onitsa ΘΕΑ!!! και στα παραπανω κιλα ομως κουκλα ησουν . εν τω μεταξυ φαινεσαι κοριτσι εξω καρδια.
μπραβο!!!
Printable View
onitsa ΘΕΑ!!! και στα παραπανω κιλα ομως κουκλα ησουν . εν τω μεταξυ φαινεσαι κοριτσι εξω καρδια.
μπραβο!!!
Ονίτσα...!!!!!
Είσαι απλά πανέμορφη!
Μολόγα πως τα κατάφερες, εγώ προσπαθώ τρία χρόνια κι όλο στα ίδια ξαναγυρίζω...
Πωπω μπαινω εδω μεσα και μου ανεβαινει το ηθικο! :love: κι εγω μια ζωη στα ιδια ξαναγυριζω εχω βαλει κ εχω βγαλει κιλα απειρες φορες!απλως τωρα ειπα οτι με το που δω οτι παιρνω 1-2 κιλακια θα ξεκιναω παλι διαιτα,δε θα περιμενω να παρω 20 για να κανω προσπαθεια! ;)
ονιτσα μόλις είδα το "πρίν",σε προτιμώ στο "μετά" :D νομίζω πως φάνηκαν τα χαρακτηριστικά σου,μπράβο σου!εύχομαι αυτή την φορά να μην ξαναπάρεις πίσω ούτε γραμμάριο
Ελπιζω να μην κανω καταχρηση του topic αλλα δε μπορω να μην πω ευχαριστω!Μακαρι τα κιλα που φευγουν απο ολες μας να μην επιστρεψουν ποτε,αρκετα ζησαμε μαζι τους!Σε ευχαριστω πολυ λοιπον aggeloydaki με το ομορφο one size φορεματακι σου,καλη συνεχεια στον αγωνα σου τα πας περιφημα!ευγε! :thumbup:
Ευχαριστούμε πολύ για το κίνητρο πραγματικά μας βοη8άτε εμάς που περιμένουμε,είστε πραγματική έμπνευση τουλάχιστον για εμένα.Έχεις γίνει μια κούκλα απίστευτη,η αλή8εια είναι πώς φαινόμαστε πιο μεγάλες σε ηλικία όταν είμαστε παχειές ,δυστυχώς.Αλλά όλα αλλάζουν όταν το πάρουμε απόφαση.:starhit:Quote:
Originally posted by onitsa
Συγχαρητηρια aggeloydaki,polina κ σε ολες τις υπολοιπες για την απωλεια τοσων κιλων,ευχομαι να μην ξαναεπιστρεψουν ποτε κ να συνεχισετε να χανετε για να δειτε τα σωματακια σας οπως επιθυμειτε :tumble: μπορει να μην εχω γραψει σχεδον καθολου στο forum αλλα σας παρακολουθω καθε μερα και παιρνω δυναμη για να μην ξανακανω τα ιδια διατροφικα λαθη!Σε προηγουμενη σελίδα δειχνω πως αλλαξε το σωμα μου μετα απο απωλεια 25 κιλων(σελ 33),οποτε τωρα ειπα να δειξω πως "ξεπριστηκε" κ το προσωπο μου.Ισως στις φωτογραφιες να μη φαινεται καλα αλλα τα μαγουλακια μου και το προγουλακι φυγανε και απεκτησα καποιες γωνιες που ειχα να δω χρονια:) (το μαλλι ειναι λογω καρναβαλιου) ελπιζω οι φωτογραφιες ολων μας απο εδω να αποτελεσουν κινητρο κ εμπνευση για οσο περισσοτερα ατομα γινεται!! :love:
http://i278.photobucket.com/albums/kk86/onitsa/xcv.png
http://i278.photobucket.com/albums/k...a/d2d24274.png
Η διαφορά σου είναι εμφανής και ας μην το καταλαβένεις εσύ,μπράβο σου και εις κατώτερα.:thumbup::starhit:Quote:
Originally posted by Redish
προσπαθώ κι εγώ για πρώτη φορά να ανεβάσω. ελπίζω να φαινονται:puzzled:
στη μία είμαι ένα χρόνο πριν, στα 85 συν πλην κατι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι πάντως ότι όταν είδα αυτή τη φωτό, έφριξα.
Η δεύτερη, είναι χθεσινή, με τα χέρια στα μάτια να προσπαθώ να σταματήσω τα δάκρυα μετά που καθάρισα ένα κρεμμύδι. Τη φούστα αγνοείστε την, είναι μούσκεμα λόγω βροχής. Δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη διαφορά για τα περιπου 20κιλά, νομιζω φαινεται πολύ μικρότερη η διαφορά, αλλά αυτό που σκεφτόμουν όταν τις έβλεπα, είναι ότι στην περσινή φωτογραφία, εγώ ένιωθα να είμαι όπως είμαι τώρα:((((
http://img831.imageshack.us/img831/946/3102010.jpg
http://img545.imageshack.us/img545/9897/17092011j.jpg
τι καλά που τώρα νιώθω "κάπως" άνετα να φοράω και φουστίτσες:D
edit: ξανα-ανεβάζω την πρώτη, για να φαίνονται καλύτερα οι κοιλάρες μου, τα μάγουλά μου, τα προγούλια μου και οι μπουτάρες μου:shocked2:
ευχαριστώ! τώρα πια το βλέπω και στην πράξη, καθως τα ρούχα μου δεν μου κάνουν πια,δεν έχω τιποτα να βάλω:starhit:
βλέπω το μπλουζάκι που φοράω στην 1η φωτό και τώρα το φοράω στον ύπνο, γιατί μου είναι τόσο φαρδύ που δεν είναι να φορεθεί έξω. Είναι σαν να έχει ξεχειλώσει...
μπράβο σου Redish!!! δεν είναι απλώς εμφανής η διαφορά...
άλλος άνθρωπος πραγματικά!!!
ποσο πολυ αξίζει... !
μου εδωσες δύναμη. Σε ευχαριστώ!
Γεια σας ξανά και από μένα , ήρθε η ώρα για το δεύτερο ποστάρισμα φωτογραφίας, την πρώτη φορά είχα χάσει 20 κιλά, τώρα είμαι σχεδόν 30 χαμένα, ζυγίζω περίπου 85, οπότε παίρνω το θάρρος και ιδού:
Και το πριν, δηλαδή στα 116 κιλά ήταν το εξής:
Κατευθείαν στα βαθιά, με αμάνικο! Μπράβο!!! Και το προσωπάκι σου έχει μείνει μισό! Μέχρι και τα γυαλιά ηλίου σου φάρδυναν πια, monahoiot μου!
μεγάλη διαφορα! συγχαρητήρια!!!!
:thumbup:συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου...που σίγουρα περιέχει δύναμη και πολύ θέληση και άλλα πολλά μαγικά..:blush:
Μπράβο κοπελάρα μου!!! δυνατάαααααααα και σε εμάς και σε όλες και όλους μας εδω μέσα. Τέτοια παραδείγματα να βλέπουμε!Quote:
Originally posted by monahoiot
Και το πριν, δηλαδή στα 116 κιλά ήταν το εξής: