κοριτσακια ζηλεψα με τα νεα σας, ειναι πολυ ευχαριστο το γεγονος οτι περασατε πολυ καλα
ελπιζω να βρεθουμε καποτε και ολες μαζι,
επισης συγχαρητηρια σε ολες σας για τις απωλειες σας, παμε δυνατα.......
καλη εβδομαδα με πολλα φιλακια
Printable View
κοριτσακια ζηλεψα με τα νεα σας, ειναι πολυ ευχαριστο το γεγονος οτι περασατε πολυ καλα
ελπιζω να βρεθουμε καποτε και ολες μαζι,
επισης συγχαρητηρια σε ολες σας για τις απωλειες σας, παμε δυνατα.......
καλη εβδομαδα με πολλα φιλακια
κοριτσακια μου γλυκα καλη εβδομαδα θα ειμαι λιγο συντομη και λακωνικη πρεπει να φυγω το παιδι της κουμπαρας μου (οχι η βαφτιστηρα μου εχω 2 κουμπαρες) ειναι στο νοσοκομειο παει στην εντατικη, το κακομοιρο εχει χιλια δυο προβληματα θα σας πω αλλη φορα και με πηραν πριν λιγο τηλεφωνο αρα συγχωρηστε την λακωνικοτητα μου, δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα απο τα προηγουμενα αλλα θελω αν σας ενημερωσω για την συαναντηση του σαββατου.... αφου βρεθηκαμε με τα κοριτσια - αννουλα - ευγενιτσα - σοφακι τους εδωσα απο μια τσιμπια - δαγκωμα ντραπηκα ειναι η αληθεια μπροστα στον κοσμα να φωσω... - ενα αναμνηστικο απο την πεννουλα και ναντινακι. ολες ειναι υπεροχες. η ευγενιτσα ονομα και πραγμα , τετοια ψυχη και δυναμη ψυχης δεν την συναντας ευκολα, μια κουκλιτσα, τι κουκλιτσα 2 μετρα κοπελα , αχ αχ μεχρι και κορναρισματα ειχαμε. η περιγραφη "γυναικαρα με τα ολα της" σου ταιριαζει γαντι!! τυχερος ο συζυγος, λαβρακι επιασε ;P κοριτσακι μου οτι σου εχω ευχηθει μεχρι στοιγμης στο ξαναευχομαι στο πολλαπλασιο!! το σοφακι - μια 2 μετρη κουκλαρα, βρε κοριτσι μου εσυ θες να χασεις 20 κιλα!!! ελεος ουτε που σου φαινεται - μια κοιλια πλακα - ενα μαλλι φανταστικο και ενα τατου , γκουχ, γκουχ, ΤΕΛΕΙΟ γιατι το κρυβεις?? οεο?? φοβερη κοπελα! και τελευταια και καλυτερη την αννουλα, καλα τι τυπακι εισαι εσυ, ενα προσωπο σκετη κουκλα ενα χαμογελο σκετη γλυκα και με υψος κατι λιγοτερο απο 2 μετρα .χα χα ενιωσα η κοντοστουπα της παρεας περιττο να πω πως ημουν η πιο χοντρη απ'ολες!!! σας καταευχαριστηθηκα - αν και λιγο- αλλα θα ξανασυναντηθουμε ετσι??? η θεια εκ αυστραλιας το καταχαρηκε , σας ευχαριστω που την καλοδεχτηκατε ετσι, αλλα δεν σας χορτασα, τεσπα απο το ολοτελα καλη και η ..... παναγιωτενα.
γλυκουλα μακαρι να ερχοσουν κι εσυ και οι υπολοιπες που δεν το αποφασησαν η δεν μπορουσαν να ρθουν λογω ... εκλογων??? η αλλων υποχρεωσεων. Λεπον θα οργανωθουμε! σας φιλω σταυρωτα ολες και μια μια ξεχωριστα , συγχωρηστε μου το συντομο μυνημα περισσοτερα στο επομενο ποστ. φιλουρες κοριτσαρες μου
Να το και το κορίτσι μας εμφανίστηκε επιτέλους!! Τετάκι πάλι τρέχεις πανικόβλητο.. και πρέπει να έχουμε και την 4η περιγραφή για να σχηματίσουμε πλήρη εικόνα! Δεν πειράζει όμως.. και υπομονή έχουμε, και χρόνο έχουμε!! Θα περιμένουμε λέμεεε!! :)
Βάσια μου μήπως να αρχίζαμε και οι βόρειες να κανονίζουμε τη συνάντηση του Οκτωβρίου;; Κάθε μήνα είπαμε.. μην ξεχνιόμαστε!!
καλημερα κυστοκοριτσα μου!!! τι κανετε ομορφιες μου?μολις τελειωσα το διαβασμα απο τα νεα του πσκ!!!η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα αγαπες μου... αλλα τι να κανουμε?το καθηκον με καλεσε...καλα δεν το συζητω ατελειωτες μου φανηκαν για μια ακομα φορα οι ωρες της ψηφοφοριας.. ελεος δλδ.... κατα τα αλλα καλα.. γνωρισα ανθρωπους γελασα και δυστυχως ολο κ κατι τσιμπησα παραπανω... την πεμπτη το αποτελεσμα θα δειξει τις παρασπονδιες μου κ το φοβαμαι πραγματικα...
απο βολο γυρισα εχτες το βραδυ.. καναμε να γυρισουμε περιπου 6 ωρες... ελεος με την κινηση .. με το που μπηκαμε αθηνα.. φαγαμε δυο ωρες σημειωτον!!!κ στο καπακι ειχα κ μαθημα για το τελευταιο το excel...να προσθεσω όμως οτι πηγα στο βολο κ αρρωστησα.. βλεπετε ο καλος μου ειχε αρπαξει μια γριπουλα κ εγω επειδη σαν καλη νοσοκομα δεν μπορω να βλεπω ανημπορους ανθρωπους τριβομουν διπλα του σαν την γατα.Αποτελεσμα?πυρετουλης 38 μπουκωμα πιο απαισιο δεν γινεται....πονοκεφαλος λες κ μου τρυπαγαν το κεφαλι....κ ματια να τσουζουν.. στο μαθημα ισα που πηγα για μιση ωρα κ την εκανα... δεν αντεξα το καημενο... κ κοιμομουν απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 8 σημερα το πρωι....καλη μερα να εχετε κοριτσαρες μου... DREAMON χαιρομαι που θα τα λεμε κ απο αυτο το τοπικ... φιλια πολλα σε ολες..
ellii μου περαστικα σου, ξερεις παπλωματακι, τσαγακι χουχουλιασμα και θα περασει, ειναι η εποχη, ολες το περασαμε,
πενυ μεσα οποτε θελετε, ακομα μου ερχεται στο μυαλο η υπεροχη θεα του shark, μη σου πω πως μεθαυριο που εχουμε επετειο με τον αντρα μου εκει θα παμε, ειναι πολυ ρομαντικα,
κανονισε ποια μερα μπορεις απογευμα γιατι δεν ξερω και με τα μαθηματα σου αν μπορεις κανενα απογευμα, αλλιως Σαββατο...........
φιλια και την καλημερα μου σε ολες......
ακριβως μπηκα δηλαδη ε? να σας θυμισω κυρια μακαροναδα οτι αυτη τη φορα η συναντηση δεν θα γινει στην θεσσαλονικη. μαζευτητε ολες και σας περιμενω. σαββατοκυριακο οποιαδηποτε ωρα. καμια απο αθηνα μηπως σκοπευει να εμφανιστει να γινει η γκεστσταρ του μηνα?
βασια καλα που ανεφερες οτι εχεις επετειο και θυμηθηκα κι εγω. αυριο εχω επετειο του πολιτικου γαμου. καθε χρονο το ξεχναω αφου 2 μηνες μετα εχουμε και τον θρησκευτικο
αχ, ποτε θα μπορεσω κι εγω να βρεθω αθηνα να κανουμε καμια συναντηση να βουλιαξουμε λιγο την εκει περιοχη? ζηλευω αλλά με τις οικογενειακες υποχρεωσεις, δεν το βλεπω, διστυχως
πολλές γλυκιές καλημέρεεεεεεεεεςςςςςςςςς ,
σήμερα έχω ξυπνήσει με τέλεια διάθεση...... έχει φοβερό ήλιο στο κέντρο....... καλοκαίρι!!!!!!!!! και επειδή σημείωσα αρκετές απουσίες την περασμένη βδομάδα έκανα catch up σε ότι είχα χάσει όλες αυτές τις ημέρες.
είδα καταρχήν ότι το ναντινάκι κατοχύρωσε πλέον και επίσημα το δικαίωμα για πολυγραφία και σελιδογέμισμα!!!!!! όποτε όλες οι αναστολές μου καταργήθηκαν και είμαι έτοιμη και φορτσάτη για.... πολύ μπλά μπλά.....(δεν βλέπω μεσημεριανά..... αυθόρμητα μου βγήκε......) κοριτσάκι........ μπες και πες μας ένα γειά κι ας πέσει κάτω...... επίσης μας έχουν λείψει πολύ οι ωραίες φωτογραφίες που κατα καιρούς ανεβάζεις...... χμμμ...... θα περιμένω κάτι πολύυυυ καλό!!!!!!!
dreamOn, να σε καλοσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου στο καφενείο μας.......... διάβασα όλα αυτά που μας διηγήθηκες...... είσαι παραστατικότατη και περιγραφικότατη. σε πολλά σημεία ταυτίστηκα κιόλας.......... εγώ π. χ. παιδεύομαι εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια με την πολύ ενοχλητική ακμή λόγω πολυκυστικών οωθηκών..... έκανε την εμφάνιση της στην εφηβεία μου και έκτοτε δε με ξέχασε ποτέ!!!! επίσης ταιριάζουμε και στο θέμα της περιόδου..... κ εμένα μου ερχόταν πάντα, απλά δεν ήταν σταθερή..... μόνο όποτε το θυμότανε....έπαιρνα αντισυλλήπτικα για χρόνια και η καταστάση βελτιώθηκε αρκετά. απέκτησα και πιο σταθερό κύκλο και η ακμή μου υποχώρησε... τώρα τα έχω σταματήσει περισσότερο για να "καθάρισει" ο οργανισμός μου. η περίοδος εξακολούθει να με επισκέπτεται αρκετά τακτικά πλέον αλλά δυστύχως το ίδιο ακριβώς κάνει και η ακμή....... ειδικά μιά βδομάδα πρίν την κρίσιμη 1η ημέρα..... την τύχη μου!!!!! φυσικά η διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους συμβάλλει επίσης στην ορμονική εξισορρόπηση και άρα στη μείωση της ακμής...... τέλος πάντων..... θέλω να καταλήξω στο οτι τα πράγματα αυτά είναι αλληλένδετα...... εσύ πρέπει αρχικά να ηρεμήσεις και έπειτα να κάνεις τρόπο ζωής κάποιες πιό υγιεινές συνήθειες! σιγά σιγά και χωρίς υστερίες θα πετύχεις το επιθυμητό...... όλοι εδώ τον ίδιο αγώνα δίνουμε.....
επίσης σχετικά με το θέμα του δέρματος που έθιξες, έχω να σου πω κάτι που ίσως σου ακούστει χαζό αλλά σε μένα έχει δουλέψει..... ΒΑΒΥ ΟΙΛ!!!!!! σε καθημερινή βάση μετά το μπανάκι σου.....όσο είσαι ακόμα βρεγμένη το βάζεις, σκουπίζεσαι ταμποναριστά και μέτα πυτζάμες.......... μειώνει και προλαμβάνει τις ραγάδες ακόμα και την κυταρρίτιδα, κάνεις δέρμα μωρού, μοσχομυρίζεις και είναι και πάμφτηνο!!!! πραγματικά καλύτερο και απο πανάκριβες εξειδικευμένες κρέμες.... κάνε μια δοκιμή......
ελλάκι....πολύ χάρηκα που η μέρα της ψηφοφορίας αποδείχτηκε τόσο ενδιαφέρουσα εμπειρία για σένα..... περαστικούλια σου μώρε....... ο έρωτας έχει κι αυτός το αντιτιμό του.....αρρωσταινετε παρέα!!!!!!!! (η αλήθεια είναι ότι ακούγεται κάπως....ρομαντικό!) με το ecdl ολα καλά???? τα πήραμε????
μπαρμπουνάκι........τι το λές και δεν το κάνεις????? το δρομολόγιο στην πρωτεύουσα εννοώ!!!! αντε ντε....... α! και........... καλή επέτειο!!!!!!!
πεννούλα.....πως είσαι κοριτσάκι?????? την παλεύεις??? δε θα μπορούσα να μη σταθώ στα 27 κιλά μείον μέσα σε 8 μήνες........... αχ πως ζηλέυω.......άντε....τον φάγαμε τον γάιδαρο μωρέ.......ψιλοπράγματα μείνανε........78 κιλά κουκλάρα!!!!!!
ευγενίτσα, αννούλα, τετάκι.......σας υπερευχαριστώ για τα τόσο καλά λόγια..... κατακοκκίνησα!!!!! (υπερβολικές ως συνήθως αλλά πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα!!!!) δώστε μας το παρόν εεε? τέτα μου...... να πάνε όλα καλά με την κουμπάρα......... πατρινάκι....... ελπίζω να συνηλθες κι εσύ........
πολλά φιλιά....... παρτε και κάτι...... χορευτικό!
http://www.youtube.com/watch?v=mZbQgTlT1Y8&feature=fvw
το πηραμε το πηραμε.... ειπαμε ειμαι καλη μαθητρια χιχιιχ.. τωρα σειρα εχει το τελευταιο κομματι.... σε δυο βδομαδουλες......
μπράβο ελλάκι μου........συγχαρητήρια!!!!!
Αχ κοριτσαρες μου ειμαι απο το πρωι στη σχολη κ περιμενω εναν καθηγητη για διορθωση.. και ακομα να φανει..
ειπα να σας γραψω μπας κ μου αλλαξετε το γουρι! σας διαβαζω ολες, χρονο δεν εχω να σας γραψω αναλυτικα.. όμως ειστε όλες στη σκέψη μου! Και οι φατσουλες που γνώρισα απο κοντα, και οι τρελες τυπισσες που δεν ειχα ακομα την χαρα να συναντήσω!!
φιλια πολλα, ελπιζω το βραδυ να μπω με καλα νέα!
Γειά σας κοπελάρες μου....
τί μου γίνεστε??
Εγώ πήζω στην δουλειά και ειδικά αυτές τις μέρες είμαι πολύ φορτωμένη..
Ελλάκι μου συγχρητηρια κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!
ʼννούλα μου.. όλα αυτά τα υπέροχα περι μύθων και ιδανικών γυναικών που μου σούρνεις, τα προσπερνώ αλλά δεν τα ξεχνώ.. φύλα τα νώτα σου.. σε περιμένω στη στροφή.. χαχα. όλα καλά κουκλίτσα ζωγραφιστή??
Σοφάκι μόνο εσύ παραμένεις πιστη στην πολυκυστική λογοδιαρροια !! και μπράβο σου!! εμένα πάντως θα με συγχωρέσεις επειδή δουλευω πολύ. έτσι δεν είναι?? ε?φανταστική δίμετρη καλλονή??
Τετάκι μου... πού είσαι ?? έλα βρε ζουζουνόφατσα μη μας ξεχνάς .. βρές λίγο χρόνο και για έμας..
Πενούλα κ εσύ ακόμα γράφεις τηλεγραφικά... πές νέα.. ελπίζω αυτή ο διαβολομήνας να τελείωσε επιτέλους.. και να ηρέμησες κομματάκι.. αντε και μεθαύριο ένα 77 να σκάσει μύτη ολόλαμπρο.. και με την ευκαιρία να σε συγχαρώ κ εγω θεσπέσια ύπαρξη για την απώλεια όλων αυτών των κιλών... ΜΠΡΑΒΟ!!
A και να σας ευχαριστήσω σαλονικιές για το γλυκό τετάκικο τσιμπηματάκι... μου άφησε ένα σημαδάκι αλλά άξιζε το κόπο..
φιλάκια σε όλες σας !!!!
και στις γειτόνισσες Βάσια, Barb και Ναταλάκι και στα υπόλοιπα reductilοκόριτσα!!!!!
Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα! Δεν πρόλαβα να διαβάσω σχεδόν τίποτα από όσα έχετε γράψει με εξαίρεση το Πατρινάκι μου που το βλέπω μπροστά μου τώρα που σας γράφω! Με ταλαιπωρεί ακόμη αυτό το ρημαδομπούκωμα και ο βήχας που ώρες ώρες με πνίγει.. αλλά το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά.. ωράρια τρελά και γενικά όπως τα ξέρετε!
Τα νέα που ήθελα να σας αναφέρω είναι πως αύριο ξεκινάω ΚΑΙ γυμναστήριο! Σήμερα γράφτηκα.. μίλησα με τις κοπελιές εκεί.. μου είπαν να ξεχάσω ότι απώλεια κιλών ονειρευόμουν για κανά μήνα τουλάχιστον και να πηγαίνω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Ο οργανισμός μου (λέει) θα αντιδράσει αρχικά.. η ζυγαριά μάλλον δεν θα κουνηθεί για καιρό.. αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει! Χάιντε να δούμε.. γιατί την τελευταία φορά που το προσπάθησα έβαλα και 4 κιλά αντί να χάσω κανά γραμμάριο! Οπότε.. εγώ το 78 θα το βλέπω για καιρό ακόμα, και δεσμεύομαι να κοπανιέμαι τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα!
Αύριο θα σας πω νεότερα.. μέχρι τότε σας φιλώ μία μία και αποχωρώ γιατί αύριο δεν θα είναι ευκολότερη η μέρα μου από τη σημερινή! Τρέχουμε λέμεεεε.. :D
καλημερα κοριτσακια μου....εγω σημερα πηρα την πρωινη μου απογοητευση με την φιλεναδα μας την ζυγαρια.. μολις 700 γρ κατω.. θα μου πεις απο το ολοτελα καλο ειναι κ αυτο.. αλλα ξερεις.. περιμενα.. κατι παραπανω... σας φιλω ολες γλυκα γλυκα...
καλημερουδια κι απο εμενα
Βασια, χρονια σας πολλα κι ευτυχισμενα. να γερασετε μαζι με λιγα κιλα και πολυ αγαπη. τι εκπληξη εχεις ετοιμασει για το βραδυ? τιποτε σε κρεμα του αγορασες για δωρο?
οσο για εμενα που ειχαμε εχθες επετειο, περασαμε τελεια. πηγα σπιτι κατα τις 7, ελειπε αυτος, συμμαζεψα τα παιδια, ξαπλωσα ταχα να κοιμησω τον μικρο κατα τις δεκα και φυσικα κοιμηθηκα πρωτη. κατα τις δωδεκα που ξυπνησα, ο καλος μου κοιμοταν του καλου καιρου. ευτυχως που ειχαμε πει και τα χρονια πολλα μας το πρωι (γυρω στις 5 που ξυπνησαμε)... ειδατε τι τελεια ημερα?
εσεις οι φρεσκοπαντρεμενες και οι ανυπαντρες μη τα δινετε σημασια αυτα. αυτα συμβαινουν μετα απο 10 χρονια γαμου, με δουλειες, παιδια, αρρωστους κ.α. Οι γιορτες ολες παντα μεταφερονται σαββατοκυριακα και εφοσον δεν υπαρχουν αλλοι λογοι για μεταφορα επ αοριστον....
αντε φιλακια σε ολες και επισκεπτριες και επισημα μελη
εσυ τον εχεις καπαρομενο απο δυο μεριες γιαυτο θα το γιορτασετε καλυτερα στον θρησκευτικο, και εμεις μην νομιζεις θα κανουμε πολλα, ενα ποτο θα πιουμε και μετα σπιτι, ασε που θα παμε κατευθειαν μετα την δουλεια και εχω βαλει τα καλα μου απο το πρωι και την γοβα και εχω πεθανει και ειναι ακομα 12μιση, τι θα κανω μεχρι τις 8?
α ρε αφου δεν το χω τι το θελω το τακουνι?.............