Αβουλινι!Θα αρχισω να αμφιβαλλω για το καλο σου γουστο!Κ οσα εμαθα απο το Ναταλακι θα σου τα δειξω οποτε θες να τα μαθεις κ εσυ!
Printable View
Αβουλινι!Θα αρχισω να αμφιβαλλω για το καλο σου γουστο!Κ οσα εμαθα απο το Ναταλακι θα σου τα δειξω οποτε θες να τα μαθεις κ εσυ!
καλημέρα ζουζουνες! Σήμερα είναι το ραντεβου μου με τον πλαστικό στις 2.30 και έχω αγωνία ! Εντομεταξύ έχει και τέλεια φωνή από το τηλ και έχω κομπλάρει λίγο ( είναι νέος ) αν είναι και ωραίος εγώ πως θα του μιλήσω και δείξω τα χάλια μου??
Κατερινάκι μου, αν σε εμπνεύσει σαν γιατρός μέσα από της συζήτησή σας, πίστεψέ με δεν θα κομπλάρεις καθόλου.Quote:
Originally posted by *Katie
καλημέρα ζουζουνες! Σήμερα είναι το ραντεβου μου με τον πλαστικό στις 2.30 και έχω αγωνία ! Εντομεταξύ έχει και τέλεια φωνή από το τηλ και έχω κομπλάρει λίγο ( είναι νέος ) αν είναι και ωραίος εγώ πως θα του μιλήσω και δείξω τα χάλια μου??
Θέλω και εγώ πλαστικό.................
να δουμε.... εγώ πάλι δεν θέλω αλλά τι να κάνω που αναγκάζομαι....με την σκέψη ενος άλλου χειρουργείου με πιάνει κρίση πανικού.
Εμένα πάλι το αντίθετο, με πιάνει κρίση πανικού όταν σκέφτομαι ότι ίσως να μην μπορέσω οικονομικός να κάνω το body lift που θέλω!!! Θέλω τόοοοσο πολύ να μπω χειρουργείο και να ξεφορτοθώ όλο αυτό το περίσιο δέρμα και λίπος που έχω από δω και απο κει.
Ασε που σκέφτομαι για να κάνω ξανά το στήθος!!!
Καλη επιτυχία λοιπόν σήμερα, και μην ανχώνεσε, όλα θα πάνε καλά. Αλήθια, μόνο στήθος θες να φτιάξεις? ολα τα άλλα είναι οκ?
νομίζω ότι είμαι οκ ,τουλάχιστον εγω έχω συμβιβαστεί και δεν με ενοχλεί, στο σημείο να μπω χειρουργείο , με παρακινεί όμως να κάνω γυμναστική για να διορθωθω .Τώρα φοβάμαι ότι θα μου πει και για την κοιλιά , αλλά δεν θέλωωωωωωωω. Θέλω να μου πει ότι με σκληρή γυμναστική θα διορθωθει η κατάσταση και όλα καλά . Επίσης θέλω να μάθω αν η περισσεία δέρματος με αυτό το λίγο λίπος που έχει κολλησει πάνω αν παραμείνει υπάρχει πρόβλημα? κάτι έχω ακούσει για απελευθέρωση τοξινων μπουρου μπουρου αλλα δεν το έχω ψάξει.
Πωλίνα αν κάνω στήθος μετά αν μείνω έγκυος δεν θα χαλάσει το αποτέλεσμα??
εσύ τι ανάρρωση είχες από το στήθος?
Δεν ξέρω αν θα χαλάσει το αποτέλεσμα, εξαρτάτε καταρχάς αν θα μπορείς να θυλάσεις ή όχι. Εγώ ακόμη δεν ξέρω αν μπορώ να θυλάσω, αν και έχω αίσθηση των θυλών μου, επειδή δεν ξέρουμε αν οι αδένες που έμειναν μέσα είναι λειτουργήσιμοι. Φυσικά εμένα ήτανε τεράστιο το πρόβλημα, καμιά μέρα θα σας ανευάσω φώτο μου πριν την αφαίρεση να δείτε.Quote:
Originally posted by *Katie
Πωλίνα αν κάνω στήθος μετά αν μείνω έγκυος δεν θα χαλάσει το αποτέλεσμα??
εσύ τι ανάρρωση είχες από το στήθος?
Πάντος αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι έκανα το χειρουργείο στα 112 κιλά, αφαίρεσα 3 κιλά στήθος, μετά ανέβηκα μέχρι τα 130 κιλά και δεν άλλαξε καθόλου το σχήμα του, και μετά μέχρι και τα 100 που έπεσα ήταν πολύ σφυκτό. Από τα 100 μέχρι τα 92 που είμαι τώρα έχει ξεφουσκώσει ελάχιστα, δηλαδή στα μάτια τα δικά μου βλέπω την "χαλάρωσή" του, αλλά κανείς άλλος δεν την βλέπει.
Η ανάρρωσή μου ήταν εκπλικτηκά γρήγορη με βάση τα λεγόμενα του γιατρού και με βάση αυτό που περίμενε ο ίδιος. Ο ίδιος περίμενε ότι θα κάνω 1 3μηνο να κλήσουν όλες οι πληγές και να βγάλω γάζες τελείως. Εγώ 40 μέρες ακριβώς πέταξα και την τελευταία μου γαζούλα.
Μπορούσα να κινηθώ κανονικά από την πρώτη μέρα, απλά απαγορευόταν το βάρος για 6 μήνες. Στις 4 μέρες μου έβαλε το αθλητικόν σουτιέν πάνω από τις γάζες και έπρεπε να το φοράω μέρα νύκτα, και μάλιστα πολύ σφηκτά. Για 7 μέρες μου άλλαζε αυτός τις γάζες, και μετά από τη 8 μέρα μου είπε να τις αλλάζω εγώ 2 φορές την μέρα βάζοντας ένα σπρέυ.
Πόνος καθόλου, μα καθόλου όμως!! Το μόνο που ένιωθα ήταν σαν να μου είχαν γεμίσει το στήθος με αέρα και ήταν πάρα πολύ σηκομένο και σφηκτό. Αυτό παίρνει περίπου 3-4 μήνες να πάρει την φόρμα και την θέση του. Μετά τις 40 μέρες άρχισα να νιώθω και τις θυλές μου, και εσωτεριτά γαργαλιτά.
Τίποτα άλλο!!! Γενικός όμως έχω πολύ καλή ανάρρωση εγώ απο τα χειρουργεία μου.
Καλημέρα σας!
Κατερινάκι, ολοκληρώνεται η πορεία στην τελειότητα βλέπω.. Μπράβο σου κούκλα μου!
Με το γιατρό μη μασάς, αν ήξερες τι έχουν δει τα ματάκια τους. Εσύ θα είσαι εξαιρετικά λάιτ περίπτωση.
Να τολμήσω να σου ζητήσω να το ξανασκεφτείς λιγάκι για το θέμα στήθος? Ρώτησα μαστολόγο για το δικό μου πεσμένο "ηθικό" και πώς θα γίνει να το ξανακάνω στητό και ανήθικο, όπως ήταν προ απώλειας βάρους και μου έβαλε πάγο. Μου είπε ότι έχει μεγάλες τομές το συγκεκριμένο χειρουργείο και γιατί να το υποστώ, τη στιγμή που το στήθος μου είναι μια χαρά. Σεβάστηκα την επιστήμονα και δεν την παρέπεμψα σε συνάδελφό της οφθαλμίατρο. Ρώτα το γιατρό σήμερα για τις τομές και τη διαδικασία ανάρρωσης γενικότερα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Το στήθος όλες μας απασχολεί. Ακολούθησα αμέσως συμβουλή αγαπημένης φιλενάδας και πήγα σήμερα πρωί πρωί και πήρα αθλητικό σουτιέν. Είναι που είναι χάλια το στήθος μου, ας μην το επιβαρύνω επιπλέον με τους κραδασμούς της γυμναστικής.
Το γυμναστήριο κορίτσια κάνει θαύματα! Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για σώμα, αλλά θα μιλήσω για συνήθειες. Το πρωινό ήταν πάντα ο κακός μου δαίμονας. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά αναγουλιάζω στην ιδέα του φαγητού το πρωί. Αν σας πω ότι τώρα τρώω και μάλιστα όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί το θέλω? Σήμερα έφαγα ένα κουλούρι, δύο μανταρίνια και έχω και άλλο στοκ, στην περίπτωση πείνας αργότερα. Είμαι πολύ χαρούμενη για κάθε μικρή αλλαγή στην υγεία και στον ποιοτικό τρόπο ζωής.
Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην αγαπημένη μου εποχή, τα Χριστούγεννα!! Όπως και πέρυσι, θέλω να έχω την τιμή να βάλω το πρώτο Χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι... Ορίστε!
http://www.youtube.com/watch?v=aoo5N...eature=related
ʼρχισα ήδη να σκέφτομαι πότε να διακοσμήσω το σπίτι, ώστε να μη γίνω περίγελως της γειτονιάς και αποφάσισα να γίνει σε δύο εβδομάδες, δηλαδή στις 26 του μήνα! Δεν ξέρω αν θα κρατηθώ, ίσως βάλω στο μεταξύ κάτι μικρό, να μην τραβάει πολύ την προσοχή. Το πανηγύρι, φωτάκια, λαμπάκια, κορδελάκια, στολιδάκια, αγγελάκια, κλπ θα γίνει αργότερα. Ελπίζω να συγκρατηθώ ως τότε..
Οντος το χειρουργείο έχει πολύ μεγάλες τομές, αλλά άλλο είναι ένα μικρό και πεσμένο στήθος, και άλλο ένα πολύ μεγάλο και πεσμένο στήθος.
εγώ λατρεύω τις τομές του στήθους μου, μου θυμίζουν το πόσο πολύ με είχε ταλαιπωρήσει, το πόσο μεγάλο πρόβλημα μου είχε δημιουργήσει, το πόσο πολύ με κορόιδευαν για το στήθος μου. Γιατί όσο και να σας φαίνετε παράξενο, πιο πολύ με κορίδευαν για το στήθος μου παρά για τα κιλά μου. "κοίτα κάτι βύζους" άκουγες από παντού...
Οι τομές είναι σε σχήμα άγκυρας, 1 στο κάθε στήθος, που ξεκινάει από λίγο πιο κάτω από την μασχάλη και καταλύγει στο κέντρο, εκεί που σμήγουν τα 2 στήθη μεταξύ τους. Μόνο εκεί δεν υπάρχει τομή.
Φοβάμαι, Πωλίνα, και μόνο που το ακούω.. Αλλά φαντάζομαι ότι το μεγάλο στήθος είναι πρόβλημα, μέχρι και για πόνους στην πλάτη έχω ακούσει και για καμπούριασμα και για άλλες παρενέργειες και δυσκολίες που προκαλεί. Οπότε το χειρουργείο είναι μονόδρομος.
Εγώ αποφάσισα να συμβιβαστώ με το μέτριο σε μέγεθος και αρκετά πεσμένο στήθος μου. Επίσης αποδέχτηκα το γεγονός ότι θα χειροτερεύσει. Αν χάσω και τα υπόλοιπα κιλά μου, τι φαντάζεσαι πως θα απομείνει? Ένα πεσμένο, σακουλιασμένο, απαίσιο στήθος. Είναι, όμως, η παράπλευρη απώλεια. Αποφάσισα πως καλύτερα να ζω με ένα αποδεκτό σώμα και ένα πεσμένο στήθος, παρά με ένα απαράδεκτο σώμα και ένα τέλειο στήθος.
Αβάκι μου γλυκο , συμφωνώ μαζί σου. Δεν με ενοχλεί η πτώση ( με ενοχλεί αλλά όχι στο σημείο να βάλω μαχαίρι) άλλωστε πάντα είχα πολύ μεγάλο στήθος και τα μεγάλα υπόκεινται και στους νόμους της βαρύτητας. Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι ότι ούτε μαγιο δεν μπορώ να βάλω πια διοτί με το που περπατάω βγαίνει και κρέμεται η πέτσα από το ντεκολτε . Συγνώμη για την γλαφυρή περιγραφή αλλά πως να αλλιώς να το εξηγήσω. Τα σουτιεν που φοράω πιανουν όλο το στήθος μέχρι το στέρνο και φυσικα γεμίζει το σουτιεν με δερμα και όχι πραγματικό στηθος. Τι να κάνω....
Χαίρομαι πραγματικά για την όμορφη αλλαγή που βιώνεις στην ζωή σου, και έυχομαι να σου γίνει συνήθεια. Η γυμναστική το πρωινο είναι τα κλειδια στην διατηρηση του βάρους και φυσικά για περαιτέρω απώλεια. Έχεις κάνει μεγάλο βήμα , αν το κατάλαβες! Μπράβο σου!!
Εγώ εχω μετακίνηση των ώμων και του σπονδύλου από το βάρος που είχε το στήθος μου. Ασε που ήταν άνυσο. Είχε γιατρούς που μόλις το είδαν μου είχαν πει πως δεν μπορούν να το αναλάβουν, πως ήταν ρίσκο γι αυτούς. Και κάπιους άλλους που για ευκολία τους μου είχαν προτείνει πλήρης μαστεκτομή και σιληκόνη!!!:shocked2::shocked2::shocked2:: shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:: shocked2::shocked2:
Ημουνα μέγεθος σουτιέν 38Κ και αυτό πάλι ήταν μικρό στην κούπα, αλλά ήταν το πιο μεγάλο που υπήρχε στο ιντερνετ. Μου το έκανε 38F, που και πάλυ είναι μεγάλο αλλά εγώ τόσο το ήθελα, αφαιρώντας 1 κιλό από το και 2 από το άλλο. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο μεγάλο ήταν, και τί πρόβλημα είχα.
Πριν λίγο καιρό είχα πάρει 36Ε σουτιέν, πιστεύω πως θα πέσω μέχρι και 34 σε πλάτυ και D σε κούπα. Θα δείξει. Πάντος σκέφτομαι πως αν χαλαρώσει, θα ήθελα να το ξαναφτιάξω, αφού οι τομές θα γίνουν πάνω στις ήδη υφιστάμενες.
Πωλινάκι δεν έχεις τομή κατα μήκος του στήθους κάτω από την θηλη?
Κατερίνα μου, γιατί άραγε η γλαφυρή σου περιγραφή μου φαίνεται τόσο οικεία? Κάνε το ακόλουθο τεστ και κλάψε: Βγάλε στο σουτιέν σου, σκύψε μπροστά και παρατήρησε το στήθος σου... Το έκανα και απελπίστηκα! Δεν θα αναφερθώ στο κομμάτι σεξ, εκεί κι αν με πιάνει τρόμος. Το σκοτάδι και το ανάσκελο είναι οι σύμμαχοί μου από δω και πέρα.
Τα βηματάκια γίνονται αργά, πάρα πολύ αργά για να είμαι ειλικρινής, αλλά σταθερά, πληθαίνουν και μονιμοποιούνται στη μέχρι τώρα ανθυγειινή ζωή μου.