χαχα τζινοσφραγισμενη τελειο μη σου πω οτι μερικα τα λεω και εγω σε στυλ πλακας φυσικα αλλα εχω ξεστομισει μερικα !
Printable View
χαχα τζινοσφραγισμενη τελειο μη σου πω οτι μερικα τα λεω και εγω σε στυλ πλακας φυσικα αλλα εχω ξεστομισει μερικα !
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα."
η απολυτη μαμαδοατακα ολων των εποχων.
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!το τζινακιον σφραγιστηκε!!!!
Λίλα είδα σήμερα, που έφτιαξε το σύστημα, τη φωτογραφία που είχες βάλει με το τύπου ολόσωμο μαγιώ που φορούσε αυτή με το παχουλό σώμα. Μα καλά αυτή όταν έβαλε αυτό το μαγιώ που κοιτάχτηκε για να δει αν της αρέσει, στον μαγικό καθρέφτη; :lol:
και η σκλεναρικοβα να εισαι τετοιο μαγιο δεν το φορας.
Καλώς το Τζινάκι μας το φρεσκοσφραγισμένο!
Δεν σου κρύβω φιλενάδα ότι ανυπομονούσα για τα καλά σου νέα γιατί μετά από αυτά που είχες περάσει και με την κατάσταση που επικρατεί στα ΙΚΑ δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αλλάζανε και γνώμη! Σε φανταζόμουν μετά κάπως έτσι: ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ :lol:
Πήραμε λοιπόν την πολυπόθητη σφραγίδα, θα πάρουμε και τις ινσουλίνες τριμήνου και όλα καλά! ʼντε βρε καλοτσίμπιτες οι νέες ινσουλίνες! :lol:
Σου κάνω και εγώ μία σφραγίδα δώρο και λέω την σημερινή μέρα 14η Μαίου να την γιορτάζουμε πλέον ως ημέρα της σφραγίδας! :lol:
γεια σας κ απο μενα.Λοιπον με ειδε ο πλαστικος χειρουργος μου την Παρασκευη ο οποιος εκτος το οτι μου ειπε οτι παω τελεια μου ειπε οτι τα μπρατσα μου που εχουν χαλαρωσει οση κολυμβηση κ αν κανω δεν θα σφιξουν..επισης μου ειπε οτι το ιδανικο μου βαρος ειναι στα 85 κιλα κ οχι στα 70 που θελω να φτασω εγω γιατι θα παω λεει μεταβολισμικο σοκ κ θα πεσω κατω..α κ μην ξεχασω..τα μαλλια μου φευγουν τουφες οταν λουζομαι κ οταν χτενιζομαι..αυτα..μακια σας..αργοτερα θα σας επισκευτω παλι
ελα τζινα σου βρηκα μαγιο!
http://www.swimsuitsforall.com/produ...atard-by-Ocean
εγω θα παρω το ροζακι.αν βρω και καποιον να φορεσει το μπλεδακι θα χαρω ιδιαιτερως.
βρεχει γαμωτο. :(
Eli να σου πω την αλήθεια είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου σήμερα γι'αυτό πήρα μαζί μου τις βεβαιώσεις για το διαβήτη, τα χαρτιά από τα 2 τελευταία χειρουργεία που έκανα και την εξέταση του ποδιού μου!!!!!! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να τα δείξω πουθενά. Τελικά θα πάω αύριο να γράψω φάρμακα γιατί εδώ και χρόνια δεν πηγαίνω Δευτέρα γιατί του πέφτει βαριά η τσαγκαροΔευτέρα του γιατρού και γκρινιάζει. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και τις καλοτσίμπιτες ινσουλίνες! :lol: Κι εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω τόση μεγάλη χαρά που θα πάρω τα φάρμακά μου για να τρυπιέμαι όλη μέρα! :lol: :lol:
Καλλιόπη ωραίο το μαγιώ αλλά δεν έχει μπανέλα και είναι κοντό στο μπούτι, εγώ προτιμώ το γονατάτο μήκος! Αυτή που το φοράει είναι τσουπωτή αλλά μια χαρά σφιχτή η άτιμη!
Μαράκι θα το περάσεις αυτό με τα μαλλιά σου, μην πανικοβάλλεσαι, θα αραιώσουν λίγο αλλά θα σταματήσει κάποια στιγμή και θα επανέλθουν.
Ααααχ, έκανα την καφεδιά μου και στρώθηκα!
Τζινάκο μου, τα είδα τα δικαστήρια, αλήθεια σου λέω! Τα είδα! Πρώτα είδα τη σκηνή του δικαστηρίου και μετά βγήκε το τραγούδι σου.
Τι, δε με πιστεύεις; http://www.youtube.com/watch?v=AiYaJo5n5CE
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αύριο το πρωί θα πάω να κόψω τα μαλλιά μου, κοντό καρέ μέχρι το σαγόνι. Ελπίζω να μου τα κάνει όπως θέλω, αν όχι, θα πάρω άδεια από τον εαυτό μου και θα σας γκρινιάξω όταν γυρίσω!
Δείτε πως σχολιάζουν το κούρεμα 2 γυναίκες και 2 άντρες:
Γυναίκα1: "Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα!"
Γυναίκα2: "Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά;"
Γυναίκα1: "Φυσικά, όχι! Είναι τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα να τα κόψω σε αυτό το στυλ αλλά είμαι πολύ στρογγυλοπρόσωπη και δε θα μου πηγαίνουν. Μάλλον είναι καλύτερα να τ'αφήσω ως έχουν".
Γυναίκα2: "Μιλάς σοβαρά; Εγώ το πρόσωπό σου το βρίσκω αξιολάτρευτο. Και θα μπορούσες χωρίς πρόβλημα να κάνεις μία από αυτές τις νεανικές κομμώσεις που είναι αυτή την εποχή της μόδας. Θα είσαι υπέροχη! Θα'θελα κι εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται ο λαιμός μου".
Γυναίκα1: "Μα τι λες χρυσή μου; Εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ένα λαιμό σαν τον δικό σου. Και τι δε θα'κανα για να κρύψω τις ωμοπλάτες μου".
Γυναίκα2: "Καλέ τρελάθηκες; Ξέρω κοπέλες που θα έδιναν ό,τι είχαν και δεν είχαν για ν'αποκτήσουν ωμοπλάτες σαν τις δικές σου. Κοίτα τι ωραία που σου πηγαίνουν όλα τα ρούχα; Κοίτα τα δικά μου χέρια πόσο κοντά είναι; Αν είχα κι εγώ λίγο μεγαλύτερες ωμοπλάτες θα μπορούσα να φοράω ό,τι ρούχο γουστάρω".
Γυναίκα1: "Αχ μη λες σαχλαμάρες και με κάνεις και γελάω! Αφού όλοι οι άνδρες πέφτουν στα πόδια σου! Αχ, πέρασε η ώρα κι έχω αργήσει, πρέπει να σ'αφήσω, τσάο!"
Γυναίκα2: "Γεια σου χρυσή μου!"
Ανδρική συζήτηση:
Ανδρας1: "Κουρεύτηκες;"
Ανδρας2: "Ναι"
αντρεςτι περιμενεις????για να πουν μια κουβεντα πρεπει να κανεις ταμα.
Eli μου, στέκομαι σε κάποιες λέξεις σου, οι οποίες είναι για μένα "κλειδιά". Έκανε θυσίες και αλλαγές στη ζωή του, έπεισε πρώτα εμένα και μετά τους άλλους, δεν πάσχει από κόμπλεξ κατωτερότητας. Αυτά ακριβώς έπρεπε να κάνει, προκειμένου να έχετε το αίσιο τέλος! Από μένα ένα μεγάλο μπράβο στο Γιώργο! Ή που σε λατρεύει ή που ξέρει να παίζει τις καταστάσεις στα δάχτυλά του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πανέξυπνος. Ή και τα δύο μαζί.
Όσο για μένα, δεν είχα μόνο μία τέτοια πονεμένη ιστορία. Δύο μετρώ. Στην πρώτη, που κράτησε χρόνια, προσπάθησε να σπουδάσει. Πήγαμε σε φροντιστήριο, να γραφτεί, ώστε να μάθει τη γλώσσα. Αποτέλεσμα: Εγώ βρήκα δουλειά ως καθηγήτρια, εκείνος κιότεψε και χάσαμε και τα χρήματα της εγγραφής.
Στη δεύτερη, που κράτησε μήνες, πιστεύει πως είναι τόσο έξυπνος, τόσο τέλειος, ώστε δε χρειάζεται να κάνει ούτε μία τόση δα υποχώρηση. Του είχα πει ότι η αγάπη κινεί βουνά. Ότι δεν είναι ντροπή να βελτιώνεσαι, προκειμένου να σταθείς επάξια δίπλα στον αγαπημένο σου. Εγώ, χαζή ήμουν όταν διάβαζα χρηματοοικονομικά, για να σταθώ δίπλα σε κάποιον που ήταν ανώτερός μου; Όχι, απλά ήθελα να είμαι το ιδανικό ταίρι για τον αγαπημένο μου. Εγωισμό και αξιοπρέπεια δείχνει αυτό, όχι χαζομάρα. Χαζομάρα είναι να πιστεύεις ότι χάρη κάνεις σε αυτόν που είσαι δίπλα, ακόμη και αν αυτός είναι πολύ ψηλότερα από σένα.
Για την πρώτη περίπτωση δεν αισθάνομαι θυμό. Ήταν πολύ νέος και είχε κάθε δικαίωμα να υπαναχωρήσει. Για τη δεύτερη, αισθάνομαι. Ακόμη και τώρα, όταν τον συναντώ, βλέπω τον έρωτα στα μάτια του. Με βλέπει και λιώνει, αλλά δεν είχε το σθένος να αλλάξει τίποτε. Αυτός είμαι και αν σου κάνω. Όχι, δε μου κάνεις. Όχι όσο φοράς αυτά τα κουρέλια και τολμάς και με λες ψώνιο, τη στιγμή που ξέρεις πολύ καλά πως δεν το'χω τίποτα να βγω με σπορτέξ και φόρμες. Όχι όσο έχεις πράγματα στην κατοχή σου, που θα έπρεπε να βρίσκονται από καιρό στα σκουπίδια, τη στιγμή που έχεις χρήματα και το ξέρω. Όχι όσο αμολάς τη μία κοτσάνα πίσω από την άλλη και αρνείσαι και να σε διορθώνουν, τη στιγμή που θα έπρεπε να ζεις με ένα λεξικό στο χέρι. Όχι όσο είσαι μια ντροπιαστική παρουσία για οποιαδήποτε φυσιολογική γυναίκα.
Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, είναι φάρος, ενεργοποιεί δυνάμεις ή τουλάχιστον έτσι τον αντιλαμβάνομαι εγώ. Το ευκολότερο είναι να θυματοποιούμαστε και να παριστάνουμε τους κακομοίρηδες, μπας και μας λυπηθεί ο άλλος και μας βάλει στη ζωή του. Ο γάμος δεν είναι ψυχικό. Είναι σοβαρή απόφαση, γι' αυτό και αντιμετωπίζω πλέον με πολύ σκεπτικισμό άτομα που "διαφέρουμε". Γιατί περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι μία στο εκατομμύριο.
αντε αντε.εψαχνα κανενα τοπικ να χαζεψω και ειδα οτι ειμαι member of the day.παει χαλασα και εγω.
εγω πολλες φορες λεω στη κορη μου αμα πιαστει ο σβερκος του πατερα σου να δω πως θα συνενοουμαστεQuote:
Originally posted by lila198621
η συνηθισμενη του απαντηση ειναι να κουναει το κεφαλι!
αλλα μου ειπε μια φιλη οτι οκ αν πιαστει θα σου απανταει κλεινωντας τα ματια η κουνοντας τα φευδια οπως κανει ο δικος της!
υ.γ.
ευτυχως ο γιος εμοιασε στη μαμα και δε βαζει γλωσσα μεσα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by mermaid
εγω πολλες φορες λεω στη κορη μου αμα πιαστει ο σβερκος του πατερα σου να δω πως θα συνενοουμαστεQuote:
Originally posted by lila198621
η συνηθισμενη του απαντηση ειναι να κουναει το κεφαλι!
αλλα μου ειπε μια φιλη οτι οκ αν πιαστει θα σου απανταει κλεινωντας τα ματια η κουνοντας τα φευδια οπως κανει ο δικος της!
υ.γ.
ευτυχως ο γιος εμοιασε στη μαμα και δε βαζει γλωσσα μεσα!
βρε κοριτσακια μου ολη τη μερα σημερα σκεφτομαι το ιδιο πραγμα.το καλοκαιρι θα παω σε ενα γαμο και θα ειναι εκει ο Γ δεν ξερω αν πρεπει να παω.
Όπου Γ ίσον πρώην; Για πείτε και σε μας τις μεταξεταστέες, έστω και με μία σύντομη αναφορά..
Επίσης, ερώτηση κρίσεως. Θέλω σαν τρελή δεύτερο καφέ. Φοβάμαι, όμως, μήπως βρυκολακιάσω. Δε φτάνει το εντεκάωρο που κοιμήθηκα χθες, κοιμήθηκα και ένα διωράκι το μεσημέρι! Μήπως να έκανα έναν ντεκαφεινέ;
σχεδον πρωην καλυτερα παρολιγον νυν
6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Αλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΑΧ
Αυτο το λεει η γιαγια μοοου!!! αχαχαχαχα
Εκλεισα το εισιτιριο μου σημερα!!! Την Πεμπτη φευγω για αλλη γη αλλα μερη!!!
θα μεινουν με το στομα ανοιχτο ναταλια Νο2
ʼβα για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα κάνεις ντεκαφεϊνέ ξενύχτι πιες καλύτερα έναν χυμό.
Λίλα εγώ είμαι της γνώμης να πας, θα είναι και ένα τέστ για τον εαυτό σου.
Wow σου εύχομαι καλό ταξίδι και περιμένουμε να μας πεις τις αντιδράσεις των φίλων σου όταν σε δουν! Και όπως είπαμε, μην ξεχάσεις να έχεις την ταυτότητά σου μαζί! :lol:
6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Αλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΑΧ
Αυτο το λεει η γιαγια μοοου!!! αχαχαχαχα
Εκλεισα το εισιτιριο μου σημερα!!! Την Πεμπτη φευγω για αλλη γη αλλα μερη!!!
ΑΚυρο αλλα καποιος παρακολουθεεειιι!! αχαχαχαχ
"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 168 Επισκέπτες, 14 Μέλη και 1 Invisible Member στο Eating Disorders"
Ακυρο αλλα καποιος παρακολουθεεειιι!! αχαχαχαχ
"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 168 Επισκέπτες, 14 Μέλη και 1 Invisible Member στο Eating Disorders"
Αυτο μονο ηθελα να πω μετα αλλα 2πλοποσταρω!!!!
Λες βρε lila μου??? Βγηκαμε με κατι παλιες συμαθητριες και εν μου ειπαν τιποτα! Μονο η μαμα της μιας μου ειπε καλε πως εχεις αλλα3ει ποσα κιλα εχεις χασει?? και κατι τετοια!
Λίλα, για το γάμο, ας απαντήσουν καλύτερα κοπέλες που γνωρίζουν την ιστορία σου. Από έξω θα σου πω, αν υπάρχει ελπίδα να γίνει νυν, γιατί να μη πας; Επειδή, όμως, ψυλλιάζομαι ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, ας πουν καλύτερα τα κορίτσια.
Όσο για το βρακί, κορίτσια το εφαρμόζω, αλήθεια λέω. Δε θυμάμαι αν μου το είπε η μαμά μου ή άλλος, αλλά ποτέ δε βγαίνω έξω με σκισμένα, λερωμένα, ξεχειλωμένα, γαριασμένα εσώρουχα, γιατί σκέφτομαι και την περίπτωση του νοσοκομείου. Δε θέλω να γελάνε με την τρύπια κάλτσα μου ή με το ξεχειλωμένο βρακί μου.
Wow καμιά φορά οι άνθρωποι ντρέπονται ή νοιώθουν αμήχανα να σου πουν ότι έχεις αδυνατίσει, αυτό δε σημαίνει ότι δε σου φαίνονται τα κιλά που έχεις χάσει. Εμένα μέχρι σήμερα κάποιοι δεν μου έχουν πει τίποτα!
ʼβα εγώ όταν έπαθα περιτονίτιδα, επειδή λίγο πριν είχα τρομερές κρυάδες, φορούσα ένα παλιό νυχτικό, από κάτω το παντελόνι πυτζάμας, πάνω από τη πυτζάμα γκέτες, πάνω από το νυχτικό φλις ζακέτα και παλιά εσώρουχα. Όταν ήρθε η αδερφή μου να με πάρει για να πάμε στο νοσοκομείο δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ όρθια οπότε πήγα σε αυτήν την κατάσταση στο νοσοκομείο!! Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει! Με εξέταζε ο γιατρός κι εγώ προσπαθούσα να κρύψω καμιά γκέτα! :lol:
Τζίιιιναααα..........
http://www.youtube.com/watch?v=EwrcDSJMDac
Αυτό για όσες λένε ότι τους έλειψα στο φόρουμ.. Μήπως είναι καιρός να αλλάξουν γνώμη; :o
Βρε κορίτσια, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν οφείλεται στο ότι ξεκίνησε η Εβδομάδα της Χαράς, δεν ξέρω καν αν συντελούν και οι ωρίτσες ύπνου μου (13 να μη ξεχνιόμαστε), αλλά έχω πολύ καλή διάθεση. Θέλω να χορέψω, να γελάσω, να βγω να ξενυχτήσω..
Εννοείται ότι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ξέρω ότι αύριο, μετά τη δουλειά, έχω μεσημεριάτικα μία υποχρέωση, στην οποία πρέπει να είμαι παραπάνω από ντούρα. ʼει στο καλό πια, δε μπορούμε να συγχρονιστούμε, εγώ και οι επιθυμίες μου..
Ο ουρανός έξω είναι μελανής, η μπόρα κρέμεται ξανά πάνω από το κεφάλι μου. Το μεσημέρι, άρχισε η βροχή και βγήκα στο μπαλκόνι να μυρίσω το βρεγμένο χώμα και τα φύλλα. Μετά τη θάλασσα, είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά. Η βροχή έγινε σύντομα καταιγίδα και ξάπλωσα να διαβάσω. Σύντομα κορυφώθηκε τόσο, ώστε κόπηκε το ρεύμα και είπα και πάλι δεν πειράζει. Τράβηξα στο πλάι την κουρτίνα και χάζευα το θέαμα, μέχρι που αποκοιμήθηκα.
Έχω τόσο καλή διάθεση, ώστε τίποτα δεν τη χαλάει. Μόλις μου τηλεφώνησαν από μία στατιστική υπηρεσία. Προσπαθώ, όταν έχω χρόνο, να βοηθάω και να μη κλείνω το τηλέφωνο. Τι το'θελα; Μου είπαν ότι το κουτάκι με την ηλικία μου έχει "κλείσει" και γι' αυτό θα ήθελαν ένα ΝΕΑΡΟ άτομο να μιλήσουν. Προφανώς δεν τους καλύπτουν άτομα ΜΗ ΝΕΑΡΑ. Μα καλά, δεν τους διδάσκουν τακτ, δεν κάνουν κανένα σεμινάριο, πριν πιάσουν τα τηλέφωνα;
Καλησπέρα Τζινόκοσμε!
Πολύ χάρηκα που θεώρησες το βιβλιάριο σου Τζινάκο :roll::roll::roll:
Τολμώ να πω πως ως ένα σημείο σε καταλαβαίνω για την ασφάλεια αν κ η δική σου περίπτωση πιο σοβαρή κ άμεσα αντιμετωπίσιμη απο την δική μου που εαν είχα ασφάλεια θα έμπαινα αύριο για sleeve!
Τζίιιιινααααααααα................ . Ούου!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=G4Y9G40QdTk
καλως τη σοκολατιτσα!!!!!
Λίλα έχεις πάρει φόρα κατηφόρα!!!!!!!!!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:κορίτσι μου κ απ΄ ότι βλέπω κ στο τόπικ που καταγράφεις τη διατροφή σου είναι σούπερ, 5 γευματα, μικρά λόγω sleeve αλλά κ με τα ενδιάμεσα, μπράβο για την αλλάγη στον τρόπο σκέψης!
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σοκολατιτσα μου.η sleeve με εχει βοηθησει παρα πολυ ομως και εγω μεχρι στιγμης τουλαχιστον εχω κλειδωσει εξω απο τη ζωη μου τις παλιες κακες μου συνηθειες.
Καλησπέρα Σοκολατίτσα. Για το βιβλιάριο να σου πω έχω την εντύπωση ότι θα μου παρέχουν μόνο τα φάρμακα και δεν θα έχω πλήρη ασφάλιση. Δεν ξέρω, θα ρωτήσω αύριο. Πάντως είναι μεγάλο πρόβλημα να είσαι ανασφάλιστος και για σένα τώρα ακόμα μεγαλύτερο αφού θέλεις να κάνεις την επέμβαση. Εύχομαι να βρεις σύντομα δουλειά για να μπορέσεις να ασφαλιστείς και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.
Καλά κάνεις κ εύχομαι έτσι να συνεχίσεις
Πάω να ετοιμάσω το βραδινό μου!