Originally Posted by
Macgyver
...................παει καλα το σκεφτομαι θετικα , εχει οντως αποτελεσμα , αλλα να που δεν μπορω εγω να ανασχεσω τον θανατηφορο ιο με την καλη μου θεληση , και την τηρηση των μετρων η το ' θα ' που γραφεις ........ να λοιπον που ειχα δικιο, αφου ο ιος καλπαζει, αφου ολοι οι συμπολιτες μας δεν τηρουν κανενα μετρο, η σχεδον κανενα , για την αποφυγη της εξαπλωσης του ιου ........... να τους εκαιδευσω ολους να σκεφτονται θετικα ? αυτο θαχει πιο μεγαλη εξαπλωση του ιου, αφου ολοι θα εχουν την σταση ' ενταξει , θα το ξεπερασουμε ' , και θα βγουμε νικητες .......καμμια φορα η ελλειψη ρεαλισμου, καταληγει στην καταστροφη , και ο ' ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ " φοβος ειναι οτι πιο αποτελεσματικο..... ειμαι εναντιον της ακρατης αισιοδοξιας , κι αμα καποιος σου λεει ' θα το ξεπερασουμε ' η πιο απλη ερωτηση που πρεπει να του υποβαλλεις ειναι ' γιατι το πιστευεις αυτο ? "
σημ. γραφοντος .......τι σημαινει εξελικτικος φοβος ? εχουμε ολοι εναν φοβο αρχεγονο για το σκοταδι η το αγνωστο , ( που εχει τις ριζες του στα εκατονταδες -δεκαδες χιλιαδες χρονια της παρουσιας του ανθρωπου στην γη ) , γιατι ? διοτι προ της ανακαλυψης η της διαχειρησης της φωτιας προ 30.000 ετων , ειχαμε τον φοβο μην μας αρπαξει καποιο ζωο--θηρευτης , μεσα απο το σκοταδι, που βασιλευε τοτε , και δεν υπηρχαν πολεις ..... βεβαια τωρα απο θηρευομενοι γιναμε θηρευτες , ατυχως η ευτυχως .......
οσο για τον φοβο για το αγνωστο ? ελαχιστα πραματα γι αυτον τον ιο ειναι γνωστα .......