εδώ είμαι και εγώ! έχω πολύ καλά νέα από τον γιατρό. Το ποσοστο λίπους μου είναι στο 23% , το μέσο όρο του φυσιολογικού, με βρήκαν αδυνατισμένη και υγειή, μου είπαν ότι για τα κιλά μου το ποσοστό λίπους είναι χαμηλό και γι'αυτο φαίνομαι λιγότερα από 71 κιλά .Γι'αυτούς, όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί έχουν επιτευχθεί . Τώρα αν εγώ επιθυμώ να χάσω 2-3 κιλά ακόμη αυτό θα είναι καθαρά στο χέρι μου και για αισθητικούς λόγους μόνο Μου είπαν να μην αλλάξω το διατροφολόγιο μου και να συνεχίσω έτσι. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές , λίγο χαμηλη Β12 και φυλλικο οξύ ( μου δώσαν συμπληρώματα) , αιματοκρίτης λίγο χαμηλός ( αλλά πάντα ήταν λόγω στίγματος) , πρέπει να αλλάξω χάπι για τον θυροειδή γιατί η ποσότητα που παίρνω είναι μεγάλη για τα κίλά μου πια. Α!! και μου έδωσαν και μια μασκα για να δυναμώσουν τα μαλλιά. Ο γιατρός μου υπενθύμισε μακριά από γλυκά και αναψυκτικά , και για σένα Γιώτα προχώρα ελεύθερη στους ρυθμούς των χορών σου έχεις το "οκ" να ξεπατωθείς στον χορο!! ! Ρώτησα και για το νερό.... αυτό που δυσκολεύομαι να μην πίνω κοντά στο γεύμα μου και μου είπε η Ειρήνη μια δυο γουλίτσες να πίνω κανένα 5λεπτο μετά το φαι αλλά μην το ξεσκίσω και ο λόγος δεν είναι ότι ξεχιλώνει το στομάχι!!!Καμία σχέση είπε , μάλιστα γέλασε και πολυ όταν της το είπα , είναι για να έχουμε καλύτερη πέψη και να μην μας πιάνουν καούρες. κλαιν μαιν δλδ.!!!!! Επανεξέταση τώρα μόλις κλείσω χρόνο. Και εύχομαι να έχω φτάσει στον στόχο ( τον δικό μου πλέον) των 68 κιλών.
Επίσης θα πάω να δω και έναν πλαστικό για το στήθος μου που μου σύστησαν να δω τι θα μου πει.
Και για να μην ξεχνιόμαστε σήμερα είχαμε
π-- 1/2 τοστ με τυρι
δεκ- το αλλο 1/2 και 1/2 ελληνική μπάρα
μεσ- 90γρ μακαρόνια με σάλτσα τομάτα και τριμμένο τυρί
απ- 1 κρακερ, μια μπουκιά τυρι , 4-5 αμύγδαλα
βρ- 3 δαγκωνιές μπιφτέκι και λίγο μαρουλι-ντοματα με σως