Αυτή τη συγκεκριμένη προσπάθεια την κάνω για τη Ναταλία μου:
http://3.bp.blogspot.com/_X9MViSQcjW...is_647_368.jpg
Printable View
Στη ζυγαρια ειπες θα ανεβεις οικειοθελως!Μη μου μιλας για κοτοσουπα τρελλαινομαι!ειναι απο τα λιγα φαγητα που μπορω να φαω κ κρυο!Αν ειναι κ απο γρια κοττα και δη και αλανιαρα!Κολαση!
Ααααα, κάτι κατάφερα! Τώρα μένει να δω πώς θα τη μεταφέρω αυτούσια κάτω από το κείμενό μου.
Αναφέρεσαι σε κάτι, κυρία μου?
Τι να πρωτοδω? Γριά? Κότα? Αλανιάρα? :o :o :o :o :lol: :D
Αβα πας στο τελευταιο ποστ κ πατας ποστ ριπλει.γραφεις οτι θες κ μετα πας κατω που λεει επιλογη αρχειου .Επιλεγεις οτι θες κ το στελνεις .Αν θες σε παιρνω τηλ να το κανουμε μαζι οπως το εκανε η Ναταλια με εμενα.
Ναι μου άρεσαν αυτά τα εορταστικά ποτήρια, έχουν μια γκλαμουριά, είναι και το μεθυσμένο ποντίκι, αχχχ έρχονται γιορτές και θα το κάψουμε!Quote:
Originally posted by Ava
Lidal, πονηρούλα μου εσύ.. Εορταστικά ποτήρια, βλέπω... Μας κοτσάρισες και το ποντίκι για να μας παραπλανήσεις, αλλά δεν μας ξεγελάς! Η καρδούλες πάντως είναι το σήμα κατατεθέν σου! Αν ήμουν ένα από τα παιδιά σου, δεν θα σε είχα αφήσει σε χλωρό κλαρί! Ακόμη και στον ύπνο σου θα ερχόμουν και θα σου ψυθίριζα στο αυτί "έλα μανούλα, έλα να στολίσουμε, σε παρακαλώωωωωω". Εσύ, επηρρεασμένη από την υπνοπαιδεία, θα ξυπνούσες το πρωί και θα έλεγες, μπα, τι μου ήρθε τώρα, αφού αποφάσισα να στολίσω το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη!
Ναι, αν σε είχα παιδί κι ερχόσουν κάθε βράδυ να μου ψιθυρίζεις στο αυτί, στο ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!
Ευχαριστώ Γλαύκη μου!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Λιντα μπραβο για το χαμενο 2κιλο!!Μην ψαξεις να το βρεις τα Χριστουγεννα......:bisou::bisou:
Ελπίζω να χάσω και μερικά ακόμα δίκιλα μέχρι τα Χριστούγεννα για να μπορέσω να πάρω πίσω μόνο ένα τελικά!!
Γεια σας κοριτσάκια και καλό μας Σαββατοκύριακο!
ʼβα μου έβαλες ιδέα για το θρίλερ (να το πάρω σήμερα να το δω με τον άντρα μου το βράδυ ή θα με πλακώσει στο ξύλο???).
Ωραία είναι που έχει κρύο σήμερα, είναι μόνο για τζάκι και χουχούλιασμα και φυσικά για λιχουδιές!!!!!!
Είπαμε δίαιτα από Δευτέρα!!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αν θες σε παιρνω τηλ να το κανουμε μαζι οπως το εκανε η Ναταλια με εμενα.
:thumbdown: Tη σιχαίνομαι αυτήν την πρόταση!Quote:
Originally posted by lidal
Είπαμε δίαιτα από Δευτέρα!!
Σ'ευχαριστώ πολύ,Αβουλίνι μου!Quote:
Originally posted by Ava
Η αλήθεια είναι πως επιβάλλεται κάποια στιγμή ν'αξιωθώ
να δω το Παρισάκι μου και τη disneyland Χριστουγγενημένα!
Αν ακόμα δεν τα καταφέρνεις με τις εικόνες,τηλ. μου να το κάνουμε παρέα κι ο Θεός μετά βοηθός!
Ήδη με το που έμαθες να βάζεις τραγούδια άνοιξες νέο κεφάλαιο στον εκάστοτε Καρουζελόκοσμο.
Ελπίζω να μη λέω αργότερα "έβαλα τα χεράκια μου κι έβγαλα τα ματάκια μου".Κόσμια ε;Όπως εγώ! :smilegrin:
Κάποιες έχουν πέσει με τα μούτρα στην καθαριότητα και τον εορταστικό στολισμό;
Ελπίζω τουλάχιστον πέρα από τα κλασσικά χαλιά σας να έχετε φροντίσει για το μουσικό
που θα μπάσει ακόμα περισσότερο στο κλίμα και θα κάνει πιο ευχάριστη την όλη διαδικασία!
Δε φαντάζομαι να το πήρατε ξεροσφύρι!Εγώ ασφαλώς δε θα στολίσω.Ούτε καν μένω στο σπίτι μου
πόσο μάλλον να στολίσω λες και μου περισσεύει ο χρόνος.Ίσως μόνο εδώ λίγο στο πατρικό αν έχει διάθεση το Ντουλί.
Ούτως ή άλλως το σπίτι μου κατηγορήθηκε ως Χριστουγεννιάτικο,ως παιδικός σταθμός κλπ.Αγγελάκια έχουμε μόνιμα,
τα αστέρια ν'ανάψω και το πήρε το εορταστικό του κλίμα.Δεν ξέρω αν έχω καμιά φωτογραφία απ'εκείνο το στολισμό να σας δείξω.
Μπα...Μόλις έψαξα όλους τους φακέλους και μετά θυμήθηκα.Ήταν στο λάπτοπ που μου έκλεψαν και μη σωσμένες.Κρίμα...
Παρένθεση:εννοείται πως περιμένω φωτογραφίες των αγαπημένων σας στολισμένων γωνιών μόλις τις διακοσμήσετε!
Πωλινάκι μου,να'ναι καλά η αναζήτηση που και καλά θυμάσαι τι είπα,ποιά μέρα κι ακριβές λεπτό!Χάιντε!
Ευχαριστώ ωστόσο που με έβγαλες από τον κόπο να τα ξαναγράφω.Πετυχημένο αυτό που είπε η Ελπιλουλού μου ε;
Όσο για το ανάποδο δέντρο που σου άρεσε(τι άλλο θα άρεζε άλλωστε στον ανάποδο άνθρωπο που φτιάχνει ανάποδες τούρτες;)
αν δεν κάνω λάθος είναι απλά θέμα κατάλληλης βάσης.Έχω δει τα τελευταία χρόνια πολλά τέτοια δέντρα.Σίγουρα μπορείς να έχεις κι εσύ!
Να ευχηθώ καλές μοναχικές,ήρεμες στιγμές στο Γιωτουλίνι μου.Ξέρω πως η έναρξη των χαμόγελων
θ'αρχίσει με τον τελευταίο κόκο σκόνης να φεύγει από το προσκήνιο,εκεί μαζί με τον αναστεναγμό
της ανακούφισης μετά το μπάνιο.Γλυκόπικρη αίσθηση και καταλαβαίνω απόλυτα κάθε σκέψη,που σου περνά
από το νου.Χαρά μας να ελαφρύνουμε στο κατά δύναμιν την καθημερινότητα των ανήμπορων μανούλων μας
ωστόσο κι η δική μας ανάγκη για προσωπικό χώρο και χρόνο απόλυτης σιγής από βογγητά πόνου και κλητικές προσφωνήσεις
του ονόματος μας επιτακτική,όσο κι αν ντύνεται με έγνοια του τι κάνουν αυτόν τον χρόνο χωρίς εμάς.Αχ...Πού είναι τ'ανέμελα χρόνια;
Με γειά τα παπουτσάκια,Μις Ζάρα!Παντελόνι πήραμε,ποιό είναι το επόμενο είδος που βάλατε στο μάτι,σούπερ στυλίστρια;
Καλοφόρετα και να σε πάνε σε όμορφα μέρη:από την πιο ζεστή αγκαλιά μέχρι τον πιο μακρινό ονειρεμένο προορισμό!
Κατερινάκι μου,πολύ θετικές οι εντυπώσεις από το ραντεβού με τον πλαστικό σου!Ήμουν σίγουρη πως δε θα ήταν φοβερό
το πρόβλημα.Ίσως καλό θα ήταν να σκεφτείς αν θα το κάνεις τώρα ή μετά τη δεύτερη σου με το καλό εγκυμοσύνη.
Τι τυχερή που είσαι που με τον α' ή β' τρόπο θα το κάνεις τζάμπα!Αν κάποτε ξημερώσει και για μένα η μέρα αυτή
θα μου δώσετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες,που συλλέξατε κορίτσια.Αν βέβαια δεν είμαι ένα βήμα πριν τον τάφο
κι απένταρη φυσικά!Ειδικά στήθος και κοιλιά ούτε μπορώ να τα φανταστώ αλλιώς!Την κοιλιά μου ούτε τη θυμάμαι ευθεία
χωρίς δίπλες-τρίπλες!Το στήθος θυμάμαι που ήμουν μικρή και το πατίκωνα να μη φαίνεται,που ντρεπόμουν και τώρα μιλάμε
για μαχαίρια και πόνο κι ένα σωρό τσαχπινιές κάπως να βελτιωθεί...Αχ...στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα...
Η Αβοθριλερπεριγραφή όλα τα λεφτά!Τι μαζοχισμός όμως απ'τη μιά να φοβάσαι κι απ'την άλλη να τρελαίνεσαι να τα βλέπεις!
ʼμα έχεις κανένα πραγματικά καλό,φέρ'το όταν έρθεις να το βάλουμε στο home cinema να το ευχαριστηθούμε!
Μήνες έχω να δω ταινία στο σπίτι(αλλά και cinema με την εξαίρεση τις προάλλες του Γούντυ στο Παρισάκι μου!)
Παλιά δεν υπήρχε ταινία στο filmnet και στο video club να μην είχα δει!Ακόμα έχω κάμποσες κούτες από τότε κιόλας,που τις έγραφα
για να τις δω αργότερα,που με περιμένουν...Αναμνήσεις κι αυτές της εσώκλειστης σχέσης μου με τη λατρεία μου.Νομίζω
γι'αυτό τις έκοψα τις ταινίες.Επειδή με παρέπεμπαν σ'εκείνον που τον μύησα σ'αυτές αλλά και στα προ εκείνου χρόνια
όταν τζανκ με ταινίες ήταν η δική μου παρέα στις βραδυνές εξόδους των άλλων,η ψευδαίσθηση δραπέτευσης από τη ζωή μου,
οι εμπειρίες κι οι έρωτες των πρωταγωνιστών,που μου έδιναν ελπίδα πως κάποτε θα τα ζήσω κι η ίδια,το απόλυτο παραμύθιασμα!
Α!Και το σκουφάκι σου να το φοράς κι ό,τι άλλο γουστάρεις και να ζυγίζεσαι μόνο για την περιέργεια σου και τέρμα η καταπίεση!ʼμαν πια!
Εντωμεταξύ χθες ήταν έντεκα εντεκάτου του έντεκα κι ήθελα το πρωί στις έντεκα κι έντεκα να έγραφα μια λέξη έστω εδώ
να πάγωνε στο χρόνο η στιγμή εκείνη.Δυστυχώς ήμουν στους δρόμους και δεν τα κατάφερα,αποζημειώθηκα όμως
από την τύχη μου όταν στο βραδυνό εισιτήριο επιστροφής(όπου φυσικά αναγράφεται η εν λόγω ημερομηνία)
μου δόθηκε η θέση 11!Αν θυμάμαι καλά πρέπει τελικά να έζησα εκείνη τη στιγμή παρέα με τη Γλαύκη στο τηλ.
όσο περίμενα στο κρύο και τη βροχή την Πέννυ να με πάρει να πάμε να δούμε το μωρό μου!Επίσης(παρένθεση)
Γλαύκη μου πήρες και την παρθενιά του να οδηγώ και να μιλώ στο τηλ τις προάλλες που είχα πάει με το Ντουλί στη θάλασσα!
Θα μας τα πάρεις όλα στο τέλος,άτιμη Καλαματιανή!Εσείς τι κάνατε εκείνο το λεπτό;Ελπίζω να μην μπουρδουκλώθηκε στο χρόνο!
Και τώρα να σας πω για τον έρωτα μου!Η πολύμηνη αναμονή άξιζε κάθε δευτερόλεπτο της και η πραγματικότητα ξεπέρασε
κάθε προσδοκία και σκονάκι από πρώτες πληροφορίες του internet.Το μωρό μου μ'έκανε να νιώσω για πρώτη φορά
μετά από πολύ καιρό ευτυχισμένη!Είναι βέβαια ακριβούλικο και δε συγκαταλέγεται στις επιλογές της λογικής,αλλά έλα που ερωτεύεται
η καρδιά και όχι το μυαλό μας!Νομίζω θα το ονομάσω Υάκινθο,που ήταν γνωστός ωραίος νέος και γκέυ καθώς έχει γυναικεία ομορφιά!
Βρήκα το Ναταλί σεντάν μου,το αυτοκίνητο που μήνες έψαχνα!Μόλις παραδόθηκε στην αντιπροσωπεία,μόλις επελευθερώθηκε
το ντίζελ σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα κι εγώ μόλις είχα πρώτο ραντεβού με τη Lancia new Υpsilon μου!Τη θέλω για την ομορφιά της
(το ομολογώ)κι εκείνη μου στήθηκε στη βιτρίνα και μου έδωσε τιμή για να γίνει δική μου!Κλασσική σχέση άντρα-γυναίκας!
Μάλιστα μου διευκρίνησε τι κάνει για τι ποσό.Φυσικά εγώ τα θέλω όλα της να μου τα δώσει,αλλά θα δούμε τι τελικά θα μπορέσω να πάρω.
Ήδη την είχα ετοιμάσει,τι ζάντες θα φοράει,τι χρώμα θα έχει,στην ιστοσελίδα της Lancia,αλλά τον εσωτερικό της πλούτο πρώτη φορά
τον είδα και μ'ενθουσίασε!Μπορεί άλλα αυτοκίνητα να είναι πιο οικονομικά,πιο αξιόπιστα,να έχουν περισσότερα προσόντα,
αλλά είναι απλά σιδερικά να κάνεις τη δουλειά σου!Εδώ μιλάμε για έρωτα!Να μπαίνεις μέσα και να πιάνει ουρανό η διάθεση!
Να σε τυλίγει η ομορφιά σ'όλο της το στυλάτο!Όσο γυναίκα δε νιώθεις εσύ να είναι το αυτοκίνητο σου!Μήπως της ταιριάζει το Υακίνθη
περισσότερο;Δεν ξέρω...θα το σκεφτώ για τα βαφτίσια...Δεσμεύομαι από το Υ που έχει σχηματισμένο και στα καθίσματα της αλλιώς
θα την έβγαζα Nadine!Ήδη ονειρεύομαι ν'ακούω τα αγαπημένα μου τραγούδια όσο είμαι μέσα της και να βολτάρουμε στο απόλυτο πουθενά!
Αχ...Επανέρχομαι τώρα να συνεχίσω τη γενική καθαριότητα που ξεκίνησα στην κουζίνα μετά τη μερική ανακαίνιση της-
λυπηθείτε με ελεύθερα!Θα τα πούμε και το βραδάκι λογικά,αν τα χέρια μου είναι σε θέση να χορέψουν στο πληκτρολόγιο...
Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο Σαββάτου κι όσοι βγείτε να του δώσετε να καταλάβει και για μας,τις χαρωπές εργάτριες της λάντζας!
Φιλάκιααααααααααααααααααα αααα
Κι αφού βιάζεστε να Χριστουγεννιάσει,θα μας μπάσω ακόμα περισσότερο στο κλίμα με νέα αλλαγή τίτλου!
Αυτήν τη φορά θα κινηθώ κάπως εγωκεντρικά,αλλά είμαι σίγουρη πως θα μου το επιτρέψετε καθώς θα γίνετε οι Ναταλένιες μου!
Πώς λέγονται τα Χριστούγεννα στα Ιταλικά; NATALE !
Kι ασφαλώς με τον τίτλο αυτό θα κλείσει το 2011 για να υποδεχτούμε με ολόφρεσκο το 2012!
Πολύ χαίρομαι!Ήδη νιώθω τσατσά με τα πανέμορφα κορίτσια μου!Κάτι ήξερε που με φώναζε madame Ortance η λατρεία μου!
--->Zorba the Greek
Nα μας ζησει!Να μας ζησει!Καλοριζικο!Να ειμαστε ολες ζεστες,λαμπερες κ ευτυχισμενες σαν τα Χριστουγεννα!Κ απο δω κ περα δεν θα λεω η προεδρος θα λεω η Μανταμ!
πάλι αλλάξαμε όνομα? Εγώ παντος προτιμώ το καρουζελ...