Όλοι θα με θέλουν στα μέτρα τους ακριβώς θες να πεις και η οποιαδήποτε απόκλιση θα τιμωρείται...
Printable View
Όλοι θα με θέλουν στα μέτρα τους ακριβώς θες να πεις και η οποιαδήποτε απόκλιση θα τιμωρείται...
παιδια εγω κανω για ολες, με ειδικη προτιμηση στις κοντες και τις χοντρες. κανουν το καλυτερο σεξακι οι ατιμες, δοκιμαστετες και δε θα χασετε!
οχι, αλλα και μονη σου δεν θα θελεις να εισαι διαφορετικη απο το συνολο για να μπορεις να κοινωνικοποιηθεις, ενω τωρα προπσθαεις να δειξεις πως εισαι καλυτερη, πλουσιοτερη κλπ. Και δεν σου λεω να αλλαξεις πολιτικες πεποιθησεις αλλα τροπο ζωης - εχει μεγαλη διαφορα
Μπα διαφωνώ ΚΕΝΟ.... Αχλ θέλεις τσακωμό? Έναν αυτοσαρκασμό πήγαμε να κανουμε μη μου το χαλάς ....
για τον sheldon τα λεω και ειμαι σιγουρος οτι το πιασε.
Τι εννοείς θερμή?
Μωρέ γιατί η μισή Αθήνα είναι στο φόρουμ?
Για ξανααπάντησε :) μια που αρχισαμε :)
εσυ εισαι ψηλη τεκνον μου ή αδυνατη ? για να διαφωνεις θα υπαρχει λογος...
στην Αθηνα παντως οσο κι αν εχουν μαζευτει ολοι και φαινεται να εχουμε περισσοτερες επιλογες απ'οτι στα χωρια, τελικα απ'αυτο και μονο ολοι παραμενουν μονοι, αφου εχουν σηκωσει τα στανταρντς ψηλα, κι αντι να κοιταξουν μπροστα τους πως να εκμεταλευτουν καθε ευκαιρια, προτιμουν να περιμενουν σαπιζωντας. το ιδιο κανω κι εγω δυστυχως γιατι ειμαι επιλεκτικος κι αντικοινωνικος, αλλα λεω τωρα την ανοιξη να προσπαθησω να το αλλαξω παλι.
οχι φιλε μου ο KENO ειναι ταφος. απλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις πως δεν εχει σημασια τι ειναι η αλλη και πως δειχνει, αλλα τι θα κανεις εσυ μαζι της.
Κοντή δε με λες αλλά αδύνατη είμαι.. Εγώ από του χρόνου που θα είμαι εκεί ελπίζω να μην μπω σε αυτό το λούκι...