δεν μπορώ με σένα να χιουμορίσω καθόλου. Μην απολογείσαι, όταν κάνουμε πλάκα!
Πλάκα-πλάκα θάχει να στενοχωρήθηκε κι η γκούφυ τώρα!
Printable View
Αφού ρε συ γράφεις πίσω από έναν υπολογιστή. Πώς υποτίθεται ότι θα καταλάβουμε τι λες στα σοβαρά και τι στην πλάκα; Τα νύχια μας θα μυρίσουμε;
Σκέφτομαι πόσο καβλωμένοι είναι μερικοί καθηγητές με το μαθηματάκι τους, ώστε έχουν την απαίτηση να αφιερώνουμε ώρες ατελείωτες σε δυσνόητες και τρελές εργασίες, λες και δεν έχουμε άλλα να διαβάσουμε, μάλιστα σημαντικότερα. Μα η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι η ρημάδα η προφορική εξέταση. Πέραν του ότι τη μισώ, σε τι στο διάολο χρειάζεται κι αυτή και δε μας αφήνετε πια ήσυχους; Όλα τά 'χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε!
Οχι, εντάξει. Αλλά έχω δύο ραντεβού για προφορική εξέταση, η οποία με αγχώνει. Στη μία εργασία κιόλας είχα συνεργαστεί μέσω ίντερνετ με έναν άγνωστο συμφοιτητή και θα πρέπει να εξεταστούμε μαζί! Επίσης, έχουμε κάτι ξεκάρφωτα, τελείως άσχετα με το αντικείμενο της σχολής, μαθήματα, κάτι Ιστορίες. Συνήθως βέβαια περνιούνται με απαλλακτικές εργασίες, αλλά σε αυτού του εξαμήνου απαιτούνται τέσσερα γραπτά επί κειμένων που θα μας δίνονται κάθε φορά. Κρατήσου λοιπόν γι' αυτό που θα ακούσεις: Η εργασία που θα του γράψουμε αύριο θα είναι πάνω σε ένα κείμενο 28 σελίδων και στα αγγλικά! Αν έχεις το Θεό σου δηλαδή!
Και ερωτώ: Αφού το πτυχίο μου δε θα έχει ούτως ή άλλως καμιά αξία, τι καταλαβαίνω που τα τραβάω όλα αυτά;
@ΚΕΝΟ, το έχω δει και το Dr Death.:P
Δε νομίζω πως υπάρχει ταινία του Πατσίνο που να μην έχω δει βασικά.
Κρίμα, δε γνώριζα πως το θέμα για την ευθανασία ήταν "εμπνευσμένο" από την ταινία και τις προβληματικές της, θα είχα δώσει πιθανότατα
μεγαλύτερη σημασία. Εκπληκτικά και τα ίδια ερωτήματα και διλήμματα που προέκυπταν ήταν και στην "Θάλασσα Μέσα Μου", ε?
Ε Χαβιέ Μπαρδέμ είναι αυτός :-)
Εμένα το Dr Death δε με ενθουσίασε...πιο πολύ μου πέρασε το μήνυμα ενός γιατρού που επιμένει στη μέθοδο της ευθανασίας, ενδεχομένως για να καλύψει τη δική του φιλοδοξία ως ένα βαθμό. Με έπιασα και να βαριέμαι κάποιες στιγμές.
Το "θάλασσα μέσα μου, σε φέρνει στο ρόλο του "θύματος"...σε κάνει να τον συμπονάς, οπότε ναι, τάσσεσαι υπέρ της ευθανασίας..βγάζει μεγαλύτερη ευαισθησία νομίζω.
...απο Μπαρδεμ θα δω το Live Flesh σημερα του Αλμοδοβαρ.
θα προτιμουσες το Καυτη Σαρκα οπως το βαφτισαν στα ελληνικα, και θυμιζει τιτλο τσοντας ? :P
χαχα...τον σαμποτάρουν ρε συ τον Πέδρο οι ελληνάρες, οι συντηρητικούρες.
Χειρότερη μετάφραση έχει υποστεί το entre tinieblas..."αμαρτωλές καλόγριες". :-)))
Μπαίνει η άνοιξη, αλλά στην ψυχή μου επικρατεί χειμώνας. Ή όπως λέει και το τραγούδι, "είναι καλοκαίρι και κρυώνω".