-
kerasoladybug (που το σκεφτηκες βρε αυτο το ψευδονυμο? ειδικα το bug)
Καλως ηρθες καταρχην
εδω δεν ειναι κανεις μας γιατρος αλλά οπως κι εγω εχω ακουσει πολυτιμες συμβουλες που με εχουν βοηθησει, ετσι θελω να δινω συμβουλες ή καλυτερα να λεω τη γνωμη μου και αν θελεις την ακους
παντα πρεπει να κοιταμε πανω απο ολα την υγεια μας. Ελπιζω να εισαι τωρα καλα και να εχεις συνελθει εντελως απο την προηγουμενη περιπετεια σου. Δεν εχω ιδεα για το αιμα που ρωτας αλλά αυτο που πρεπει οπωσδηποτε να κανεις ειναι να μιλησεις με γιατρο πριν ξεκινησεις τα reductil. εγω με τιποτε δεν θα ξαναεπαιρνα χαπια που μου ειχαν φερει καποτε παρενεργειες. Βλεπω οτι εχεις και προβλημα με τον θυρεοειδη σου και ταυτοχρονα παιρνεις και αντισυλληπτικα. τα αντισυλληπτικα γιατι τα παιρνεις? αν τα παιρνεις για ορμονικους λογους, τοτε καλα κανεις αλλά αν τα παιρνεις για αντισυλληψη, εγω θα τα σταματουσα.
πες μας και δυο λογια για εσενα. ηλικια, οικογενεια κλπ. οχι για να σε φακελωσουμε. να σε δωσουμε καλυτερες συμβουλες θελουμε.
-
Συμφωνω μαζι σου barb2 ουτε εγω θα επαιρνα χαπι που με ειχε πειραξει στο παρελθον και τα reductil τρεμω στην ιδεα τωρα που θα τα αρχισω με τοσα που εχω ακουσει αλλα ειπα οτι θα τα αρχισω κιαν δω κατι το ανησυχητικο τα σταματαω αμεσως.
kerasoladybug καλυτερα να ρωτησεις καποιον ειδικο για το θεμα αυτο αλλα αν εχεις θυροειδη νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα, εχω κι εγω και ξερω και αλλες κοπελες με θυροειδη που τα παιρνουν αλλα για για τα gynofen επειδη ειναι βαρυ αντισυλληπτικο θα σε γελασω.
-
Γειά σε όλους σας.
Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και συναισθήματα που οι περισσότεροι γύρω μου δεν καταλαβαίνουν απόλυτα.Είμαι 32 ετών παντρεμένη και έχω ένα αγοράκι 4 ετών.Μετά τη γέννηση του μωρού μου το σώμα μου άλλαξε πάρα πολύ.
Εμεινα στο σπίτι για 3 χρόνια (επιλογή μου) για να μεγαλώσει ο μικρούλης μου και τα κιλά της εγκυμοσύνης μου φρόντισα και τα διατήρησα στο ακέραιο!Για να μην σας κουράσω έκανα πολλές προσπάθειες για να χάσω τα κιλά που ήθελα.
Πρίν παντρευτώ ήμουν 62 κιλά με ύψος 1,70.Τώρα είμαι 89 κιλά (και δεν πήρα και καθόλου ύψος.Φτου!!!)
Δοκίμασα λοιπόν διαιτολόγους,ροφήματα (Herbalife),διάφορες δίαιτες αλλά τίποτα δεν είχε μόνιμο και ουσιαστικό αποτέλεσμα.Πρόσφατα πήγα στον ενδοκρινολόγο μου και αφού πήρε ιστορικό μου και έκανα διάφορες εξετάσεις (που ήταν όλες καλές) μου πρότεινε να πάρω το Reductil 10mg.
Εχω χαμηλή πίεση και έτσι μου είπε ότι θα με βοηθήσει να ρυθμίσω την πίεση και θα δούμε πως θα πάει σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες από το χάπι.Μου είπε να παίρνω 1 την ημέρα πρίν το μεσημεριανό φαγητό.Η αλήθεια είναι ότι είμαι διστακτική απο τη μια αλλά και ανυπόμονη από την άλλη.
Διάβασα προσεκτικά τα περισσότερα σχόλια και δεν μπορω να πω ότι έχω μια ξεκάθαρη γνώμη για το χάπι.
Κάθε συμβουλή λοιπόν και γνώμη θε ήταν ευπρόσδεκτη.
Δεν θέλω να ακουστώ ότι δεν είμαι σίγουρη και αποφασισμένη να χάσω κιλά.Απλά δεν ξέρω αν είναι αυτός ο σωστός και αποτελεσματικός τρόπος.
Σας ευχαριστώ θερμά
-
αγαπητή μου κάνε όσα μπορείς να κάνεις και εδώ μέσα πίστεψε με δεν θα σε κατηγορήσει κανείς μόνο και μόνο γιατί και οι πιο αποφασισμένοι ουκ ολίγες φορές έχουν λυγίσει!!!οπότε....
-
Καλησπέρα Spartiatissa και καλωσόρισες! Οι περισσότεροι κάπως έτσι βρεθήκαμε εδώ, ψάχνοντας δηλαδή να δούμε αν ο τρόπος που βρήκαμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά μας είναι σωστός. Φοβάμαι πως δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο ερώτημα που θέτεις.. καθώς καμμία θεραπεία δεν είναι εξίσου αποτελεσματική για όλους. Το πρώτο σου βήμα..δηλαδή το ότι τα reductil σου τα σύστησε ο γιατρός σου μετά από εξετάσεις είναι απόλυτα σωστό! Κάθε άλλο παρά αθώα είναι τα χαπάκια μας και έχουν ένα σωρό πιθανές παρενέργειες για να ρισκάρουμε να τα πάρουμε χωρίς άδεια γιατρού. Εμένα προσωπικά με βοηθούν ακόμη, καθώς τα παίρνω λίγο καιρό και ευτυχώς χωρίς κανένα παρατράγουδο μέχρι στιγμής. Υπάρχουν άλλοι όμως που αντιμετώπισαν προβλήματα και χρειάστηκε να τα διακόψουν. Ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να τα ξεκινήσεις.. να έχεις το νου σου για αντιδράσεις από το σώμα σου, και στην παραμικρή υποψία να μιλάς με το γιατρό σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να κάνεις.
-
Spartiatissa σαν να ακούω την δική μου ιστορία με την διαφορά ότι εγω είμαι 34, έχω δύο παιδιά και δυστυχώς έσπασα ... το φράγμα των 90 (έφτασα τα 96 με το αντίστοιχο ύψος)
Είπα ότι θα τα άρχιζα την Δευτέρα που μας πέρασε, αλλά έχει πάει Τετάρτη και δεν... σήμερα μέχρι που άνοιξα το κουτί και έβγαλα το μπλίστερ.... αλλά και πάλι το σκέφτομαι....παρόλο που μου τα σύστησε και μένα γιατρός...
(άσε που τα χω αγοράσει εδώ και 15 μέρες τουλάχιστον)
Λες να κάνουμε μαζί την προσπάθεια????
-
Αγαπητή FiOnA ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.
Νίωθω ότι επιτέλους βρήκα κάτι για να με βοηθήσει να απαλαγώ από τα κιλά μου και από την άλλη φοβάμαι να μην προκαλέσω κάτι κακό στον οργανισμό μου.
Με τους γύρω που συζητώ μου λένε να πάρω διάφορα φυτικά χάπια από το φαρμακείο.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.Από την άλλη βέβαια αν δεν δοκιμάσουμε δεν μπορούμε
να ξέρουμε τι θα γίνει.
Μάλλον μόνο εμείς θα βρούμε την απάντηση.Εγώ δεν τα έχω αγοράσει ακόμα.
Την Δυτέρα θα πάω πάλι στον γιατρό μου να μιλήσω μαζί του και λέω να τα πάρω
και να ξεκινήσω.
Αντε να έχουμε παρεούλα η μια την άλλη να δούμε τί θα γίνει.
Φιλιά
-
καλημερα σε ολους. βλεπω πολλα νεα προσωπα. εγω ειμαι ενα μελος της ομαδας R. το R ηταν αρχικα απο το reductil και μετα αποφασισαμε να το κανουμε rainbow.
Ta reductil τα παιρνω εγω. δεν εχω παρενεργειες. εδω κι ενα χρονο τα παιρνω κατα διαστηματα. Συνολικα καταφερα να χασω 15 κιλα. σημερα ειμαι 88,5 και φυσικα συνεχιζω...Καλη προσπαθεια σε οσες το αποφασισετε. σε αλλες εχουν ταιριαξει, σε αλλες οχι, εξαρταται απο τον οργανισμο.
Εδω θα ειμαστε ολοι να καταγραφουμε τις απωλειες μας και τις εμπειριες μας.
Ομαδα R, εγω δεν ξεχνιεμαι-συνεχιζω
-
BARB μου χαιρομαι ιδιαιτερα για σενα!!! πας παρα πολλυ καλα, μπραβο κοριτσαρα μου, συνεχισε ετσι να μας βγαλεις ασπροπροσωπες ολες!!!
Επισης χαιρομαι γιατι εσυ δεν εγκαταλειπεις και γραφεις συχνα εδω μεσα, αντε να μας μαζευεις σιγα σιγα...
Εγω υποσχομαι οτι τωρα που θεραπευτηκε το λαπτοπ μου θα γραφω συχνα, ειναι και θελημα προεδρου αλλωστε...ποιος μπορει να το παραβλεψει?
Καλοσοριζω ολα τα καινουρια κοριτσια κι εγω με την σειρα μου και ευχομαι ολες μας να εχουμε καλα αποτελεσματα!
Τωρα, εγω εχω παρει ενα κιλο, δεν το περναω στο τικερ μου γιατι ελπιζω να το χασω απο αυριο που ξεκιναω ξανα ρεντουκτιλ και διατροφη.
Καλο ΣΚ σε ολες και να περνατε ομορφα!
-
Γειά σας κορίτσια.... Μπαρπ, μόνο εσύ έμεινες εδώ τελικά.... οι υπόλοιπες την κάναμε !!!!! Ξέρεις κάτι και εγώ 1 χρόνο τα παίρνα αλλά κατά διαστήματα που λες και εσύ.... Λες να μας πειράξουν ?? Εχω σκεφτεί μήπως και τα σταματήσω εντελώς για το καλοκαίρι ? Δεν ξέρω δεν είμαι και πολύ καλά αυτόν τον καιρό..... και δεν ξέρω τι φταίει...
Σπαρτιάτισα και Φιόνα εύχομαι να αποφασίσετε το καλύτερο για εσάς.... και αυτό πρέπει να το κάνετε μόνες σας.... Καλή επιτυχία ότι και αν αποφασίσετε....
-
Φιλάκια πολλά πολλά σ'όλες τις αγαπημένες μου από το λατρεμένο μου Παρισάκι!
Αν και βλέπω τόσες απουσίες,που καταντήσαμε να μας διηγείται η Μπάρμπυ σε μορφή παλιού παραμυθιού
"Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν μιά ομάδα,που την έλεγαν R..."
Είμαστε βέβαια ακόμα εν αναμονή του "ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!"
Αλαλουμένια μου,μη φοβάσαι τίποτα!Πέσαμε μικρές στη χύτρα με το μαγικό ζωμό και δε μας αγγίζει τίποτα!
(πριν λίγο γύρισα από το πάρκο Αστερίξ κι είμαι ακόμα επηρεασμένη)Ουπς!Λες εκεί να αποδίδεται και η διάσταση Οβελίξ;
Το ίντερνετ εδώ στο ξενοδοχείο είναι πονεμένη ιστορία και ειδικά το msn...Τρίτη επιστρέφω σπίτι,αλλά εκεί δε θα έχω το λαπτοπ του αδερφού μου...
ʼμα Θεσσαλονικείς,δείτε καμία υπέρβαρη μεσήλικα σε ίντερνετ καφέ ανάμεσα σε έφηβους που σκοτώνουν αβέρτα κουβέρτα να μιλά για...δίαιτες...;)
ʼντε,μη χάνεστε...Τι εικόνα θα δείξουμε στα νέα μας μέλη;Παρεμπιπτόντως να καλοσωρίσω μία Σπαρτιάτισσα και μία Φιόνα που υπέπεσαν στην αντίληψη μου...
Δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω γιατί ανά πάσα στιγμή θα με πετάξει πάλι έξω...Φιόνα μου,τον Σρεκ σου τον έχεις τουλάχιστον;
ʼντε,ΧανελέλοΑλαλουμενοΣα� �πιναΜαρικακοΜπαρμπαροΉλι� �Ξενιαφέντρες κοινές θνητές και γαλαζοαίματη μεγαλειοτάτη
βρείτε τη σειρά σας και πάρετε μαζί από το χεράκι και τα φυντανάκια μας!
Επιτέλους πότε θα έχουμε νέα της πριγκίπισσας μας άμα είναι καλά με την υγεία της καθώς και του ήλιου-ήλιου και βασιλιά μου;
Τόση ώρα κανένας δεν μπήκε τσατοδωμάτιο...:( ʼντε,την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...
Πάω να σύρω το πονεμένο μου βήμα στη μπανιέρα...
Να σας προσέχετε!Σας αγαπώ πολύ και μου λείπετε περισσότερο!Au revoir!
-
Κορίτσια τη βοήθειά σας. Υπάρχει καμιά με διάγνωση βουλιμίας ή υπερφαγίας που να τη βοήθησε το reductil? Αναρρωτιέμαι αν θα με βοηθήσει ή δεν κάνει τίποτε σε τέτοιες περιπτώσεις...Ευχαριστώ
-
Καλημερα σε ολους!οπως ειπα και σε αλλες συζητησεις ειμαι νεο μελος.εχω πολλα κιλα να χασω και μεταξυ μας δεν πιστευω οτι θα τα καταφερω.τελος παντων.το reductil το εχω παρει στο παρελθον αλλα μου δημιουργουσε μεγαλο προβλημα δυσκοιλιοτητας.μου το συνεστησε η ενδοκρινολογος αλλα μου το απερριψε η διαιτολογος.2 μαλιστα διαιτολογοι το εκαναν.δεν ξερω τι να κανω.σκεφτομαι να το αρχισω ξανα αλλα η δυσκοιλιοτητα μου προκαλει νευρα και κολλημα στη ζυγαρια κ αναποφευκτα απογοητευση.τι προτεινετε;
-
dream καλως ηρθες :)
πες μας μερικα πραγματα ακομα για σενα.τι ηλικια εχεις, τι υψος και ποσδα κιλα νομζεις πως πρεπει ναχασεις?και οτι αλλο εχεις την διαυεση να μοιραστεις..
αν τα ειπες καπου αλλου και δεν το προσεξα, με συγχωρεις.
-
δεν τα εχω πει.ειμαι 28 ετων,1,76 και 127 κιλα.καμποσα ε;;;εχω θυροειδη τα τελευταια 3 χρονια.απο παιδι ημουν κανονικη προς το ευσωμη.γυμναζομουν καθημερινα οποτε δεν ξεφευγα.στις πανελληνιες εγινε το πρωτο μεγαλο μπαμ των πολλων κιλων.ακολουθησα διατροφη και απο 100 πηγα 78.αλλα δεν το εκτιμησα!μετα πηγα για σπουδες και εγινε το δευτερο μπαμ.ακολουθησα παλι διατροφη και απο 100 ξανα εγινα 79.αλλα παλι δεν το εκτιμησα παρολο που τα κρατησα για 3 χρονια.και μετα κανω μια σχεση και εγινε το τριτο μπαμ μαζι με το θυροειδη.και ολο και ανεβαινα.....εφτασα λοιπον προπερσι το καλοκαιρι στα κιλα αυτα για πρωτη φορα.κατα διαστηματα εχανα 10-15 επαιρνα 10-15.ταλαιπωρια κοινως.εχω χασει κουραγιο,πιστη και δυναμη.ειμαι τοσο πεισματαρα στη ζωη μου και πολεμαω τα παντα κ δοξα τω θεω τα εχω καταφερει σε ολους τους αλλους τομεις αλλα σε αυτον δεν ξερω τι γινεται.εχω παραδωσει τα οπλα.νευριαζω με τον εαυτο μου και εκει ειναι που τα χαλαω.μπορω να πω οτι αν με ρωτησει καποιος ποιο ειναι το μεγαλυτερο σου ονειρο θα πω να χασω τα κιλα για να βγω απο το λαγουμι μου.