Σημερα
πρ μισο κομματι κεηκ ολικης
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ 3 κουταλιες μυδια κοκκινιστα 2 κουταλιες χυλοπιτες
απογ μισο κομματι κεηκ αργοτερα μια φετα τυρι μια φετα ψωμι 5 κερασια
βρ μια μικρη τορτιγια μια φετα γαλοπουλα μια φετα τυρι 1/4 αγγουρι
Printable View
Σημερα
πρ μισο κομματι κεηκ ολικης
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ 3 κουταλιες μυδια κοκκινιστα 2 κουταλιες χυλοπιτες
απογ μισο κομματι κεηκ αργοτερα μια φετα τυρι μια φετα ψωμι 5 κερασια
βρ μια μικρη τορτιγια μια φετα γαλοπουλα μια φετα τυρι 1/4 αγγουρι
σημερα ζυγισα το φαγητο μου και το αποτελεσμα ειναι 150γρ πεντε γραμμαρια πανω πεντε κατω.
πρ μισο τοστ
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ ενα μικρο κολοκυθι ενα μπιφτεκι κοτοπουλο
απογ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα μιση φετα ψωμι αργοτερα μισο κομματι κεηκ ολικης
βρ ενα μικρο κολοκυθι μισο μπιφτεκι κοτοπουλο
καλησπερα,σημερα εκανα βλακιουλες στη διατροφη κ ειπα να σας το γραψω μηπως κ σοβαρευτω κ δε ξανακανω...
φρεντο σκετο κ ενα μπισκοτο 25 θερμιδες το ενα
μια κουταλια ρυζι,ενα κομματι ανανα κ 2 πιρουνιες κοτοπουλο με καρυ(εμετο.ουτε το ρυζι δε το εσωσε...)
μισο τοστ,5 πατατακια
μια μπαλα παγωτο κ ενα πουρακι
1 αχλαδι,λιγο μηλο,αγγουρι
φρεντο κ καμια 10αρια! μπισκοτακια
δε ξερω τι μανια ηταν αυτη σημερα για γλυκο... :(
Αλίνα η μανια για γλυκο και τα καθημερινα παγωτα που τρως είναι διοτι το σώμα σου μαλλον βρίσκεται σε υποθρεψια λόγω της μειωμενης πρωτεινης που λαμβανεις. Με τους αυξημενους υδατανθρακες με την ταυτοχρονη ελαχιστη λήψη πρωτεινης είναι φυσικό να έχεις λιγουρες και να καταφευγεις σε γλυκα και παγωτα . Αν δεν μπορεις να φας το κρεας ακομη οκ μην το τρως αλλα στο εχω πει ξανα και θα το ξαναπω , φαε αυγο τουλαχιστον μερα παρα μερα στην περιπτωση σου, φαε ψαρι 2 φορες την εβδομαδα που πεφτει ελαφρυ ( η σαρδελα το πιο φτηνο ψαρι εχει και τις περισσοτερη διατροφικη αξια, η μεριδα σου θα κοστισει σε χρηματα οσο και το παγωτο σου) , τρωγε σε καθε γευμα σου γαλα΄, γιαουρτι ή τυρι αναλογα όταν δεν έχεις το ψαρι ή το αυγο. Είναι σημαντικό να λαμβανεις την πρωτεινη Αλινα μου στο λεω και ίσως γίνομαι και σπαστικια αλλα σκεφτομαι την υγεία σου , τα μαλλακια σου , τους μυς σου που δεν εχουν φαγητο ( πρωτεινη) πραγμα που σημαινει οτι με τα κιλα που χανεις στοιχημα οτι αρκετα απο αυτα ειναι μυς και θα φτασεις στον στοχο σου σε κιλα αλλα η οψη του σωματος σου δεν θα ειναι αυτη που θα μπορουσες να εχεις αν προσεχες λιγο την πρωτεινη σου.
Σε παρακαλω κανε μια προσπαθεια. Το κρεας επαναλαμβανω μην το τρως αφου σου προκαλει εμετους , γιατι δεν ειναι καλο να κανουμε εμετους για πολλους και διαφορους λογους.
γαλα γιαουρτι και τυρι πληρη σε λιπαρα ΟΧΙ Light , χανεις σε θρεπτικα συσταστικα και εσυ τα εχεις αναγκη
*Katie μην ανησυχεις με την πρωτεινη μου παω πολυ καλα οι εξετασεις βγαινουν πολυ καλες κ ασ μην τρωω κρεατακι. γαλακτοκομικα τρωω παρα πολλα κ αρκετους ξηρους καρπους. παγωτακια δε τρωω συχνα κ αν φαω θα ειναι λαιτ.ετυχε τις μερες που εγραψα να εχω φαει. θελω να ελπιζω οτι η χτεσινη μανια για γλυκα... να ηταν γιατι περιμενω περιοδο. γενικα παω καλα με τη διατροφη μονο που τωρα με τη δουλεια δε μπορω να κανω πολλα μικρα γευματα που εκανα κ ειναι κ η κουραση πολλη κ η αληθεια ειναι οτι εχω μερικες ατονιες που κ που. ο χρονος στη δουλεια για να φαμε ειναι ενα 20λεπτο κ ετσι αναγκαζομαι να τρωω πιο γρηγορα απο οτι συνηθως εστω κ τη μικρη μου ποσσοτητα κ μερικες φορες δε μπορω να το κρατησω.μεσα στο 20λεπτο θελω κ να φαω κ να πιω νερακι κ αυτο δε γινεται δυστυχως.οταν το δοκιμασα ηταν καταστροφικο. για το λιπος πρεπει να εχω χασει πολυ γιατι ολοι με κανουν λιγοτερο απο 78 κιλα κ η αληθεια ειναι κ στα ρουχα μου το βλεπω.το τρεξιμο στη δουλεια βοηθησε πολυ στην απωλεια.χιχιχ καλυτερα κ απο γυμναστικη...
Πολλά συγχαρητήρια Αλινα μου για το 78!! και εις κατώτερα εύχομαι!!
εσύ ξέρεις καλύτερα τι σου λειπει και τι οχι , εγώ απλά λέω την συμβουλή μου. Η λιγουρα για γλυκα παντως ειναι σιγουρα καμπανακι υποθρεψιας τι περισσοτερες φορες , οποτε αν επιμείνει θα το γνωριζεις και θα πραξεις κατα βουληση.
κατερινακι συμφωνω απολυτα με αυτα που λες.ειναι ακριβως οτι μου ειχε πει και η διαιτολογος μου οταν ειχα παθει την μυικη ατροφια το πρωτο τριμηνο που ειχα πολλους εμετους.απο οταν εβαλα περισσοτερες πρωτεινες στη διατροφη μου χανω πιο ευκολα και οι ποντοι φευγουν σαν νερακι.φαινομαι 10 κιλα λιγοτερο απο οτι πραγματικα ειμαι και πανω απο ολα εχω ενεργεια για να ανατπεξελθω στην καθημερινοτητα μου.γλυκο τρωω ομως παντα φτιαγμενο απο εμενα για να ελεγχο τι βαζω μεσα αλλα αραια και που για να μην εθιζεται ξανα ο οργανισμος στο γλυκο.τωρα δοκιμαζω καλοκαιρινα φρουτακια!!!!!!!!!
Λιλουκο και εγώ απο προσωπικη εμπειρα μιλάω, δεν έφτασα στο σημείο που εφτασες εσύ αλλά είχα ατονία , ξοδεμα δυναμεων με το παραμικρο, νευρα, ζαλαδες , πιο πλαδαρο σωμα παρολη την απωλεια . Από τότε που άρχισα να με προσεχω περισσότερο όλα αλλαξαν προς το καλυτερο.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ μπριαμ 3 κουταλιες 20γρ φετα
απογ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα μιση φετα ψωμι αργοτερα μιση φετα κεηκ ολικης και μιση κουπα γαλα(πηρα παυσιπονο και δεν επρεπε να εχω αδειο στομαχι γιατι την προηγουμενη φορα με πειραξε)
βρ ενα μανιταρι ψητο 40γρ τυρι μιση κοκκινη πιπερια ψητη
κατερινα γραψε μας και εσυ καμια μερα να δουμε τι και ποσο τρως τωρα πια.
*Katie σε ευχαριστω! χιχιχ σημερα ειμαι 77 αποφασισε να φυγει αλλο ενα κ ας εκανα χτες τις ατασταλιες μου... θα το προσεξω αυτο που λες γιατι εχουν αρχισει πραγματικα οι ατονιες... ειχα μαθει να μασουλαω ανα 2 ωρες κατι κ τωρα πια 10 ωρες κ περισσοτερες μενω σχεδον νηστικη,αρα στον υπολοιπο χρονο τι να πρωτοπρολαβω...
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ 1/4 κολοκυθι ενα κομματακι πατατα 70γρ μπιφτεκι κοτοπουλο
απογ μια φετα ψωμι μια λουταλια του γλυκου ταχινι με μελι αργοτερα μιση κουπα γαλα
βρ 1/4 κολοκυθι 2 κομματια ντοματα 2 κουταλιες σκραμπλ
κατοπιν λαικης απαίτησης να σας πω τι εφαγα σημερα που τα θυμαμαι
π-- 2 μινι παξιμαδακια κριθινα , 40γρ γραβιερα, 2 φραουλες
δεκ- 4 φραουλες και 1κσ αψητους καρπους, 1 μινι σοκολατακι ( κερασμα)
μεσ- 1 μινι μπριοσακι ολικης αλεσης με φετα και ντοματα
απ- 1/2 πιατακι του γλυκου αρακα με πατατα και 20 γρ φετα ( τελικα το ζυγισα και η ποσοτητα με την οποια σκαω ειναι 165γρ ολα)
μετα απο 1,5 ωρα 1/2 βρωμομπισκοτο ( κριση υπογλυκαιμιας λογω αναμονης περιοδου που εχει αργησει μια εβδομαδα)
βρ- 1/2 μπριζολα ψητη, 2 κομματακια ψητη πατατα , 2 κομματακια αγγουρι
τωρα πινω ενα τσαι και μετα νανακια
να πω και εγώ τώρα που σιγά σιγά κλείνω χρόνο?
π- δυο φρυγανιές με μελι
δ- ένα σουσαμένιο παστέλι
μ- ένα αυγό τηγανητό με μια φέτα ψωμι
α-ένα αμυγδαλωτό παστέλι, ένα χυμό πορτοκάλι φυσικό
β- δυο τυροπιτάκια σφολιάτας με δική μου γέμιση
σημερα
φρεντο,μισο τοστ
μισο τοστ
μισο παξιμαδακι με 1/4 τυρι του τοστ,3 φραουλες
3 πιρουνιες αναμεικτα λαχανικα φουρνου και μια μπουκια μαυρο ψωμι
το φυλλο απο ενα κομματι μπουρεκι κ μια πιρουνια γεμιση
1 κουπα γαλα με δημητριακα κ 3 φραουλες,1/4 μπανανα
Καλημέρα σε όλους
εχω καιρό να γράψω , η αληθεια είναι οτι ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος , παρατήρησα όμως ότι οταν έγραφα καθημερινα τι έτρωγα ειχα μια σειρα , ενα προγραμμα ,ομολογω πως τον τελευταιο καιρο παραστρατω λιγάκι , και τα παγωτακια μου εφαγα και τα μπισκοτακια μου , ειχα 4 μερες λαιμαργίας , τελος παντων δεν θα επιτρεψω να ξαναγινει.
Παρόλα αυτα αισίως εφτασα τα 98,5 σε 3,5 μήνες καλα δεν είναι ????????????
Λοιπόν ας ξαναρχίσουμε το ημερολόγιο διατροφής
Χθες
π-ενα φτεντο εσπρεσσο με 2 ζαχαρίνες
δ- ενα κουλουράκι πορτοκαλιού
μ- 1/2 μπιφτεκι με μιση ντοματα
α- ενα χωνάκι παγωτο μηχανης βανιλια
β- ενα αυγό βραστό
Σουπερ ΤΕΛΕΙΑ!!!!Quote:
Originally posted by Alina
σημερα
φρεντο,μισο τοστ
μισο τοστ
μισο παξιμαδακι με 1/4 τυρι του τοστ,3 φραουλες
3 πιρουνιες αναμεικτα λαχανικα φουρνου και μια μπουκια μαυρο ψωμι
το φυλλο απο ενα κομματι μπουρεκι κ μια πιρουνια γεμιση
1 κουπα γαλα με δημητριακα κ 3 φραουλες,1/4 μπανανα
marleokar εχεις τρελη κουρσα !! Μπραβο σου! Καλως μας ηρθες ξανα στο προγραμμα!!
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ ενα κομματι πατατα 2 πηρουνιες φασολακια 20γρ φετα
απογ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα μια κουταλια γιαουρτι αργοτερα μιση κουπα γαλα 5 κερασια
βρ μια μικρη τορτιγια μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα
σημερα
π- τοστ με τυρι-ζαμπον-ντοματα
δεκ- ξηροι καρποι 2κσ και κερασια
12μμ 2 κρακες ολικης και κερασια
μεσ- τπτ ειχα λιπομερτηση
4.30μμ 1 ελληνικη μπαρα ( αμεσως μετα την λιπομετρηση)
6-μμ 1/3 μπριζολα,1κομματακι πατατα,3 ντοματινια ( ολα μαζι 115γρ)
βρ- 2 μπουκιτσες κριθινα παξιμαδακια, 1 φ.τυρι και 3 ντοματινια
αργοτερα τσαγακι και νανι
σημερα
μισο τοστ
μια λεπτη φετα τσουρεκι γεμιστο με κανελα
1 φρεντο
1 μανταρινι
1 μανταρινι ξανα
2 πιρουνιες κοτοπουλο ρολο,μια κουταλια φετα κ ενα κομματακι αγγουρι
μισο σουβλακι με πιτα ,μαρουλι κ φιλετο κοτοπουλο
Quote:
Originally posted by *Katie
marleokar εχεις τρελη κουρσα !! Μπραβο σου! Καλως μας ηρθες ξανα στο προγραμμα!!
Ευχαριστώ πολυ *Katie , η αλήθεια είναι ότι εχω καλο μεταβολισμό ακομα και προ sleeve οταν αποφασιζα να κανω διαιτα εχανα σφαίρα , απλά κουραζόμουν πολυ γρήγορα και τα παραταγα.
Βεβαια πιστευω πως απο δω και στο εξης δεν θα φευγουν ετσι γρήγορα το οποιο θεωρώ ειναι πιο φυσιολογικό ;)
Ανυπομονώ για 90 που σκέφτομαι τότε να ποσταρω φωτογραφία
Εχθες
π- 1/2 μηλο & 2 κερασια
δ- 1 μπισκοτακι πορτοκαλιου
μ- 1 αυγο με μια φρυγανια
α- τπτ
β- 1/2 μπουτακι κοτοπουλο 1κομματι πατατα & 3 κομματια ντοματα
Λιλα καλημέρα παρατηρώ την διατροφή σου και βλέπω ότι όντως δεν ξεφευγεις πουθενα , εισαι καλό παραδειγμα!!!!!!!! γιαυτο αλλωστε εχεις και τοσο μεγαλη και γρήγορη απωλεια , λιγο ακομα εμεινε για να φτασεις τον στόχο σου μπράβο , μπραβο
καλημερα μολις ζυγιστηκα κ με εδειξε 76,100 :) δε πιστευω στα ματια μου χιχιχ πραγματικα τωρα πια νιωθω οτι εχω χασει... που πριν νομιζα οτι ηταν υπερβολικος ο κοσμος που μου το ελεγε. νομιζω οτι αν φυγουν αλλα 6 θα νιωθω καλα ,ισως το 65 να ειναι τελικα πολυ μικρος στοχος. με τους πινακες 55 θα ημουν οκ αλλα δε ξερω δε θα ειμαι εγω αν χασω τοσο πολυ...
Τέλεια Αλινα μπραβο σου σουπερ η ψυχολογια σου σημερα ετσι????
marleokar προσπαθησα πολυ τους πρωτους μηνες να απεξαρτηθω απο τον πρωτερο ανεντιμο βιο μου.μετα ολο αυτο μου εγινε συνηθεια.προσπαθω βεβαια ακομα με τις επιθυμιες του μυαλου τις μερες που περιμενω περιοδο ομως ευτυχως μεχρι στιγμης καταφερνω να μην ξεφευγω.
marleokar η αληθεια ειναι οτι νιωθω πολυ καλα με τα κιλα μου πια που ειχα χρονια να νιωσω ετσι! οταν πηγα στο γιατρο κ με ρωτησε που θελω να φτασω, για αρχη ειχα πει τα 80 για να ειμαι υγιεις κ το πιστευα! οταν εφτασα 80 ενιωσα καλα σωματικα απο θεμα αντοχης κτλ. αλλα δε πολυεβλεπα οτι εχω χασει πολυ.τωρα με τα 4 κιλακια κατω το νιωθω κ χαιρομαι πολυ! αν δε κανω λαθος η γιωτα μου το ειχε πει! οτι οταν πεσω κατω στη δεκαδα του 7 θα δω τη διαφορα στο σωμα μου κ ειχε δικιο!!! τελικα :)
Αλινακι μου Συγχαρητήρια!!!! Θα φτασεις μέχρι εκεί που εσύ θα νιώθεις καλά. Μην το πολυσκέφτεσαι κανε απλά το προγραμμά σου. Προσπάθησε να φτιάξεις το τικερ σου. Η Πωλίνα τι έκανε και στο έφτιαχνε? Να βοηθήσω εγώ αν μπορώ.
Πράγματι η δεκάδα του 7 είναι η δεκάδα της αλλαγής. Είναι όμως και η δεκάδα όπου σταματά η μεγάλη απώλεια και παει μετά αργα αλλά σταθερα. Καθε κιλο θα χανεται λιγο πιο αργά αλλά οταν θα το χάνεις θα νιώθεις σαν να χάνεις 5 και θα σου το λένε και οι άλλοι. Οποτε ολα οκ.
Καλη σου συνέχεια !!!
ευχαριστω κατερινα μου κ τωρα πια δε με νοιαζει κ πολυ να αργησει η απωλεια αν κ βλεπω οτι παει καλυτερα το τελευταιο μηνα. το φεβρουαριο ειχα κολλησει για τα καλα εκει γυρω στα 90.σιγουρα θα κανω οσο καλυτερα μπορω τη διατροφη μου,εξαλου μου εχει γινει συνηθεια πια.οκ που κ που κανω τις μικρες μου παρασπονδιες αλλα δεν θα αφησω να γινουν μεγαλες ουτε συχνες!. το τικερακι θα περιμενω το πωλινακι οποτε ειναι καλα κ μπορει να το φτιαξει γιατι με εχει γραψει σαν αλινα απο δικο της μαιλ κ ετσι δε μπορω εγω να επεμβω.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ 70γρ κοτοπουλο κοκκινιστο καθαρισμενο απο τη σαλτσα 4 πατατες τηγανητες
απογ 2 κουταλιες frozen yogurt και μια φραουλα αργοτερα φρεντο καπουτσινο
βρ μισο τοστ 2 κομματια αγγουρι 2 κομματια ντοματα
σημερα
π- τοστ με τυρι-ζαμπον-ντοματα
δεκ-μπισκοτο βρωμης και κερασια
1- 1 παξιμαδακι, 30γρ γραβιερα, κερασια
3.30- 1 ελληνικη μπαρα
6-τραχανα με 2 κσ φετα,2 ελιες, 1 παξιμαδακι κριθινο\
9- 3 κρακερ ολικης 1 φ.τυρι τοστ και αγγουρι
τωρα πινω γαλα με 2 κγ ροφημα σοκολατα καθως με εχει πιασει μανια για γλυκο και το καταστέλλω με αυτο τον τροπο, σε λιγο θα κανω νανι γιατι ειμαι και κομματια
καληνυχτα κατερινακι μου!
π-ένα κουλούρι
δ-δυο κρακερς
μ-ένα κομμάτι σπανακόπιτα
α-μια χούφτα ηλιόσπορους
β-δυο κριθινα παξιμάδια με φέτα
*Katie μου σε ευχαριστω! τα καταφεραμε :) συγνωμη για το μεσημερακι ,εφυγα βιαστικα για δουλεια κ το ξεχασα ανοιχτο :P
σημερα
1 φρεντο σκετο,1/5 κουλουρι
μισο τοστ με πιτα σικαλεως,γαλοπουλα,μιλνερ
1 μανταρινι
μισο τοστ
μια κουταλια μυζιθρα,1 κομματακι ντοματα,3 αγγουρακι,μισο κριτσινι,2 πατατες τηγανιτες
μια κουπα γαλα,με φραουλες,γκοτζι κ δημητριακα
Ωωωωωω Αλίνα άντε λίγο ακόμα και τα έπιασες τα 65... με 'γεια το νέο τικεράκι σου
Γιώτα φόρτσα για τον νέο σου στόχο ,καλή επιτυχία
Λοιπόν εχθές
π-1 μουστοκούλουρο
δ- 4 κεράσια & 1/2 μήλο
μ- 1 χοιρινό σουβλάκι καλαμάκι
α- τιποτα
β- ενα πιάτο κοτόσουπα
Μια χαρά τα καταφέρνεις ... τέλεια !!!!!! Και εγώ όταν περιμένω περίοδο έχω διάφορες επιθυμίες και επίσης όταν είμαι σπίτι μόνη μου είμαι συνέχεια στο ψυγείο , αυτό δεν έχω καταφέρει να το κόψω αλλά το ανοίγω πίνω λίγο νερό και το ξανακλείνω.Quote:
Originally posted by lila198621
marleokar προσπαθησα πολυ τους πρωτους μηνες να απεξαρτηθω απο τον πρωτερο ανεντιμο βιο μου.μετα ολο αυτο μου εγινε συνηθεια.προσπαθω βεβαια ακομα με τις επιθυμιες του μυαλου τις μερες που περιμενω περιοδο ομως ευτυχως μεχρι στιγμης καταφερνω να μην ξεφευγω.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ φρεντο καπουτσινο
μεσ μιση κουπα φακες 2 γαυρους μαρινατους μιση φετα ψωμι
απογ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα μια φετα ψωμι αργοτερα φρεντο καπουτσινο μια φετα τυρι
βρ μιση κουπα τραχανα
Καλησπέρα σε όλους και χαιρομαι πολύ για σενα Αλινακι και Κατερίνα, δεν μπαίνω συχνά άλλα πάντα "περνάω" να δω τι κ ανετε!
Πολλά νέα παιδιά βλέπω και έχω χάσει λίγο την μπάλα, καλές κατηφόρες σε όλους νέους και προσεχώς σλιβάτους, να σται καλά βρε κορίτσια που είστε ακόμα εδώ και βοηθάτε πολύ!!
Μια παράκληση απο μένα σε όλο το νέο τίμ, " μην απομακρύνεστε απο τον θεράπων γιατρό σας ΚΑΙ ακολουθείτε πιστά τις εντολές του" είμαι πολυ λυπημένη για την φίλη μου πλεον Ρένα η οποια βρίσκεται αυτή την στιγμή σε κόμμα στο Ιπποκράτειο μετά γαστρικό μπαιμπάς τους τελευταιους 8 μήνες, χρειαζόμαστε τις προσευχές σας.
XristinaNikolas ευχαριστω :) ομως τι ακριβως επαθε η φιλη σου? :( για να λες απομακρυνθηκε απο τον γιατρο της,εννοεις οτι δε ξαναπηγε???? ευχομαι γρηγορα να ανακαμψει κ να μπορεσει να ξαναπαει στο σπιτακι της .