πρεπει να πω γιατι εδ ξερω καθε ποτε θα ειναι στο κψυ πλεον. απλα δε νυσταζωνα το βλεπω να πηγαινω 2ο σερι στο γιατρο...λετε να με κλεισουν μεσα?
Printable View
πρεπει να πω γιατι εδ ξερω καθε ποτε θα ειναι στο κψυ πλεον. απλα δε νυσταζωνα το βλεπω να πηγαινω 2ο σερι στο γιατρο...λετε να με κλεισουν μεσα?
τα φαρμακα κανουν καιρο να πιασουν ως τοτε εγω τι κανω?δεν εχω το ελεγχο.οτι λενε οι φωνες μπορω πλεον να το κσνω.θσ του το πω συριο
σκεφτομαι πως θα περασει αυτο το 24ωρο. κι αμα ακουσω καμια μερα τις φωνες μεσα στην απελπισια μου και δωσω τελος.εχω ασει σχεδον ολες τις αναστολες ακομα και για τα πιο σημαντικα ατομα της ζωης.πραγματικα αν γινει οτι γινι οτι και πριν 7-8 χρονι; θσ φουντσρω κσι τοτρε ητσσν πιοκσλοεβλεπα παιδακι νεκρα με ασπρα ρουχα να με κοιταζουν χωρις να ξερω το γιατι κσι προδπσθουσαν να ανεβουν στο κρεβσι μοο/
το νσ βλεπω κστι τοσο σγριευτικο κσι φοβιστικο σκιες κσι δαιμονες
οι φωνες καλα κρατουν και η παρακολουθηση ακομα και οταν ειμαιστο δωματιο απο το αλλο δωματιο
εσεις ρε παιδια ποσες πιθανοτητες μου δινεται να με κλεισουν μεσμα ετσι οπως με διαβαζετε με βαση τη δικη σας κριση ετσι απο περιεργεια οποιο θελει απανταει
Από χθες το βράδυ που κάναμε και οι δύο τις κουκουβάγιες σου έχω πει έλα να συζητήσουμε.. Άνοιξε μια συζήτηση.. Αλήθεια.. Ότι θες. Για τρίχες, για νύχια, για οοοοοοοτι θες..
Οι φωνές είναι παιχνιδια του μυαλού..
θα ηθελα να παω βολτα στην παραλια με το λωφορειο αλλα φοβαμαι να μπω στο λεωφορειο
καλό κάνει το περπάτημα αλλά να προσέχεις τα αυτοκίνητα
εγώ είχα κάνει στη κρίση μου με τα πόδια Αιγάλεω σύνταγμα και πίσω
τωρα που το ξανασκεφτομαι δε θελω να βρεθω με αλλο λοσμο και ποιος ξερει τι χερια εχουν αγκοπισω .καλα ειμαι μεσα. εδω θα τη βγαλω μεχρι και το καλοκαιρι
Αν προσέχεις να μην πλησιάζεις άλλους πολύ και έχει κάπου ήσυχα κοντά, καλό κάνει μία βόλτα. Εγώ πάω αν όχι κάθε πρωί, τουλάχιστον 5 μέρες τη βδομάδα κάθε πρωί για περπάτημα αν το επιτρέπει ο καιρός. Βέβαια μένω και επαρχία κι έχω την ησυχία μου, σήμερα όλο το πρωί 3 ανθρώπους είδα στο δρόμο όλους κι όλους.
πρέπει να πεισμώσεις, να πεις όχι δεν θα με κάνουν οι άλλοι οτι θέλουν, δεν θα με ορίζουν και δεν θα δείχνω αδυναμία και παραίτηση μπροστά τους. θα παραμείνω ανεξάρτητη κυρίαρχη και θα τους νικήσω. θα ακολουθήσω τις επιθυμίες μου και θα κάνω ότι δεν υπάρχουν, μόνο έτσι θα με αφήσουν ήσυχη, μόνο όταν διαπιστώσουν ότι δεν έχουν δύναμη πάνω μου
οχι αφηστε το το θεμα της βολτας,θα τη βγαλω μεσα στο δωματιο φοβαμαι αναμεσα σε κοσμο και μπορει να με πιασουν τα δικα μου.ισως σε κανα 10ημερο