Μερικές φορές νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανένας... Υπάρχει κανείς για να μιλήσω;
Printable View
Μερικές φορές νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανένας... Υπάρχει κανείς για να μιλήσω;
Τι σου συμβαίνει, Κύκνε;
Νιώθω άσχημα, νιώθω ανασφαλής κι αβοήθητη... Είμαι μόνη μου τώρα κι όχι σε πολύ καλή φάση και δεν αισθάνομαι ασφαλής ότι δεν θα μου συμβεί τίποτα κακό... Πάλι καλά που έχω τη γάτα μου παρέα και με ηρεμεί λίγο... Από χθες το βράδυ αισθάνομαι έτσι και να που άρχισε ξανά με το που νύχτωσε και σήμερα...
Γιατί αργεί ρε γαμώτο???
https://www.youtube.com/watch?v=DWvfr_F-cvU
Ψιλοχάλια... Και δεν ξέρω σε ποιον να μιλήσω και να με καταλάβει...
Εγω που σε διαβαζω χρονια Κυκνε , σε καταλαβαινω , πιστευω .....δεν γραφεις ποτε δυσνοητα ......απλα και κατανοητα , ....χρειαζεσαι καποιον ανθρωπο στην ζωη σου , ειτε ανδρα , ειτε φιλη ......
Καλημέρα Macgyver...
Δεν είναι ότι γράφω δυσνόητα αλλά νιώθω ότι αυτά που αισθάνομαι είναι λίγο περίεργα για να τα καταλάβει κάποιος που δεν έχει πρόβλημα... Για παράδειγμα την τόση μου ανάγκη για ασφάλεια και στήριξη... Φίλη έχω, άντρα όντως χρειάζομαι, θα με έκανε να τα νιώσω αυτά τα συναισθήματα που τώρα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν...
Πιστευω οτι παρ ολα εγραψες , συνεχιζω να σε καταλαβαινω , ........ενα ισχυρο ψυχικο τραυμα , μετατραυματικο στρεςς , με ολα τα επακολουθα , η θεραπεια ενα καινουριο αισθημα με τις προδιαγραφες που θελεις .............επεσα μεσα ?
εξυπνη εισαι , δεν το λεω ευκολα αυτο , αλλα σου λειπει το σθενος ....σεχει παρει απο κατω ......
και δεν κοιταμε πισω , μονο μπρος , και δεν συγκρινουμε ........
Σωστά τα λες, πιστεύω κι εγώ ότι ένας καλός άνθρωπος στη ζωή μου θα με βοηθούσε...
Όσον αφορά το σθένος έχω υπάρξει και σε χειρότερη κατάσταση... Τουλάχιστον τώρα πια δεν βλάπτω τον εαυτό μου... Αλλά ναι, μερικές φορές νιώθω να χάνω το κουράγιο μου, είναι δύσκολη η μοναξιά...
μετά από μια αγχοτική μέρα δουλειάς , ελπίζω το βράδυ να είναι πιο ήρεμο χωρίς σωματικά για παράδειγμα
Στεναχωρήθηκα και ταράχτηκα με κάτι νωρίτερα και πήρα έξτρα χάπια για να ηρεμήσω και τώρα νιώθω μια θολούρα και μια ελαφριά νύστα κι είναι ενοχλητικό...
Τους φοβάμαι όλους.αν και θα έπρεπε να φοβάμαι μόνο τον εαυτό μου.θελουν να με σκοτωσουν
Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App