-
Καλημέρα σας.
Νεφελάκι μου μπράβο βλέπω πως τα πήγες πολύ καλά!
Είμαι παλιό μέλος των WW.Είχα χάσει πολλά κιλά και αυτό ελπίζω και τώρα.
Χθες είχα πολλές δουλειές και δεν έφαγα όλους τους πόντους μου.Σήμερα θα φροντίσω να είμαι καλύτερο κορίτσι:lol:Γένικά δεν πρέπει να τρώμε λιγώτερους πόντους από το κατώτατο όριο που μας αναλογεί!!
Καλή Κυριακή να έχουμε και τα λέμε και αργότερα.
-
http://i487.photobucket.com/albums/r...day_Kaiser.jpg
καλημέρα μας :) σήμερα ζυγίστηκα και είμαι στα 88 κιλά! καλά πάμε ακριβώς απο εκεί που τ'άφησα :)
έφαγα ένα ζουμερό νεκταρίνι και ένα φραπέ προς το παρόν!
οικογενειακό τραπέζι: κοντοσούβλι ένα κομμάτι χωρίς λίπος με σαλάτα και μισή γεμιστή πιπεριά και για γλυκό 2 κουταλιές του γλυκού γαλακτομπούρεκο
παγωμένο τσάι
ντομάτα με λίγο τυράκι και 1 αχλάδι μικρό
-
http://i192.photobucket.com/albums/z...nday-roses.gif
πολύ καλημέρα σας!!! Καλημέρα δευτέρα! πάμε γεροί και δυνατοί όλοι!
πρωινό με φραπεδάκι μισό αχλάδι και μήλο.
σαλάτα τόνος λίγο τυράκι και 2 φρούτα
χόρτα
1 χυμός
-
afratoula κι εγώ είχα χάσει αρκετά κιλά στο παρελθόν και με ww και τα διατηρησα αρκετά. Είχα προσέξει μάλιστα ότι άργησα να τα ξαναπάρω πολύ πράγμα που δείχνει ότι τα είχα χάσει ουσιαστικά κι όχι υγρά και ξεφούσκωμα! Πάμε μαζί τώρα που γυρίζει!!!
-
καλημερα, επεστρεψα απο διακοπες!!
τα κεφαλια μεσα λοιπον.. αρνουμαι ομως να ευχηθω καλο φθινοπωρο οπως μου λενε πολλοι...
ξεκιναμε παλι διατροφη με μετρο, και γυμναστηριο την αλλη βδομαδα που ανοιγει μιας και μου ειναι απαραιτητο πια για συσφιξη .... να δω πως θα αντεξω που δεν το μπορω καθολου.., αλλα πρεπει να απαλαγω και απο τα υπολοιπα κιλακια και να σφιξω και λιγο!
μιας και το σκ λογω βαπτισης της ανιψιας μου ημουν μεσα στα γλυκα και σε καταπληκτικα φαγητα, οποτε λεω να κανω κατι σαν αποτοξινωση για σημερα μονο, με γιαουρτακια και φρουτακια!! ?( αν αντεξω βεβαιως βεβαιως... ) :P
-
Ζωή! τι κάνεις; :) κι εγώ σκέφτομαι για γυμναστήριο αλλά με τέτοια ζέστη δεν παίζει καθόλου... σκέφτομαι την μπόχα της ιδρωτίλας και μου έρχεται αναγούλα απο τώρα! σύντομα πάντως θα το ήθελα κι εγώ να ξεκινήσω...
-
http://gi134.photobucket.com/groups/...up_097-250.gif
καλημέρα μας!
στην υγειά σας με φραπεδάκι και ένα αχλάδι.
τονοσαλάτα, χόρτα και λίγο τυρί.
1 τσάι
2 φρούτα
1 φραπέ
1 τσάι
2 μπουκιές μακαρόνια με κειμά
-
Καλημερούδια σας.Νεφελάκη μπράβο! Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε καλά:)
Ζωή καλή συνέχεια και σε σένα.Και εγώ συνεχίζω κανονικά . Επειδή γράφω από την δουλειά και αυτές τις μέρες γίνετε πανικός δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά την διατροφή μου.
Πολλά φιλιά.
-
θα το ήθελα πολύ να πάνε όλα καλά afratoula :) σ'ευχαριστώ για την εμψύχωση, την έχω ανάγκη. Κρατιέμαι ακόμη αλλά σα να άρχισα να νιώθω την σοκοστέρηση. Είπα να αντέξω 3 βδομάδες χωρίς σοκολάτα χωρίς να πιεστώ. Όταν νιώσω έντονα την ανάγκη θα φάω. Δεν ειναι απαγορευτικό, όμως θα ήθελα να τα καταφέρω, να κρατηθώ. :)
-
http://wildink.files.wordpress.com/2...tumn_card1.jpg
Καλό μήνα! Καλό Φθινόπωρο και πολύ καλημέρα σας!!!
τι όμορφη εποχή, λατρεμένη!
κάπου μυρίζω την βροχή, το χώμα και τα μουσκεμένα πολύχρωμα φύλλα στα μελαγχολικά κλαδιά...
Η μέρα ξεκίνησε με όμορφες σκέψεις, πίνοντας ένα φραπέ και τρώγοντας ένα μήλο!
μπριζόλα χοιρινή με 2 κουταλιές φακή (πιλάφι) και λίγο γιαούρτι
1 ροδάκινο
1 παγωμένο τσάι
γιαούρτι με λίγη φακή
:thumbup:
-
καλημερα ..καλο μηνα.. καλο φθινοπωρο.... τα κεφαλια μεσα ξανα..
αχ πως θα περασω ολοκληρο φθινωπορο και χειμωνα..... νοιωθω τοσο κουρασμενη απο ολα.... :(
πφφφφ ... ξερω ξερω υπομονη... και οπως μου λενε πολλοι ειναι αχαριστια να παραπονιεμαι γιατι μια χαρα ειμαι..
ελπιζω η διαθεση και η ψυχολογια μου να ειναι προεορτια απο την επισκεψη της Ρωσιας που περιμενω..
η μερα ξεκινησε με ενα καφε σκετο
-
Καλό μήνα σε όλους μας!! :bouncy:
Φεύγει σιγά σιγά το καλοκαίρι... για να δούμε πώς θα είναι ο φετινός χειμώνας!!
Σήμερα μιας και είναι η 1η του μήνα θα γράψω σε ένα χαρτί κάποιους στόχους... όχι εξωπραγματικά πράγματα αλλά εφικτά, διότι αρχικά κριτήριο για να πετυγχαίνουμε τους στόχους μας είναι να είναι ρεαλιστικοί! Ελπίζω να βρω το κουράγιο να τους πετύχω!!!
Καλή τύχη σε όσους κάνουν το ίδιο!!!! ;)
-
Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!
Ας ξεκινήσει το φθινόπωρο με νέους στόχους και διάθεση.
Νεφελάκη μην καταπιέζεις τον εαυτό σου για την σοκολάτα.Γιατί δεν κάνεις το κόλπο με τα σοκολατάκια υγείας?Μικρές και υγιεινές ποσότητες χωρίς αγχος και τύψεις.
Για σήμερα μέχρι στιγμής έφαγα
- ένα ποτήρι γάλα 1,5% και ένα τόστ με τυρί.
Στην συνέχεια θα φάω φρούτα.Το μεσημέρι έχω φασολάκια λαδερά και βλέπουμε.
Θα προσπαθήσω να μην ξεπεράσω τους 24π.
Καλή μας συνέχεια.
-
Ζωή τι κάνεις κορίτσι μου; δεν φύσηξε ακόμη εκεί; το φθινόπωρο είναι πολύ ευχάριστο! refreshing! φυσάνε οι αέρηδες που φέρνουν τις αλλαγές! Εμπρός Πεχλιβάνη μου φύσα δυνατά! :) μην ανησυχείς θα νιώσεις την φύση ν'αλλάζει γύρω σου και θα πάρει όλα τα άσχημα μαζί!
afratoula είμαι της σχολής non stop! θα αντέξω ακόμα λίγο και μετά θ'αρχίσω τα σοκολατίνια μου! αυτές τις θαλασσί σταγόνες ηδονής :)
Καλούς νέους στόχους Marry Pop! :)
-
Ευχαριστώ Νεφελάκη::tumble:
Δε θα είναι τέλειο να μας βρει ο χειμώνας στο σώμα που επιθυμούμε πιο ισορροπημένες και χαρούμενες?? :bouncy:
Ανυπομονώ!!!!!
-
Μarry Pop! όποιος χειμώνας και να μας βρει ισορροπημένες και χαρούμενες καλοδεχούμενος :) εγώ είμαι σε μια φάση που δίνω χρόνο στα "πράγματα" να συμβούν να μεταλλαχτούν να ανανεωθούν να φθαρούν ... ελπίζω οι ζυμώσεις να αποφέρουν ευχάριστα αποτελέσματα...
-
Νεφελη.Το γεγονός ότι αφήνεις τις καταστάσεις να ωριμάσουν σε βοηθάει να ωριμάσεις και να μεταλαχθείς και εσύ η ίδια!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν βιώσεις πράγματα που σε χαλάνε δε θα την ξαναπάθεις αργότερα διότι θα ξέρεις να φυλακτείς καλύτερα οπότε σίγουρα θετικο αποτελέσμα είναι αυτό!!
-
καλημερα,
συγνωμη που γραφω εδω αλλα δεν μπορω να μπω στο τσατ. νεφελη τι κανεις χαθηκαμε τελειως προσπαθω να στειλω μην αλλα ουτε εκει μπορω δεν ξερω τι προβλημα εχει!
-
έλπη μου!!! το ξέρω ότι έχει πρόβλημα... είναι ήδη ενήμεροι οι τεχνικοί... καλά είμαι, πίσω στο γραφείο! τελικά με έκοψαν οι απεργίες των βυτιοφόρων στην πελοποννησο!!! τι κάνεις εσύ;;; τα νέα σου! :)
-
η μερα συνεχιστηκε
-με ενα μικρο κουλουρι θεσσαλονικης
- ενα κρυο τσαι με λεμονι σχεδον 100kcal
- μια κουταλα φακες+ 1 μικρη ντοματα+ 1 φρυγανια+ 1 κ.σ. λαδι
- μια μπανανα
-1 ντοματα+ 1 φρυγανια+ 1 κ.σ. λαδι
-
πως γίνεται όλοι όσοι κάνουν μαζί μου την διατροφή που κάνω (3 ατομα + 1 εγώ) να μην πεινάνε κι εγώ να λιώνω απο πείνα ενώ τρώμε ίδιες ποσότητες και αρκετα μεγάλες και πλούσιες μερίδες; δλδ έλεος πια! γουρ γουρ γουρ δεν ησυχάζει! ούτε παιδί να ήταν η κοιλιά μου και να έκλαιγε!
αγανάκτηση :wow::shocked2:
-
Μηπως το εχεις μονιμος στο μυαλο σου?
εγω εχω κανει επεμβαση ..υπο φυσιολογικες συνθηκες τρωω πολυ λιγο, υπαρχουν ομως μερες που επειδη σκεφτομαι συνεχεια το φαγητο μονιμος νοιωθω οτι πειναω και τσιμπολογαω..
-
Ζωήτσα μιλάμε η κοιλιά μου θα μιλήσει ακόμα λίγο... δεν είναι θέμα σκέψης μόνο! γρρρρρ γουυυρρρρ γρρρ γρρρ γουρρρ και συνεννοούμαστε!
-
εγω παλι οταν κανει ετσι .. λεω παλι τα λιονταρακια μεσα στο στομαχι μου μαλωνουν χαχαχα φαε κανενα φρουτακι
η ενα ποτηρι ζεστο γαλα...
οταν πειναω και μετα το βραδυνο ζεσταινω ενα ποτηρι γαλα... και νοιωθω απιστευτο φουσκωμα μετα... το πινω οσο ειναι ζεστο δεν το αφηνω να κρυωσει..
-
αχχχ ζωή μου το λιονταράκι σου φαίνεται είναι σε φάση που το γάλα του αρκεί :) το δικό μου τρώει ελέφαντα!
θα το δοκίμαζα τώρα αλλά δεν θα έχω γάλα για αύριο το πρωί και δεν θα το ήθελα :) αύριο όμως θα δοκιμάσω. :thumbup:
-
Το βράδυ είναι το χειρότερο!!! επειδή είμαστε και πιο χαλαροί νιώθουμε/ακούμε το στομάχι μας που παραπονιέται, ενώ στη διάρκεια της μέρας λόγω του ότι όλο και με κάτι θα ασχολούμαστε το ξεχνάμε λίγο!! εγώ παλιότερα εφάρμοσα το εξής: μετά το μεσημεριανό όποτε πεινούσα έτρωγα 1 φρούτό και μου πέρναγε μέχρι την ώρα που θα πήγαινα για ύπνο...τώρα δεν έχω τίποτα σπίτι γι'αυτό και εγώ μια απ' τα ίδια γρρρρ και δε σημαζέυεται!!!
-
μιας και η νυχτα σημερα θα ειναι μεγαλη.... ε βλεπω κατα τις 4 να κοιμαμαι απο το διαβασμα.. εκανα ενα κακαο να πιω.. να με κρατησει λιγο!
-
πολύ καλημέρα σας! σήμερα φυσάει δροσερό αεράκι κι εγώ πίνω φραπέ και τρώω μήλο. :)
φιλέτο μοσχαρίσιο στην σχάρα με κολοκυθάκια και καρότα βραστά και 1 κουταλιά γιαούρτι
1 γλυκο κουταλιού (λόγω περιόδου)
παγωμένο τσάι
γιαούρτι και λίγο φιλέτο
1 μήλο
-
http://ny-image1.etsy.com/il_fullxfull.154599749.jpg
καλημέρα σας!!!
που είστε κορίτσια;;; πάλι μόνη με αφήσατε; κανείς; πουθενά;
έχω μείνει χωρίς γάλα! η μέρα ξεκίνησε κάπως ανάποδα! γιατί χωρίς γάλα... γουρρρρρρρρρρρρρρρρ :)
πάντως έφαγα 1 μήλο
κοτόπουλο, σαλάτα, γιαούρτι
1 παγωμένο τσάι
-
http://www.eregimens.com/images/regimens/digestion.jpg
γεια σας! και καλή χώνεψη!
σήμερα έφαγα το πρωινό μου φρουτάκι ήπια το γαλατάκι μου και έφαγα και το μπιφτέκι μου κλασσικά με γιαούρτι και 1 φέτα ψωμί. Τώρα είναι ice tea time! :)
-
http://www.tedturton.com/files/m-windy-day-1-.jpg
πολύ καλημέρα σας! σήμερα φυσάει ο πεχλιβάνης και είναι πανέμορφα! ελπίζω να ξυπνήσατε καλοδιάθετοι!
έχω ήδη απολαύσει τον πρωινό καφέ και τα φρουτάκια μου στο μπαλκόνι και περιμένω απόδραση για τον επόμενο καφέ... :)
-
http://4.bp.blogspot.com/_v6LrKmwxia...0/Complete.jpg
"ένα μήλο την ημέρα ... εμμμμ ναι! "
καλημέρα σας! να έχετε όλοι μια όμορφη βδομάδα.
Πίνοντας το πρωινό φραπέ ακούω ήδη το στομάχι μου να γουργουρίζει... :)
-
-
καλημέρα και σε σένα nefelaki!!!!! :roll:
ωραία εικόνα!!! :grin:
-
Καλημέρα,άγγελε μου,με τις όμορφες εικόνες σου!
Ξαναζωντανεύει η πανίσχυρη ομάδα WW δειλά δειλά,
αλλά σαν κάποιος να λείπει...Ποιός λείπει;Ποιός λείπει;
Πίκο,Πίκο είσαι εδώ;Μας έλειψες...Ελπίζουμε να είσαι καλά!
Τα φιλιά μου σε όλους όσους συντροφεύουν τη Λούλου μου!
-
-
http://blog.beliefnet.com/freshliving/ok_morning.jpg
την καλημέρα μου! ό,τι και να'γινε χθες... για όσους είχαν ένα περίπλοκο και αγχωτικό βράδυ... IT'S OK IN THE MORNING :)
-
Καλημέρα nefelaki!!! :)
Πάντα είναι εντάξει το πρωί!!! ...μετά το χαλάμε συνήθως λίγο!!!! :thumbdown:
-
καλημερα :)
χθες ξεκινησα γυμανστηριο... απο φαγητο δεν μπορω να πω πως εφαγα πολυ αλλα τα περισσοτερα ηταν χαζομαρες.. και νομιζω το παρακανα λιγο με τα κριτσινια... σημερα ομως καιρος να μπω σε σωστο διαιτολογιο..
η μερα ξεκινησε με 3 κριτσινια και ενα φρεντο καπουτσινο σκετο..
το μεσημερι θα παω γυμναστηριο οποτε θα φαω μια μπανανουλα πριν για να με κρατησει και κυριως γευμα θα φαω μολις επιστρεψω νωρις το απογευμα (λεω να κανω μια ομελετα με λαχανικα γιατι δεν εχω τπτ για ετοιμο .. και ετσι οπως θα πειναω ειναι οτι πρεπει.. μεχρι να κοψω τη σαλατα θα εχει γινει) !
-
http://wahi.typepad.com/.a/6a0105362...f63a99d970b-pi
καλημέρα σας! τελευταία μέρα της βδομάδας. Αύριο εκδρομή στην φύση... ε και μετά πάλι δουλειά αλλά οκ! ας ανανεώσουμε λίγο τις σχέσεις μας με τα δέντρα, τα πουλιά, την θάλασσα... :)