αφου δεν εχω τπτ, τι θα μου παρουν?
Printable View
Τώρα με τον Ράιχενμπαχ στην Αθήνα
και τους άλλους τροϊκανούς ν' αναμένονται οσονούπω
στο υπουργείο εργασίας
και τη μνημονιακή κυβέρνηση που δέχεται τα πάντα χωρίς να διαπραγματεύεται τίποτα,
έχουμε να φοβόμαστε φτώχεια και ανεργία; χαχαχα!
Συμφωνώ ότι η φτώχεια θέλει καλοπέραση! :)
Τωρα χωρις πλακα......πιτσιρικα.....καποι α με ειχε πει κωλοφαρδη...κι εγω το καημενο που δεν ηξερα τι σημαινει η λεξη....κοιτιομουνα να βρω που τον ειδε τον φαρδυ κωλο..χεχεχε...πραγματικη ιστορια!!!!
μου προέκυψε κατι καλο αυτο που λεμε οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρόνος κ αισθάνομαι δικαιωμενη κ χαρούμενη (ποσο χαρα αλλο....θα πειτε)παααααρα πολυ.
Κ-ο-μ-μ-α-τ-α-κ-ι-α....πολλά και μικρά και σκορπισμένα....χαχαχαχαχα
τι ειναι το τούρκικο; χαχαχαχα γελάω επειδή δεν το κατάλαβα!!
α οκ! ναι ναι έχεις δίκιο για αυτό είμαι σε μια συντριβή...δεν νομίζω να μπορέσω να το ξεπεράσω το....Χαασν μεχμετ γιουσουρ, η ιστορία μιας κατακαρακαημένης σουσου!
αχ κλαψ κλαψ...
εντυπωσιασμενος εχωντας διαβασει λιγο απ'τη χρυση βιβλο των γυναικων, το κοσμοπολιταν. σας κανω και μια μικρη παραθεση να παρετε κι εσεις μια γευση με τα σημαδια οταν δε σας γουσταρει ενας αντρας:
παρτε και το λινκ σε περιπτωση που δε πιστευετε: http://www.cosmopolitan.gr/forum/vie...hp?f=3&t=13123Quote:
1.Δεν σε γουστάρει,αν δεν σου ζητάει να βγείτε
2.Δεν σε γουστάρει,αν δε σου τηλεφωνεί
3.Δεν σε γουστάρει,αν δεν σε βγάζει έξω
4.Δεν σε γουστάρει,αν δεν κάνει έρωτα μαζί σου
5.Δεν σε γουστάρει,αν κάνει έρωτα με κάποια άλλη
6.Δεν σε γουστάρει ,αν λαχταράει να σε δει μόνο όταν είναι μεθυσμένος
7.Δεν σε γουστάρει,αν δεν θέλει να σε παντρευτεί
8.Δε σε γουστάρει,αν σου είπε να τα χαλάσετε
9.Δεν σε γουστάρει,αν σου την κοπάνησε
10.Δε σε γουστάρει,αν είναι παντρεμένος(και άλλες παραλλαγές του να μην είναι διαθέσιμος)
11.Δε σε γουστάρει αν είναι εγωιστής μαλάκας,βάναυσος ή πραγματικά φρικιό
συμφώνω αυμφωνώ σε όλα!!! μα είναι τοσο απλα τα πραγματα!!
και ας το λεει και αυτο το "πραμα" που λεγεται κοσμοπολιταν
διαβασε και τα αντιστοιχα σχολια απο μελη αντρες:
και το καλυτερο, στη πρωτη σελιδα τουλαχιστον:Quote:
12. δε σε γουσταρει επειδη εισαι ζωο,γκρινιαρα,σπασαρχιδω
13. δε σε γουσταρει επειδη πλαθεις σεναρια και τα αποδιδεις ως πραγματικα
14. δε σε γουσταρει επειδη εχει ζωη , φιλους κι εσυ εχεις γατζωθει επανω του
15. δε σε γουσταρει επειδη η μαλακια του προσφερει περισσοτερες συγκινησεις απο οτι εσυ
Quote:
16.Δεν σε γουσταρει επειδη δεν εχεις προικα , πατερα ανοιχτοχερη και μανα μουγγη...θες και γαμο
για να ενημερωνονται τι απαιτησεις πρεπει να εχουν απ'τους αντρες τους.
εγω δυστυχως εζησα και το 16 σε μικρη ηλικια με τη πρωτη μου, που με ετρεχε στο χωριο της κι αναγκαστικα να γνωρισω ολο της το σοϊ. δεν ηταν απλα μανα και πατερας αλλα και θειοι, γιαγιαδες, ξαδερφια της. απο τοτε τραυματιστηκε η ψυχουλα μου και δε θελω να γνωριζω κανεναν, ουτε το αντιθετο να της γνωριζω τους δικους μου.
επισης δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση αυτο με τα σεναρια που συμβαινει κι εδω μεσα. να πλαθει η αλλη ενα σωρο ανυπαρκτες ιστοριες στο μυαλο της, να σε κατηγορει για μαλακιες και να νιωθεις πως φταις, κι οταν επαληθευεται να κλαιει και να χτυπιεται οπουδηποτε κι αν βρεθει, ρεζιλευωντας σε λες και εχεις να κανεις με ανηλικο κοριτσακι.
εξαρτάται πιστεύω στο τι στοχεύει προς τον καθένα, καθε συντροφος...
να σε καταλαβει...
να σε χρησιμοποιήσει...
να καλύψει κενά, ανασφάλειες, επιβεβαίωση...
να σε εχει για συντροφια...
να σε εχει για μοστρα...
να σε έχει για να κανεις τις δουλεις..
να σε εχει για να σαγαπαει και να ολοκληρωνεται...
να σε εχει για να μοιραζεται τα παντα στη ζωη...
και πολλα πολλα ακομη σεναρια...
εκει αν το παρεις χαμπαρι ποιο παιζει..λειτουργεις αναλογα...αν οχι παραμυθιαζεσαι...
και αν ειναι μια καθαρη σχεση ειναι Θειο Δωρο!!!
εσυ δε το χεις παθει Ξωτικό ? να θελει ο γκομενος σου να σε γνωρισει παντου λες και θα σε παντρευτει, και να σε σερνει σε μανα, πατερα, θειους, γιαγιαδες, ετοιμοθανατους κι ολας να δουν τη νυφουλα πριν πεθανουν ? και μετα να σε χωριζει και να χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο που γινες καραγκιοζης γι'αυτον που αγαπουσες και σου ταζε.
δυστυχως οι περισσοτερες σχεσεις σημερα γινονται για να καλυψουν ανασφαλειες/επιβεβαιωση και για τη μοστρα.
αλλα ανθρωπινα ειναι ολα οποτε δε τα βλεπω σαν κατι το κακο...
για αυτό και τόση δυστυχία άλλωστε...
και η παραμυθοκαταστάσεις για να νανουριζόμαστε τα βραδια..
μα αν ο αλλος δεν ξερει τι θελει και τι του γινεται, παρα ακολούθησε κατι τυχαρπαστες οδηγίες για τη ζωή και τις σχέσεις..τι να περιμενουμε..
οχι βρε φασκελα..αν ειναι δυνατον...τα βιβλια ειναι η προεκταση του εαυτου και εκει δεν χωραει να μπει κανενας παλι...
το αγαπα τον πλησιον σου ως εαυτο...αγαπα πρωτα και ολοκληρωτικα τον εαυτο σου και μετα μοιρασου...ποτε κανενας αναμεσα/...
Τωρα που το ξωτικο ειπε για βιβλια...αγγιξε μια ευαισθητη χορδη......
κι εγω περιμενα πως οταν η αδερφη ψυχη ερθει....θα διαβαζε ολα μου τα βιβλια...κι υστερα θα συζητουσαμε ατελειωτες ωρες γιαυτα.......τελικα περασαν 11 γεματα χρονια...κι ομολογω οτι δεν ανοιξε ποτε ουτε ενα........κλαψ...... κλουψ......
ονειρα...πουλια μου ταξιδιαρικα........λαλαλαλα λαλα.....:(