εννοείται οτι δεν θα κάτσεις για υπερωρίες... αστην να κουρευεται!
Printable View
εννοείται οτι δεν θα κάτσεις για υπερωρίες... αστην να κουρευεται!
Εδώ έχω ακόμα 2 βδομάδες άδεια και ήρθα, αν ήθελα έμενα σπίτι μου και τους αφηνα να γ..... με τη πίεση που έχουμε τον Απρίλη.
κακώς δεν τις πήρες (προσωπικά θα τις έπαιρνα)
Εχω οικονομικό πρόβλημα Αντζελ μου και δεν μπορούσα να κάτσω κιάλλο. Τα λεφτά από το ίκα θα τα πάρω σε 3 μήνες, και εγώ τα έχω ανάγκη τώρα. Γιαυτό πήγα. Να με πληρώσει αυτή μαύρα, και να πάρω και το επίδομα από το ίκα.
Καλημέρα!!!! Αλλη μια μέρα στη δουλιά σήμερα....
Ουφ να έρθει η μέρα που θα δώσω παραίτηση και τότε πιος με πιάνει!!!!!
καλημέρα Πωλινάκι πώς ηταν σημερα τα πραγματα στη δουλεια?
Καλησπέρα Καραμελίτσα μου.
Σε θέμα επαγγελματικό, η αφεντικίνα μου νομίζει πως μπορεί να με ξεκανει αλλά είμαι πολύ μα πολύ γελασμενη.
Σε θέμα προσωπικό, έχουν διμιουργηθεί "πηγαδάκια" από τους καλοθελητές και προσπαθούν να μάθουν τί έκανα και έχασα βάρος. Δεν τους αρκεί μόνο η αφαίρεση του δακτυλιδίου. Και ρωτάν παντού. Φυσικά κανείς από τα άτομα που ξέρει δεν λέει.
Και επειδή εγώ είμαι πολύ πιο έξυπνη από αυτούς, ακόμα και στην βεβαίωση του γιατρού για την δουλιά που ήθελα, του είχα πει και έγραψε μόνο την αφαίρεση του δακτυλιδίου.
Και ξέρω πως ακόμα και αυτό πήγαν και έψαξαν για να δουν τί έκανε η χοντρή πωλίνα και άρχησε να χάνει βάρος ξαφνηκά!!!!
Πωπω ρε Πωλινακι,πραγματικα απορω πως τους αντεχεις!!
Τί ατομα υπαρχουν γυρω μας ρε γαμωτο,μονο με το κακο μας χαιροντε!
τι μαλακες θεε μου
Αυτο ξαναπες το!Και το αστειο ειναι πως μολις θα χασεις ακομα λιγο θα αρχισουν να σου λενε "μην χασεις αλλο" και "εκοψες" και αλλα τετοια........Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Πωπω ρε Πωλινακι,πραγματικα απορω πως τους αντεχεις!!
Τί ατομα υπαρχουν γυρω μας ρε γαμωτο,μονο με το κακο μας χαιροντε!
Δεν τους δείνω απλά συμασία και τους αφήνω να τρόγονται!!!!!!!!!!
Μόλις τώρα έμαθα πως έπεσε στοίχημα πόσα κιλά έχασα!!!!!! Ηρθε μια απο τις καλοθελήτριες πριν λίγο, τάχα να μου δώσει ένα φακελο και μου λέει αδυνατισες. Μπα τις λέω, τίποτα το ιδιαίτερο. Μου λέει όχι αδυνάτησες, λέω σιγά, 3 κιλά έχασα. και λέει με ένα ύφος "Α μόνο?" και έφυγε.
Και έμαθα πως είχαν βάλει στοίχημα και έστηλαν αυτή να ρωτήσει πόσα έχασα!!!!!! χαχαχαχαχα Πάλι καλά που της είπα 3!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑ!!!Ακουσα και από μιά ότι σαν να πάχυνα λίγο στην περιφέρεια!!!!!!!!!!!!!!!
Ο καθένας στον κόσμο του εδώ μέσα!!!!
Χτες όταν σχολούσα, εδώ απέναντι μένει μια πολύ καλή γιαγιάκα, και με είδε στον δρόμο και άρχισε να κλαίει από την χαρά της που με είδε ότι αδυνάτισα, και μου έλεγε μπράβο κόρη μου, με έκανες και χάρικα πολύ κτλ. Αυτά τα δάκρυα που έριξε αυτή η γιαγιούλα για μένα, αξίζουν σαν 10000000000000000000 κομπλιμέντα από τους καλοθελητές.
Απόψε θα φτιάξω κοτοπουλο με πορτοκάλι και μέλι (1 κουταλιά για μερίδα 4 ατόμων περίπου)!!!!!! Κοπιάστε!!!!!!
Πολινάκι βάζεις χυμό πορτοκάλι ή και φλούδα μέσα?
Και τα 2 αγγελουδάκι μου. Βάζω τον χυμό από ένα πορτοκάλι και προς το τέλος βάζω κομμένη την φλούδα απλά για να δώσει πιο πολύ μυρωδιά
κουκλααααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1βλεπω πηγες για δουλεια??????????????και βλεπω οτι αρχισαν να δαγκωνουν τα χειλακια τους μερικοι μερικοι???????????????χαχαχχαχαχ� �χ
αστους να σκασουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:t humbup::D:thumbup::D
και που εισαι ακομα?????????????/θα δεις πολλααααααααααααααα ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιιιχιχ ιχιχιιχ:saint2:
τι κανεις????????????????????????????????:kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss: