πώς την θες την σως γιαουρτιού? γιατι η γαριδομακαρονάδα δεν λείπει μέρα απ'το τραπέζι μου!
Printable View
πώς την θες την σως γιαουρτιού? γιατι η γαριδομακαρονάδα δεν λείπει μέρα απ'το τραπέζι μου!
αχ κλικ τι όμορφη φάτσα είναι αυτή?κουκλί είναι!
κατά τα άλλα σκέφτομαι πως με τόσα φάρμακα που πήρα μέσα σε 10 μέρες ,έκλεισα για όοοοοολο το 2011
:wow: έχεις σταθερό κύκλο ή έχεις συχνά καθυστέρηση?Quote:
Originally posted by eleni1201
Σκέφτομαι ότι βαδίζω προς την 9η μέρα καθυστερησης...
ε εντάξει.. μπορεί να είναι κ απο άγχος..
εγώ πάντως μια φορά είχα 5 μέρες(που ποτέ δεν έχω καθ/ση) αλλά επειδή 1 βδομ. πριν ξεκινάνε τα συμπτώματα(πόνάκια κ΄τετοια..σε διάφορα μέρη ), ήξερα πως δε μπορεί θα μου έρθει..
οπότε αν είχες ήδη συμπτώματα, λογικά θα έρθει
απο αγχος εχει τυχει να ψαχνω την περιοδο ενα 6μηνο και παραπανω, στην εφηβεια.
επηρεαζει πολυ και αυτο.
σε αλλη περιπτωση, ελενακι, μπορω να γινω η νονα???????:lol:
:lol:
βρε κλίκ τώρα θα αγχωθεί περισσότερο :rolleyes:
σκέφτομαι οτι σε 1 βδομάδα που θα τελειώσει η εξεταστική θα πάω για ψώνια, και σε κάτι γιατρούς γιατί θέλω μια αναναίωση γενικά...
γιατροι... ανανεωση.... θα πας σε πλαστικο σισακι μας?Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκέφτομαι οτι σε 1 βδομάδα που θα τελειώσει η εξεταστική θα πάω για ψώνια, και σε κάτι γιατρούς γιατί θέλω μια αναναίωση γενικά...
:P
Λοιπον σκεφτομαι πως εχω βρει ενα γατο σε ασχημο χαλι και δεν εχω μια για να τον παω σε κτηνιατρο,εχω στειλει 2 μαιλ σε ζωοφιλη δραση κ ακομα τπτ και εχω στενοχωρηθει πολυ.
γενικα μην περιμενεις να αναλαβει καποιος την ευθυνη, οταν βρισκουμε, τρεχουμε.
γιατι και οι φιλοζωικες ειναι γεματες ηδη απο ζωα που βρισκουν και τρεχουν και δε φτανουν. δεν μπορουν να τους τα φορτωνουμε, αφου το κρατος δε βοηθαει σε τιποτα.
χαμος γινεται
κανε προωθηση στο φεησμπουκ σε ολα τα φιλοζωικα γκρουπς. αλλα να βρεθει καποιος να σου πληρωσοει τον κτηνιατρο δε νομιζω. οι γονεις σου δε βοηθανε? κανα 30αρι ευρω θα παει η επισκεψη..........
αν μπορεσεις να το συνεφερεις και να βαλεις αγγελιες να υιοθετηθει, κατι μπορει να γινει.
Παιζει να το υιοθετησω.Δεν ειπα να μου πληρωσει κανεις τπτ απο το σωματειο ομως ξερω πως εχουν κατι σαν συμφωνια με εναν κτηνιατρο και πληρωνεις κατι λιγα,ελαχιστα
10 ευρω εχω ολα κι ολα και οι γονεις μου δυστυχως δεν εχουν να μου δωσουν.
xa.xa....Quote:
Originally posted by smart
γιατροι... ανανεωση.... θα πας σε πλαστικο σισακι μας?Quote:
Originally posted by Ciciliana
:P
οχι καλε..
θέλω να ψωνίσω ρούχα(όχι πολλά) γιατί φετος δε πηρα τίποτα.. (γρρρ...)
και θέλω να πάω στο γυναικολόγο (γιατί δεν έχω κανει ακόμη παπ, ναι ντρέπομαι που το λεω, απλά ντρεπομαι να παω...)
ciciliana επειδή (μαλλον) είμαι μεγαλύτερη σου θα σε μαλώσω τώρα!!! μην το αμελείς το τεστ παπ καλή μου είναι πολύ σημαντικό!!
αγγελουδάκι...ναι ξέρω 2 χρόνια πανε απο τοτε που ξεκίνησα(επαφες εννοω) κ ακόμη λέω ΘΑ παω..
πραγματικά όμως ντρεπόμουν να ξεγυμνωθω σε γιατρό(είτε είναι άντρας είτε γυναίκα).
τωρα λεω δε παει άλλο.. είναι θέμα υγείας οι εξετάσεις και αναγκαστικά πρέπει να παω, κι ας ντρέπομαι.. δε γίνεται αλλιως..
λοιπόν παρόλη την ηλικία μου (35) κάθε φορά που πρέπει να γδυθώ σε γιατρό το σκέφτομαι λες κ θα είναι κάτι τρομερό!φέτος λοιπόν άλλαξα κυτταρολόγο κ πήγα σε έναν κυριο,ευγενέστατο,που αρχικά μου μίλαγε περί ανέμων και υδάτων για να σπάσει ο πάγος και μετά ήταν αναλυτικότατος στο τι έκανε και γιατί,πίστεψέ με δεν με έκανε να νιώσω καθόλου άσχημα,τελικά είναι να πετύχεις τον σωστό άνθρωπο!Κορίτσια μην το παραμελείτε είναι ζήτημα ζωής το τεστ παπ!