Θέλω να χρησιμοποιήσω τον καπιταλισμό για ναρκωτικό στον πόνο μου αλλά δε μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση
Printable View
Θέλω να χρησιμοποιήσω τον καπιταλισμό για ναρκωτικό στον πόνο μου αλλά δε μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση
sheldon για μένα, πες ότι είμαι απ' άλλον πλανήτη! Κάποια ψυχή μάλιστα εδώ μέσα, παλαιότερα μ' είχε αποκαλέσει κι εξωγήινη. Τ' αποδέχομαι!
Μην υποτιμάς όμως τον φόβο της απόρριψης, που ισχύει στην δική σου περίπτωση!
Είναι δε τόσο ισχυρός, που προκειμένου ν' αποφύγεις τον πόνο του, απορρίπτεις την άλλη πριν καν σ' απορρίψει σ' αυτή!
σκεφτομαι οτι περασε η περιοδος της κυριας μαριαννας (μεταφορικα το περιοδος) και μπορω να επιστρεψω παλι στα πορτ-μπεμπε με μπολικο ροζακι. το οριο αυτη τη φορα δεν ειναι 22 ανω αλλα 18, οποτε τα κορτσοπουλα που εχουν βγαλει τουλαχιστον ταυτοτητα θεωρουνται ενηλικα για σφαγη. ελπιζω αυτη την ανοιξη/καλοκαιρι να γνωρισω μια βλαχα που να μενει σε χωριο ΜΕΣΤΗ φυση, και να με αναγκασει να μετακομισω σπιτι της, ετσι ωστε να γλυτωσω την φασαρια και μαλακινση απ'την Αθηνα. τα ειχα παλια με μια απο Καρδιτσα αλλα ηταν μονο για διακοπες, οχι μονιμα.
Ο σοσιαλισμός δε μου προσφέρει shopping therapy... παιδιά μην κραζόμαστε εδώ κρίμα είναι...