Ρια αρχισε με κανενα floorwork ή low impact aerobic. Το pilates ειναι φοβερα επιπονο για το σωμα... Ειδικα για τον κορμο...
Printable View
Ρια αρχισε με κανενα floorwork ή low impact aerobic. Το pilates ειναι φοβερα επιπονο για το σωμα... Ειδικα για τον κορμο...
ΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 1,5 ΚΙΛΟ.
ΒΑΖΩ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...
Quote:
Originally posted by eleni1201
Σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω τρομερή χαλάρωση στο στήθος αλλά αντιθέτως με σένα η άσκηση δεν νομίζω να με βοηθήσει καθόλου... Μπράβο και πάλι για το ποσοστό λίπους! Εμένα η ζυγαριά τελευταία φορά έδειξε 23.8 στα 60.1 κιλά.
Πριγκήπισσα μας, κι εσύ τα πήγες τέλεια!!! Μια ώρα και βάλε γυμναστική!!! Εγώ 50 λεπτά...:bouncy:
Kαλα εγω απο στηθος τπτ πλεον...
χθες ωραια προπονηση, απιστευτο πιασιμο το βραδυ κ σημερα!
την αεροβια εχω παραλειψει παλι κ στεναχωριεμαι αλλα οκ θα γινει κ αυτο.
ειμαι χωμα δεν ξερω να θα μπω αυριο στο ομαδικο, εχω καψει ολους τους μυς
ρια καλη αρχη!
αρχιζω το βιβλιο σημερα κ σταματω ζυγισματα για λιγο καιρο, θα κανω ακριβως ο,τι λεει το βιβλιο καθε φορα...
απο παλιες συνηθειες θα κρατησω μονο την καθημερινη γυμναστικη κ τις νηστειες, αλλα ας τα πουμε στο αλλο τοπικ καλυτερα...
EKANA 4KM ΚΑΙ ΕΚΑΨΑ 260 ΘΕΡΜΙΔΕΣ...
20' διαδρομο
20' ελειπτικο
45 κοιλιακους
βαρη διαφορα
50' περπατημα
Και τωρα παω για μασα εξω
εκανες γυμναστικη παραλληλα με τη διαιτα και δε βοηθησε καθολου στο δερμα και στη χαλαρωση?Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by eleni1201
Πηνελόπη τι ποσοστό λίπους έχεις? Πάντως στη φωτό που είχες βάλει πριν ένα μήνα, το σωμα σου έδειχνε πολύ σουλουπωμένο και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι ύστερα από τόσο μεγάλη απώλεια!
22% Εχω παρα πολυ παραπανισιο δερμα... και χαλαρωση
η την ξεκινησες αφου ειχες ηδη χασει τα κιλα?
Που είναι αυτό το κέντρο?Quote:
Originally posted by lesing
ΛΟΙΠΟΝ PRINCESS ZEIS ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ! ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ.ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ 106 ΚΙΛΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΠΗΡΞΑ 58 ΚΙΛΑ Κ ΕΚΑΝΑ 6-7 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΟΡΟ!ΜΕΤΑ 63 ,ΜΕΤΑ 67,Κ ΜΕΤΑ....ΑΣΕ...ΣΤΑ 106 ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ...ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ο.Α.,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΧΑΣΕ ΚΙΛΑ.ΚΛΙΚ!!!ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΩ Κ ΚΛΕΙΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ Κ ΑΥΤΗ Κ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΔΩΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,].ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΧΠΟΝΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Ο ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ Κ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΕΠΧΟΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΣΤΡΕΤΣΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ ΠΙΛΑΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΕΠΟΒΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΛΑ!ΘΕΕ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕ!ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ Κ ΨΥΧΙΚΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΓΓΛΙΑ!!! ΜΑΤΣ!!
Την Αγγλία ή την μισείς ή την λατρεύεις! Εμείς ανήκουμε στους πρώτους!!
ειναι στο Liphook κ θελω φετοσ το χειμωνα να ξαναπαω.αν σε ενδιαφερει συντονιζομαστε!
εκατσα 2 βδομαδες 1.500 ευρο κ εχασα 6 κιλα.αλλα σημασια δεν εχει αυτο οσο το οτι πηρα εφοδια απο κει κ αλλαξε ολη η ψυχολογια μου.δεν ξερω αν θα εφτανα να ειμαι σημερα 89 κιλα γιατι τοτε ημουν σε τελμα.αν κ νομιζω οτι οπου κ να πηγαινα καλο θα μου εκανε γιατι τοτε ειχα απελπιστικα την αναγκη για μια αλλαγη.φαντασου οτι δανειστηκα τα λεφτα για να παω.Quote:
Originally posted by penelope1985
Και ποσο εκατσες? Και ποσα κιλα εχασες? Και ποσο πηγε το μαλλι απο περιεργεια?
αληθεια princess ξεχασα να σε ρωτησω που μενεις? Λονδινο?
lesing στα 106 ακριβως ειχα φτασει κ γω...
τουλαχιστο οταν ειχα παρει την αποφαση να ζυγιστω...
ξερω πως νιωθεις...φοβερο νουμερο ετσι>? ουφ
αφου ντρεπομουνα να με δουν οι φιλοι μου καταλαβαινεις τωρα ειμαι 89 η 88 θα ζυγιστω αυριο αλλα ακομα εχω πολυ δρομο ακομαQuote:
Originally posted by koralaki
διαβαζω πως κ τι κανετε καθε μερα με τη γυμναστικη κ σας θαυμαζω.πως τα καταφερνετε ?εγω προσπαθω αλλα με το ζορι παω 2 φορες τη βδομαδα.τι κανετε εσεις κ πατε καθε μερα?
αν καταλαβαινω λεει...Quote:
Originally posted by lesing
αφου ντρεπομουνα να με δουν οι φιλοι μου καταλαβαινεις τωρα ειμαι 89 η 88 θα ζυγιστω αυριο αλλα ακομα εχω πολυ δρομο ακομαQuote:
Originally posted by koralaki
εδωω ντρεπομουν εγω που παντα ημουν παχυα
κ μαλιστα τα τελευταια χρονια που με θυμαμαι ολο 80+ κιλα.
ποσο μαλλον εσυ που ησουν κανονικη!
Τα κατορθωματα μου:
χθες κ σημερα καθολου γυμναστικη, ομως ειχα φοβερο πιασιμο
απο την προχθεσινη γυμναστικη
κ ηθελα να αναρρωσει το σωμα πληρως.
αυριο κανονικα το προγραμμα μου κ θα φροντισω στο εξης να μην παραλειπω την αεροβια!