Άρα δεν με κάνει λιγότερο άξια από τις άλλες κοπέλες αυτό που έγινε;Quote:
φυσικα και την θεωρω δειλια ειτε σωματικη βια ειτε σεξουαλικη....ωστοσο αυτο που περιγραφεις για τον εαυτο σου ειναι πλανη τι σημαινει εισαι βρωμικη; γιατι δεν με ρωτας; εμενα αν σε θεωρω βρωμικη; υποδυεστερη δεν εισαι σε καμια περιπτωση κοιτα κυκνε δεν μπορω να σου πω μην νιωθεις ετσι η μην εισαι αλλιως αυτα που λενε μερικοι τυπου να σαι χαρουμενος να νιωθεις δυνατος μην φοβασαι μια κουβεντα ειναι αν μπορουσαμε να τα κανουμε δεν θα περιμεναμε αυτους να μας το πουνε εγω απλα λεω οτι αυτα που ειπες εσυ πιο πανω ειναι μια πλανη προσεξε αν καποιος δεν σε αποδεχεται γιαυτο το λογο τοε αυτος εχει προβλημα και ειναι φασιστοειδες λοιπον να ξερεις κυκνε και εσυ και εγω ξερεις απο τι υποφερουμε; δεν αποδεχομαστε τον εαυτο μας γιατι να μην σε αποδεχεσαι; τι σημαινει εισαι βρωμικη; δεν κανεις μπανιο; κυκνε αυτα ειναι παρελθον αν ζουσα καο εγω στο παρελθον θα πηγαινα τωρα μονος μου να μλω φυλακη που μαχαιρωσα τον αλλον ...κυκνε εχεις χηλη αυτοεκτιμηση φοβασαι και εισαι ανασφαλης ανθρωπος ΚΑΙ τι εγινε; πες μου ..ειναι ενταξει να τα νιωθεις αυτα απλα να μην σε κανουν δυσλειτουργικη εισαι το αντιθετο απο μενα εγω δςν νιωθω ενοχες και εσυ νιωθεις ενοχη για σενα ε λοιπον σου εχω νεα ολο αυτο που νιωθεις ειναι ψεμα δεν εισαι αυτο που νιωθεις ουτε αυτο που σκεφτεσαι εισαι αυτο που κανεις κυκνε ειναι ενταξει οπως και να σαι δεν εισαι ουτε η καλυτερη ουτε η χειροτερη παντα θα σε αποδεχεται καποιος εκει εξω οχι ολοι οπως δηλαδη συμβαινει με ολους