Quote:
Originally posted by Ava
Κατά τα άλλα, χθες είδα, μετά από πολύ καιρό, ένα πάρα πολύ τρομακτικό θρίλερ. Ινσέντιο λέγεται και οι φοβητσιάρες καλύτερα να μην το πλησιάσουν. Ήμουν κουκουλωμένη με την κουβέρτα και κόντευα να τα κάνω πάνω μου. Όταν τέλειωσε και ξάπλωσα γύριζα συνέχεια και κοιτούσα το παράθυρο, μήπως δω καμία φάτσα κολλημένη στο τζάμι, να κοιτάει μέσα. Ωραίος ύπνος!! Και σα να μην έφτανε αυτό, μετά άρχισα να θυμάμαι προηγούμενες τρομακτικές ταινίες. ʼρχισα να φοβάμαι μήπως κρύβεται άλλη φάτσα κάτω από το κρεβάτι (Έκτη Αίσθηση)... ʼλλη φάτσα μέσα στη ντουλάπα (Η Κατάρα)... Μετά θέλησα να πάω στο μπάνιο και μεσολαβεί καθρέφτης. Πήγα τρέχοντας, με το κεφάλι στραμμένο στην αντίθετη κατεύθυνση (Mirrors). ʼνοιξα πρώτα το φως, μετά την πόρτα και έκανα τη δουλειά μου, αποφεύγοντας να κοιτάω τη μπανιέρα (Η Λάμψη). Ωραίο βράδυ, βρε κορίτσια! Να το επαναλάβω!
Καλά, είσαι απίστευτη!! Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Είναι φοβερό το πως συνδύασες κάθε γωνιά του σπιτιού σου και με ένα θρίλλερ. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσεις να βλέπεις θρίλλερ μήπως και κοιμηθείς ήσυχα το βράδυ; χιχιχιχιχι