-
Kalimera sas, an mpori dld kapios na tin pi kali...... Simera ximoniatiki mera, kai egw anti na tin apolamvano stolizontas to dentro mou, apo xtes to vradi stolizw mia katholou anapaftiki polithrona tou paidiatrikou kai o mikros mou stolizi ena panarxeo krevati......... Ta neyra mou.......
-
Ωχ, Πωλινάκι, τι γίνεται, αρρώστησε το μικρούλι? Περαστικά του και γρήγορα σπιτάκι σας!
-
Kαλημερα.Πωλινα τι επαθε ο μικρουλης?Δεν πιστευω να ειναι κατι σοβαρο?Περαστικα του κ εσυ υπομονη.Ξερω πως κανουμε ολες οι μαμαδες για τα παιδια μας.φιλια.
-
Καλημερα κ παλι.Γιωτα παιδι μου τι εκανες στις 7 παρα?Για τον ορθρο σηκωθηκες?Αμαν πια!Ειπαμε να κανουμε δουλειες αλλα οχι κ ετσι!Κυριακη ειναι.Απο οτι ειδα ειχε κ πρωινο ζυγισμα.Μπραβο κοριτσι μου!Τωρα εισαι απλως ζουμπουρλουλα!Γυναικα με πιασιματα!Το πιο σημαντικο ειναι οτι εισαι πιο υγιης.Με το καλο κ τα υπολοιπα!
Αυτο με το σπιτι το νιωθω εντονα τα χριστουγεννα που ο στολισμος ειναι προσωπικη προσπαθεια κ μπαινοντας στο σπιτι σου ερχεται μυρωδια απο ελατο κ πευκο,κανελλα κ βανιλια απο τα γλυκα.Ειναι το καλυτερο μου τοτε να αναψω το τζακι να βαλω κλασσικη μουσικη κ ενα ποτηρι λικερ,που το εχει φτιαξει εγω κ να χαλαρωνω κοιταζοντας απλα γυρω μου.
Καλη συνεχεια στη μαχη με τη σκονη!εκανα κ εγω ενα διαλλειμα κ συνεχιζω!
-
Το όνομα μας αρέσει γιατί είναι βιτσιοζικο!
Το ίδιο και το Ναταλε γιατί μας βάζει στο πνεύμα των ημερών!
Την ζυγαριά φωτογραφία; χαχαχα θα το σκεφτώ... αλλωστε ισως να την δεις και από κοντα!
Καλημέρα κούκλες!
-
καλημέρες:) λιακάδα σήμερα αλλά πολύ αέρας!!!σκεφτείτε πήγαμε με τα πόδια να αγοράσουμε εφημερίδα και ήθελε κόντρα για να μην με σπρώχνει ο αέρας,ο άνδρας μου λέει πως θα μου βάλει πέτρες στις τσέπες :D:D χτες βράδυ φάγαμε το φαγάκι μας και βάλαμε να δούμε το insidious.... μου φάνηκε βαρετό,στον άνδρα μου δεν άρεσε καθόλου,αφού κορόιδευε όλη την ώρα :D τελικά το είδαμε και δεν μας άρεσε,δεν μου φάνηκε καθόλου τρομακτικό εκτός από την στιγμή που βγαίνει ένα χέρι από ένα συρτάρι :D μετά κάτσαμε και είδαμε και ένα επεισόδιο the walking dead ,επίσης βαρετό :D Την Λάμψη με τον Τζακ Νίκολσον την πρωτοείδα πολλά-πολλά χρόνια πριν,πρέπει να ήμουν εγώ γύρω στα 7-8,οι αδελφές μου στα 16-17 και η κολητή τους στα ίδια και μία ξεδέλφη μας γύρω στα 20...όλοι μαζί στο δωμάτιο των γονιών μας ,πάνω στο κρεββάτι τους κουκουλωμένες με κάτι κουβέρτες και να μισοβλέπουμε το έργο,περιττο να πως είχαμε σχεδόν κατουρηθεί από τον φόβο μας :D:D Τα προηγούμενα χρόνια έχω δει πολλά-πολλά θρίλερ αλλά πλέον σχεδόν τίποτα δεν με φοβίζει,και όσα είναι γεμάτα στα αίματα κ στα ξεκοιλιασμένα πτώματα απλά πλέον με αηδιάζουν!Σήμερα θα δούμε το "Five Minarets in New York" εντυπώσεις αύριο ;)
Γιωτούλα μου τι ωραία νέα είναι αυτά!!!είμαι σίγουρη πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχεις φτάσει στον στόχο σου!ʼντε να δω τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου!
Ναταλάκι μου καλορίζικο και καλοτάξιδο το καινούριο τουτού!Πολύ κομψό αμαξάκι,δεν θυμάμαι αν διάβασα τι χρώμα έχει?
Πολινάκι περαστικά στον μικρό ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Γλαύκη μου καλό κουράγιο με τις δουλειές!Εγώ βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε!!!την έχω αράξει στον καναπέ με μία μεγάλη κούπα χαμομήλι και χαζεύω την εφημερίδα που πήραμε και απολαμβάνω την μυρωδιά από το σημερινό φαγάκι μας,χοιρινό κότσι στον φούρνο με κρασάκι,μέλι,σκόρδο και δενδρολίβανο.Ελπίζω να γίνει ωραίο δεν το έχω ξαναφτιάξει.
Α,δεν σας είπα,χτες που ο ανδρούλης μου ήθελε γλυκάκι και βαριόμουν απίστευτα να φτιάξω κάτι έβαλα σε ένα κατσαρολάκι ένα μήλο κομμένο σε φέτες,2 κουταλιές ζαχαρίνη,λίγη βανίλια και το άφησα να βράσει για λίγο,έγινε μούρλια,μια χαρά γλυκάκι!
Α ,επίσης χτες διαπίστωσα πως το τζην που πριν από ένα μήνα ήταν κολητό τώρα είναι αρκετά ευρύχωρο και κάνει ζάρες,και δοκίμασα κάποια ακόμα από τα παλιά μου ρούχα και είναι μια χαρά.Το τζην που φόραγα πριν κάνω την επέμβαση πλέον μπαίνει βγαίνει χωρίς να το ξεκουμπώσω όλε!
υγ όποιος από εσάς έχει φατσοβιβλίο ας μπει να κάνει like στην σελίδα της wind (https://www.facebook.com/WindHellas ) ,για κάθε ένα like η Κιβωτός της Αγάπης θα πάρει ένα ευρώ
-
Διαλειμμα νουμερο 2.Ενω το αγγελουδακι πινει χαλαρο το χαμομηλι του,πιστευω οτι κ η Αβα θα πινει καφε θαυμαζοντας το χριστουγεννιατικο δεντρο οι υπολοιπες κανουμε φασινα.Η Γιωτα μαλλον τελειωνει κ θα αρχισει τις βεγγιερες με τις ζεστες σοκολατες.Η Ναταλια τελειωνει τη γενικη της κουζινας με το μυαλο της στον(αντε με πεισατε)Υακινθο.Εγω πειζω στα καθημερινα.Σκουπισα,ξεσκον ισα,εκανα την κουζινα κ το μπανιο,ποτισα τις γλαστρες.,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα κ δευτερο,παω για μανταρισμα κ σιδερο αν στεγνωσουν το απογευμα,αλλιως αυριο.Πλακα πλακα με κανατε να αδημονω για τα χριστουγεννα κ να σκεπτομαι πως θα στολισω εφετος.Θα πω της κοπελλας να ερθει την αλλη εβδομαδα να στρωσει τα χαλια για να κατεβασω τα στολιδια.
-
Καλημεροκαλησπέρες Ναταλένιες μου!
Πωπω!Γκαβλώνω και μόνο που το λέω!Πώς θα το αποχωριστώ την Πρωτοχρονιά;
Πωλινάκι μου,πάλι νοσοκομείο;Αμάν αυτό το αναπνευστικό του Αντρίκου μας!Αυτό φαντάζομαι πάλι είναι...
Ελπίζω να μην είναι σοβαρό και σύντομα να επιστρέψετε στο ζεστό σας σπιτάκι!Επίσης ελπίζω να τακτοποιηθεί σύντομα
γιατί επίκειται κι Αθήνα,μην ξεχνιόμαστε!Έχεις τη σκέψη όλων μας!Καλή δύναμη και περαστικούλια σας!
Αχ!Πόσο ζηλεύεω τα καθαρά στολισμένα σπιτάκια σας αλλά και τη νεκρική τους σιγή,τις υπέροχες μοναχικές στιγμές...
Όποτε πάω κι εγώ σπίτι μου νιώθω απέραντη γαλήνη και τύχη που το έχω(πού να ήταν και δικό μου!)κι ας μου τρώει τόσα χρήματα.
Σας είχα βάλει σε καρτούν την κρεβατοκάμαρα,θα σας βάλω και κάτι ακόμα...Θα μου άρεσε να είχα εικόνα κι από το δικό σας χώρο.
Ήδη φαντάζομαι το Γιωτουλίνι στον καφέ του καναπέ,κάτω από τον Παρισοπίνακα με φόντο τον έντονο κίτρινο τοίχο.Οι φωλίτσες μας!
Ο Υάκινθος δεν είναι ακόμα δικός μου.Απλά είχαμε το πρώτο ραντεβού.Ακόμα ούτε τα προσπέκτους με τα χρωματικά δειγματολόγια
δεν έχουν έρθει.Απλά τον είδα από κοντά,μπήκα μέσα του,μου έδωσε ο νταβατζής του το κοστολόγιο(τι κάνει για πόσα ευρώ),
τον πήρα στη σκέψη μου κι επέστρεψα Κατερίνη.Περιμένω τηλεφώνημα για τα περαιτέρω,να σκεφτώ κι εγώ εντωμεταξύ
τι διατίθεμαι να δώσω,να οριστικοποιηθεί η σχέση μας,να γίνει δικός μου!Από τη μία σκέφτομαι πως δεν είναι εποχές για έξοδα
μεγάλα,πως συνήθισα τόσα χρόνια με τα μέσα μαζικής μεταφοράς,πως πλέον οδηγώ και το αυτοκίνητο του μπαμπά
και κάπως βολεύομαι,αλλά από την άλλη τάχα πόση χαρά και πολυτέλεια μας έχει μείνει;Γιατί να μη με κανακέψω λιγάκι;
Με αγχώνει λίγο το πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη.Μένω σε πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή και δεν είμαστε να πληρώνουμε και γκαράζ.
Ναταλένιες μου,σας αφήνω να πάω για τον τρίτο γύρο λάντζας στην κουζίνα.Α...αφού κουζίνα κάνω(της μαμάς)κουζίνα θα σας δείξω(της Ναταλίας).
Είναι η πλευρά απέναντι από το νεροχύτη με τα ντουλάπια κι ομολογώ πως είναι κάπως φορτωμένη...Αλλά τι να κάνω;
Να μη βάλω τις ζωγραφιές των παιδιών μου στο ψυγείο,να μη βάλω τις τσαχπινιές μου;Δε γίνεται!Σοβαρό καφέ σπίτι δε μου ταιριάζει!
Φιλάκιααααααααααααα
http://img849.imageshack.us/img849/8425/dsc0225yu.jpg
-
Κ επειδη το Ναταλακι μου ουτε απαντησε στα λεγομενα για το ξεστολισμα κ φοβαμε οτι οπως λεει η Αβα οτι δεν θα τι δω ουτε ζωγραφιστη αμα λεω τετοια θα υποσχεθω οτι θα ξεστολισω των Φωτων,οπως παντα αλλωστε κ θα αρχισω το ψηστηρι για να μεινει κ σε εμενα κ οχι μονο στο Λουμπι της.Λοιπον για οποια μου κανει την τιμη κ ερθει,οχι μονο η μανταμ μας,το ξενοδοχειο δεν ειναι 5αστερο αλλα προσφερει πολυ ζεστη κ παραδοσιακη φιλοξενια.Πρωινο με θυμαρισιο μανιατικο μελι,μεσημεριανο απο τα χερακια μου με αγνο παρθενο ελαιολαδο,βραδυνο με κοψιδια απο βιολογικα κρεατα κ πολλα πολλα ακομη.Μουσεια,βολτες,παραλ� �ες,Ταυγετο,καφεδες,θεατρο κ οτι αλλο θελετε!Μεχρι κ εκδρομη στη φαρμα μας!
Φωτογραφια απο το δωματιο που θα μεινετε.Εξτρα η ζεστη ζεστη αγκαλιτσα για καληνυχτα.
-
Ωραία όλα αυτά...Σεξάκι δεν προσφέρει το κατάστημα;
-
Αν εχετε κ τετοιες επιθυμιες εσεις τι λετε,θα σας αφησουμε παραπονουμενους?Ναταλια δε μου βγαζει τη φωτογραφια!
-
προσφερει μεχρι κ πρωινο στο κρεββατι.
-
Καλημέρα κοριτσάκια!
Ναταλία συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή σου, είναι πανέμορφο αυτοκίνητο! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το αποκτήσεις γρήγορα και να παίρνεις τους δρόμους ελεύθερη και χωρίς δεσμεύσεις (τι ωραίαααα!!).
Πωλινάκι ? τι έπαθε το αγοράκι σου?
Εύχομαι να γίνει γρήγορα γρήγορα καλά και να φύγετε από το παλιονοσοκομείο!!
-
Όσο για κάποιες που στολίσανε τα σπίτια τους από τώρα, τι να πω??? Έχετε μουρλαθεί εντελώς!!
-
Πωλίνα εύχομαι περαστικά στο αγγελούδι σου και να γυρίσετε γρήγορα στο σπίτι σας.