νιωθω υπερηφανη για τον εαυτο μου! σημερα εκανα μεγαλο βημα για εμενα..!
Printable View
νιωθω υπερηφανη για τον εαυτο μου! σημερα εκανα μεγαλο βημα για εμενα..!
Νοιώθω οργισμενη. ..Κοντεύω να σκάσω. ..Δεν αντέχω την πίεση των δικών μου .Θελω να τους φωνάξω πόσο άδικοι είναι .Εδώ και 30 Χρόνια προσπαθώ και για όλα πάντα εγώ φταίω .Πως θα βρω το δίκιο μου?
Αυτό θα κάνω γιατί έχω φτάσει στα όρια μου.
Αισθάνομαι δυνατή, αλλά αδύναμη μπροστά στα συναισθήματα μου... κενή, αλλά γεμάτη αισθήματα που είμαι ανίκανη να εκφράσω. Το μυαλό μου γεμάτο πρέπει, αλλά το σώμα μου δεν προχωρά στην πράξη.... Μουδιασμένη σε μια άκρη του κόσμου ... στην άκρη του κρεβατιού μου, να περιμένω κάτι που δεν ξέρω τι είναι... να περιμένω κάτι που δεν ξέρω πως να το φτιάξω... να περιμένω να περάσει ο χρόνος για να φοβάμαι ακόμη περισσότερο στο πέρασμα του... να βλέπω τις αλλαγές γύρω μου και πάνω μου...
Ανήσυχη, αβέβαιη και προβληματισμένη... Και δεν ξέρω πως να τα καταλαγιάσω αυτά τα συναισθήματα, χρειάζομαι σιγουριά...
Νόμιζα ότι είχα απαλλαχτεί εντελώς από την ψυχαναγκαστική διαταραχή αλλά απ' ότι φαίνεται έκανα λάθος...
Βαθεια ερωτευμενοσ με πεντε υπαρξεισ θεικεσ οταν τισ επλασε ο θεοσ πρεπει να ειχε εμπνευση
καλημερα παιδια
εχω αγχος εδω και μερες.χωρις προφανη λογο.. παρολο που παιρνω αγωγη με 1.5mg xanax..
και εχω και ψυχαναγκασμους..
Ανέβηκα στην τραμπάλα των συναισθημάτων και υψώνομαι μέχρι την ελπίδα και βυθίζομαι μέχρι την απελπισία.