον παντζαροζουμο της σαλατας που ειχε λιγο λαδακι και δεν ειχα τυψεις!! δοκιμαστε το..μακραν η πιο νοστιμη βουτα κατα την ταπεινη μου γνωμη!!
Σας φιλω! Επιτελους βγηκε ηλιος κατα δω!!
Καλημερα Αλμα μου! θελω να σε μαλωσω λιγο, καλοπροαιρετα παντα!! , γιατι τον τροπο σκεψης σου δεν τον εχεις αλλαξει, κι αυτο πρπει να κανεις πρωτα απολα.. αποφασιζεις να κανεις καμια τριαδα επλιζοντας οτι ετσι θα χασεις κανα κιλο.. ειναι λαθος αυτο το πραγμα!! το χουμε πει παρα πολλες φορες.. βγαλε απο το μυαλο σου το οτι θες να χασεις κιλα!! σκοπος ειναι να αποκτησεις σωστες διατροφικες συνηθειες, η τροφη σου να σε κανει χαρουμενη, να σου δινει ενεργεια, και να μην εχεις τασεις για βουλιμικα. Παρε παραδειγμα απο μας.. και κυριως απο την Ελη, η οποια κ αυτη θελει να χασει κιλα αλλα οκ δεν θα πεθανουμε κιολας! ουτε θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη. σημασια εχει να εισαι πρωτα απολα να εισαι χαρουμενη, να τρεφεσαι σωστα για να εχεις δυναμη για την καθημερινοτητα σου και να κινεισαι οσο μπορεις περισσοτερο για να αυξανεις το μεταβολισμο σου , που ειναι πολυ σημαντικος! ανεβα στο διαδρομο και περπατα μιση ωρα.. δεν υπαρχει δε μπορω.υπαρχει δε θελω!! δεν θα ξυπνησεις παντως μια μερα και θα εχεις ορεξη για διαδρομο.. το αρχιζεις επειδη πρεπει, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, και μετα απο λιγο καιρο που θα νιωθεις μια ευφορια σε ολο σου το σωμα δε θα μπορεις χωρις αυτον ή χωρις καποια δραστηριοτητα..
Και οι τριαδες σου να σε ικανοποιουνε. Οχι στερητικες.. Νοστιμες. Μπορεις να συνδυασεις ο,τι τραβαει η ορεξη σου. Διατροφη κανουμε εδω..οχι διαιτα. Αλλιως στην 1η ευκαιρια παλι θα κοιταξεις να τις χαλασεις. Και μεσα απο αυτην την διατροφη σε συνδυασμο με λιγο περπατημα θα ερθει και το χασιμο των κιλων που τοσο ποθεις!
Καλημέρα κοριτσάκια!Quote:
Originally posted by anne2
Aggelaki μου,τωρα ειδα οτι μου γραψες.Μετα τα μεσάνυχτα!Θα κανω ακομη λιγο γυμναστική και θα πάω για ύπνο,νυστάζω πολύ.Με τρέλανε αυτη η μέρα..Θα τα πούμε αυριο..Καλό βραδυ.
Βρε καλό μου εσύ τι ώρα κάνεις γυμναστική? Δεν έχεις υπερένταση μετά? Εγώ φανταστείτε που τελειώνω κατά τις 8 τη γυμναστική συνήθως, κοιμάμαι μετά τις 12 σίγουρα!
Στο δωμάτιο σου κάνεις γυμναστική? έχεις διάδρομο ή κάποιο όργανο?
Εμείς έχουμε πάρει έναν διάδρομο που δεν τον χρησιμοποιώ παρά σπάνια! Κυρίως οι δικοί μου τον χρησιμοποιούν!
Αγγελάκι βγήκε ήλιος? Εδώ χάλια, με πήρε ο αέρας, πάγωσε το κεφάλι μου, και έχει συνέχεια αυτό το χαζοψιλόβροχο...
Το παντζαρόζουμο με έψησε τρελά φιλενάδα! Δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ!
Γενικά πάντως μας έχεις δείξει ότι με τη διατροφή σου είσαι πολύ δημιουργική....ελπίζω πάντα στη ζωή σου να βρίσκεις τον τρόπο να εκφράζεσαι...
Χθες πήγα κι εγώ γυμναστήριο και ήταν τέλεια! Λίγο με ενόχλησε η κοιλίτσα σε μία κίνηση αλλά κατά τα άλλα σούπερ! Είχε όμως πάάάάάρα πολύ κόσμο ρε κορίτσια! Έκανα και όργανα και επιτέλους είδα 2 καινούργιες κοπέλες στην αίθουσα με τα όργανα, δεν είναι και πολύ δημοφιλή στις γυναίκες!
Έλλη μου μπράβο για το tae bo, σου άρεσε? Νομίζω παίζει ρόλο και ο γυμναστής που θα στο κάνεις, άλλοι είναι πιο hard core και άλλοι πιο soft....ο Σωκράτης τι λέει? Ωραίος? χαχαχαχα
Καλημερα ζουζου!! να το δοκιμασεις , θα το λετρεψεις!! επισης σαν συμπληρωμα θα σου αρεσει πολυ και η γυρη, εκτος απο τη σπιρουλινα. googlαρε το κιολας για να μαθεις περι τινος προκειται και τι κανει.. ειναι και πεντανοστιμη!!!!
γραψε μας και καμια τριαδα να παιρνουμε ιδεες!
ρε αν μου ελεγες καποτε οτι θα ετρωγα τοοοοσα πολλα θα γελουσα απλα!! θα σου ελεγα οτι αν τα ετρωγα εγω ολα αυτα θα ημουν τοφαλος!! κι ομως!! ειμαι ακομα αδυνατη!! :roll::roll::kiss::kiss::kiss::kiss: και πολυ χαρουμενη τολμω να πω!!!
Καλημερα κορίτσια μου, τι κάνετε?Αννούλα καλωσόρισες και καλή συνεχεια στην προσπάθεια σου
Και εγω το Σαββατοκυριακο καλά σχετικά τα πηγα με κάποια λαθακια που θα διορθωθούν σιγα σιγα..Ας γραψω λοιπόν
ΣΑΒΒΑΤΟ:
ΠΡΩΙ: 1 κουπα φρέσκο γαλα πλήρες 1 μπανάνα και αργότερα λίγο κουλούρι θεσσαλονίκης
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 3 κεφτεδακια με σαλτσα και 1 φετα ψωμίι ζυμωτό
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 μήλο και 1 φετα κεικ που εφτιαξα μόνη μου
ΒΡΑΔΥ: 1 μπριζόλα χωρίς καθόλου λίπος, σαλάτα μαρούλι και λίγες πατατες τηγανητες
ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΠΡΩΙ: Γάλα και λίγο τσουρεκι ( ειχα παει σε μνημόσυνο)
ενδιαμεσα καφες με 1κ.γ. ζαχαρη και 2 βουτηματα
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: κοτόσουπα και λίγο κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 ποτηρι πορτοκαλάδα και 1,5 φετα κεικ
ΒΡΑΔΥ: 1 μπουτακι κοτόπουλο κοκκινιστό με λίγες πατατες τηγανητες
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΠΡΩΙ: γαλα φρεσκο και 3 πτι μπερ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Φακες και μιση φετα ψωμί
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Γιαουρτι πλήρες 150 g με 3 μπισκότα πτι μπερ
ΒΡΑΔΥ: Λίγο κοτόπουλο σχάρας με σαλάτα μαρούλι
και αργότερα καλαμπόκι μισο ψημενο στα κάρβουνα
Καλέ την γύρη την τρώω τον τελευταίο χρόνο και κάποια στιγμή νομίζω πως το είχα γράψει κιόλας!!! Προσωπικά βλέπω πως με βοηθάει πολύ! Εν τω μεταξύ, κοίτα σύμπτωση, ενώ είχα πολύ καιρό να φάω γύρη έφαγα σήμερα το πρωί, με γιαούρτι, κράνα, λιναρόσπορο, goji και δημητριακά! και σπιρουλίνα φυσικά!!!! Μου άρεσε πολύ το πρωινό μου!Quote:
Καλημερα ζουζου!! να το δοκιμασεις , θα το λετρεψεις!! επισης σαν συμπληρωμα θα σου αρεσει πολυ και η γυρη, εκτος απο τη σπιρουλινα. googlαρε το κιολας για να μαθεις περι τινος προκειται και τι κανει.. ειναι και πεντανοστιμη!!!!
γραψε μας και καμια τριαδα να παιρνουμε ιδεες!
ρε αν μου ελεγες καποτε οτι θα ετρωγα τοοοοσα πολλα θα γελουσα απλα!! θα σου ελεγα οτι αν τα ετρωγα εγω ολα αυτα θα ημουν τοφαλος!! κι ομως!! ειμαι ακομα αδυνατη!! :roll::roll::kiss::kiss::kiss::kiss: και πολυ χαρουμενη τολμω να πω!!!
Χθες πήγα και σούπερ μάρκετ γιατί είχε πέσει πείνα στο σπίτι! και πήρα και πλευρώτους που τρελαίνομαι!
Χθες χθες....τι έφαγα χθες? δεν τα καλοθυμάμαι όλα....θυμάμαι όμως πως έπρεπε να φάω κάτι παραπάνω το μεσημέρι...αν και να σας πω την αμαρτία μου, είχα φέρει απ'το σπίτι κοτοπουλο και παντζάρια και παξιμάδια αλλά πάλι όλοι έτρωγαν καρμπονάρες γύρω μου και αποφάσισα να βοηθήσω έναν συνάδελφο και άρχισα να του τσιμπάω απ'το πιάτο του πένες βουτηγμένες στην κρέμα γάλακτος!!! κορίτσια ήταν λες και μόλις γεννήθηκα!!! χαχαχαχχα!!!! πάντως, είναι κάτι που έχω πάρα πολύ καιρό να φάω....βασικά νομίζω πως έχω χρόνια να φάω(χωρίς εμετο εννοώ)....οπότε έτσι όπως το τσίμπαγα απ'το πιάτο αλλουνού με βοήθησε πολύ στο θέμα των τύψεων και το ευχαριστήθηκα χωρίς να το σκέφτομαι μετά!
επίσης το σκ αγόρασα φράουλες....λέτε να έκανα μαλακία? καλύτερα να περιμένω λίγο καιρό ακόμα?
βρε χαζούλι τι αγχώνεσαι? Η καθεμία εδώ έχει τα θέματά της, αν εμείς παλεύουμε να τρώμε ευλαβικά τριάδες, υπάρχουν πολλοί λόγοι που το κάνουμε...εσύ όμως Μάγδα μου έχεις άλλα θέματα γι'αυτό νομίζω είναι καλύτερα να μην αγχώνεσαι και να τρως αυτά που θέλεις και όπως τα θέλεις, οκ?Quote:
Originally posted by Magdalena
Καλημερα κορίτσια μου, τι κάνετε?Αννούλα καλωσόρισες και καλή συνεχεια στην προσπάθεια σου
Και εγω το Σαββατοκυριακο καλά σχετικά τα πηγα με κάποια λαθακια που θα διορθωθούν σιγα σιγα..
Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να φάω πατάτες τηγανιτές αλλά νομίζω πως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου μέχρι να το καταφέρω...
Καλημερα Ζουζούκα μου.. Ημουν στα παθερικά το Σαββατοκυριακο με το Χρηστο και αυτοί τις τιμούν τις πατατες τηγανητες καθημερινα..
Ζουζού μου σε ευχαριστω που μου διώχνεις λίγο από τις τυψεις μου..πως τα περασες το Σ/Κ?
Μιά χαρούλα γλυκιά μου! Ανυπομονώ να φτιάξει ο καιρός γιατί δεν τα μπορώ τα σκ τα βροχερά!!Quote:
Καλημερα Ζουζούκα μου.. Ημουν στα παθερικά το Σαββατοκυριακο με το Χρηστο και αυτοί τις τιμούν τις πατατες τηγανητες καθημερινα..
Ζουζού μου σε ευχαριστω που μου διώχνεις λίγο από τις τυψεις μου..πως τα περασες το Σ/Κ?
Το σκ εν τω μεταξύ με βασάνιζε πολύ μία σκέψη...ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο!!!! ʼσε που την Κυριακή βγήκα στο κέντρο με μία κοριτσοπαρέα που δεν κάπνιζε καμιά τους και ένιωσα πολύ περίεργα....πάντως χθες έκανα 5 τσιγάρα εκ των οποίων τα 2 ήταν μισά!!!! καλά τα πάω ε? το σκ τα θαλασσώνω όμως με τους καφέδες και τα ποτά!
Μαγδα στείλε λίγο κέικ!!!!! πως το 'κανες? Σοκολάτα?
Οσο εχει μεινει στο στελνω μετα χαρας ζουζού! Αυτη τη φορα εφτιαξα ενα για πρωτη φορα με λιωμενη κουβερτούρα..γενικά δεν μου αρεσουν τα σοκολατενια κεικ αλλα αυτό τρωγεται ευχαριστα
Τη συνταγη τη βρηκα από το βιβλίο της Χρυσας Παραδείση..αν θελετε να σας γραψω τη συνταγη
Quote:
Originally posted by zouzouka
Μιά χαρούλα γλυκιά μου! Ανυπομονώ να φτιάξει ο καιρός γιατί δεν τα μπορώ τα σκ τα βροχερά!!Quote:
Το σκ εν τω μεταξύ με βασάνιζε πολύ μία σκέψη...ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο!!!! ʼσε που την Κυριακή βγήκα στο κέντρο με μία κοριτσοπαρέα που δεν κάπνιζε καμιά τους και ένιωσα πολύ περίεργα....πάντως χθες έκανα 5 τσιγάρα εκ των οποίων τα 2 ήταν μισά!!!! καλά τα πάω ε? το σκ τα θαλασσώνω όμως με τους καφέδες και τα ποτά!
Σιγα σιγα θα το μειωσεις μεχρι να το κοψεις..δεν κοβετε από τη μια μερα στην αλλη.. μόνο για θεμα υγειας πρεπει να το σκεφτεις οτι δεν κανει καθόλου καλο..Ο πατερας μου που δεν ζει πια εδω και 1 χρόνο αρρωστησε από το τσιγαρο καπνιζε 2 πακετα την ημερα και εχασε τη ζωη του από αυτό
Μπραβο ρε ζουζου!! Ναι ναι ετσι να τσιμπας λιγο απο τον αλλο ειναι η καλυτερη φαση, γτ και δεν μενεις με την ορεξη και δεν εχεις τυψεις!! κι εγω το τσιγαρο πολυ θαθελα να το κοψω τελειως..πλεον καπνιζω πολυ σπανια, οταν βγαινω εξω η καμια φορα με τον αδερφο μου, γενικα πολυ λιγο ομως.. και αν βγαινω δεν κανω τοσα τσιγαρα οσα εκανα καποτε γιατι μπουχτιζω και απο τα δικα μου τα τσιγαρα και απο την ατμοσφαιρα του μαγαζιου!! στη δουλεια μην κανεις μωρε..1-2 τσιγαρα κανε κ αυτα μισα, μεχρι να το κοψεις τελειως στη δουλεια..καλα τα "του εξω" κοβονται πιο δυσκολα..
Μαγδαλενα μια χαρα σε βρισκω! Καλημερα..:starhit:
Καλημερα Αγγελάκι μου..σε ευχαριστω ειλικρινα..τι κάνεις?πως εισαι?Quote:
Μπραβο ρε ζουζου!! Ναι ναι ετσι να τσιμπας λιγο απο τον αλλο ειναι η καλυτερη φαση, γτ και δεν μενεις με την ορεξη και δεν εχεις τυψεις!! κι εγω το τσιγαρο πολυ θαθελα να το κοψω τελειως..πλεον καπνιζω πολυ σπανια, οταν βγαινω εξω η καμια φορα με τον αδερφο μου, γενικα πολυ λιγο ομως.. και αν βγαινω δεν κανω τοσα τσιγαρα οσα εκανα καποτε γιατι μπουχτιζω και απο τα δικα μου τα τσιγαρα και απο την ατμοσφαιρα του μαγαζιου!! στη δουλεια μην κανεις μωρε..1-2 τσιγαρα κανε κ αυτα μισα, μεχρι να το κοψεις τελειως στη δουλεια..καλα τα "του εξω" κοβονται πιο δυσκολα..
Μαγδαλενα μια χαρα σε βρισκω! Καλημερα..:starhit:
Πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy:
Χαιρομαι γλυκιά μου....παντα ετσιQuote:
Πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy:
Καλημερααααααα. Θα μεταναστευσω στην Αυστραλία με τα καγκουρω σας το είπα? Εχει λυσσαξει ο κωλόκαιρος. βρεχει καρεκλες παλι. Κροσσι το νευρο κρόσσι.
Θελω ηλιο τωρααααααααα.
Τελος παραληρηματος.
Τι κανουν τα ομορφα κορίτσια? Ολες καλα? Μαγδα μια χαρα σε βρισκω. Αννουλα πως εισαι?
Αλμα θα συμφωνησω και εγω με το αγγελάκι μας. Το λεω για να το ακουω και εγω. Μην εχεις στο μυαλο σου να κανεις τριάδα για να χασεις βάρος. Και μονο σαν σκέψη αυτο θα λειτουργει ανασταλτικά και θα σε οδηγησει σε περιατερω λάθη.
Ελι tae bo? Ασε μαρη κανα άθλημα για κανεναν αλλο.
Lessing καλα εισαι? Που ναι η Σμαρτ καλε? Πνιγηκε στο ζελέ?
Ζουζου επειγοντως κοβουμε το τσιγαρο γιατι θα σε μαλώσω η αντικαπνιστρια.
Και τριαδουλα να γουσταρουμε
Πρωινο: Γάλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
Δεκατιανό: πορτοκάλι,αμυγδαλα
Μεσημερι: Φασολαδα, 1 κομματι φέτα, ψωμί. Σαλάτα δεν έφαγα το ομολογω αλλα εκανε ψωφοκρυο δεν πηγαινε κατω
Απόγευμα: 1 κουλουρακι, 1 ακτινιδιο, καφες
Βραδυ: Τονος σε νερο, σαλάτα, ψωμί
Αλμάκι μου πίνε ζουμί άφοβα! Όσο θέλεις, ακόμη και ενδιάμεσα στα γεύματα. Το τσάι σου και τον καφέ σου τα μετράς; Όχι βέβαια, ε τότε γιατί να μετρήσεις το ζωμό από χόρτα; Η ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή :)Quote:
Originally posted by Alma libre
Ρια, eli, Aggelaki , ζουζουνακι και οσες κανετε τριαδες ........... ξερετε αν το ζουμι απο τα χορτα μετραται στα υγρα ή εχει θερμιδες και μου χαλαει τις τριαδες ;;;;;
Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!! Ωωωω τι χαρά να περνάνε τα μαθήματα! Μπράβο Αγγελάκι μας άντε καλά αποτελέσματα και στα άλλα και καλή επιτυχία και στο επόμενο! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
ζουζου πηρα 7 στη c!!! αντε ενα ενα να φευγουνε.. τωρα θα δωσω ενα ακομη μαθημα και θα κατσω να το διαβασω καλα να το περασω κ αυτο.. :bouncing:
To προσπαθώ Μαράκι μου αλήθεια....μόνο μη με μαλώνετε, δε θέλω να πιέζομαι, γι'αυτό δεν το κόβω μαχαίρι....Quote:
Originally posted by mariafc
Ζουζου επειγοντως κοβουμε το τσιγαρο γιατι θα σε μαλώσω η αντικαπνιστρια.
Υπέροχο αυτό που έγραψες Ζουζούκα μου! Ειλικρινά η ψυχολόγος σου αν σε άκουγε τώρα θα χτυπούσε παλαμάκια και θα χοροπηδούσε από την χαρά της! Μεγαλώνεις, ωριμάζεις και ομορφαίνεις....συνολικά! ;). Συγχαρητήρια!Quote:
βασικά εγώ ποτέ δεν με είδα αδύνατη, πάντα με έβλεπα κανονική και φόραγα στενά, θεόστενα!!! είχα καμάρι για το σώμα μου γενικά αλλά είχα κι εγώ αρρωστημένη σχέση με τη ζυγαριά, ένα κιλό να έπαιρνα και τρελαινόμουν! έβλεπα κυτταρίτιδα και αρρώσταινα! ρε συ, όλα αυτά σκέφτομαι και καταλαβαίνω πόσα βήματα έχω κάνει, πόσο έχω αλλάξει τρόπο σκέψης...τώρα με εκτιμώ συνολικά, ως άνθρωπο, έχω καταλάβει την αξία μου και αυτό το σύνολο είναι που προβάλω προς τα έξω και νομίζω πως τελικά αυτό είναι που μας απελευθερώνει από την εικόνα μας, το να καταλάβουμε πως δεν είναι αυτή που μας προσδιορίζει, το να κάνουμε τους άλλους να μας θαυμάζουν για το σύνολό μας, όχι μόνο για την εικόνα μας....παλιά οι άντρες με επέλεγαν για την εικόνα μου και είναι φυσιολογικό, αφού αυτό προέβαλα και δεν τους έδειχνα κάτι παραπάνω, τότε τα μόνα κοπλιμέντα που άκουγα ήταν "πόσο όμορφη είσαι", "πόσο ωραίο σώμα έχεις"...τα τελευταία χρόνια όμως ακούω κυρίως "πόσο έξυπνη είσαι", "πόσο δυναμική είσαι" και αντιλαμβάνομαι μεγάλη διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν. Κανένας δε θέλει για σύντροφο του μία απλά όμορφη κοπέλα, απλά αδύνατη...όλοι ψάχνουν έναν ωραίο συνδυασμό, όπως κι εμείς βρε κορίτσια, τους ωραίους τους βαριόμαστε εύκολα, έτσι δεν είναι?
και προσωπικά πιο πολύ γουστάρω να ακούω καλά λόγια για το χαρακτήρα μου παρά για το σώμα μου..
τη γλυκιά που είσαι.....μου λείπει και αυτή και τώρα που μου την έφερες στο μυαλό μου με έκανες να χαμογελάω!Quote:
Originally posted by Eli
Υπέροχο αυτό που έγραψες Ζουζούκα μου! Ειλικρινά η ψυχολόγος σου αν σε άκουγε τώρα θα χτυπούσε παλαμάκια και θα χοροπηδούσε από την χαρά της! Μεγαλώνεις, ωριμάζεις και ομορφαίνεις....συνολικά! ;). Συγχαρητήρια!
πφφφ, θα πάω να καπνίσω!!! χαχαχχα, μη βαράς Μαράκι!!! Θέλω διάλειμμα!!!
Αγγελάκι μου ξέρεις τι σκέφτομαι; Μήπως νιώθεις ότι καταπιέζεσαι επειδή μένεις με τους γονείς σου και υπάρχει έλεγχος στην διατροφή σου οπότε όταν έμεινες μόνη σου επειδή δεν υπήρχε αυτός ο έλεγχος από αντίδραση έκανες επεισόδιο; Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για να το κάνεις μήπως τελικά ήταν απλά αυτό; Εγώ πάντως που είμαι αντιδραστικό στοιχείο κάπως έτσι θα μου γυρνούσε και ας μην το ήθελα πραγματικά και ας μην το είχα ανάγκη και ας ήξερα ότι στην τελική θα με χαλάσει.Quote:
Μια χαρα ειμαι. δεν πτοουμαι καθολου απο το επεισοδιο. καταλαβαινω και γιατι γινεται.. καποτε γινοταν πρωτα απολα απο πεινα και λυσσα να φαω πραγματα που δεν ετρωγα και μου ελειπαν. πλεον λογω πολυ καλυτερης διατροφης και αρκετης μπανανας!! δεν το νιωθω αυτο.. Απλα αν μεινω μονη κλεινει με εναν μαγικο τροπο ο διακοπτης του σκεφτομαι σωστα και ξεχναω ολους τους λογους για τους οποιους αποφασισα να σταματησω τα βουλιμικια. Και απλα ξανακανω. Επισης, σκεφτομαι οτι ελεος 7-8 καστανα να ειχα φαει και απλα ενιωσα φουσκωμενη..σκασμενη βασικα.. και αγχωθηκα,οτι θα παχυνω και τα γνωστα.. με πληροφορω οτι πιο πολλες θερμιδες πηρα κανοντας το επεισοδιο και με παω πισω σε ολα, υγεια, ψυχολογια.. Καθομαι και σπιτι συνεχεια γαμωτο κ αυτη η σαπιλα με σκοτωνει!!! σημερα θα παρω κανα φιλο τηλ να βρεθουμε-καθε μερα ετσι λεω και ποτε δεν παιρνω..κ ολοι νομιζουν οτι δεν τους γουσταρω..
σκ δεν εκανα κατι..με επρηζε ο αδερφος μου να παω θεσσαλονικη αλλα εγω εκει..οχι,δε θελω,οχι δε θελω.. μαλακια μου!
Μία σκέψη κάνω μπορεί να είναι και λάθος...
Όπως και να χει εννοείται πως συνεχίζουμε κανονικά όπως είπες και εσύ ;)
Εγώ πιστεύω πως έχει μία βάση αυτό που λέει η Έλλη.....εγώ προσωπικά θα πιεζόμουν πολύ αν το ήξεραν οι δικοί μου και ένιωθα να μου μετράνε τις μπουκιές....δεν ξέρω βέβαια, η κάθε οικογένεια είναι διαφορετική!Quote:
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου ξέρεις τι σκέφτομαι; Μήπως νιώθεις ότι καταπιέζεσαι επειδή μένεις με τους γονείς σου και υπάρχει έλεγχος στην διατροφή σου οπότε όταν έμεινες μόνη σου επειδή δεν υπήρχε αυτός ο έλεγχος από αντίδραση έκανες επεισόδιο; Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για να το κάνεις μήπως τελικά ήταν απλά αυτό; Εγώ πάντως που είμαι αντιδραστικό στοιχείο κάπως έτσι θα μου γυρνούσε και ας μην το ήθελα πραγματικά και ας μην το είχα ανάγκη και ας ήξερα ότι στην τελική θα με χαλάσει.
Συμφωνώ μαζί σας κορίτσια..και εγω αν σε αυτη τη φαση εμενα με τους γονείς μου θα με πιεζαν να τρωω συνέχεια..ο αντρας μου ομως δεν με πιεσε ποτέ.. για αυτό και εχω δει βελτίωση..βεβαια ο καθε γονιος ειναι διαφορετικός..προσεγγιζει αλλιως το παιδί τουQuote:
Εγώ πιστεύω πως έχει μία βάση αυτό που λέει η Έλλη.....εγώ προσωπικά θα πιεζόμουν πολύ αν το ήξεραν οι δικοί μου και ένιωθα να μου μετράνε τις μπουκιές....δεν ξέρω βέβαια, η κάθε οικογένεια είναι διαφορετική!Quote:
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου ξέρεις τι σκέφτομαι; Μήπως νιώθεις ότι καταπιέζεσαι επειδή μένεις με τους γονείς σου και υπάρχει έλεγχος στην διατροφή σου οπότε όταν έμεινες μόνη σου επειδή δεν υπήρχε αυτός ο έλεγχος από αντίδραση έκανες επεισόδιο; Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για να το κάνεις μήπως τελικά ήταν απλά αυτό; Εγώ πάντως που είμαι αντιδραστικό στοιχείο κάπως έτσι θα μου γυρνούσε και ας μην το ήθελα πραγματικά και ας μην το είχα ανάγκη και ας ήξερα ότι στην τελική θα με χαλάσει.
Ουφ επιτέλους τα κατάφερα να σας διαβάσω!
Καλημερούδια και επίσημα λοιπόν!
Τι να πρωτογράψω για εμένα ειλικρινά δεν ξέρω, έχω και κάποια διατροφικά κενά αυτές τις μέρες που αν σκεφτώ πολύ μπορεί να τα καλύψω. Από την Παρασκευή δεν γράφω στο διατροφικό μου ημερολόγιο, με έχω αφήσει λίγο χύμα. Την Παρασκευή έφαγα κανονικά τα γεύματα μου μέχρι και το απόγευμα και το βράδυ υπέκυψα στα διαόλια που με τρώγανε όλη μέρα.... ο απολογισμός τρεις σακούλες μεγάλες πατατάκια - γαριδάκια και coca cola :mad:. ʼκυρο το επεισόδιο και δεν επιτέλεσε και τον σκοπό του δηλαδή να με χαλαρώσει ή να με παρηγορήσει... ακόμη και στον άντρα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα τόσο καιρό να κάνω τέτοιο υπερφαγικό που νομίζω του κακοφάνηκε...ήταν πολύ γλυκός μαζί μου βέβαια όπως πάντα και δεν μου είπε τίποτα κακό. Του εξήγησα ότι δεν ένιωθα καλά και να με αφήσει στην ηρεμία μου και το έκανε.
Το Σάββατο ξύπνησα λίγο κάπως. Αποφάσισα να βγω έξω για να νιώσω λίγο άνθρωπος μιας και η κλεισούρα των προηγούμενων ημερών με είχε ρίξει ψυχολογικά πολύ! Εκείνη την μέρα έφαγα:
Πρωινό: 1/2 μπανάνα, 1 κομμάτι πάστα φλώρα (ολικής άλεσης σπιτική)
Πρόγευμα: το παρέληψα...
Μεσημέρι: (έξω) 1/2 αράβικη πίτα με κοτόπουλο και λαχανικά και λίγες τηγανιτές πατάτες
Απόγευμα: 1/2 μπανάνα και 2κ.σ. ξηροί καρποί
Βράδυ: 1 ατομική χωριάτικη σαλάτα, 1 φέτα ψωμί, λίγες τηγανιτές πατάτες, coca cola, 1/2 πανσέτα
Αηδίασα με το κρέας γιατί ο άντρας μου το ζήτησε τηγανιτό και έτσι δεν μπορούσα να το φάω και απλά τσίμπησα λίγο...
Μετά από αυτά το βράδυ με έπιασε πάλι μούρλα, έφαγα γαριδάκια (μισή σακούλα) και δύο φέτες ψωμί με μερέντα σαν υπνωτισμένη! :mad:
Την Κυριακή ξύπνησα αργά κατά τις 12.00. Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν τι έφαγα όλη μέρα απλά δεν έφαγα υπερβολικά. Έφαγα σίγουρα κανονικό πρωινό νορμάλ, το μεσημέρι έφαγα 2 κομμάτια σπιτική σπανακοτυρόπιτα και το βράδυ πριν βγούμε κάτι έφαγα πάλι αλλά δεν θυμάμαι... κενό
Βγήκαμε έξω ήπιαμε όχι υπερβολικά (1 μεγάλη μπύρα, 3 σφινάκια και πολλά φιστίκια...) και μετά όταν γυρίσαμε σπίτι κατά τις 2.00 το πρωί έφαγα ένα κομμάτι ακόμη πίτα. Ότι να ναι...
Την Δευτέρα άρχισα να αποκτάω και πάλι συνοχή:
Πρωινό 10.00: 4κ.σ. δημητριακά με γάλα και 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 13.00: 1 ελληνική μπάρα, και 1 παξιμαδάκι από χαρούπι (μιαμ μιαμ)
Μεσημέρι 15.30: 1 ομελέτα με 2 αυγά, λίγο γάλα, 1 πιπεριά, μανιτάρια και φέτα, 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα 19.00: 1 αχλάδι, λίγο μπανάνα, 2 παξιμαδάκια χαρουπιού
Γυμναστήριο Ταε Μπο 8.00-9.00
Απόγευμα 2ο 9.30: 1 παξιμαδάκι χαρουπιού
Βραδινό 22.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη, 1κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο, 1 κ.σ. δημητριακά βρώμης, 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. σταφίδες
Στις 2.00 έφαγα ένα μικρό κομμάτι σπανακοτυρόπιτα και 40γρ περίπου σοκολάτα γάλακτος
Και είχε τέτοια όρεξη όλη μέρα χθες ρε παιδιαααα, ανοίγει η όρεξη μου πολύ όταν τρώω ανεξέλεγκτα και βλακείες...
Εννοείται πως εδώ και 2 μέρες έχω φοβερές καούρες σχεδόν όλη μέρα...:no:
Τουλάχιστον το στομάχι μου ξέρει να μου λέει πλέον φτάνει τόσο!
Αυτά ήταν τα καμώματα μου για τις μέρες που περάσανε και εύχομαι να μην μου ξανασυμβούν σύντομα... αχ νιώθω τον οισοφάγο μου να καίει αυτή τη στιγμή που σας μιλάω... Υπόσχεση για αυτές τις μέρες, κάθε μέρα δραστηριότητα οπωσδήποτε! Και από διατροφή κάνω τρίωρα και τριάδες απαρέγκλιτα και βλέπω αν δεν αντέχω τρώω και κάτι έξτρα αλλά με προσοχή στην επιλογή...
Quote:
Καλημερα Αλμα μου! θελω να σε μαλωσω λιγο, καλοπροαιρετα παντα!! , γιατι τον τροπο σκεψης σου δεν τον εχεις αλλαξει, κι αυτο πρπει να κανεις πρωτα απολα.. αποφασιζεις να κανεις καμια τριαδα επλιζοντας οτι ετσι θα χασεις κανα κιλο.. ειναι λαθος αυτο το πραγμα!! το χουμε πει παρα πολλες φορες.. βγαλε απο το μυαλο σου το οτι θες να χασεις κιλα!! σκοπος ειναι να αποκτησεις σωστες διατροφικες συνηθειες, η τροφη σου να σε κανει χαρουμενη, να σου δινει ενεργεια, και να μην εχεις τασεις για βουλιμικα. Παρε παραδειγμα απο μας.. και κυριως απο την Ελη, η οποια κ αυτη θελει να χασει κιλα αλλα οκ δεν θα πεθανουμε κιολας! ουτε θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη. σημασια εχει να εισαι πρωτα απολα να εισαι χαρουμενη, να τρεφεσαι σωστα για να εχεις δυναμη για την καθημερινοτητα σου και να κινεισαι οσο μπορεις περισσοτερο για να αυξανεις το μεταβολισμο σου , που ειναι πολυ σημαντικος! ανεβα στο διαδρομο και περπατα μιση ωρα.. δεν υπαρχει δε μπορω.υπαρχει δε θελω!! δεν θα ξυπνησεις παντως μια μερα και θα εχεις ορεξη για διαδρομο.. το αρχιζεις επειδη πρεπει, ΓΙΑ ΣΕΝΑ, και μετα απο λιγο καιρο που θα νιωθεις μια ευφορια σε ολο σου το σωμα δε θα μπορεις χωρις αυτον ή χωρις καποια δραστηριοτητα..
Και οι τριαδες σου να σε ικανοποιουνε. Οχι στερητικες.. Νοστιμες. Μπορεις να συνδυασεις ο,τι τραβαει η ορεξη σου. Διατροφη κανουμε εδω..οχι διαιτα. Αλλιως στην 1η ευκαιρια παλι θα κοιταξεις να τις χαλασεις. Και μεσα απο αυτην την διατροφη σε συνδυασμο με λιγο περπατημα θα ερθει και το χασιμο των κιλων που τοσο ποθεις!
Aggelaki μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου ????.να σου πω ότι συνέχεια κάνω τριάδες εδώ και δυο μήνες και δυστυχώς πήρα και τρία κιλά ???? ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά έγινε .Πήγα στα 91.600kg από 88.00kg ????.ετσι αποφάσισα να κάνω πάλι τριάδες αλλά κάπως πιο light. πίστεψε με ότι αυτό μου δίνει περισσότερο ευφορία και δύναμη . Προσπαθώ δε και με αυτά τα light να τρέφομαι σωστά ???..δεν κάνω διατροφή εξαντλητική τρώω απ΄πολλες ομάδες τροφών ???άπλα αποφεύγω τα λίπη και τα ανθυγιεινά ????.. άλλωστε πάντα τέτοια ήταν η διατροφή μου ????..μην με ρωτήσεις γιατί έχω περισσότερα κιλά ποτέ δεν το κατάλαβα τέλος πάντων?????. Όσο για το θέμα της γυμναστικής πέρσι στα 84 κιλά έλιωνα στο γυμναστήριο , φέτος στα 92 κιλά δεν μπορώ , δεν έχω δυνάμεις ????. Θέλω αλλά πραγματικά δεν μπορώ και δεν θέλω να καταπιεστώ και να μου γίνει βραχνάς, είναι αυτό που μου λες ότι δίαιτα δεν πρέπει να είναι καταπίεση ????για αυτό θέλω να χάσω τα πρώτα 10 κιλά τώρα μήπως και ξανανέβω στο διάδρομο και όχι μόνο????? Να σου πω ότι όταν κάνω πιο αυστηρό πρόγραμμα δεν κάνω εύκολα υπερφαγικο αντίθετα όταν αφήνουμε χαλαρή τότε κάνω υπερφαγικα ????.. Aggelaki moy ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβεις γιατί δεν έχεις βάρος να χάσεις και δεν μπορείς να μπεις σε αυτή την ψυχολογία ?????Είναι πραγματικά οδυνηρό να κουβαλάς πάνω σου άλλο έναν άνθρωπο ??????πίστεψε με ???
Καλημερα ειπα σημερα τσούπρες;;;;.............Καλημερα� �ααααααααααααα!
Καλημερα Αλμα μου...που εισαι γλυκιά μου???
Εδω ειμαι συνεχεια , σας διαβαζω ανελειπως ...................... Εισαι καλα Μαγδαλενα ;;;
Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό....ότι μιλάμε λίγο εκ του ασφαλούς.....κι εγώ πιστεύω πως αν είχα πολλά παραπάνω κιλά δεν θα μπορούσα τόσο άνετα να κάνω γυμναστική και δεν θα είχα ψυχολογία για πολλά πράγματα.....μπορώ λοιπόν να φανταστώ Alma μου πως μπορεί να νιώθεις.....αλλά θέλω να δίνεις κάθε μέρα τον καλύτερό σου εαυτό, να παλεύεις, ακόμα κι αν δε νιώθεις όμορφα να πας γυμναστήριο, μπορείς μέσα στο σπίτι σου, που νιώθεις πιο άνεταQuote:
Aggelaki moy ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβεις γιατί δεν έχεις βάρος να χάσεις και δεν μπορείς να μπεις σε αυτή την ψυχολογία ?????Είναι πραγματικά οδυνηρό να κουβαλάς πάνω σου άλλο έναν άνθρωπο ??????πίστεψε με ???
ʼλμα μου ο κόσμος είναι πολύ σκληρός και πολύ επιφανειακός και ξέρω πως πολλά βλέμματα, πολλά σχόλια μπορεί να σε ενοχλούν...να δίνεις σε όλους να καταλάβουν πως δε σε προσδιορίζει το βάρος σου, αλλά πολλά περισσότερα....μακάρι να μπορούσα να το βάλω στο κεφάλι όλων αυτό....
Eli μου οτι εγινε εγινε .................εχουμε αναγκη και τετοιες βλακειες ............ ολα στο προγραμμα ειναι . ποσες φορες δεν εχουμε σκεφτει (εγω τουλαχιστον) να παρουμε τετοια ανθυειγινα και να χουχουλιασουμε στον καναπε να δουμε μια ταινια;;;; εγω θελω να το κανω εν γνωση μου με ενα κουτι παστεςςςςςςςς!!! το θεμα ειναι να επαερχομαστε στην ταξη και στη σωστη διατροφη ..............
για την ωρα καλά ειμαι Αλμα μου..εκοψα τα αντισυλληπτικά πριν από κατι ημερες και περιμένω να δω φως στον ορίζοντα...Quote:
Εδω ειμαι συνεχεια , σας διαβαζω ανελειπως ...................... Εισαι καλα Μαγδαλενα ;;;
zouzouka μου πλεον δεν με απασχολει ο κοσμος . Αν εγω εχω κιλα αυτη σιγουρα θα εχουν καποιο άλλο κουσουρη που δεν μπορουν να το διορθωσουν ............. αν με κοιταξουν περιεργα θα τους κοιταξω και εγω . Απλα πραγματα .............. οτι κανω θελω να το κανω για μενα ............ αλλα σε αυτη την φαση δεν μπορω δεν εχω αντοχες για σωματικη κοπωση ............. στα 10 λεπτα πεφτω νοκ αουτ .......περσι με 10 κιλα λιγοτερο πηγαινα και για πεζοπορια και την απολαμβανα . αυτο ειναι που με κανει να βιαζομαι να χασω βαρος και ας ειναι και λιγο πλασματικο ............... να βαλω παλι την ασκηση ................
Μαγδαλενα μου ολοψυχα και συντομα καθε επιτυχια ..............θα χαρω πολυ .................:roll::roll::roll::roll::roll::ro ll::roll: