Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by BARB3
ισα που μπηκα και ειδα οτι η κυρια με τις στενες επαφες μας ψιλοεγραψε, με πεταξε εξω. αρχισα ομως τα οομ μου και νατο παλι. ειδατε καλε? δουλευει το συστημα. τα επομενα οομ να τα κανω για τον γκομενο που λεγαμε με τα ετσι και τα αλλιως?
κυρια εσυ που μας στελνεις θεικες φωτογραφιες απο υποπτες περιοχες, μια εξηγηση μας τη χρωστας, σιγη ιχθυος τηρεις. καλε μη ντρεπεσαι. ολα τα λεμε εδω. ελα, βασια ξεκινα, πες μας πως περνας τα βραδυα. εγω σας λεω. τηλεοραση αυτος, ροχαλητο εγω. αυτα. δεν εχει τιποτε αλλο. αλλες ειναι στις γλυκες και δεν μας λενε τιποτε, μα τιποτε. δεν το γλυτωνει το τηλεφωνημα μου φαινεται. εχω φοβερη περιεργεια.
Αγαπημένο μου μπαρμπουνοζιζάνιο,όσες μου τηλεφωνούν και μαθαίνουν νέα μου,
το κάνουν από ενδιαφέρον και όχι απο περιέργεια.Εσύ τα τηλέφωνα μου τα έχεις από τις πρώτες
και δε σε βλέπω να σε νοιάζουν ιδιαιτέρως...Προς τι λοιπόν το θράσσος των παραπόνων;
Κι αν μας πετάς το ξεροκόματο του τηλεόραση αυτός-ροχαλητό εγώ τις καθημερινές και του
ηλεκτρονικό εγώ-προχαλητό αυτός στις διακοπές χωρίς παιδιά και περιμένεις να το χάψουμε,
σου λέω πως εγώ τα βράδια μου τα περνάω μόνη μου στο διπλό κρεβάτι μου μ'ένα μόνο
τηλεφώνημα καληνύχτας,στο οποίο διαλέγουμε σπίτι ή ξενοδοχείο(ανάλογα πού βρισκόμαστε)
και μετά την σχετική περιγραφή του χώρου(να ξέρω πού κοιμάμαι)πιάνουμε την πλευρά μας
και κοιμόμαστε εικονικά μαζί.Λέμε την τελευταία καληνύχτα και την πρώτη καλημέρα και το πρωί ξαναμιλάμε...
Ελπίζω να σε κάλυψα...Όποια άλλη περιέργεια έχεις να σου καλύψω,επί προσωπικού.Αν κι ένας Σέρλοκ,
που σέβεται τον εαυτό του,οφείλει να διερευνά μόνος του τα μυστήρια,δε νομίζεις;