Originally Posted by
Κύκνος
Ευχαριστώ!
Εγώ για βία είχα φοβηθεί, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, είχε ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο τώρα τι είχε πάρει δεν ξέρω αλλά φοβήθηκα να τον ακουμπήσω μήπως και τον ενοχλούσε αυτό και ξεσπούσε λόγω της χρήσης...και ζήτησα βοήθεια από έναν νεαρό που ήταν εκεί κοντά να τον σηκώσει, μετά δεν θυμάμαι τι έγινε γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια...Θυμάμαι όμως μια πρόσφατη περίπτωση (αν και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτός είχε πάρει ναρκωτικά) που κάποιος έπεσε από τη θέση του στο λεωφορείο και μια γυναίκα πρόλαβε και τον βοήθησε να σηκωθεί αλλά οι άντρες κοιτούσαν και κανείς δεν ήρθε να βοηθήσει, τι να πω...που είναι η δύναμη όταν την χρειάζεσαι;
Τώρα για τους σχιζοφρενείς κι αυτοί με τρομάζουν λίγο όταν μιλάνε στον εαυτό τους, είχα πετύχει έναν που μιλούσε κι απαντούσε μόνος του κι η μία φωνή ήταν ήρεμη αλλά η άλλη που απαντούσε θυμωμένη και τρόμαξα...
Αναρωτιέμαι πάντως πως ξεκινάει κανείς να παίρνει ναρκωτικά...είναι κρίμα... :(
Πάντως ακόμα και το αλκοόλ έχει θολωτική επίδραση, μια φορά με πείραξε και τα έχασα και για λίγα δευτερόλεπτα δεν αναγνώριζα τον φίλο μου που μου μιλούσε...πώς γίνεται και χάνεται έτσι το μυαλό; Ξέρεις;