Ναταλια
σκετη διαιτα η τιποτε αλλο????εισαι κοντα στα κιλα μου γι αυτο ροταω...
Printable View
Ναταλια
σκετη διαιτα η τιποτε αλλο????εισαι κοντα στα κιλα μου γι αυτο ροταω...
Quote:
Originally posted by badgirl
συμφωνω με τη Δαναη, επισης να προσεχεις να μην πλησιαζεις το ψυγειο αυτες τις μερες...γιατι ισως πανω στην απελπισια σου πεις αει σιχτιρι θα φαω να σκασω κ μετα απο μερες που θα ζυγιστεις κ θα εχεις αδυνατισει θα σκεφτεσαι ¨" αχ ρε γαμωτο αν δεν ειχα φαει τον αμπακο προχθες ποσο θαμου αραγε,,,"
υπομονη κοπελα μου, ο οργανισμος αλλωστε θελει το χρονο του να προσαρμοστει κ να λειτουργησει στα πλαισια της νεας διατροφης σου...
Οσο για τα αλλα δεν γνωριζω, ενας καλος παθολογος θα τα βρει ολα. Φιλακια κ προσεχε...μη κανεις πραγματα που μετα θα μετανιωσεις, με πεισμα κ υπομονη η ζυγαρια θα δειξει ππολυ προς τα κατω ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.
Σημερα δε ζυγιστηκα παροτι νιωθω πολυ ξεφουσκωτη γιατι ζυγαρια εχει στο σπιτι της θειας που πεθανε...κ ντρεπομουν να ζυγιστω μερα κηδειας!
συλληπητηρια για τη θεια σου ! ουφ δεν μπορω αλλο ... εβγαλα πολλα νευρα μετα την τελευταια επισκεψη στη διαιτολογο ... ΠΟΛΛΑ ομως ... και με πολλους διφορετικους τροπους !!! απο κλαμα μεχρι νεβρα μεχρι ξεσπασμα στο φαγητο ... απ ολα ειχε ο μπαξες !!! μιλαμε για πολλα χαλια 2 μερες τωρα . Και τα ποδια μου φυσικα τουμπανο , που σημαινει οτι η κατακρατηση κανει παρτυ ... Τι κι'αν με βλεπουν ατομα που χουν να με δουν κατι μηνες και μου λενε "πως αδυνατισες , μπραβο!!" κλπ , δεν αρκει !!! Θα προσπαθησω απο αυριο να συμμαζευτω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω ειμαι σε πολυ κακη ψυχολογια ...
καλα εκανες κ ξεσπασες,
λογικο ειναι, δε τα παραταμε ομως,
συνεχιζουμε ακαθεκτες, κι αν ξανακυλησουμε παλι δε πειραζει,
ολα στο προγραμμα ειναι, ετσι?
ετσι ειναι ολα στο προγραμμα.λενε οτι πρεπει να πιασεις ''πατο'' για να σηκωθεις πιο δυνατος και πιο αποφασισμενος.η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ αγωνα και θυσιες η μαχη με το φαγητο,γιατι ειναι στο μυαλο μας.διαγραψε τα ολα και συνεχισε απο κει που εισαι τωρα. μακαρι την αλλη εβδομαδα να σπασω τα 60.σημερινο ζυγισμα 60.3 .
σημερα α-πο το πρωι εχω ξυπνησει και παλι με τρελο εκνευρισμο και ποδια πρισμενα . Απο αποψη φαγητου μαζευτηκα παλι στο προγραμμα και ξεκινησα και γυμναστηριο σημερα , εκαψα συνολικα 400 θερμιδες . Τα ποδια μου ομως ακομη και μετα το γυμναστηριο παραμενουν πρισμενα ... στο γυμναστηριο ιδρωσα λιγο ... για τουαλετα δεν εχω προσεξει ποσο συχνα ποσα φευγουν κλπ , αλλα ειναι 2 φορες τη μερα περιπου οποτε και παλι σε σχεση με τα 2++++ λιτρα νερο που πινω τη μερα ειναι λιγο ... τηα αρχισω να τρωω πολλα φρουτα και διουρητικα τσαγια κλπ μπας και κανουν τιποτα , που δεν το βλεπω , εχετε κατι να προτεινετε ? απο βδομαδας θα κανω εξετασεις και θα παω σε αγγειολογο οποως ειπε η διαιτολογος ...
για να κανεις τσισα συχνοτερα? χθες εφαγα 2 αγγουρια το βραδυ κ ξυπνησα το βραδυ για wc...κ δεν εχω ξυπνησει ποτε στη ζωη μου!!! για δοκιμασε το,,, α ειχα φαει ομως κ σουπα το μεσημερι...γενικα ξερω οτι τα πολλα υγρα ξεπρηζουν παροτι ο πουλς κοσμος νομιζει το αντιθετο...επισης κ το να κοψεις το αλατι ξεπριζει τρελα. Εγω οποτε μπορω τα τρωω αναλατα αυτη τη βδομαδα...
τα ξερω αυτα για το αλατι και τα υγρα . Το αλατι το χω κοψει κι εγω τελευταια και μη σου πω οτι εχω αρχισει να συνηθιζω τα αναλατα ... και για τα υγρα επισης ... για το αγγουρι δεν το ξερα , για φρουτα ξερω οτι βοηθανε πολυ και η διαιτολογος μου χει βαλει μονο φρουτοσαλατες τα βραδια αυτη τη βδομαδα , καθ οτι ομως 2 μερες το χεσα (χθες και προχθες) δεν το χω κανει ακομη , θα το κανω απο σημερα και μετα . Μεσα στη βδομαδα θα κανω ενα σωρο εξετασεις (καποιες που πρεπει ετσι κι αλλιως για αλλους λογους να κανω και καποιες επιπλεον) για : αρθροιτιδα (προδιαθεση) , φλεβιτη (κληρονομικοτητα) , διαβητη (φουλ κληρονομικοτητα) , νεφρα , και ισως και καρδια ... Βασικα τα νεφρα εχουν ψιλοαποκλειστει εξ αρχης γιατι δεν εχω συγκεκριμενο λογο να χω κατι απο κει , πιο πιθανο ειναι ο φλεβιτης μαλλον ... τον διαβητη δεν θελω να τον σκευτομαι
μια χαρα θα σαι θα δεις...δες το σαν σερβις!!! :D οι εξετασεις δεν βλαπτουν, απλα αφυπνιζουν...μην μου ανησυχεις
θα περασω ΚΤΕΟ ... χαχαχαχαχα σε καλο σου γελασα :D
χαχαχαχ καλο!Quote:
Originally posted by stellou1989
θα περασω ΚΤΕΟ ... χαχαχαχαχα σε καλο σου γελασα :D
stellou1989 γεια σου και από εμένα, μου είχε τύχει και εμένα παλιά να έχω τρομερή κατακράτηση υγρών, για να καταλάβεις δεν μπορούσα ούτε αθλητικά παπούτσια να φορέσω... έκανα όλων των ειδών αναλύσεις γενικές, θυρεοειδή αλλά ευτυχώς όλα ήταν φυσιολογικά. Πραγματικά κόντευα να τρελαθώ εκείνο τον καιρό...έκανα πάρα πολύ καιρό να ξεφουσκώσω αλλά εκείνο που πιστεύω ότι ήταν η αιτία για αυτή την κατάσταση σε εμένα ήταν η πολύ κακή ψυχολογία και η χάλια διατροφή. Γενικά εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι ψυχοσωματικά... επειδή εκείνο τον καιρό εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη εξαιτίας του πανεπιστημίου όλο το άγχος έβγαινε πάνω στο σώμα μου με αυτό τον τρόπο. Για να καταλάβεις έβλεπα το σώμα μου να φουσκώνει και τρελαινόμουν γιατί από την μία ήθελα να εφαρμόσω ένα σωστό διαιτολόγιο και από την άλλη έκανα ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς. Τώρα που τα θυμάμαι εκείνο που πραγματικά μου έλειπε τότε ήταν η αγάπη και σεβασμός απέναντι σε εμένα και στο σώμα μου τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Εκείνο που έχω να σου πω είναι να μην ανησυχείς για τίποτα και όλα θα πάνε καλά και να δεις που και τα υγρά από το σώμα σου θα φύγουν και τα κιλάκια σου θα ξεφορτωθείς είμαι σίγουρη για αυτό. :)
Τώρα όσο αφορά τα δικά μου κιλά τον τελευταίο καιρό έκανα αρκετά λάθη στην διατροφή μου και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξαναφτάσω στα 71 κιλά. Δεν πειράζει από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Έχω αλλάξει και διατροφολόγο γιατί ο παλιός ήταν 3 πουλάκια κάθονται βαρκούλες αρμενίζουν. Με την νέα μου διατροφολόγο έχουμε βάλει στόχο να φτάσω τα 60 κιλά και να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου στο να τρέφομαι σωστά.
πωπω φοβερο αυτο με το αγχος...εμενα μου χτυπουσε σε αλλεργιες...μεχρι κ αλλεργικο σοκ ειχα παθει...για πρηξιμο πως να μην ειχα...ετρωγα ο,τι ναναι δυστηχως δεν ηξερα να τρεφομαι σωστα τοτε...
αυριο πρωι ζυγισμα, σιχαινομαι τις Δευτερες, Αβα που χαθηκες? ποτε θα ζυγιστουμε? φιλια
εγω παλι οταν εχω κανει τρομερη προσπα8εια ανυπομονω αν ερθουν οι δευτερες...
οταν παλι εκανα ακι τις βλακειουλες μου τις σιχαινομαι...αυριο ζυγισμα!!
Αχχχ εγώ την Τετάρτη ζύγισμα , να δω τι θα δουν τα ματάκια μου ... ας μην είναι πάλι προς τα πάνω θεέ μουυυυυ :(
ελα μωρε στελλπυ...τι απαισιοδοξια ειναι αυτη???εισαι στην αρχη κοπελα μου γλυκια!!και να μην το δειχνει η ζυγαρια εσυ αδυνατιζεις...σιγουρα ειναι κατακρατηση..μην μου ανησυχεις!!
SANEL μου δεν ειμαι αρχη , απ το καλοκαιρι το παλευω , ειναι σιγουρα κατακρατηση και με χει ριξει πολυ ... δεν βλεπω τα κιλα να φευγουν στη ζυγαρια και σπαζομαι τρελα !
παιδια κανονικα Παρασκευες ζυγιζομαι με την αβα...
απλα μια που θα παω στης συγχωρεμενης της θειας το πρωι (ππου εκει ζυγιζομαι) θα ζυγιστω να δω τι παιζει...οσο για τις Δευτερες παντα τις σιχαινομουν ασχετως αν εκανα διαιτα ή οχι χαχαχαχα
στελλου μια χαρα θα πας, θ ακανεις τα απαραιτητα κ ολα θα φτιαξουν...
αχ...χανεις δυσκολα ε???ποπο κριμα ρε γαμωτο τι να πω???υπομονη θελει..ολες αυτες οι υγιεινες θυσιεες δεν πιανουν μια μπροστα στο ποσο τελεια αισ8ανεσαι οταν σου λενε...ποπο αδυνατισες μπραβο..καμια σχεση..αυτα να σκεφτεσαι και πανω απο ολα το ποσο ικανοποιημενη 8α αισ8ανεσαι εσυ με τον ευατο σου και κουραγιο..ειναι σπαστικο να μην χανεις ποσο μαλλον να κανεις και ακριβως το προγραμμακαι να παιρνεις που ειχα δει οτι επα8ες αλλα το σωμα σου προσπαθει να συνιθησει μια τεραστια αλλαγηξ..
σε ποσα χρονια πηρες αυτα τα κιλα??σε πολλα υπο8ετω...και ποσα χρονια σου εχουν μεινει??ε φαντασου οτι το σωμα σου για να κανει ολο αυτο του πηρε χρονια(που ειναι και πολυ πιο ευκολο να παχυνεις) και 8α φυγουν τωρα αυτα τα σκασμενα ετσι ευκολα και γρηγορα?? δεμν γινεται..υπομονη ζουζουνα μου...
σανελακι πως πας εσυ?
αχ..εχω καιρο να γραψω γιατι τα γραφω και σε ημερολογιο..καλα τα παω συνεχιζω ακαθεκτη προσπερναω πειρασμους και ανακαλυπτω καινουριες γευσεις...συνεχιζω τη γυμναστικη μου κανονικα.(κανω 50 λεπτα περπατημα στο 7.8 και βαρη και κοιλιακους...κα8ομαι πανω απο 2 ωρες..) και διατροφη συνεχιζω δυναμικα..βρηκα και ελαφρια γλυκα και σοσ και γευματα μετα παο αρκετο ψαξιμο και χαιρομαι ειλικρινα που προσπαθω γιατι μου αξιζει αυτη η προσπαθεια!!αυτη τη βδομαδα πηγα καπου που ειχα να παω 2 μηνες και παιδια δεν φανταζεστε τι ακουσα!! ποπο μιση εμεινες δεν σε γνωρισαμε κουκλαρα συνεχισε ετσι μπραβο εμφανιζεσαι ξανα...τετοια πολλα!!και απο πανω απο 20 ατομα συνολικα..ο κα8ενας δε σε ξεχωριστο περιβαλλον..δεν τους μετραω αυτους που ηταν στον ιδιο χωρο και ζηλευαν που μου ελεγαν οοι αλλοι και ελεγαν και αυτοι..χαχαχαχαχαχα ελεος!!! εχω ξετρελα8ει απο τη χαρα..χ8ες βγηκα φορωντας ενα απο τα παλια μου τζιν και οκ δεν επλεε αλλα δεν με εσφιγγε κιολας!!!πεταωωωωω
αν με βλεπατε τωρα θα εισασταν μαρτυρες της υπαρξης μιας απο τις πιο ευτιχισμενες φατσουλες του κοσμου..α και πως το ξεχασα..το αγορι μμου συμπεριφερεται λες και μ εχει ξαναερωτευθει..αχ...δεν σκεφτεσαι μετα οτι κανεις διαιτα και θυσιαζεσαι και προσπαθεις...σκεφτεσαι μονο αχ δεν το τρωω αυτο το κακο που εκανε χοντουλικο..χα καλα να παθεις πιτσα π.χ... εχασες!!!!και επειδη ρυθμιζω εγω τη διατροφη μου αισθανομαι ελευθερη..παιδια απο ψυχολογια..αλλος αν8ρωπος
μπραβο βρε σανελακι, ελπιζω μονο να τρως σωστα κ οχι λιγο οπως παλια ετσι? κ γω τα γραφω σε ημερολογιο αλλα τα γρφω κ εδω ωστε οταν κανω μαλακιες να μου την πουν κ να ξυπνησω...
πολυ θαθελα ναχα αυτη την ψυχολογια ξανα, δυστηχως ενω ολοι μου λενε μπραβο κτλ εγω δε χαμπαριαζω...ελπιζω φαση ειναι θα περασει...μαλιστα εκνευριζομαι οταν μου λενε ποσο καλα παω...
οχι οχι μην ανησυχεις..
αυτη την εβδομαδα ετρωγα και ψωμι και τυρι και οσπρια και βραδυνο ακι απολα..δεν πειναγα κα8ολου..καλα..σχεδον καθολου...
τι λες βρε χαζο..καλα ε φανταζομαι τη φαση: ποπο καλε ..εσυ αδυνατισες... και η απαντηση..ρε ασο διαολο!! μεσυγχυσες...
:)
Μπράβο κοπέλα μου τέτοια να ακούω κι εγώ να παίρνω θάρρος !! Κι εγω παρ οτι δε βλέπω να χάνω τις προάλλες χώρεσα σε ένα παντελονι ποθ είχα να βάλω κανα χρ΄πονο και που μέχρι πρόσφατα δεν κουμπωνε και αναθάρρησα λιγάκι ... κάατι ειναι κι αυτό μπρος στο τίποτα ...Quote:
Originally posted by SANEL
αχ..εχω καιρο να γραψω γιατι τα γραφω και σε ημερολογιο..καλα τα παω συνεχιζω ακαθεκτη προσπερναω πειρασμους και ανακαλυπτω καινουριες γευσεις...συνεχιζω τη γυμναστικη μου κανονικα.(κανω 50 λεπτα περπατημα στο 7.8 και βαρη και κοιλιακους...κα8ομαι πανω απο 2 ωρες..) και διατροφη συνεχιζω δυναμικα..βρηκα και ελαφρια γλυκα και σοσ και γευματα μετα παο αρκετο ψαξιμο και χαιρομαι ειλικρινα που προσπαθω γιατι μου αξιζει αυτη η προσπαθεια!!αυτη τη βδομαδα πηγα καπου που ειχα να παω 2 μηνες και παιδια δεν φανταζεστε τι ακουσα!! ποπο μιση εμεινες δεν σε γνωρισαμε κουκλαρα συνεχισε ετσι μπραβο εμφανιζεσαι ξανα...τετοια πολλα!!και απο πανω απο 20 ατομα συνολικα..ο κα8ενας δε σε ξεχωριστο περιβαλλον..δεν τους μετραω αυτους που ηταν στον ιδιο χωρο και ζηλευαν που μου ελεγαν οοι αλλοι και ελεγαν και αυτοι..χαχαχαχαχαχα ελεος!!! εχω ξετρελα8ει απο τη χαρα..χ8ες βγηκα φορωντας ενα απο τα παλια μου τζιν και οκ δεν επλεε αλλα δεν με εσφιγγε κιολας!!!πεταωωωωω
57,7
74.900
εχασα 1.300..ειμαι 77,5
Καλημερα σε ολους!! :)
Καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε με κατηφορες!! :)
Αλλα 2 κιλακια πηγαν...στον αγυριστο!!! :)
97 σημερα και συνεχιζω λεμε!!!! :)
(stellou1989 μη το βαζεις κατω....συνεχισε και ολα θα πανε καλα...συντομα θα εισαι σε διψηφιο θα δεις!!!Ελα παμε γερα!!!)
Καλό μήνα και σε σένα Σοφάκι μου και μπράβο σου
αυτο το ζυγισμα στο φαρμακειο αναφεροταν στις 21 Γεναρη.Quote:
Originally posted by badgirl
Χθεσινοπρωινο ζυγισμα, φαγωμενη κ ντυμενη στο φαρμακειο:
88,0 ακριβως
Σημερα στο φαρμακειο, μετα το πρωινο κ εχοντας πιει πολλα υγρα (εξω) 85.5!
Αρα με βαση του φαρμακειου τη ζυγαρια εχασα 2.5 κιλα σε 10 μερες, με βαση της θειας τη ζυγαρια εχασα παλι 2.5 αλλα απο την αρχη της διαιτας, δηλ. πριν 5 μερες...
Της θειας με δειχνει 83.5 κ αυτο θα βαλω στο τικερ σαν πιο μικρο :D:D:D:D αν κ υποψιαζομαι οτι η ζυγαρια του δικου μου σπιτιου, οταν γυρισω, θα συμφωνει με του φαρμακειου...
Οπως κ ναχει τα 2.5 κιλα τα εχασα :)
Μπράβο βρε Σόφη, είσαι παράδειγμα για όλες μας. συνεχίζουμε ακάθεκτοι , σούπερ! Εγώ αύριο τα μαντάτα :PQuote:
Originally posted by sofia68
Καλημερα σε ολους!! :)
Καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε με κατηφορες!! :)
Αλλα 2 κιλακια πηγαν...στον αγυριστο!!! :)
97 σημερα και συνεχιζω λεμε!!!! :)
(stellou1989 μη το βαζεις κατω....συνεχισε και ολα θα πανε καλα...συντομα θα εισαι σε διψηφιο θα δεις!!!Ελα παμε γερα!!!)
Σε εσας ολα τα Μπραβο!!!!
Γιατι ειστε υπεροχες ολες!!!Γιατι χωρις τη βοηθεια σας δεν ξερω αν θα τα καταφερνα...Και σας ευχαριστω ολες...
ξερω οτι θα ειστε διπλα μου (εστω και διαδυκτιακα) οταν θα σας εχω αναγκη και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα.
(MKEH78...τωρα πια....ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!)
57.5
Ζύγισμα σήμερα και 1.200 κάτω , τέλεια!
66.800
και πάμε τρέχοντας....
mpravo Lilaki!!!
Σ'ευχαριστώ irene μου, μακάρι να φτάσω στα κιλά σου και να
τα κρατήσω τόσο καιρό όπως εσύ :)