-
Εγω εκτος απο το να ζαλιζομαι, εκεινη την στιγμη νιωθω τα αυτια μου να ανεβαζουν θερμοκρασια λες και θα βγαλω καπνους απο τα αυτια! Λετε να μου ανεβαινει η κατεβαινει η πιεση; Πρεπει να παρω ενα πιεσομετρο! Σαν της γιαγιαδες και εμεις!!
Η πιεση μου συνηθως ειναι 8 η μικρη 10 η μεγαλη.. Καλα δεν ειναι;
-
δε ξερω αλλα νομιζω ειναι πολυ το 8 εγω εχω 6 με 9
απλα ρωτα καποιον που ξερει
-
δεν ειναι πολυ το 8!!!!!!!!!!!!! νοσηλευτικη σπουδαζω.......12 περιπου πρεπει να ειναι η μεγαλη και 8 η μικρη...!!!:)
-
Και εμενα καλα μου ειπαν οτι ειναι, θελει να εχει 4 βαθμους διαφορα απο οι μου ειπε καποιος εδω μεσα.. Μερικες φορες παει και 8 η μικρη 11 η μεγαλη!
Εσενα ρε Καλλιοπη πολυ χαμηλη δεν ειναι;;
-
το 8 ειναι μια χαρα...το 6 και 9 μου φαινονται χαμηλα και μενα...
-
ναι χαμηλη ειναι αλλα παντα ετσι ηταν
το 8 ειναι πολυ σε σχεση με το 10!
δλδ η μικρη πιεση ειναι ανεβασμενη!
-
καλησπερα σε ολους!
μηπως ειναι ευκολο σε καποιον που χει κανει σλιβ να μου στειλει τις οδηγιες-διατροφη του γιατρου για μετα τα αλεσμενα???
ανοιξα και καινουργιο τοπικ :-)
( http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid227999 )
-
κοριτσάρες μου γεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σας έλειψα????????
λοιπόν επέστρεψα δριμύτερη , υγιέστατη και λεπτότατη!.....( ε το λεπτότατη είναι υπερβολή .....αλλά έτσι νιώθω!) Λοιπόν .....σε μια εβδομάδα κλείνω 6μηνο, είμαι στα -46 και αισθάνομαι υπέροχα. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα , τρωω απο όλα και λίγο, και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο. Ζαλίζομαι που κ που αλλά ξέρω οτι είναι φυσιολογικο! Τριχόπτωση΄έχω αλλα ευτυχώς έχω πολλά μαλλιά και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Γυμναστική εξακολόυθώ να κάνω καθημερινώς αλλά αυτή την φορά όχι σε γυμναστήριο αλλά στην θάλασσα! Κολυμπάω κάθε μέρα για 45 λεπτά και είναι σούπερ. Το καλύτερο απο όλα είναι οτι προς το παρον δεν έχω χαλάρωση, ούτε καινούργια σημάδια πχ ραγάδες. Αντίθετα και η κοιλιά και τα μπράτσα έχουν σφίγξει αρκετά. Είμαι σε πολύ καλή διάθεση γιατί όλα ( εκτός βεβαια απο τα οικονομικα...) πάνε τέλεια! Νιώθω άλλος άνθρωπος, δεν κουράζομαι να περπατάω ή να κολυμπάω, ντυνομαι επιτέλους με τα ρούχα που θέλω και ο αρραβωνιαστικός μου δεν σταματάει να με καμαρώνει όπως λεει. Πρώτη φορά πάω σε οποιο μαγαζί θέλω και μπορώ να δοκιμάσω σχεδόν τα παντα!
Αυτά τα νεάκια μου....ελπίζω να είστε όλοι καλά΄και να απολαμβάνετε το καλοκαιράκι!
Α επίσης το τηλέφωνο μου χτυπάει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ απο ατομα εδω στο νησι που θέλουν να κάνουν την επέμβαση και θέλουν συμβουλές! χαίρομαι πολυ να τους παροτρύνω!!!!
και το ξαναλέω.....μετάνιωσα μονο που δεν το έκανα νωρίτερα!!!!!!
-
Κατερίνα που είσαι εσύ??????σου έχω στείλει κ στο face αλλά δεν απάντησες!!!!!
Χαίρομαι πραγματικά πολύ που πάνε όλα καλά!!!!βλέπω τις φώτος σου κ σε θαυμάζω...τα πάς τέλεια....
Δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά την έκανα κ εγώ την επέμβαση!!!!κ είμαι στην δύσκολη αρχή!!!!!
-
ΚΑΤΕΡΙΙΙΙΙΙΝΑΑΑΑΑ!!!! Που χαθηκες ρε μωροοοο? Σου εστειλα και εγω στο φεις και δεν απαντησες κοπελια!!! Κανονισε την πορεια σου!! χιχιχιιχ
Τι κανεις πως τα περνας?? Δεν ειναι ΤΕΕΕΕΛΕΕΕΕΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????? Και εγω πλεον μπαινω στα μαγαζια και ψωνιζω οτι θελω!!!!! Αντε να μας λες τα νεα σου ρε παιδι!!!! Ποτε ξαναπας Αθηνα για επανεξεταση? Αν Σεπτεμβρη εισαι εκει να τα πουμε παλι! Εγω σημερα κλεινω 4 μηνες και 37 κιλα μειον!!!! :D
-
Κορίτσια έχετε δίκιο! είδα τα μηνύματα σας αλλά αμέλησα να σας απαντήσω!:sniff:
μπράβο ʼντα!!!!! άντε καλή κατηφόρα...μην μασάς ....παιχνιδάκι είναι!
Ναταλάκι δεν νομίζω να έρθω Αθήνα σύντομα γιατί ξεκινάω μαθήματα σε λίγο και δεν θα μπορώ! 37??????????????????????????? μπράβο ρε θηρίο!!!!!
-
Κατερίνα πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και έχεις και ανεβασμένη ψυχολογία. Σε βλέπω στις φωτό στο fb που είσαι μία κούκλα και η χαρά σου φαίνεται στο πρόσωπό σου που λάμπει! Η απώλεια των κιλών σου είναι σούπερ. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και να είσαι πάντα έτσι χαρούμενη και γελαστή. Θα χαρώ πολύ όταν έρθεις Αθήνα κάποια στιγμή να συναντηθούμε για καφεδάκι. Φιλάκια.
-
Nαι 37!!! Δεν το πιστευωωωωω!!!!! :bouncy:
Οκ αγαπη! Οπως ειπε το Τζινεσιον θα χαρω να τα ξαναπουμε απο κοντα!!!! Να ξανασυστηθουμε οπως καναμε με την Καλλιοπη λιγες μερες πριν!!! χιχιχιχιχιχιιχιχχι
-
σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Τζινάκι εσύ που είσαι πιο έμπειρη για πες μου......τον τελευταίο καιρό νομίζω οτι κολλησα πάλι στα κιλά.......μπορεί δηλαδή να συμβεί πάνω από μια φορά ε?
Να είστε σίγουρες οτι αν προκύψει ταξιδάκι στην Αθήνα θα σας ενημερώσω οπωσδήποτε!!!
-
Κατερίνα όντως το κόλλημα στα κιλά συμβαίνει αρκετές φορές. Κάθε φορά που ο οργανισμός σου χρειάζεται να ισορροπήσει από την απώλεια των κιλών θα βλέπεις τη ζυγαριά στάσιμη, δεν φταις εσύ, είναι φυσιολογικό. Μην ανησυχείς όμως, είναι θέμα χρόνου, σίγουρα θα αρχίσεις πάλι να χάνεις κιλά. Εχε υπόψη σου δε ότι όσο πλησιάζεις στο φυσιολογικό σου βάρος θα χάνεις λιγότερα κιλά κάθε μήνα, η απώλεια δηλαδή θα είναι λιγότερη από αυτήν που είχες τους πρώτους μήνες. Πως περνάει ο καιρός όμως! Θυμάμαι σαν χθες που ανησυχούσες για την Crp που ήταν ανεβασμένη μετά την επέμβαση και σήμερα είσαι 45 κιλά μείον! Μου αρέσει που κάνεις διαφήμιση και στο νησί σου ως δείγμα σληβ χιχιχι. Να ζητήσεις ποσοστά από τους γιατρούς. χιχιχι