45΄Διάδρομο.
Printable View
45΄Διάδρομο.
30' ελλειπτικο
20' Ελλειπτικό
32' Διάδρομος
Κοιλιακοί - Ραχιαίοι - Διατάσεις
Σύνολο 1 ώρα και 10'
45΄Διάδρομο.
3,5 Km, 250 Kcal
Ας γραψω και τη γυμναστικη τη χθεσινη και τη σημερινη.Χθες εκανα μιση ωρα διαδρομο και λιγες διατασεις μονο.Σημερα 45 λεπτα διαδρομο,κοιλιακοι,βαρακια ,διατασεις και κατι δουλειες του σπιτιου.Γενικως το εχω παρει ζεστα και κανω καθε μερα διαδρομακο.Με εχει βολεψει που ειναι στο σπιτι τελικως.Αμα αρχισει η ζεστη δεν ξερω τι θα κανω βεβαια.Θα δουμε.:)
40' βάρη, 1' ελλειπτικο(λολ), 30' διάδρομος
Σήμερα γύμνασα υπερωρία... άνω και κάτω γνάθο!!!! :saint:
χμμ ναι, ο πιο γυμνασμένος μυς που έχουμε είναι η γλώσσα :p
me too!Quote:
Originally posted by marouli
Σήμερα γύμνασα υπερωρία... άνω και κάτω γνάθο!!!! :saint:
ελπιζω να παω περπατημα το βραδυ γιατι δε με βλεπω καλα και θα σας στειλω κι εγω την ξαδελφη μου οσονουπω :P
Quote:
Originally posted by click
ελπιζω να παω περπατημα το βραδυ γιατι δε με βλεπω καλα και θα σας στειλω κι εγω την ξαδελφη μου οσονουπω :P
:lol:
Παιδια εγω 3 μερες γυμναζω γναθους οποτε δεν εχω ωρα για γυμναστηριο.... Απο αυριο ομως θα γυρισει η γνωστη Πηνελοπη και θα κανει 4 μερες σκληρη διατροφη και εκγυμναση γιατι το Αγιον Πασχα ειναι on the way
30' ελλειπτικο
36' Διάδρομο
20' Ελλειπτικό
Κοιλιακοί - Ραχιαίοι - Διατάσεις
Μα τι έγινε;;;; Μόνη μου κάνω γυμναστική;;;
Σήμερα....
30' Διάδρομο
25' Ελλειπτικό
Κοιλιακοί - Ραχιαίοι - Διατάσεις.
Μια απο τα χθεσινά δηλαδή...
20' ποδηλατο
20' ελλειπτικο
10' στεππερ
κοιλιακους
ραχιαιους
40' διαδρομο
30' βαρη
κοιλιακους
στο καπακι 40' φουλ σπιντ περπατημα στον κωλοκαιρο
το βγάλαμε και μεις το μεροκάματο σήμερα.
45 λεπτά διάδρομο και άλλο τόσο βάρη και ασκήσεις για πόδια-πλάτη
σημερα πρωτη μέρα γυμναστηριο!!!!!
εκανα αερομπικ μια ώρα.μια χαρα!
Μπράβο γρανιτούλα , καλή αρχή!
Εγώ σήμερα 1,5 ώρα κολύμπι
ευχαριστώ!
Εγω χτες τζυμ σημερα ολη μερα στους δρομους...
ελα ρε θηριο το τολμησες? μπραβο!:thumbup: , εγω τελειως κοτα το αναβαλω συνεχως αντε να δουμε δε ξερω τι με φοβιζει......Quote:
Originally posted by granita
σημερα πρωτη μέρα γυμναστηριο!!!!!
εκανα αερομπικ μια ώρα.μια χαρα!
οχι οχι τολμησα!κ τα πηγα κ μια χαρα για πρωτη μερα!
Και σημερα το κλασικο προγραμματακι περιπου 45 λεπτα (οσο το επεισοδιο House).:D
Ξεπατωμα 7 ωρες να καθαριζω το σπιτι.
10' ελλειπτικο να ζεσταθω, τι καιρος ειναι αυτος ρε παιδια!
Kαλημερα.Σημερα 40 λεπτα διαδρομο,Κοιλιακοι,Βαρακια ,λιγες ασκησεις απο dvd(calanetics λεγονται) και διατασεις.:)
εεεε....συγγνωμη αλλα καποιος χωρις μηχανηματα και γυμναστηρια να μου δωσει ιδεες???
poso kairo to douleueis????mpravo...ki egw sto upsos sou eimai kai 8elw na ftasw to diko sou varos..ekanes diatrofi??kamia idea?kana programma dld na parw idea...wish me luck kai kali sou sigoura sunexeia!!!!Quote:
Originally posted by Constance
Kαλημερα.Σημερα 40 λεπτα διαδρομο,Κοιλιακοι,Βαρακια ,λιγες ασκησεις απο dvd(calanetics λεγονται) και διατασεις.:)
http://swlf.lilyslim.com/1oH9p3.png
Περπάτημα, ποδήλατο, κοιλιακούς, ραχιαίους, pushups, αν έχεις κανά βαράκι μερικές ασκήσεις με αυτό αλλιώς πάρε κανά μπουκάλι νερόQuote:
Originally posted by lostera
εεεε....συγγνωμη αλλα καποιος χωρις μηχανηματα και γυμναστηρια να μου δωσει ιδεες???
σήμερα, τρελό περπάτημα, τόσο που εξοντώθηκα
κατεβασε απο το ιντερνετ dvd με ασκησειςQuote:
Originally posted by lostera
βαζε μουσικη και κανε ο,τι σου ρθει μεσα στο σπιτι. απο τρεξιμο μεχρι ασκησεις, χορο, ο,τι θες.
και περπατημα εξω αν σου αρεσει
δεν μπορώ για κανέναν λόγο να ξαναβάλω τα αθλητικά μου....:(
είναι δίπλα μου το γήπεδο με φωνάζει...αλλά βαριέεεμαι τόσο....μετά το τάε μπο το μαύρο σκοτάδι...3 εβδομάδες χωρίς να κάνω ντίπ γυμναστική.....καλή συνέχεια σε όλους..ελπίζω να πάρω μπρός σύντομα...
σημερα έκανα 10' ποδήλατο, 20' ελλειπτικο, ώμους, χερια, στήθος, κοιλιακούς και ραχιαίους.
ειλικρινα απορώ αν με τα βαρακια οντως θα δω κανα αποτελεσμα πχ σε κανα δίμηνο, εννοω εστω μικρή διαφορα, γιατί οταν τα κανω δεν μπορω να πω οτι κουράζομαι κ τρελλά.
Θα δεις διαφορά, κάποτε εγώ επειδή ήταν μακρυα το τζυμ και τα πιτσιρίκια ήταν πολύ μωρά, δεν μπορρούσα να τρέχω
ξέρεις πως ξεκίνησα τα βαράκια?
κρατούσα 2 κουτιά νουνου και έκανα τις ασκήσεις μόνη μου αρχικά μέχρι να αγοράσω κανονικά βαράκια.
Θα πιστέψεις οτι είδα διαφορά στο μήνα επάνω?μετά αγόρασα βαράκια και αύξησα το βάρος σιγά σιγά...
20 λεπτα ελλειπτικο. Κανει τοσο κρυο που αρχιζω φορώντας μπουφαν μεσ στο σπιτι..
το σπιτι φταιει; οντως κανει τοσο κρυο; ειμαι χιονανθρωπος; Πρωτη φορα ανυπομονω το καλοκαιρι...
οχι κανει οντως κρυο,κ εγω νοιωθω οτι κρυωνω που το σπιτι μου γενικά θεωρειται πιο ζεστο απο άλλα απ οσο μου λενε.
Betty οταν κανεις βαρακια ομως εσυ κουράζεσαι?γιατι εγω οκ, το νοιωθω οτι δουλευει λιγο ο μυς αλλά αν δεν έκανα μετα ελλειπτικο πχ θα ενοιωθα σα να μην έκανα γυμναστική.
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
15 ελειπτικο
απο αυριο να δω τι θα γινει...
Το κλασικο προγραμματακι κ σημερα.40 λεπτα διαδρομος και κοιλιακοι-διατασεις-βαρακια.:)
ααα έχει και για γυμναστική αναφορά καθημερινή;
Μου αρέσει!
Θα συμμετέχω! Είναι κίνητρο!
Προς το παρόν έχω βάλει στόχο να πηγαίνω για τρέξιμο 2-3 φορές τη βδομάδα και power plate 2 φορές την βδομάδα.
Λοιπόν εγώ σήμερα έκανα:
joking/περπάτημα 7.6km και μου πήρε 1 ώρα και 10λεπτά.