Πω πω μαλακές δεν παλευεστε γι αυτό είστε ότι σασ πούνε τώρα έβγαλα άκρη με σασ με το τι είναι ο κόσμος δεν έχετε δικιά σασ κρίση περιμένετε να σασ τα πουν όλα γι αυτό δε βγάζουμε άκρη με τίποτα
Printable View
Πω πω μαλακές δεν παλευεστε γι αυτό είστε ότι σασ πούνε τώρα έβγαλα άκρη με σασ με το τι είναι ο κόσμος δεν έχετε δικιά σασ κρίση περιμένετε να σασ τα πουν όλα γι αυτό δε βγάζουμε άκρη με τίποτα
Σκέφτεσαι να τα ξεκινήσεις από περιέργεια?;)
Το λαντόζ είναι το γνωστό πρόζακ των αμερικάνων...
Οπως όλα τα ssri αντικαταθλιπτικά θέλει 2-3 εβδομάδες για να δράσει,δεν είναι φάρμακο που θα πάρεις το πρώτο χάπι και μετά απο 2 ωρες θα αισθάνεσαι καλύτερα...Το αντίθετο!...Τις πρώτες μέρες μπορεί να σε κάνει χειρότερα,γι'αυτό και δίνουν συνήθως και ηρεμιστικό επικουρικά τις πρώτες μέρες.
Δεν θέλει συνταγή γιατί δεν είναι εθιστικό και δεν έχει σοβαρες παρενέργειες,σε αντίθεση με τα ηρεμιστικά που εμπίπτουν στον καταλογο των ναρκωτικών.
Ο γιατρός καθορίζει πότε θα το κόψεις και ποτέ δεν το κόβεις μαχαίρι...Κάνεις σταδιακή μείωση.
Γιατί ο εγκέφαλος μου δεν φιλτράρει την πληροφορία πριν φοβηθεί ;;;;
Αυτοματες αρνητικες σκεψεις λεγεται ολο αυτο ..
Ενα εγκεφαλος καταλληλος ρυθμισμενος να παραγει με τον συγκεκριμενο αλγόριθμο την αυτοματη σκεψη ωστε να οδηγηθει στο αντιστοιχο συναισθημα και στο τελος στην δυσλειτουργικη συμπεριφορα ..
Ετσι αλλωστε καταληγουμε να εχουμε και τις κρισεις αγχους ή πανικου ...
Ενας φαυλος κυκλος λόγο αλγόριθμου ο οποιος αν δεν σπασει εσυ μονιμως θα εχεις τα 3 Σ (σκεψη-συναισθημα -συμπεριφορα ) να σε οδηγουν σε δυσλειτουργικα μοτιβα ..
Σπασε τον κυκλο επεμβαινοντας και διαμορφωνοντας με μια Γνωσιακη αναδομηση τον αλγορυθμο σου !
Πιστεύεις κατά βάθος ότι αν δείξεις φόβο ο άλλος θα αλλάξει συναίσθημα θα δείξει έλεος η δε θα σε χτυπήσει πολύ φυσιολογικο για Ελλάδα το θέμα σου
ο εγκέφαλός σου είναι φτιαγμένος για να σε κρατάει ζωντανό. αυτή είναι η δουλειά του. απο κει και μετά τί θα κάνεις με το γεγονός ότι φοβάσαι, είναι μια διαδικασία προσωπικής πάλης.
Το ελληνικό κρατοσ είναι σωστό τελικά μπράβο στον μητσοτακη
Σκέφτομαι να γραφτώ στο γυμναστήριο!!
βρικα αυτο με εκφραζει πολυ δυνατο . :)
Υπάρχουν καταστάσεις και γεγονότα που βιώνεις κατά τη διάρκεια της ζωής σου που σε αλλάζουν εξ ολοκλήρου. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα δυσκολευτείς να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου σε σχέση με μία παρελθοντική εκδοχή σου.
Οι εμπειρίες και τα μαθήματα που έχεις πάρει από τη ζωή μπορεί να έχουν μαυρίσει την ψυχή σου και να σε έχουν μετατρέψει σε έναν σκληροτράχυλο, ψυχρό και απρόσωπο άνθρωπο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μεγάλη καρδιά με την οποία σε έχει ευλογήσει ή καταραστεί (όπως το πάρει κανείς) η Δημιουργία έχει χαθεί..
Ακολουθούν 7 ακράδαντα σημάδια τα οποία μαρτυρούν πως η μεγάλη σου καρδιά υπάρχει και ζει ακόμα μέσα σου και μπορεί να δώσει μία άλλη προοπτική στην σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής σου.
1. Νοιάζεσαι πιο πολύ για τους άλλους παρά για εσένα.
Μπορεί να έχεις απογοητευτεί πολλές φορές από τους ανθρώπους παρόλα αυτά η γενναιοδωρία και το ενδιαφέρον που εξακολουθείς να έχεις για τους άλλους είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου!
2. Είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός προς τα άτομα της οικογένειάς σου, τους φίλους και τους σημαντικούς για εσένα ανθρώπους.
Μπορεί να έχεις περάσει πολλά και για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα ήθελες τα άτομα που αγαπάς να πληγωθούν με τον ίδιο ή με παρόμοιο τρόπο όπως και εσύ. Για αυτό και η προστατευτική σου φύση μαρτυράει τη ζεστασιά που κρύβει η μεγάλη σου καρδιά.
3. Οι άνθρωποι παρεξηγούν την ευγένειά σου ως αδυναμία σου
Οι χειρότεροι για σένα είναι τέτοιου είδους άνθρωποι. Να τους αποφεύγεις γιατί παρεξηγούν το μεγαλείο της καρδιάς σου. Ακόμα καλύτερα, προσπάθησε να τους καταστρέψεις δημόσια τον εγωισμό μέσα από τη γενναιοδωρία της στάσης σου. Αυτό θα τους βάλει στη θέση τους…
4. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες
Σου έχει τύχει να δεις άστεγους ανθρώπους και να αισθανθείς τύψεις και ενοχές που δυσκολεύεσαι μέχρι και να πετάξεις τον καφέ που κρατάς στα σκουπίδια για κάποιον λόγο μετά το θέαμα τους?Τότε ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που η καρδία τους τους καθιστά ευαίσθητους με τόσο λεπτά θέματα!
5. Ασκείς έντονη αυτοκριτική
Πολλές φορές κυρίως πριν πας για ύπνο ακούς την καρδιά σου που σε κατηγορεί για το άτομο που έχεις γίνει με το πέρασμα του χρόνο και μέσα από τα βιώματα της σκληρής κοινωνίας.
Κάνεις αυτοκριτική καθώς ξέρεις πως είναι αργά να βγάλεις από μέσα σου την χαμένη παιδικότητα και αθωότητα της ψυχής σου..
Ή μήπως όχι…;
6. Συγχωρείς ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει αβάσταχτα ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα έχουν αλλάξει..
Ναι και για αυτό το λόγο οτιδήποτε πρεσβεύει την αγάπη και τη συγχώρεση είναι περήφανο και ευγνώμων για εσένα και για αυτό που κάνεις!
Πηγή
Μπράβο σου μητσοτακη για το κρατοσ σου μπράβο κ πάλι μπράβο
Μου είπαν ότι δεν αξίζω όταν ήμουν μικρός το δέχτηκα κάπως κ τώρα στα 50 έμαθα την απάντηση
Άμα εσεισ δεν πάτε καλά εγώ δε φταίω
Να πω εδώ ότι με σφιξανε πάρα πολύ στη δουλειά και δεν μπορώ να νοιαστο για κανένα άλλο πράγμα πέρα από το μεροκάματο
Ήμουν αγροτησ κ τεχνικός πήγα σε σχολή βγήκα μάστορας μετά Στράτο πήγαν να με κάνουν αστυνομικό Στράτου αλλά έφυγα κ βγήκα κι έγινα μεγάλο αγροτησ κ τώρα περιμένω την έτοιμη ετοιμηγορια σασ
Πέντε έξι φάρμακα χρειάζεστε
Norgesic depon μυοχαλαρωτικο με αντιφλεγμονωδεσ
Αναισθητικό με κορτιζονη
Μαγνήσιο βιταμίνη ντε
Αυτά πιστεύω εγώ είναι τα φάρμακα που πρέπει να πάρουμε όλοι για υγεία κ ομορφιά
Σκέφτομαι πως επιτέλους επισημοποιήθηκε ο γάμος των ομόφυλων. Αν και δεν το είχα άγχος πάντως έγινε πια ΕΠΙΜΩΣ ΝΟΜΟΣ οπότε θα το βολούσουν όλοι οι παλαιωληθηκοί. Και αν και αριστερή + δεν μπορώ να μην το αναγνωρίσω στον Μητσοτάκη.
ας έκανε κι αλλιώς.
και πολύ το άργησε. όλο λέγε λέγε. αμαπχια.
είμαστε λέει το πρώτο χριστιανορθόδοξο κράτος που αναγνώρισε ως συνταγματικό δικαίωμα τον γάμο. κατι είναι κι αυτό.
Σκέφτομαι πως έχω μια μακροχρόνια ελεύθερη σχέση και έχει πάει τέλεια.
Την έχω απολαύσει και γνωρίζω αυτόν τον τύπο τόσα χρόνια χωρίς να έχουμε προβλήματα και να περνάμε όμορφα.
Τι καλά που είναι! Νομίζω είναι η ωραιότερη σχέση της ζωής μου!
Να' σαι καλά μικρέ Ανδρέα μου <3
Το θέμα είναι στημένο και δεν τον παίρνω
Διότι η αντιμετώπιση περιστατικού που σου προκαλεί φόβο, με την πάροδο των χρόνων χωρίς καν το αντιληφθείς, σου έγινε σαν αυτοματοποιημένη κίνηση του νου. Γι αυτό πάντα ανιδράς με τον ίδιο τρόπο και έπειτα μετανιώνεις επειδή δεν συμπεριφέρθηκες αλλιώς. Οι ψυχολόγοι λένε δούλεψε το στη σκέψη σου, βρες μέσα σου τις αιτίες, το πως εξελίχθηκε, το λόγο που σε ωθει στην αυτοματοποιημένη κίνηση, ώστε απ αυτό το σημείο να ξεκινήσιε η διόρθωση.
Ούτε το έντονο άγχος, ούτε η έντονη αγωνία, ούτε η έντονη μελαγχολια, έρχονται από το πουθενά ούτε είναι ορμονικό ή άλλο οργανικό θέμα. Όλα έχουν αιτία τους γεγονότα, παθήματα, της ζωής και αβεβαιότητες ή βάσιμες ανησυχίες ως προς κάποια πράγματα για το μέλλον. Αυτός που υποφέρει από τέτοιες καταστάσεις θεωρώ πως είναι συνειδητοποιημένος, με υψηλό επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων αλλά και ευαίσθητος συνάμα.
Όλοι ψάχνουν για άτομα καβάντζα.
Άλλοι σε πιάνουν στον ύπνο που λέμε με επιπλήξεις και προσβολές και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις, παγώνεις, κι αυτό μπορεί ήδη να το ξέρουν.
Άλλοι σου κάνουν τους μεγάλους συμβουλάτορες αλλά δένεται η γλώσσα τους άμα είναι να τους ζητήσεις βοήθεια.
Άλλοι σε υποτιμούν και ζεις ακόμα με τις ψευδαισθήσεις σου ότι σ έχουν για σημαντικό τους άτομο.
Άλλοι επικοινωνούν μαζί σου με το ζόρι κυρίως άμα δουν αναπάντητη κλήση σου.
Μ άλλους κυκλοφοράς αφού δεν σε κάνει κανείς άλλος παρέα, μα ντρέπεσαι όταν σε δουν μ αυτούς.
Άλλοτε χαιρόμαστε κι αυτό φαίνεται προς τα έξω με ιστοριούλες κοινωνικές στις οποίες πρωταγωνιστούμε που φτιάξαμε στη σκέψη μας.
Αυτά παθαίνουμε άμα αποτύχαμε ή δεν μας έδωσαν τα εφόδια για υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις.
Εντάξει με χορεψατε ολεσ τώρα τι να κάνω εγώ ζω η πεθαίνω να ξέρω
Θυμάμαι μια φίλη μου στη σχολή... Κάποια μέρα την ρώτησα ποιο είναι το αγαπημένο της βιβλίο. Ήμασταν γύρω στα 22...
Μου απάντησε πως δεν έχει διαβάσει ποτέ της κανένα βιβλίο κι εγώ εξεπλάγην! Της λέω μα είναι δυνατόν να μην έχεις διαβάσει ποτέ κανένα βιβλίο; Και μου λέει ναι.
Εγώ εννοείται είχα διαβάσει πάρα πολλά βιβλία μέχρι τότε. Ωραία της λέω θα σου δώσω ένα βιβλίο εγώ να το διαβάσεις. Και της έδωσα ''Η γυναίκα της Σοφίτας'' της Δημουλίδου που ήξερα ότι είναι πιασάρικο.
Από τότε αυτή η κοπέλα έγινε φαν της συγγραφέως (εγώ δεν είμαι :Ρ), τα αγάπησε και ξεκίνησε να αγοράζει και να διαβάζει βιβλία.
Πιστεύω πως έκανα καλό σε έναν άνθρωπο αν και ποτέ δεν μου το αναγνώρισε.
α εδώ συμφωνώ κατά το μισό.
κι εγώ είχα πράγματα στη ζωή μου που μου τα μάθανε άλλοι αλλά ποτέ δεν τους είπα ότι τους οφείλω κάτι, γιατί ύστερα είδα πως η ευγνωμωσύνη είναι μια έννοια πιό πλατιά, δηλαδή πέι ιτ φόργουορντ που λέει η ταινία, δεν γυρίζει πίσω σε εσένα από το ίδιο το άτομο που ευεργέτησες, ας πούμε. γίνεται ίσως καλό κάρμα, ίσως απλά είναι κάτι δικό σου.
το λοιπόν ότι διάβασε Δημουλίδου και μετά έγινε βιβλιοφάγος, φάση, δεν ξέρω, πρέπει να αποδείξω στον εαυτό μου ότι υπάρχουν και χειρότεροι παραμυθάδες από την κυρία Δημουλίδου; εγώ αυτό βλέπω σαν κίνητρο. προσωπικά κάτι μου βγάζει η περσόνα αυτή, πολύ κυριλέ και υπεράνω.
εγω πχ μικρή διάβαζα ό,τι μου δίνανε δώρο, την αγάπη μου για τα βιβλία μου την έβγαλαν βιώματα, όταν άρχισα να μιλάω με άλλους ανθρώπους τί διαβάζουν. δεν με έχει απασχολήσει ποτέ σαν πρόβλημα. όμως δεν νομίζω να ήμουν σαν την Ρόρι Γκίλμορ ποτέ. !
Τελικά ξετσουτσουνεψατε η όχι
Έχω μελαγχολία με παρανοϊκό ιδεασμο δε θεωρείται πρόβλημα που λύνεται
Το ίδιο είχε γίνει το 90 όπου μια γυναίκα έλεγε ότι είμαι παράνομος μέχρι το 2012 είχε τελειώσει το θέμα κι άρχισαν να πεθαίνουν μέχρι το 2015 που το στησε ο τσιπρασ με Βιάγκρα στον καφέ διεγερτικα κι άλλα Ρωσίδες και άλλα μετά ξέφυγε κ το οργάνωσε ο Μητσοτάκης με τον πουτιν εν τω μεταξύ άλλα λένε σε μένα κι άλλα λένε σε εσάς μέσω του κινητού επίσης δουλεύω κανονικά έχω λεφτά άλλα δεν μου τα δίνουν γίνονται διαφορά στην ελληνική κοινωνία που αν τα μάθετε θα πεθάνετε κι εσείς οι θεραπείες που είχε το νοσοκομείο ήταν δικές μου η μεγάλη θεραπεία είναι αναισθητικό με κορτιζονη για το σαπισμα κι η κορτιζονη για το κυκλοφορικο
Τα κορίτσια ξεπατωθηκαν στο λουτσο άλλα εγώ της πείραξα εννοείται ότι μπορώ να τις θεραπευσουν οι γιατροί κι εγώ να βγω αθώος συντηρούν αυτό το θέμα για να μη βαριέστε αφού δεν δουλεύετε από τη στιγμή που τα κοριτσια είναι καλά κ υπάρχει θεραπεία που την πήρα κι εγώ από εκεί κ πέρα η ευθύνη είναι όλη του τσιπρα μου έδωσε 10 χρόνια ζωησ στο σώμα μου έκαναν διάφορα για να βγάλουν ότι αλήθεια θέλουν
Αν πω ότι ξέρω δε σασ βλέπω καλά πάντως γτ έχει παίξει πολύ κατάχρηση εξουσίας από ολουσ
Μα δεν είπα ότι της σύστησα την πιο αξιόλογη συγγραφέα όλων των εποχών ώστε να ανοίξει το πνεύμα της. Δεν μπορείς ένα παιδί από το Α να το πας στο Ω. Αλλά την έβαλα στον κόσμο των βιβλίων ώστε από εκεί και πέρα να ψάξει μόνη της. Δεν θα μπορούσα να της δώσω Ντοστογιέφσκι πχ γιατί δεν θα τον καταλάβαινε. Ήμουν σίγουρη ότι έπρεπε να της δώσω κάτι πιο ανάλαφρο και πιασάρικο. Πάντως το κόλπο έπιασε. Και είμαι χαρούμενη γι' αυτό. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως άνοιξε τους ορίζοντες της και ποιος ξέρει ίσως κάποτε διαβάσει και Τολστόι. Πάντως ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος όταν τελείωσε την ανάγνωση του βιβλίου και η εμπειρία της. (Όσο για την Δημουλίδου ούτε εγώ είμαι φαν όπως είπα και πολλά χρόνια δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο της γιατί δεν είναι του στυλ μου. Πάντως κι εγώ με αυτήν ξεκίνησα :Ρ)
Είμαι φαντάρος με επιταξανε αμοιβομαι με 13 ευρώ τη μέρα κι ήθελαν τα χωράφια μου και τη δουλειά γενικά γτ έβγαζα πολλά χρήματα όπου θέλουν με πάνε ότι θέλουν με κάνουν υπηρέτησα στρατιώτης και μου είπαν ότι αν υπηρετησεισ μετά ανήκεις στο στρατό δεν ξέρω για λεφτά πάντως έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να ξέρετε
χα χα τέλος καλό, όλα καλά.!
εγώ παίζει να έχω διαβάσει μόνο αποσπάσματα από τα ίντερνετς, είμαι πολύ ελιτίστρια θα έλεγα για τα βιβλία μου και τα τελευταία χρόνια που άρχισα να ξανοίγομαι το μετανιώνω συχνά.
Εμένα αυτό που θέλω είναι να γίνει πολυεθνική για το λάδι το μέλι και το κρασί σε ολεσ ΤΙΣ χώρες κ να βγάλουν λεφτά πολλά να πάρω κι εγώ τα λεφτά που πρέπει