Τώρα που είπα αεροπλανικό, έχω κουταλάκι με το σήμα της παλιάς Ολυμπιακής πάνω. Με αυτό ανακατεύω το φραπέ τον καραβίσιο. Θα σέβεστε.. :p
Printable View
Τώρα που είπα αεροπλανικό, έχω κουταλάκι με το σήμα της παλιάς Ολυμπιακής πάνω. Με αυτό ανακατεύω το φραπέ τον καραβίσιο. Θα σέβεστε.. :p
πφφ βαριέμαι.....
Καθένας μας με τη διαταραχούλα του ουράνιο τόξο.. :) Τι να σου πω, κάνω ότι μπορώ να μην επηρεάζομαι αρνητικά, πες το και άμυνα, δεν ξέρω.. Καθόλου φλατ δεν είμαι, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, προσπαθούμε να μη μένουμε πολύ κάτω όταν αυτό συμβαίνει, ε, και ό,τι καταφέρουμε.. Έχουμε δει και καλύτερες μέρες , έχουμε δει και πολύ πολύ χειρότερες, οπότε θα πω πως είμαστε αρκετά καλά, αν και οι συνθήκες είναι κάπως δύσκολες.. Όχι, δεν παίρνω κάποια αγωγή, τα ´χω σταματήσει αυτά, άσε καλύτερα, δε θέλω.. (Αλλά βέβαια άμα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα δεν το αποκλείω κιόλας να ξαναπροσφύγω σε γιατρούς και φάρμακα)
Παράξενα!! Θα ήθελα να κατέβαινα καμία Θεσσαλονίκη βόλτα αλλά είναι ακριβό το εισιτήριο!
https://youtu.be/IYCH9BqZXoM
Μια εικονα - χιλιες λεξεις - βιντεο;
Γκρίνια: Κάθε μήνα προκύπτουν όλο έξοδα. 100 ευρώ από εδώ, 200 ευρώ από εκεί, πληρωμές βασικές και μη, αγοράζεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και για την καλυτέρευση της επιβίωσης σου και όλο τα περισσευούμενα χρήματα λιγοστεύουν. Σε καλούν απρόσμενα και σου λένε "πλήρωσε αυτό", σου βγήκε φόρος στο άλλο, χρειάζεται να πληρώσεις δόσεις, και τα χρήματα βγαίνουν με το αίμα της ψυχής πλέον και ένα ουφ.
Δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις πλέον για να πληρώνεις και όχι για να το ευχαριστιέσαι.
Το ταξίδι στη Τζαμάικα πότε θα το κάνω;
Το σπίτι στο χωριό πότε θα το πουλήσω;
Όλο χρήματα, χρήματα, χρήματα.
ναι ισχύει αυτό με τα έξοδα είναι πολύ δύσκολο, εγώ αναγκαστικά αργώ να πληρώσω το ρεύμα, διαφορετικά θα μένω με 10 ευρώ
και μέσα σε όλη αυτή την ακρίβεια και την αβεβαιότητα, πρέπει να αισθάνεται υπεύθυνος για την κατάστασή του ο υπάλληλος επειδή πίνει καφέ και τρώει σουβλάκια απ έξω ξερω γω. ακούσαμε μέχρι και ότι μόνο όποιος έχει λεφτά στην άκρη δικαιολογείται να φτιάξει το σπίτι του. οι υπόλοιποι να τον πιούνε κανονικά.
ζούμε καλά
κάπου στα κανάλια κάπως ειπώθηκε με ύφος, "καλά να πάθεις λαουτζίκο"
Ουουφφφφφφ…
αποφασίζουν για εμάς άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.. ο Κούλης τί έχει κάνει; ένα χάρβαρντ τελειώσε, μετά; πολιτική πολιτική κομμα μπλα μπλα. καμιά επαφή με τον σύγχρονο κόσμο. εκτός αν κάνω λάθος.
εγώ είμαι συχνά ζορισμένη οικονομικά όχι όμως σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή μας. είναι τρελή δυσκολία να μη σου φτάνουν τα λεφτά. και πάνω από αυτά να μην σου πάνε καλά κι άλλα πράγματα ως συνέπεια..
Αισθάνομαι πόνο.
Έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά μια μικρή μπαλίτσα και σου μαθαίνει κάθε μέρα, κάθε λεπτό τι είναι αγάπη. Πώς είναι να σαγαπουν χωρίς όρια. Μετά σου κάνει δύο άλλες μικρές μπαλίτσες και αυτές σου επιβεβαιωνουν αυτό που ήδη είδες, ένιωσες. Πως την αγάπη του σκύλου δεν την φτάνει κανείς. Το δόσιμο. Ένα χρόνο. Προσπάθησες. Το είδα. Είδα το πείσμα σου. Σε είδα να πέφτεις και να σηκώνεσαι. Το είδα. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι άλλο. Πλέον δεν πονάς. Αγαπώ σε.