το φυσιολογικος σημαινει μια χχαρα,ουτε ασχημος ,μετριος αλλα ουτε κουκλος
Printable View
το φυσιολογικος σημαινει μια χχαρα,ουτε ασχημος ,μετριος αλλα ουτε κουκλος
σου απαντησε η ναταλια πιο πανω δες το
εμενα μου εχουν δωσει διαφορες διαγνωσεις διπολικη σχιζοφρενεια και ενας αλλος μου πε αντικοινωνικη επειδη ειχα μαχαιρωσει εναν αλλα τωρα εχω καινουρια γιατρο και δεν ξερω δεν ρωταω καν βαρεθηκα με ολα αυτα επισης ειμαι εθισμενη προσωπικοτητα εχω κανει χρηση ηρωινης
Α, πάνω που σε έψαχνα... :)
Ναι, αν δεν σε πειράζει δώσε μου το e mail σου...
Ναι, φταίει το ότι κουράστηκα...ας πούμε αν τώρα ήμουν σε κλινική θα έλεγα στη νοσοκόμα ότι δεν νιώθω καλά και θα μου έκανε μια ένεση...ενώ τώρα; Τι να κάνω τώρα; Θέλω να ξαπλώσω αλλά νιώθω μια ένταση και φοβάμαι...
Δεν πλατιάζεις απλά εγώ τώρα είμαι λίγο ζαλισμένη για να κάνω ανάλυση άσε που με έχει παρασύρει το συναίσθημα κι η λογική μου πήγε για τσιγάρα και ξέχασε να γυρίσει... :p
Κύκνε,κάνουμε ανακωχή,τι λες?
Για όσες βλέπετε GoT,τι ακριβώς σας αρέσει στον Jon Snow,εκτός της εμφάνισης του?
Και δεν σας αρέσει π.χ. ο Khal Drogo ή ο Jaime Lannister?
κυκνε τι σημαινει θα σου εκανε ενεση και θα ηρεμουσες; γιατι δεν καθεσαι να αντεξεις το συναισθημα; δεν αντεχεται; το συναισθημα δεν σκοτωνει δηλαδη προτιμας να βαζεις μεσα σου ολες αυτες τις αηδιες απο το να μεινεις με φοβο η ενταση; θα μου πεις περνας δυσκολα θες να σου πω εγω πως περνουσα οταν βαραγα ηρωινη και εμενα σε εγκαταλελειμενα; στα λεω αυτα με την εννοια οτι δεν πρεπει λιγο να σταθεις στα ποδια σου και να ζησεις λιγο μαυτο;
Η έλλειψη υποκριτικού ταλέντου σε αυτόν,με κάνει και λιώνω στο γέλιο....
https://www.youtube.com/watch?v=OFQAya67OiQ