-
Καλορίζικος ο Υάκινθος!! Καλοτάξιδος!! Μακάρι να κατευθύνει με το αστραφτερό του τιμόνι τη ζωή σου στα μονοπάτια που επιθυμείς...
Υάκινθος είναι το παιδί, φτυστός. Μα ακριβώς! Σαν θυληπρεπής, κοκέτης και στυλάτος άντρας! Με τα λούσα του, τα αρώματά του, με τη φιτέτσα του. Έχεις και Υάκινθο, πάμε μια βόλτα? Εννοείται ότι περιμένω παραλιακή βόλτα, με τον Υάκινθο να μισοκλείνει το δεξί του ματάκι κι εμένα στη θέση της συνοδηγού να ρουφάω άπληστα τη θάλασσα!
Buon natale!!! Και buon και natale!
http://www.youtube.com/watch?v=KDFxlLZRdgw
Εμπνευσμένος και αυτός ο τίτλος! Φίλη Τσατσά, Μαντάμ Ναταλί, έπεσες διάνα, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Πάντα είχα τη φαντασίωση της πορνείας.. Και σεξ και χρήματα... Δεν είναι κι άσχημα!
Όσο για το χριστουγεννιάτικο περίβλημα, δεν αντέχω άλλο, καταρρέω! Κατακουράστηκα. Με έπιασε μια υπερδιέγερση και κάνω δουλειές και τελειωμό δεν έχω. Τα μεταξωτά βρακιά, απαιτούν και κάτι άλλο να το έχεις επιδέξιο. Για να στρώσω τα χριστουγεννιάτικα σεμέν μου, έπρεπε να βγάλω, να πλύνω και να σιδερώσω τα άλλα. Καθαρίζω, τρίβω, πλένω, σιδερώνω και στολίζω. Οι λάμψεις των κεριών πρέπει να αντανακλώνται σε καλογυαλισμένες επιφάνειες και όχι να χαλαρώνεις, παρατηρώντας τα μόρια της σκόνης να αιωρούνται. Από δουλειές τέλος! Έβαλα μόλις την κότα να βράσει για την κοτόσουπα Νο 2. Πρέπει να προνοήσω, να έχω φαγάκι και για τη Δευτέρα. Από στολισμό μου έμεινε το δέντρο, το οποίο θα γίνει σήμερα. Από συμπεριφορά, όλο και χειροτερεύω... Έξι μελομακάρονα έφαγα σήμερα... Πήγα το πρωί στο φούρνο και τα είδα μπροστά μου και γυάλισε το μάτι μου! Πήρα δέκα, για το καλό και για να τα δοκιμάσω. Έφαγα τα έξι, τα τέσσερα τα στόλισα σε πιατελίτσα. Σύντομα θα είναι παρελθόν! Για να ολοκληρωθεί η αμαρτία, το βράδυ, μόλις τελειώσει και το δέντρο, θα καθήσω στο σαλόνι με το φως των κεριών, των λαμπιονιών και των λοιπών φωτεινών διακοσμήσεων, θα βάλω ένα ποτάκι και θα το πιω στην υγειά σας!
Υ.Γ. Το μάθημα ιντερνετικής θα το καθορίσεις εσύ Ναταλία μου. Διάλεξε ένα απογευματάκι, που θα έχεις χρόνο και διάθεση και η μαθήτριά σου θα σε περιμένει. Σε προειδοποιώ ότι είμαι λιγάκι μπουμπούνας και ίσως σε ταλαιπωρήσω. Αν, πάλι, δεν προλαβαίνεις, θα έρθω εγώ εκεί και θα μου δείξεις από κοντά. Αυτό σαν απειλή ακούγεται, αλλά δεν το εννοούσα έτσι..
-
Καλοριζικο κ καλοταξιδο κ το καινουργιο τουτου!Θελουμε ολες τις λςπτομερειες χρωμα κλπ.Υακινθη να το πεις.Παντα μου αρεσε αυτο το ονομα.Η μανταμ Ναταλι με την Υακινθη της....
-
Αβα μηπως να τσακωθουμε για το ονομα του αυτοκινητου?Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα....Οσο για το καθαρισμα αγαπη μου τι να σου κανω?ολες θα το περασουμε.Εγω να πω του στραβου το δικιο κανω μονο οτι βλεπει η πεθερα.Τα υπολοιπα η κοπελλα που εχω για το σπιτι.Μαλιστα σκεφτομουν οτι πρεπει να παμε κ στο σπιτι του χωριου αφου εχουμε να παμε απο τον Αυγουστο.
Μανταμ Ναταλι τι υπονοειτε με το πιο πανω ποστ!Οτι σας παιδεψα κ δεν ηταν τοσο καλο για εσας οσο για μενα?Ειμαι μπουμπουνας δεν τα παιρνω με την πρωτη κ θελω να μου το ξαναδειξεις!Το ξερεις το ανεκδοτο?
-
Το αμαξάκι φαίνεται αλλιώς στα μάτια της καθεμιάς. Εμένα μου φαίνεται αγοράκι, και μάλιστα θυληπρεπές, εσένα κοριτσάκι. Πάντως τη θηλυκότητα την έχει, σε αυτό συμφωνούμε, οπότε γιατί να μαλώσουμε χαρά μου?
Παίρνω βαθιά ανάσα... Ετοιμάζομαι.... Ορμάω! Πάω να φτιάξω δέντρο. Θα σας πω μετά λεπτομερώς το πώς έγινε!!!
Αύριο θέλω να ξυπνήσω και να μην έχω να κάνω τίποτα και μάλλον θα τα καταφέρω.
-
Ναταλία μου, η Lancia Ypsilon είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή ς εμφάνισης αυτοκίνητο, επιβραβεύω την επιλογή σου! καλοτάξιδο, με μουσικές στο cd player που θα σε ταξιδεύουν και αυτές, με ανοιχτά παράθυρα να παίρνει ο αέρας τα μαλλιά σου και τις στεναχώριες..
Από το μέτωπο της φασίνας , εκτός από την κρεβατοκάμαρα, σειρά πήραν καθιστικό και τραπεζαρία, πλύθηκαν ,σιδερώθηκαν και μπήκαν κουρτίνες και ρόμαν, ξεμεσιάστηκα.... Αλλά έχει μια εσωτερική κάθαρση η φασίνα, μαζί με τη σκόνη και τη βρωμιά , φεύγουν και τα μέσα μας τοξικά συναισθήματα...Αύριο κουζίνα και υπόλοιπα χαλιά!
Και μετά αρχίζουν οι προσκλήσεις για σουαρέ! Εχω να δεχτώ φίλους στο σπίτι μου πάνω από τρεις μήνες και μου έλειψε η κουβεντούλα με ζεστές σοκολάτες και χαλαρή διάθεση..
-
Φασίνα κι εσύ, Γιώτα μου?
Καταραμένη φασίνα! Κατά καιρούς με πιάνουν κρίσεις ταυτότητας και ζήλειας, γιατί δεν είμαι νοικοκυρά στο σπίτι μου. Βρίζω μέσα από τα δόντια μου τα πρωινά, που σηκώνομαι από το ωραίο μου κρεβατάκι, αποχωρίζομαι τις πυζαμούλες μου και τις παντοφλίτσες μου και βγαίνω μέσα στο κρύο, στον καύσωνα, αναλόγως. Σκέφτομαι πόσο όμορφα θα ήταν αν καθόμουν στο σπιτάκι μου, να χουχουλιάζω, αντί να είμαι κάπου αλλού. Λοιπόν, το τελευταίο διήμερο άλλαξα γνώμη. Αν είναι να βασανίζομαι έτσι σε καθημερινή βάση, να λείπει το βύσσινο.. Τουλάχιστον τώρα έχω μια δικαιολογία, για την ακαταστασία μου. Αν σας πω ότι πονάνε οι καρποί μου από τις χοντροδουλειές, θα με πιστέψετε?
-
Ναταλάκι μου δε παιζεσαι! ΥΑΚΙΝΘΟΣ! ΓΚΕΥ κιολας! Χαχαχαχα!!! Καλοτάξιδο να κάνεις πολλές πολλές βόλτες και πολλές πολλές εκδρομές!!!!
-
Καλησπέρα ΝΑΤΑΛΕΝΙΕΣ!!!
Καλορίζικο να είναι το νέο όνομα! Προτείνω μετά να το γυρίσουμε σε καρουζελ γιατι και εμένα μου άρεσε.
Ναταλία καλορίζικος και καλοτάξιδος ο έρωτας σου . Εύχομαι να ζήσετε όμορφες στιγμές και σύντομα να γεμίσει και η θέση του συνοδηγού με μια όμορφη αρρενωπή παρουσία, να ταξιδέψετε μαζί όπου βάζει ο νους σου.
Αβουλίνι εγώ μετά το ring δεν ξαναείδα θρίλερ μου αρέσουν αλλά νιώθω μαζόχα και δεν τα προτιμώ πια. Μόνο που σε φανταστηκα πως θα έκανες μέσα στη νύχτα κατουρήθηκα από το γέλιο.
-
Κατερινάκι μου, δεν θα το πιστέψεις! Το ring φλερτάριζα σήμερα, αλλά κατέληξα στον "κουρέα", μία ατμοσφαιρική ταινία με το βόρειο σέλας στο μεγαλείο του. Σκοτεινιά, καταχνιά, μυστήριο, το καλύτερό μου!
Εκείνο το βράδυ θέλω πραγματικά να το ξεχάσω. Να κλείνουν τα μάτια μου από τη νύστα, να βυθίζομαι στον ύπνο και να σκέφτομαι, να την η φάτσα στο παράθυρο, τι είναι αυτό, μήπως υπάρχει ΚΑΤΙ κάτω από το κρεβάτι? Η άκρη του παπλώματος ήταν, που με γαργαλούσε. Πόσο θα ήθελα τότε να είχα έναν άντρα, να χωθώ στην αγκαλιά του και δε πα να είναι πενήντα φάτσες στο δωμάτιο? Το ίδιο θα μου έκανε! Ούτε θα κόντευα να κατουρηθώ πάνω μου, για να μη σηκωθώ να αντιμετωπίσω τα στοιχειά της νύχτας... Θυμάμαι, όταν είχα δει ένα από τα πρώτα μου θρίλερ (το ακρωτήρι του φόβου) ήμουν στο πατρικό μου. Αγρίεψα και τότε και νυχτιάτικα πήγα στο κρεβάτι των γονιών μου. Τους ξύπνησα και τους ζήτησα να κοιμηθώ μαζί τους. Εννοείται πως με έδιωξαν, έπρεπε από τότε να είχα σταματήσει αυτό το σπορ!
-
Ναταλένιες μου,σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για την επικείμενη σχέση μου!Όταν οριστικοποιηθεί και μου κάτσει
θα σας πω για την πρώτη μας φορά(αν ήταν τίμιος ο γάμος ή σφάξαμε κόκκορα και τα σχετικά...)Εκτιμώ ιδιαιτέρως την Κατερινευχή,
η οποία ομολογώ ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό!Εγώ σκεφτόμουν ζευγάρι(εμένα και το μωρό μου) κι όχι τρίο!
Δεδομένου δε και του ότι το μωρό μου είναι γκέυ...μήπως ο άντρας στη θέση του συνοδηγού δεν είναι και τόσο καλή ιδέα;
Μη μείνω μαγκούφα εκεί που θα είχα και μωρό και άντρα!Εντωμεταξύ αναφέρθηκα μόνο στη μυθολογία,όπου ο καλός μου
με κεράτωσε με τον Απόλλωνα(έχει γούστο τουλάχιστον το αγόρι μου και μη μου πείτε τότε τι δουλειά εχει μ'εσένα;)και παρέλειψα
να συμπληρώσω πως για τους ορθόδοξους ο ʼγιος Υάκινθος είναι ο προστάτης του έρωτα,της αγάπης,των ζευγαριών καθώς και
των αισθημάτων,της ανάμνησης και της προσδοκίας τους.Κάθε καλοκαίρι στις 3 Ιουλίου γιορτάζονται Υακίνθεια στον Ψηλορίτη.
Όχι Βαλεντίνος και ξενόφερτοι ζιγκολό!Ως και ο Αλκίνοος μου έγραψε τραγούδι για χάρη του...
--->Ο ΑΓΙΟΣ ΥΑΚΙΝΘΟΣ
Ο ʼγιος Υάκινθος ξυπνάει τα μεσημέρια
Παίρνει την Κρήτη στα φτερά, τον έρωτα στα χέρια
Κατηφορίζει το βουνό, το μονοπάτι παίρνει
Κι ο ήλιος μόλις τον κοιτά χαμογελά και γέρνει
Ο ʼγιος Υάκινθος ανοίγει παραθύρια
Σμίγει τα στήθια, τα κορμιά, και χτίζει τα γιοφύρια
Ν' αγαπηθούν οι άνθρωποι, να ομορφύνει ο κόσμος
Ν' ανθίσει ο βασιλικός, η ρίγανη, κι ο δυόσμος
Ο ʼγιος Υάκινθος ξυπνάει στον Ψηλορείτη
Να 'ρχότανε να πέρναγε κι απ' το δικό σου σπίτι
Να σου 'φερνε, να σου 'λεγε τον άγιο έρωτά του
Να ξύπναγες απ'την αρχή, να 'ρχόσουνα κοντά του
Στο παρακάτω εκκλησάκι γίνεται η μεγάλη γιορτή,όπου ανάμεσα σε άλλους δίνουν το παρόν
ο Λουδοβίκος των Ανωγείων καθώς κι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος που έχει και κόρη Υακίνθη!
-
Γιαννούκαααααα μουυυυυυυυ!Σε ένα κιλό μου γίνεσαι το αγαπημένο μου βάρος!!!!!!Ουάου!
Θα βγάλεις τη ζυγαριά φωτογραφία για χάρη μου,κανόνισε!Please!Please!Please!
Έιχα φωτογραφήσει τη δική μου στα 127 κιλά(η χαζή είχα παραλείψει να το κάνω και στα 172 κι άντε να ξαναφτάσω τώρα εκεί πέρα)
έβαλα την Πέννυ να φωτογραφίσει την λατρεμένη μου κόρη της στα 27 κιλά και καθώς δεν είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω η ίδια
να δω το νούμερο αυτό,θα το κάνεις εσύ για λογαριασμό μου οκ;Να'χω και οπτικοποιημένο το όνειρο μου!Μερσί εκ των προτέρων!
-
Λυπάμαι που δε χαίρει ιδιαίτερα της αρεσκείας σας το νέο όνομα,αλλά απολαμβάνω τόσο πολύ την κλητική προσφώνηση
"Ναταλένιες μου"για την οποία φυσικά και το επέλεξα,που θέλω να το κρατήσω έστω όσο διαρκεί η γιορτινή χρυσόσκονη!
Μετά θα βρούμε ένα καινούριο καθώς πάει ο παλιός ο χρόνος και μαζί κάθε τι παλιό!Δε γυρίζουμε πίσω!Πάμε γι'άλλα!
Αν θέλετε να το σκεφτείτε εντωμεταξύ και να ρίξετε προτάσεις με μεγάλη μου χαρά!Όσο γυροβολήσαμε
στο Καρουζέλ γυροβολήσαμε!Σειρά έχουν άλλα παιχνίδια,άλλες εμπειρίες,άλλες συγκινήσεις.
Αβουλίνι μου κι εμένα τα χαράκια μου,ειδικά το δεξί με όλον του το βραχίωνα πονάνε πολύ μετά τόση λάντζα και τρίψιμο!
Ταψιά,κατσαρόλες,τηγάνια,τ� �περ,μαχαιροπήρουνα,εργαλε� �α κουζίνας...γέμισα όπου είχα επιφάνεια να στεγνώνουν...
Αύριο μέρος Βου και να δω πού στην αλφάβητο θα φτάσω μέχρι να τελειώσει αυτή η κουζινογενική!Απόγνωση με πιάνει!
Καλή μας ξεκούραση,οι Σαββατονοικοκυρές!Αχ!Είχα και μια άγνωστη λέξη στα του Γιωτουλινιού,εκεί με τις κουρτίνες...
Κι ο πίνακας...Ποιού είναι;
Λοιπόν,Ναταλένιες μου,πάω στην αυλή του φθινόπωρου σιγά σιγά...Επανήλθαν και τα τηλεφωνήματα καληνύχτας...
Να έχουμε ένα υπέροχο Κυριακάτικο ξημέρωμα,οι τυχερές στον καναπέ τους ν'απολαμβάνουν το καθαρό χειμωνιάτικο σπιτάκι τους
κι άλλες στη θέση τους,στην κουζίνα!Ελπίζω να μην το ακούσω αυτό όσο οδηγώ...Θα γίνει της μαντάμ Ortance!
Εσείς,εντωμεταξύ δεν κοιμάστε!Σάββατο βράδυ!Δουλεύουμεεεεεεεεεε� �εεεεε!Έχουμε πολλά έξοδα!Χάιντεεεεεε!
-
Χα! Σου την έσκασα, Μαντάμ Ορτάνς! Αύριο, όπως είπα άλλωστε, i'm doing nothing! Ολοκληρώνεται το δεντράκι μου, έστω και χωρίς εμένα. Είδες μαγικά η φιλενάδα σου? Τα φωτάκι μείνανε.
-
Το σπίτι μου έχει μεταμορφωθεί σε μαγικό σκηνικό. Πήγα για ταινίες και με το που μπήκα με χτύπησε ζέστη, άρωμα από κοτόσουπα και φρεσκοπλυμένα ρούχα μαζί, ένιωσα όπως πρέπει να αισθάνεται ο καθένας μας στο σπίτι του. Οι δουλειές μου έγιναν, τα φαγητά μου έτοιμα, το δεντράκι σχεδόν έτοιμο, ανυπομονώ για το ποτό μου! Μόλις ανάψουν τα φωτάκια!
-
Σήμερα ξύπνησα πουρνό πουρνό,γεμάτη ενέργεια να συνεχίσω την πανηγυρική φασίνα, σε νιώθω Ava, όταν μπαίνεις στο σπιτάκι και μυρίζει φρεσκάδα και ταυτόχρονα ξέρεις ότι όλο αυτό είναι δικό σου δημιούργημα , ενώνεσαι περισσότερο με το χώρο, έχει μεγαλύτερο νόημα ότι κατοικείς εκεί, γι'αυτό και πάντα,είτε έμενα στο νοίκι, είτε τώρα στο δικό μου, έφτιαχνα την προσωπική μου όαση...
Ναταλάκι, ο πίνακας είναι του Isaac Maimon "Talk over coffee"..
Φαντάζομαι ότι η άγνωστη λέξη είναι το ρόμαν, πρόκειται για αυτές τις κουρτίνες που κάνουν σούρα και μαζεύονται πάνω τραβώντας το σκοινάκι!
Επίσης , έχω μια ανακοίνωση να κάνω στις Ναταλένιες, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι τα κιλά που βλέπετε και σύμφωνα με την επιστήμη , δεν είμαι πια παχύσαρκη, άλλαξα κατηγορία, είμαι πια απλά υπέρβαρη! ....