Το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι και να μη σκέφτομαι. ...
Printable View
Το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι και να μη σκέφτομαι. ...
παλευω με θεους και δαιμονες...
Καλά γέλα εσύ... όταν θα έρθει η μέρα που θα τρέφεσαι μόνο με κρουασάν ή το πολύ πολύ καμιά τυρόπιτα για να κάνεις οικονομίες, δε θα γελάς.
οποτε γραφω στο φορουμ ειμαι πολυ χαλια
Φοβισμένη... Και η μητέρα μου και η γάτα μου κοιμούνται κι αυτή η σιωπή με τρομάζει κι ας ακούω μουσική κατά διαστήματα...
Δεν ξύπνησα με καλή διάθεση σήμερα... Πήρα τον γιατρό αλλά έχει τηλεφωνητή... Θα περιμένω να με πάρει πίσω...
Μα γιατί; Καλή δεν είναι και η σιωπή; Με ηρεμεί και την αποζητώ συχνά.
Είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί τηλεφωνικά;
Επίσης, αυτή τη θαυμάσια εποχή δεν επιδρά πάνω σου; Εγώ νιώθω πολύ όμορφα τώρα που οι μέρες έχουν μικρύνει τόσο. Είναι και όλη η αλλαγή στη φύση που έχει πλέον δρομολογηθεί, το φως στον ουρανό είναι διαφορετικό, υπάρχει μια θαλπωρή.
Δεν ξέρω... Μερικές φορές με τρομάζει η σιωπή...
Όχι, δεν μπορεί ν' αντιμετωπιστεί τηλεφωνικά αλλά πήρα για να κλείσουμε ραντεβού και να δούμε πως μπορώ να βοηθηθώ... Θα πάω αύριο, μακάρι να γίνει κάτι...
Κι εμένα μ' αρέσει τώρα που δεν έχει την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού αλλά πολύ όμορφα δύσκολα να νιώσω, δεν μ' αφήνει η κατάθλιψη... Έχω πολλά χρόνια να νιώσω πολύ όμορφα...
εχω αγχος..
αυριο θα ειναι η τελευταια συνεδρια με τη ψυχολογο.κατα 99% σταματαμε.αυριο θα κανουμε την αποτιμηση μας...
Όχι ,ρε δεν θα με κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι .Θα τους βάλω στην άκρη και θα ζήσω όπως θέλω.
Προβληματισμός και απογνωση..
Έλπιζω να μην αργήσουν πολύ να έρθουν οι καλύτερες μέρες. Δεν αντέχω άλλο αυτά τα καταθλιπτικά συμπτώματα, με κάνουν να χάνω το κουράγιο μου γμτ..
Μα τι όμορφος που είναι αυτός ο μήνας! Αλλάζει και η ώρα σε λίγες μέρες. Οι νύχτες μακραίνουν γρήγορα πλέον, το φθινόπωρο είναι παρόν με τις δυνατές πρωινές ψύχρες του και τα φανταχτερά χρώματά του, όλο θαλπωρή στο γλυκό φως του ήλιου. Νιώθω τις «μπαταρίες» μου να γεμίζουν, είναι πανέμορφο το αίσθημα.
Κούραση. Ειναι 23:22 και εχω πολύ διαβασμα μπροστά μου αλλα δεν αντεχω αλλο....
Καλα αισθενομαι , γιατι ρωτατε, ειδε κανεις τις ακτινογραφιες μου ?