Κάθε μέρα και με ένα καινούργιο θέμα κορίτσια! Για να μην πλήττουμε ποτέ!!!! Σήμερα βυζοσυζήτηση!
Printable View
Κάθε μέρα και με ένα καινούργιο θέμα κορίτσια! Για να μην πλήττουμε ποτέ!!!! Σήμερα βυζοσυζήτηση!
Πω πω, κορίτσια, γέμισα ανασφάλεια! Τι θα γίνει όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα? Εννοείται ότι στο μεταξύ θα έχω βρει άντρα...
Πειράζει αν σας έχω μαζί μου στο δωμάτιο, κρυμμένες πίσω από μια κουρτίνα, να με εμψυχώνετε? :smilegrin:
Κι αν ανακαλύψει την κίντερ - έκπληξη και δε χαρεί καθόλου? Και αν πάει για τσιγάρα και δεν ξαναγυρίσει? Αν, αν, ουφ!!
ΝΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!Quote:
Originally posted by *Katie
η αλήθεια είναι οτι ο αντρας μου πολλες φορες μπορει να περναει πχ απο την κουζινα που είμαι και να ριχνει ενα γρηγορο χουφτωμα και φευγει χωρις κουβεντα απλα χαμογελαει. Και εγω αναρωτιεμαι καλα τωρα αυτο το λιμπιστηκε? λες να ειναι ολα στο μυαλο μας?
Εμείς είμαστε ανασφαλείς!
Έχεις δει κανέναν άντρα να κόβεται ή να στεναχωριέται την ώρα του σεξ αν του κρέμεται λίγο η κοιλίτσα??? ΠΟΤΕ! Ηθικό ακμαιότατο!
Θα είμαστε κρυμμένες πίσω από την κουρτίνα και όταν σε βλέπουμε να δειλιάζεις, θα φωνάζουμε όλες με μια φωνή: " Έλα ʼβα! Δώστα όλα ʼβα! Προχώρααααααααααααααααα"!Quote:
Originally posted by Ava
Πω πω, κορίτσια, γέμισα ανασφάλεια! Τι θα γίνει όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα? Εννοείται ότι στο μεταξύ θα έχω βρει άντρα...
Πειράζει αν σας έχω μαζί μου στο δωμάτιο, κρυμμένες πίσω από μια κουρτίνα, να με εμψυχώνετε? :smilegrin:
Κι αν ανακαλύψει την κίντερ - έκπληξη και δε χαρεί καθόλου? Και αν πάει για τσιγάρα και δεν ξαναγυρίσει? Αν, αν, ουφ!!
Θα ενθουσιαστεί, είμαι σίγουρη!!!
Βρήκα τι θα κάνω: Μόλις το χέρι απλωθεί και νιώσω να πλησιάζει απειλητικά, θα με πιάσει καλλιτεχνικός οίστρος και θα πω, μισό λεπτό, αγάπη! Και θα τραγουδήσω το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=ln1JzAUUorA
Μετά, θα φύγει φυσικά, αλλά όχι για το πεσμένο μου στήθος! Είναι κι αυτό μια κάποια λύση...
Και εγω πισω απο την κουρτινα θα είμαι !! Και μετα θα βγαλουμε και μπλουζακια "Ημουν και εγω πισω απο την κουρτίνα"
Ανευ πλακας πάντως , έχει μάλλον δίκιο η Λινταλενια, μην σας πω ότι μπορει να την πεσω και στον αντρα μου αποψε μου ανεβασατε την αυτοπεποιθηση .
Μπλουζάκια κατά το ήμουν κι εγώ στο ασανσέρ! Τι μου θύμισες τώρα, αγαπημένη σειρά!
Κάπου στο τραγούδι της Αργυράκη λέει είμαστε και πάλι μαζί, πλάι εγώ κι εσύ... Ναι, καλά, εγώ, εσύ και καμιά δεκαριά φιλενάδες από το φόρουμ!! :lol:
Ελπίζω κορίτσια μου, να έχετε δίκιο, γιατί τρώω τα νύχια μου από την ανασφάλεια! Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν έχω και κάτι άλλο εξαιρετικά δελεαστικό να του αποσπάσω την προσοχή, του τύπου άστο αυτό, κοίτα εδώ αγαλματένοι μηροί..
Να του την πέσεις Κατερινάκι μου, οι άντρες είναι υπέροχα πλάσματα, τους λατρεύω! Να περάσεις όμορφα απόψε, μια βραδυά γεμάτη συντροφικότητα και αυτοπεποίθηση!
Αβα μου, σε μία συζήτηση που είχα παλιά με κάτι φίλους, μου έλεγαν πως αν και στην παραλία, μία γυμνόστηθη θέλουν να την δούν με βυζί πέτρα, στο κρεβάτι προτιμούσαν το πιο μαλακό, χαλαρό βυζί για ναμπορούν να το ζουλάνε και να το δαγκώνουν, και γενικός να παίζουν μαζί του!
Εγώ αύριο θα πάω σε μια πλαστική χειρουργό μαζί με τον αδερφό μου για να του βγάλει τα ράμματα από μια μικροεπέμβαση που έκανε και μου είπε αν θέλω να με κοιτάξει λίγο για να δει τι μπορεί να χρειαστώ αργότερα. Αν και δεν είμαι έτοιμη να ακούσω την ετυμηγορία θα πάω από περιέργεια. Επειδή η συγκεκριμένη είχε αναλάβει τη μητέρα μου με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά και τη θεία μου κι επειδή τη γνωρίζουμε χρόνια κι είναι εξαιρετική γιατρός αλλά και υπέροχος άνθρωπος πιστεύω ότι θα μου πει τα πράγματα όπως είναι. Ούτως ή άλλως έχω πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου.
Ιωάννα μου επειδή μόλις τώρα διάβασα το ποστ σου και πραγματικά με κόπο κρατήθηκα να μην πετάξω το λάπτοπ από τα νεύρα μου μόνο ένα πράγμα έχω να σου πω: Αδιαφόρησε. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους ακόμη κι αν αυτή είναι η αδερφή σου. Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του. Εσύ διάλεξε τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν κι απλά κλείσε την πόρτα στους υπόλοιπους όσο δύσκολο κι αν είναι.
Ας ελπίσουμε, Πωλίνα μου, πως έχεις δίκιο!
Το νου σας, κορίτσια, λαμβάνω τοις μετρητοίς όσα μου λέτε!
Όταν έρθει η κρίσιμη ώρα, εσάς θα σκέφτομαι και θα παίρνω κουράγιο. Αν δω αρνητικές αντιδράσεις, σας προειδοποιώ: Ψάχτε λαγούμι να κρυφτείτε!
Γιατί ρε συ Αβα μου, έχεις χάσει κανένα άντρα μέχρι τώρα επειδή έχεις χαλαρό στήθος???
Η αλήθεια είναι πως... όχι!
Ε τότε μην χολοσκάς!!!!!!!! Και θα σου πω και ακόμα κάτι, κανένας άντρας την ώρα του σεξ δεν θα ασχολειθεί με το χαλαρό σου στήθος, ή τη λίγο πλαδαρή κοιλιά, γιατί πολύ απλά το μόνο που έχει μέσα στο μυαλό του είναι "άραγε θα της αρέσει το πέος μου, άραγε θα της αρέσει ο τρόπος που το κάνω ή θα με παρατήσει μετά από αυτό? κιαν της φανεί μικρό? Αν της παίφτει μεγάλο?" και αυτό το έχω τσεκαρισμένο με όλους ανεξερέτους τους άντρες που γνωρίζω, είτε έκανα κάτι μαζί τους είτε όχι!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Η αλήθεια είναι πως... όχι!
Γιαυτό χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!!!!!! Και στην τελική, 2 ρεσιό κεράκια είναι ο κατάλληλος φωτισμός για να κρίψουν αρκετά!
νασται καλα βρε κορίτσια γελασε το χειλακι μου με την όμορφη συζητηση μας. :bigsmile::bigsmile:
Η ανασφάλεια επιβάλλεται να πηγαίνει χέρι - χέρι με το γέλιο!
Πήρα τα πάνω μου τώρα. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ο υποψήφιος και μόλις κάνω το τεστ θα σας ενημερώσω!
Όσο για τις αντρικές ανασφάλειες, αυτές είναι και δικές μου, γιατί από την τέχνη και το μέγεθος του καθενός εξαρτάται και η δική μας καλοπέραση!