Καλημέρααααα!
Πιάσαμε πρωινή κουβεντούλα βλέπω αχα! Και για τρίωρα και τριάδες διαβάζω αχααααα! :cool:
Κορίτσια μου γέλασα πολύ με το πρωινό ποιητικό σας αφιέρωμα και με τον κουλουρτζή και με τις μπούργκες της ʼβας :lol::lol:
ʼβα μου καλή επιτυχία με τα τριωράκια σου, σου στέλνω μήνυμα τώρα με τις λεπτομέρειες για να πάρεις μία ιδέα και ότι χρειαστείς καρδιά μου εδώ είμαι. Και η μαμά της Τζίνας τα ίδια έπαθε με το που έκοψε το τσιγάρο και μετά δεν μπορούσε να σταματήσει να τρώει η γυναίκα. Τώρα κάνει τριωράκια και μπορεί και τρώει σαν άνθρωπος απ΄ ότι μου λέει η Τζίνα και χωρίς τις υπερβολές που έκανε μήνες τώρα.
Είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει και εσένα αρκεί να κάνεις όλα τα γεύματα σου στην ώρα σου και με τους σωστούς συνδυασμούς.
Οι συνδυασμοί είναι για τα κυρίως γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) τριάδες με πρωτείνη (γάλα, γιαούρτι, τυρί, κρέας, αυγό κτλ) , υδατάνθρακα (ψωμί ολ. άλεσης, ρύζι, ζυμαρικά, πατάτες, παξιμάδια, καλαμπόκι, δημητριακά κτλ) και κάτι φρέσκο (σαλάτα, λαχανικά βραστά, ωμά κτλ)
Ενδιάμεσα των κυρίων γευμάτων θα τρως σνακ με ένα φρούτο ή χυμό και λίγους ξηρούς καρπούς (ανάλατους - αψητους) ή ένα κουλουράκι, ή μία μπάρα δημητριακών, ή μισό κουλούρι Θεσσαλονίκης κτλ. Τα σνακ είναι οι δυάδες που κατά προτίμηση καλό είναι να αποτελούνται από έναν σύνθετο υδατάνθρακα και φρούτο για να κρατάν την γλυκόζη στο αίμα σταθερή. Αν όμως και στο σνακ πεινάς πολύ θα κάνεις μίνι τριάδα, δηλαδή φρούτο με ένα mini παξιμάδι ή ένα κράκερ ή ένα κριτσίνι κτλ και με μία μικρή μερίδα τυρί.
Αυτά και σου στέλνω και μηνυματάκι :)