Είναι Ναι! Αλλά όπως είπες κι εσυ...Δεν φταις ! Σοπινγκ θεραπι και αγάπες με τα κατοικίδια...θεραπευτικοτα� �α :)
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Είναι Ναι! Αλλά όπως είπες κι εσυ...Δεν φταις ! Σοπινγκ θεραπι και αγάπες με τα κατοικίδια...θεραπευτικοτα� �α :)
Μια κουβέντα είναι! Καλό μεσημερι
Ολοι οι και καλα αντρεσ στην ελλαδα ειναι αδερφεσ μου το ειπαν οι γυναικεσ αυτεσ ξερουν ρωτηστε να μαθετε
Την ναταλια την αγαπω γτ εχει δυναμη κ μυαλο οι περισσοτερεσ μονο μυαλο κ αψυχεσ δε θελουμε τετοιεσ να κανετε γυμναστικη
Οταν σασ ειπαν οτι εχετε προβλημα επρεπε να αντιδρασετε κατι να κανετε κι οχι να το φατε αμασητο εγω επινα αλκοολ κι εκανα γυμναστικη δεν εχασα τη ζωη μου ειμαι μαλακασ οκ αλλα δεν εχασα τη ζωη μου εγω οταν ημουν μικροσ μου λεγαν δεν υπαρχει δε μπορω υπαρχει δε θελω τοτε ετσι ηταν τα πραγματα και δεν αλλαξαν ποτε
άγχος για το αν θα έρθει έστω και ένας στην συνάντηση που κανόνισα
Δεν νιώθω καλά τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, μ' έπιασε ξαφνικά μια θλίψη και δεν ξέρω πως να την καταπολεμήσω...
Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.... Προσπαθώ να μην προσπαθώ και να μη καταπολεμω τις κρίσεις
Ναι καλά...
Σιγά μην έρθει.
https://www.youtube.com/watch?v=ASns-OeaPn0
Μοναξιά σκέφτομαι ότι δεν έχω κανέναν ούτε με κάποιον να βγω να μιλήσω αισθάνομαι αδιος
Κι εγώ είμαι έντονα μοναχικός τύπος αλλά έχω άριστες σχέσεις με τον εαυτό μου. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι μπορεί να είναι αυτό που δεν τολμάς να πεις ούτε στον εαυτό σου. Πώς γίνεται; Αφού υπάρχει καταχωρημένο ως γνώση ή πληροφορία, θα πρέπει να υπάρχει και ως σκέψη.