Όχι όπως πολλα αλλά μέλη...αλλά δεν βλέπω κανέναν άλλον να βγάζει ρητορικές μίσους η βίας που θα μπορούσαν να ταράξουν την ηρεμία άλλων μελών. Όλοι μιλούν για τα προβλήματά τους αλλά δείχνουν έναν στοιχειώδη σεβασμό στον συνάνθρωπο τους.
Printable View
ξερετε ποιος ειναι ο τζεφρι νταμερ; απο τι διαταραχη επασχε αυτος ο ευαισθητος φιλανθρωπος;
Σ' ευχαριστώ Ναταλία... :)
Σιγά σιγά θα ηρεμήσει πιστεύω αλλά με ανησυχεί λίγο που βράδιασε κι είναι αργά και δεν ξέρω τώρα πως να διαχειριστώ την ένταση, δεν είμαι και τόσο δυνατή...θα μου κάνεις λίγη παρέα αν δεν νυστάζεις;
Κι όποιος άλλος θέλει και με συμπαθεί ευπρόσδεκτος...
Οι δικοί μου κοιμούνται τώρα...
Παιδιά να ποστάρω ένα τραγουδάκι?
τι τραγουδι; το barbie girl; χαχαχαχα
Πολύ καλύτερα από ότι έχεις τώρα.
Θα στο πω απλά, είναι ένα κι ενα κανουν δυο:
Η ισχύει αυτό που λες πως οι ωραιες πάνε με ωραίους μόνο κι εσύ δεν είσαι κούκλος άρα πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα και έληξε το θέμα, η ισχύει το ότι υπάρχουν και διαφορετικά ζευγάρια άρα πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλαξεις το σκεπτικό σου και τη συμπεριφορά σου και τη ψυχολογία σου (ψυχοθεραπεία οπως σε παροτρυνουμε τόσα μελη).
Όσο όμορφος κι αν ήσουν ρε why αν έβλεπε μία όμορφη πως σκέφτεσαι και πώς μιλάς για κάποιους ανθρώπους ούτε να της το δεις δε θα σε αφηνε. Και σταβεχω χιλιοπει όλα πολλές φορές δε θέλω να το αναλυσω άλλο. Ένα από αυτά τα δύο είναι διάλεξε και παρε, φτάνει με την ίδια λούπα συνέχεια.