Αχ.... η τέχνη του σεξ.... πολύ μεγάλο κεφάλαιο..... όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει, λίγοι ξέρουμε τί είναι και ακόμη πιο λίγοι ξέρουμε να την εφαρμόζουμε!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Αχ.... η τέχνη του σεξ.... πολύ μεγάλο κεφάλαιο..... όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει, λίγοι ξέρουμε τί είναι και ακόμη πιο λίγοι ξέρουμε να την εφαρμόζουμε!!!!!!!!!!!!!
Η τέχνη είναι μεγάλο κεφάλαιο, αλλά παίζει ρόλο και η ανθρώπινη ένωση. Όταν είμαστε ερωτευμένες, ο αγαπημένος μας φαντάζει στα μάτια μας ο τέλειος εραστής. Μόλις χωρίσουμε και βρούμε τον επόμενο, ξεθωριάζει ο προηγούμενος, σωστά? Μου έχει τύχει να αναρωτηθώ, μα καλά, τι του βρήκα και έκανα σαν τρελή γι' αυτόν?
Σωστά, αλλά αυτο δεν συμβαίνει μόνο όταν χωρίσεις. Κάποτε συμβαίνει και μέσα στη ίδια την σχέση, όταν αυτή φθείρετε από τον χρονο. Εμένα ο καλύτερός μου εραστής ήταν ένας που είχα σχέση για 2 χρόνια. 2 χρόνια ΤΟ ΤΕΛΙΟ σεξ, χωρίς ανασφάλιες, χωρίς κολλήματα, χωρίς ταμπού κτλ. Τώρα σχεδόν 5 χρόνια μετά τον χωρισμό μας και ακόμα κάπιες φορές σκέφτομαι τις υπέροχες στιγμές ιδωνής που περάσαμε μαζί. Ακόμα και αυτός, αραιά και που με παίρνει τηλέφωνο ή στέλνει μύνημα, γνωστοποιώντας μου έτσι ότι ούτε αυτός ξεχνάει αυτά τα 2 χρόνια που είμασταν μαζί, πως ακόμη και τώρα με σκέφτετε κι ας έχει τόσα χρόνια που χωρίσαμε....
Είμαι σε μεγάλο δύλημα..... Θέλω να στολίσω το σπίτι μου, το δέντρο μου βασικά αλλά
1) αν το στολίσω από τώρα δεν θα με βγάλουνε τρελλή?
2) Αν το αφήσω τέλος του μήνα, δεν θα τρέχω μια με το στόλισμα και μια με τα κεραστικά σας?
3) αν το αφήσω για όταν επιστρέψω απο Αθήνα θα προλάβω να το στολίσω αφού 30 του μήνα έχουμε γιορτή που πρέπει να κάνω κεραστικά για 3 άτομα (γιο, μπαμπά και θεία), 2 Δεκεμβρίου έχω γενέθλια του αδελφού μου και 4 γενέθλια της αδελφής μου, άρα θέλουμε 2 τούρτες, και μετά θα ξεκινήσω ετοιμασίες για τις τούρτες του γιου μου? και αν έχω και παραγγελίες?
Πότε να το στολίσω?
Αν δεν το στολίσω δεν θα έρθει ο Αγιος Βασίλης να μου φέρει δώρο... Ξέρω πως φέτος θα είναι υπερβολικά φτωχός σε σχέση με πέρυσι, αλλά δεν θα μας ξεχάσει κι όλας.... Ειδικά τώρα που θα του φτιάξω εγώ τα μπισκοτάκια του και το ζεστό του γάλα!!! Ομως όπως και να το κάνουμε τον έχω καλομάθει με το δεντράκι κάθε χρόνο, για να μπορεί να αφήσει τα δώρα του από κάτω. ουφφφφφφφφφφφ
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΩΛΙΝΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ.....ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ....ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΛΗ!!!!:bisou::bisou::bisou::bisou:
Τότε άμμα είναι να το κάνω και εγώ αυτό το Σαββατοκυρίακο αν προλάβω μιας και το άλλο θα έχω ετοιμασίες για Αθήνα!!!!!
ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ........ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!
Ακριβώς!!!!! Και εγώ αυτό θέλω, κιας μην ανοίξω την κουρτίνα να φαίνετε το δεντράκι μου!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::bigsmile::bigsmile::bigsmil e::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Κορίτσια, διάβασα τη συζήτησή σας και νομίζω ταιριάζω και στα δυο καίρια και καυτά ζητήματα:
α) έχω τεράστιο στήθος:thumbdown: που μέσα στο 2012 θα φύγει ανεπιστρεπτί
β) και εγω ανυπομονώ να στολίσω το σπιτάκι μου με χριστουγεννιάτικα και έχω βάλει την ίδια ημερομηνία με την ʼβα, 26/11 θα γίνει το φεστιβάλ στολισμών και προετοιμασιών!:thumbup:
Γιώτα, 26/11 θα είμαι εγώ Αθήνα και εσύ θα μου κλειστείς στο σπίτι να στολίζεις? Δεν πας καλά μου φαίνετε!
Να ένας ακόμα λόγος για να έρθω, αν και μόνο που θα σε δω, αρκεί.... φιλάκια
Polinaki, μην μου ανησυχείς, άλλο το ένα , άλλο το άλλο! Δεν πρόκειται να χάσω τη συνάντηση!
Ναταλία μου,και εγώ λυπάμαι απίστευτα τα παιδιά της που μεγαλώνουν μέσα σε κατάσταση παράνοιας,δεν ξέρω πόσο περίεργο θα σου φανεί αλλά ειδικά την μεγάλη κόρη της (είναι 17 τώρα ) την ζηλεύει απίστευτα και όχι τώρα που μεγάλωσε αλλά από μικρό παιδάκι.Μια σταλιά κοριτσάκι είναι κ έχει τύχει μέχρι και να μπω μπροστά στο πατέρα της για να μην φάει ξύλο επειδή αυτός φέρεται σαν παρανοικός και θεωρεί πώς αν χτυπήσει το παιδί ή να το τραβάει από το μαλλιά θα το συμμορφώσει.
Με την αδελφή μου δεν είχα σχέση αντιπαλότητας μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να παντρευτώ ,λες και μέσα σε μία μέρα της γύρισε ο διακόπτης και άρχισε να κάνει διάφορα τρελά.Ο μπαμπάς μου πάντα μου είχε μεγαλύτερη αδυναμία από ότι στα αδέλφια μου,αφού όταν είμαστε μικρότερα ?παρόλο που έχουμε διαφορά ηλικίας ,οι αδελφές μου είναι τώρα 43 κ 42 και εγώ με τον αδελφό μου 34 κ 35 ?όταν ήθελαν κάτι έβαζαν εμένα πάντα να το ζητάω και ποτέ δεν μου έλεγε όχι.Και όταν αυτή ήταν 19-20 όλοι μας την καλύπταμε για να βγαίνει με τον γαμπρό μου κ όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια τους βοηθούσαμε όπως μπορούσαμε.Ο μπαμπάς μου πλήρωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό τις σπουδές μου στην Αθήνα κ αν εξαιρέσεις τους περιορισμούς που είχα για την ώρα εξόδου πχ πάντα ότι ήθελα το είχα.
Ναι η αδελφή μου βρίσκει απέναντί της όλους μας,γιατί πολύ απλά ο τρόπος συμπεριφοράς της είναι απαράδεκτος!Και θεωρεί πως εγώ φταίω για αυτό!Οι γονείς μου ξέρω πως πονάνε απίστευτα με όλο αυτό,μακάρι να μπορούσα να νοικιάσω το σπίτι που μένω ΑΛΛΑ όταν ο μπαμπάς μου το έκτιζε έφτιαξε σε μία μονοκατοικία στον ίδιο όροφο 3 σπίτια ,το δικό μου (105τμ),της αδελφής μου (άλλα 105 ) κ το δικό του κ πατρικό μου (180) με το σκεπτικό πως μια οικογένεια είμαστε θα ζούμε όλοι μαζί με πόρτες ανοικτές ,το οποίο συνέβαινε μέχρι κ την ημέρα που εγώ μετακόμισα δίπλα τους.Ο πατέρας μου απολαμβάνει το γεγονός πως ποτέ δεν κλειδώνει την πόρτα του,πάντα υπάρχει ένα κλειδί επάνω κ όποιος θέλει μπαίνει,αυτή την τακτική είχε και η αδελφή μου ,η οποία μόλις μετακομίσαμε άλλαξε κλειδαριά από το σπίτι της,δεν αφήνει ποτέ την πόρτα της ανοιχτή ακόμα (που συνήθως ήταν ορθάνοιχτη ).Anyway το να νοικιάσω το σπίτι λοιπόν δεν παίζει σαν προοπτική .
Κορίτσια προσπάθησα ειλικρινά να αδιαφορήσω για αυτήν,στην αρχή έκανα τον μαλάκα,μετά καθάριζα όσα αυτή πέταγε δεξιά και αριστερά.Αλλά επί τρία χρόνια έχω ακούσει κ ανεκτεί τα απίστευτα.Και φτάνει η στιγμή που ξαφνικά λες ή θα κάνω μπαμ προς τα μέσα μου ή θα τα κάνω όλα ρημαδιό .Και ειλικρινά τον τελευταίο καιρό με όσα κάνει φτάνω πολύ κοντά στο να τα κάνω όλα ρημαδιό :( δεν ξέρω τι ζητήματα έχει η αδελφή μου,και με τον αδελφό μου κ την νύφη μου επίσης δεν τα πάει καλά,Χάιδω την ανεβάζει,βλάχα την κατεβάζει επειδή είναι από ένα χωριό,η οποία νύφη μου δεν την έχει πειράξει ποτέ. Εδώ ασκέι βέτο αν είναι να φάμε όλοι μαζί σαν οικογένεια ποιος θα παραστεί κ ποιος όχι,και ακόμα κ αν είμαστε όλοι μαζί κάνει μούτρα και μιλάει μόνο στους μισούς.Και έχω προσπαθήσει αμέτρητες φορές να δω τις της φταίει αλλά τίποτα.την έχω ρωτήσει κ άλλοτε τι της έχω κάνει τι πρόβλημα υπάρχει κ το έχω κάνει σε στιγμές πλήρης ηρεμίας και η πάντησή της είναι «δεν θα μου πει κανείς τι θα κάνω στο σπίτι μου,δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ» και άλλα τέτοια?.Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις απαντήσεις σας ,θα προσπαθήσω όσο μπορώ να δείχνω αδιαφορία αλλά μερικές φορές?.μαζεύονται τόσα πολλά που δεν υποφέρονται.Oι γονείς μου πάντως που το έχουμε συζητήσει πολλές φορές λένε πως όλα αυτά γίνονται γιατί ζηλεύει,όπως συγκεκριμένα μου λένε "είναι άρρωστη τι να της κάνουμε"
Και για να ελαφρύνουμε την κατάσταση είδα ότι σήμερα είχαμε βυζοσυζήτηση :D
Λοιπόν πάντα είχα πλούσιο στήθος και σχετικά στητό,με τα πρώτα κιλά που έχασα άρχισε η σχετικά μεγάλη πτώση,μου φαινόταν πολύ χάλια στον καθρέφτη που το έβλεπα και τώρα έχει μικρύνει περίπου 1.5 νούμερο αλλά ίσως επειδή μίκρυνε το μέγεθος δεν μου φαίνεται τόσο πεσμένο κ χάλια όσο στην αρχή.Πριν το χειρ είχα υποσχεθεί στον άνδρα μου πως θα το φτιάξουμε σίγουρα μετά,στην αρχή ήθελα να το κάνω για αυτόν αλλά τώρα το θέλω για εμένα.Πάντα το στήθος μου ήταν από τα δυνατά μου σημεία και νιώθω ψιλοάβολα που «μπήκε» Στην ώρα του σεξ κοριτσάκια μου δεν έχω κανένα πρόβλημα,προτιμώ το τώρα που έχω μικρότερο αλλά δεν κολάω στο να σηκωθώ και να πάω μέχρι το μπάνιο γυμνή,παρά να κομπλάρω όπως πριν που σκεφτόμουν πως είμαι έτσι και πως φαίνομαι γυμνή.Απαπαπαπα χάλια αίσθηση,και υπόψιν ο άνδρας μου δεν έχει δείξει ποτέ το παραμικρό για το αν τον ενοχλούσε το σώμα μου όπως ήταν .Επισης κοριτσάκια μου νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να φοράτε κάποιο σουτιέν στυλ up ή ¾ ,με αυτά τα σουτιέν που καλύπτουν όλο το στέρνο κ «καταπιέζουν» όλο το στήθος εχώ νιώθω πολύ άσχημα και επίσης όσο στητό κ πλούσιο στήθος και αν είχα πάντα φόραγα σουτιέν με μικρή ενίσχυση,πιστεύω πως κάνουν το στήθος μας να φαίνεται πιο ελκυστικό ;) Ψηφίζω ναιιιι σε κάθε επέμβαση που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και πιο όμορφες!και ούτε καν το σκέφτομαι να ξαναμπώ χειρουργείο,νιώθω λες και είναι ρουτίνα το μόνο που ψιλοφοβάμαι είναι τα σημάδια που μένουν μετά και ο παροδικός πόνος της αρχής
Και εγώ στολίζω το σπίτι συνήθως τέλη Νοεμβρίου,αν και φέτος με τόσα που θα πρέπει να πληρώσω στην ΔΕΗ με βλέπω να στολίζω κανονικά και να ανάψω φωτάκια κλπ κατά τα μέσα Δεκεμβρίου!
Ωραια συζητηση!Κ πρωι πρωι!Φαντασου να μπαινατε βραδυ κ για τι αλλο θα γραφατε!Παιδια την τελευτααια φορα που εχασα τα κιλα το στηθος μου ειχε πεσει πολυ.ομως εκανα πολυ στηθος στο γυμναστηριο(για 5 χρονια) κ το στηθος ειχε παλι γεμισει.Οταν το ειπα στη γυμναστρια μου ειπε,γιατι οχι ?Μυς ειναι κ αυτο.θελω να βαλω φωτογραφιες αδυνατη,χοντρη,αδυνανατη,χ� �ντρη κ παι λεγοντας αλλα πρεπει καποιος να μου τις σκαναρει γιατι εγω δεν ξερω κ δεν καταφερνω το γιο μου.Παντως ειναι σιγουρο οτι κανενας αντρας δεν σκεφτεται εκεινη τη στιγμη το πεσμενο στηθος η τη χαλαρωμενη κοιλιτσα.Αντιθετα τα πολλα κιλα τους ενοχλουν οχι μονο στις ιδιαιτερες στιγμες αλλα κ στο δρομο.Ιδιαιτερα αν δουν κ καποια που εχει κιλα να φορα στενα κ να πετανε κρεατα οπως λενε η μινι η εξωπλατα θεωρουν οτι πρεπει να τις συλλαβουνγια προσβολη της αισθητικης τους.
Οσο για το στολισμα εμεις σημερα ειμαστε ολοι με κοντομανικα!τωρα που βραδιασε κανει λιγο ψυχρα.ουτε χαλια εχουμε στρωσει οι περισσοτεροι!Που να στολισουμε χριστουγεννιατικα?Ασε που εγω φτιαχνω κατασκευες απο φυσικο ελατο που οχι μονο δε βρισκω ακομη αλλα κ να βρω μεχρι τα χριστουγεννα θα ξεραθουν κ θα εχει γεμισει ο τοπος ελατοβελονες.Συμφωνω κ με το αγγελουδακι.Πανε οι εποχες που γεμιζαμε ολα τα δεντρα του κηπου κ ολα τα καγκελα κ λαμποκοπουσε ο τοπος ενα μηνα πριν!Τωρα μεσα Δεκεμβρη τα μισα κ την ημερα θα βγαζω κ την μπριζα!
Θα τα πουμε αργοτερα γιατι τωρα παω στη γενικη δοκιμη του θεατρικου γραμματα απο τη φυλακη της Ροζας Λουξεμπουργκ με τη Μαρια Κατσανδρη.Φιλια.....