Μόλις σου έστειλα e mail Natalia... :)
Printable View
ο κυκνος μαλλον τυφλωθηκε και δεν βλεπει τα μηνυματα προς εκεινη η μαλλον δεν την συμφερει να τα δει
για πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα
Πιστεύετε ότι αν ήμουν ωραίος,θα ήταν όλα αλλιώς?
νομιζεις οτι δεν το αντεχεις και δεν ξερεις αν θα χες πεθανει εχεις προβληματα αλλα μην θεοποιεις τα φαρμακα νεαρη κοπελα εισαι βλεπεις τι γραφεις; εγω πως εκοψα την πρεζα; με φαρμακα νομιζεις; με ομαδες αυτοβοηθειας και δεν πινω ουτε αλκοολ εγω που εμενα στο δρομο και πιο πριν σου ειπα οτι νιωθω ρηχα συναισθηματα μπορεις να διανοηθεις τι μου χει συμβει για να αποκοπω απ τα συναιαθηματα; και παρακαλας να σουν σε κλινικη για να σε τρελανουν;
Why άσε τις αηδιες, ας σχολιασουμε καλύτερα το Hodor στο GOT....τι ήταν αυτό ρε συ; Ποιος έκοβε κρεμμύδια δίπλα μου;
Το ότι θα είχα πεθάνει το είπα γιατί το έχω προσπαθήσει πολλές φορές...έχω τα σημάδια απ' τα κοψίματα στους καρπούς και δεν θα φύγουν πια...
Αυτό με τα συναισθήματα ομολογώ πως δεν μπορώ να το καταλάβω πως γίνεται, αν θέλεις εξήγησε μου...
Πραγματικά πώς μπόρεσες να την σταματήσεις; Ξέρω (αν και δεν έχω πάρει) πως είναι πολύ δύσκολο...μπράβο σου!
Να σε ρωτήσω μια απορία που έχω χωρίς να με παρεξηγήσεις;
το οτι εχω ρηχα συναισθηματα οφειλεται η σε καποια ψυχωση η σε αντικοινωνικη προσωπικοτητα αν εβγαλαν σωστη διαγνωση...την εκοψα κανοντας ομαδες αυτοθεραπειας με αλλους πρψην χρηστες....ρωτα οτι θελεις