παιζει ρολο τι βιβλια εχεις και ποσο βαριεται ο αλλος μαζι σου
Printable View
Γιατί βάζετε καλούπια στον όρο "αδερφή ψυχή"?
Έτσι, όταν θα σας πλησιάσει δέν θα τον δείτε.
Είναι εντελώς απίθανο να είναι μπετατζής ή λαχειοπόλης?
το διάβασμα ή σ'αρεσει ή δεν σ'αρεσει ... μη το μπερδευετε με επαγγελματα και την παιδεία...
απλά το διαβασμα φέρνει καλλιέργεια...
και σίγουρα παίζει πάντα ρόλο τι διαβάζουμε..
και φλου η αδερφη ψυχή σου σίγουρα διαβαζει...αλλά το δικό σου όνειρο θα βγει!
ναι συμφωνω.......και με κιουρι και με καρι
το διαβασμα δεν ειναι το παν.....αν ο ανθρωπος δεν το χει.... κι ολη την εθνικη βιβλιοθηκη να διαβασει...παλι δεν θα το χει.....αλλα καποια βιβλια ειναι θησαυροι....κι ειναι ωραιο να μπορεις να τα μοιραστεις......
ναι αλλα αν δεν σκεφτεσε θα πρεπει να λειτουργεις με το ενστικτο....και το ενστικτο εχει μνημη.....
μαθαίνεις και από τη ζωή και από τα καλά βιβλία...
σημασία έχεις όμως και πως τα ξεδιπλώνεις όλα αυτά...
και επειδή το παν ειναι να απολαμβάνεις κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα..
δεν γνωρίζω καποιον που δεν τον εκανε πιο καλλιεργημένο το διαβασμα...
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο, δεν το αντέχω! Νιώθω ότι όλα μου πάνε στραβά, νιώθω να μη με γεμίζει σχεδόν τίποτα και νιώθω ότι δεν θα καλυτερέψει τίποτα! Δεν αντέχω άλλο!!!!
ξενοιασιά μια λεξη που ανηκει στα παιδια,αχ κ να ήμουν πάλι παιδι!!!!!!νομίζω οτι ειναι οτι πιο ομορφο, ζεις για το παιχνίδι κανεις περίτρανα όνειρα κ πιστεύεις οτι θα αλλάξεις τον κόσμο κ ολα αυτα σου περναν ανάλαφρα απο το μυαλουδακι τρώγοντας την αβγόφετά σου,ετσι απλα κ ετσι απλα αφήνεις πάλι τις σκέψεις για να σκαρφαλώσεις σε ενα δεντρο ,αυτα τα καλά εχει η αθωότητα δε βασανίζεσαι απλα πιστεύεις κ απλα χαίρεσαι με μια φετα κεικ.....δε χωράν μπερδέματα στην αυλη που παίζεις.....